Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Μην ξύνεις πληγές.mbison έγραψε:Απορριφθηκε ο Περειρα ως 2ος φορ πλαι ή πισω απ τον Πριγιο, λογω χαρακτηριστικων. Προτιμηθηκε ο Ζαιρο, τον ειδαμε, οπως και τον Κλαους.
Δεν καταλαβαινω
- PaokPatraG4
Γιατί μάλλον δεν φεύγει ο Τσιμιροτ οπότε σφιχτούς μας βλέπω φετος εάν πάμε με τα λεγόμενα του Στανογεβιτς....Hermann έγραψε:Ρε παιδιά ο Στανο γιατί λέει θέλουμε άλλους δύο;;;;;;;;;;;;;;;;
Θέλουμε ΚΕΝΤΡΟ. Και όχι μόνο εντεκαδάτο παίκτη αλλά και αναπληρωματικό. Πίσω από τον Κάνιας ποιος;;;
- sourmenetes
- Moderator
Πρωτον δεν ειπε 2 ειπε 2-3.
Επισης θεωρω πως αναφερεται 2-3 περαν του τερματα και του μακ.
Θα δουμε ποιος θα μεινει και ποιος θα ερθει.
Απ οτι λενε ο Μαλεζας μενει.
Επισης θεωρω πως αναφερεται 2-3 περαν του τερματα και του μακ.
Θα δουμε ποιος θα μεινει και ποιος θα ερθει.
Απ οτι λενε ο Μαλεζας μενει.
Γιατί πέραν αυτών; Θα το διευκρίνιζε αν ήταν έτσι.
Ελπίζω πάντως να ισχύει
Ελπίζω πάντως να ισχύει
- sourmenetes
- Moderator
Ρε ομερτα λες οτι το βλεπω να περιμενουμε να αποφασισει ο σαββιδης και κωλυσιεργουμε λογω αυτουνου.omerta76 έγραψε:Σωστα, να βαζουμε την λογικη λεω και εγω και οχι κατευθειαν να την λεμε στον αλλο.sourmenetes έγραψε:Να φανταστω περυσι αποφασισε αλλος δηλαδη..
Λεμε καποια πραγματα αλλα να βαζουμε και τη λογικη καμια φορα.
Και σου λεω περυσι γιατι δεν κωλυσιεργεισαι;;
Ρε ηρεμήστε λίγο ρε. Έχετε τρελαθεί με την Κούλα που πήρε 7 παίκτες? Τέτοιους 17 μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ σε 24 ώρες...
Πότε ακούσατε από τον ΠΑΟΚ να λέει θα πάρουμε 3 και δεν πήραν 5? Πείτε μου πότε τα τελευταία χρόνια?
Επίσης, νομίζετε ότι όλοι εκεί είναι άμπαλοι και δεν βλέπουν αν έχουμε ανάγκη παίκτη στο κέντρο? Αν έχουμε το ξέρουν πολύ καλύτερα κι από μένα κι από σας...
cool guys...
Πότε ακούσατε από τον ΠΑΟΚ να λέει θα πάρουμε 3 και δεν πήραν 5? Πείτε μου πότε τα τελευταία χρόνια?
Επίσης, νομίζετε ότι όλοι εκεί είναι άμπαλοι και δεν βλέπουν αν έχουμε ανάγκη παίκτη στο κέντρο? Αν έχουμε το ξέρουν πολύ καλύτερα κι από μένα κι από σας...
cool guys...
Νταξ, θελω να πιστευω οτι ο Μακ θεωρειται δεδομενος, οποτε οι 2 ειναι το στοπερ και ο χαφ.joshua έγραψε:Αυτο το θελω αλλους 2 παικτες, εκτος του τερματοφυλακα δεν μου αρεσε καθολου κοουτς, γιατι αν υποθεσουμε οτι ο ενας ειναι ο Μακ και ο αλλος στοπερ, ηχουν καμπανες στα αυτια μου πως δεν ψαχνουμε χαφ...
Παντως στο αμιγως δημιουργικο κομματι (vision, flair στη δημιουργία με καθετες, ατομικες ενέργειες, πρωτοβουλιες στα δυσκολα τελευταία 20 μετρα, καλα σουτ και στημενα), χωρις το βλαμμενο που θα εδινε αξιοπρεπεις λυσεις με μικρομεσαιους, μενουμε με Μπις-Πελκα.
Εκτος αν λογω Μακ, βαλω και τον Ζαιρο μαζι που εχει καποια απ'τα παραπανω στοιχεια. Αλλα ειναι διαφορετικου στυλ ρε γμτ.
