paokovios1974 έγραψε:Ace μην μασας αδερφε.
Ξαναμανα παμε οπως οταν μας πληροφορουσαν οι αρδ οτι θα ερθει ο οτσοα και φεραμε(εφερες) ρευ
Ας τους να λενε οτι θα ερθει ο μπελουσι, την ξερουμε την καταληξη...ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΡΕ κουφαλες
ζαμπρανο η τανκς
paokovios1974 έγραψε:Ace μην μασας αδερφε.
Ξαναμανα παμε οπως οταν μας πληροφορουσαν οι αρδ οτι θα ερθει ο οτσοα και φεραμε(εφερες) ρευ
Ας τους να λενε οτι θα ερθει ο μπελουσι, την ξερουμε την καταληξη...ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΡΕ κουφαλες
Η εστω ζαμπρανοche4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Ace μην μασας αδερφε.
ζαμπρανο η τανκς
paokovios1974 έγραψε:Η εστω ζαμπρανοche4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Ace μην μασας αδερφε.
ζαμπρανο η τανκς
Ποιος Ζαμπράνο μωρε τωρα.paokovios1974 έγραψε:Η εστω ζαμπρανοche4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Ace μην μασας αδερφε.
ζαμπρανο η τανκς
Η αεκ και ο γαυρος ψάχνουν δέκα παίκτες ενώ εμείς τέσσερις και αυτοί οι τέσσερις να είναι επιπέδου πράγμα που απαιτεί χρόνο. Τηρουμενων των αναλογιων πολύ καλά τα έχει πάει ο μιχελ.ilovegame27 έγραψε:Είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις μέχρι τώρα αλλά αυτό που με χαλάει ειναι αργούν να κλείσουν οι παίκτες σε σχέση με τον γαύρο ή την ΑΕΚ
1) παλτό δεν βγήκε ως προπονητης αλλά ως μανατζερ που εφερε του γιου του τις μετραγραφες που τον πουλησαν σαν προπονητη..goran 64 έγραψε:Apegner...Στο παραπάνω σεντόνι σου έχω κάποιες συγκεκριμένες απορίες κι αν θέλεις φυσικά μου απαντάς:
1...Εσύ προσωπικά πείστηκες με όσα είδες-έβλεπες στο χορτάρι της Τούμπας μέσα σε 7-8 μήνες, ότι ο Στέφενς, το τελευταίο μεγάλο όνομα που ήρθε, βγήκε προπονητικό παλτό & "κιούσπα" ή μήπως επειδή "δεν έκανε τακτική"?![]()
2...Μιλάς για εσωστρέφεια και αυτοκαταστροφή μετά απ αυτό το συμπέρασμα σου, το οποίο αγγίζει τα όρια της προσβολής για όσους κρίνουν δίκαια και αντικειμενικά έναν οποιονδήποτε προπονητή εκ του αποτελέσματος?
3...Πόσες νίκες σε πόσους αγώνες έκανε ο Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα με κείνην την "κιούσπα" για προπονητή του?
4...Όλα στο τότε εργασιακό περβάλλον του Π.Α.Ο.Κ. ήταν ΟΚ ή είχαμε θέματα με Κατσούρ, Τζιόλη, Ζήση?![]()
![]()
5...Ξέχασες μήπως για πόσους συνεχόμενους αγώνες ο τραβελόγαυρος είχε νίκες και μόνο νίκες με τα κοράκια?
το πιασεςRizla έγραψε:Σωστα εμας ανταγωνιστης μας ειναι ο Πανιωνιος...
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η αεκ και ο γαυρος ψάχνουν δέκα παίκτες ενώ εμείς τέσσερις και αυτοί οι τέσσερις να είναι επιπέδου πράγμα που απαιτεί χρόνο. Τηρουμενων των αναλογιων πολύ καλά τα έχει πάει ο μιχελ.ilovegame27 έγραψε:Είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις μέχρι τώρα αλλά αυτό που με χαλάει ειναι αργούν να κλείσουν οι παίκτες σε σχέση με τον γαύρο ή την ΑΕΚ