Y.Γ. Το ενδεχομενο να μεινουμε με Μαλε-Πουγγου, ειναι αρκετα χειροτερο απ'αυτο που συζητουσαμε με τον GiorgoAtha

Ρε μαγκες χαλαρωστε .. η μεταγραφικη περιοδος ξεκινησε πριν 2 μερες.. Η ομαδα με τν περσινο κορμο μπορει να περασει για πλακα τα πρωτα ματς την σεζον..
Δεν χρειαζεται βιασυνη.. (εκτος του τερματα).. οπως ειπε και ο σκιας οι 3-4 που θα ερθουν θα ειναι παιχτες πολυ καλυτεροι απο αυτους που ηδη εχουμε..
Υπομονη..
Δεν χρειαζεται βιασυνη.. (εκτος του τερματα).. οπως ειπε και ο σκιας οι 3-4 που θα ερθουν θα ειναι παιχτες πολυ καλυτεροι απο αυτους που ηδη εχουμε..
Υπομονη..
H κουλα που πήρε εφτα παίχτες, μαλλον τόσους ειδε οτι της λείπουν τόσους πήρε. Με τα ψέματα ομως δυο χρονια πήρε ενα κύπελλο και έφτασε κοντα και σε ενα δευτερο και σου άρπαξε και το CL φετος,οπότε μην την υποτιμάμε και πολυ.
Και σε τελική ανάλυση, εγω λεω οτι με αυτήν την ομάδα δεν παίρνω πρωτάθλημα, μέσα στην ΠΑΕ το πιστεύουν.
Αν το πιστεύουν λοιπόν ας το αποδείξουν και με πράξεις, αυτη ειναι η γνώμη μου και δεν εχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα.
Και σε τελική ανάλυση, εγω λεω οτι με αυτήν την ομάδα δεν παίρνω πρωτάθλημα, μέσα στην ΠΑΕ το πιστεύουν.
Αν το πιστεύουν λοιπόν ας το αποδείξουν και με πράξεις, αυτη ειναι η γνώμη μου και δεν εχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα.
Απο sdna
Ο Γκιγιέρμο Οτσόα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ίμπιζα για τον γάμο του και δεν απαντάει σε όσους προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, την ώρα που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν όλη την σημερινή ημέρα επαφές με τους εκπροσώπους του αλλά γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τον Μεξικανό τερματοφύλακα, ο οποίος δεν δείχνει... βιασύνη ώστε να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του.
Ο Λούμπος Μίχελ αναμένεται να ενημερώσει την Τετάρτη τον Ιβάν Σαββίδη ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να περιμένει άλλο την οριστική απάντηση του 32χρονου διεθνούς και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί για άλλες περιπτώσεις, με τον Ροδρίγκο Ρέι της Γοδόι Κρουζ, ο οποίος ήταν θεωρητικά «stand by» εν αναμονή της απάντησης του Οτσόα, να ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων τερματοφυλάκων.
Ωστόσο τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά όσον αφορά την περίπτωση του 26χρονου Αργεντινού, καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε πολύτιμο χρόνο και δεν είναι πλέον ξεκάθαρο αν έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ρόλο σε αυτό παίζει και το ότι ο Ρέι αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Αργεντινής για τις προσεχείς αναμετρήσεις της, κάτι το οποίο στρέφει ακόμα περισσότερα «μάτια» επάνω του.
Ανεξαρτήτως πάντως του το ποιος θα είναι τελικά ο τερματοφύλακας που θα αποκτηθεί ώστε να είναι θεωρητικά βασικός, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί το φετινό καλοκαίρι και για την απόκτηση ενός ακόμη πορτιέρε από την ξένη αγορά, ο οποίος θα ξεκινήσει ως «δεύτερος» αλλά με την προοπτική να... γίνει πρώτος, καθώς είναι σαφές ότι ο Ζέλικο Μπρκιτς δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο.
Αν έπαιρνες εσύ αυτούς που πήραν αυτοί τι θα γινόταν εδώ μέσα τώρα...omerta76 έγραψε:H κουλα που πήρε εφτα παίχτες, μαλλον τόσους ειδε οτι της λείπουν τόσους πήρε. Με τα ψέματα ομως δυο χρονια πήρε ενα κύπελλο και έφτασε κοντα και σε ενα δευτερο και σου άρπαξε και το CL φετος,οπότε μην την υποτιμάμε και πολυ.
- zarathustra79
Slidar είσαι τρελός;;; Τι υπομονή;;;;;; ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!!!!!!!! Τουλάχιστον 7... Ως την παρασκευή το πολύ πολύ!!!!!!!
- PaokPatraG4
Εγώ με τερματοφύλακα και τον Μακ για αρχή είμαι καλυμμένος...Εάν είναι να έρθει χαφ παιχτουρα και στόπερ παιχτουρα καλό είναι να περιμένουμε...Συν ότι κάτσει με Βιεϊρίνια...