Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
ace1979

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από ace1979 »

Ένας στο τουιτερ λέει οτι πουλήσαμε τον σαμπο στην μπειταρ 400000
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να στησουμε ανδριαντα στην μπειταρ!!!
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

sourmenetes έγραψε:Να στησουμε ανδριαντα στην μπειταρ!!!
http://www.transfermarkt.com/erik-sabo/ ... ler/155597
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ειχα ρωτήσει στο τοπικ του πριν 2-3 μέρες τι γινεται με την περιπτωςη του.. σημερα μου απάντησε ενας φίλος αυτο που λέει ο ace οτι πουλήθηκε 400χιλ.. εγώ προχθες που το έψαξα λιγο ειχα βρει κατι δηλώσεις του οτι περνάει καλα στο Ισραήλ και θα ενεργοποιηθεί οψιον δανεισμού για ακομα ενα χρόνο ...
Πάντως το τελευταίο διάστημα στο Ισραήλ πήγαινε πολυ καλα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εξελίξεις λογικά θα έχουμε από βδομάδα.

Εγώ πιστεύω πως έχουμε συμφωνήσει με Ρέι. Αυτό που με κάνει να το πιστεύω είναι οι δηλώσεις του παίκτη που ποτέ δεν διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ αλλά και το γεγονός πως το θέμα βγήκε από την Αργεντινή κι όχι από τους δικούς μας ΑΡΔ. Τώρα λογικά ύπαρχουν κάποιες λεπτομέρειες, πχ το ffp, ο αγώνας της Γοδόι, που ενδεχομένως δε γνωρίζουμε αλλά καθυστερούν την ανακοίνωση.

Όσο για τον Οτσόα, είναι ένα θέμα που παίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό ανέφεραν πως τον θέλουν Μαρσέιγ και Νάπολι. Η πρώτη είναι κοντά στον Μανταντά και η Νάπολι θέλει τον Ρούγι. Αλλά όσο δεν κλείνουν ο Οτσόα είναι στη λίστα τους. Ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρει πως προτεραιότητά του είναι η La Liga αλλά δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του. Αν τελικώς δεν υπάρξει πρόταση από Ισπανία ή από πρότζεκτς όπως της Μαρσέιγ (Παγιέ, Εβρά, Σανσόν, Ζερμέν κλπ) και της Νάπολι (τσάμπιονς λιγκ) τότε θεωρώ πιο πιθανό να πάει στο MLS, προορισμός πολλών Μεξικανών. Ήδη έχει δεχτεί πρόταση από το Ντάλας την οποία απέριψε, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει.
Πιστεύω το θέμα στην Ελλάδα παίζεται σε αυτό το βαθμό γιατί ο Οτσόα είναι ένα όνομα που πουλάει (πρωτοσέλιδα, κλικ) και αν δεν είχαν αυτό το θέμα δεν θα πουλούσαν φύλλο. Ενδεικτικά, την μία μέρα εφημερίδα λέει "Πάρτε τερματοφύλακα να τελειώνουμε επιτέλους" και την άλλη μιλάει για επαφές με Οτσόα. Ό,τι να'ναι δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

sourmenetes έγραψε:Να στησουμε ανδριαντα στην μπειταρ!!!
Μαζί και εγώ θα τον στήσω που θα σταματήσω να εντρυφώ στις πεντακόσιες διαφορετικές χάποελ και τις ρανναναναναδες. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τετρακόσια ε; Παμαλ Παμαλ!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι δηλωσεις του Ρει παντως φανερωνουν πως απεχουμε αρκετα απο συμφωνια, μην πω πως φανερωνουν αποσυρση ενδιαφεροντος και φανω υπερβολικος.Οταν καποιος αρχιζει να τα μασαει και απο εκει που ηταν εκτος ομαδας επανερχεται, αν μη τι αλλο δεν δειχνει οτι ειναι ενα βημα απο την μεταγραφη.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ο Οτσοα κατα τη γνώμη μου δε κανει για μεγαλη ομάδα που δέχεται λίγες επιθέσεις ανα αγώνα.. ειναι κλασσικος τερματοφύλακας ρυθμού με καλα ρέφλεξ που αναδεικνύεται σε ομαδες που δέχονται πολλές επιθέσεις σαν και αυτούς που έρχονται στην Τούμπα κατα καιρούς και τους κάνουμε ήρωες..
Τωρα τον Ρει δεν τον έχω δει και πολυ ωστόσο εχει στα συν του οτι εχει καλύτερα σωματικά προσόντα και ειναι και εξέλιξημος.. εχει και ωραία γυναίκα (δεν εχω δει του οταοα βέβαια) οποτε θα τον προτιμούσα :lol:

Edit: μολις την ειδα και αυτη και ειμαι σε τρομερό δίλημμα :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Πέμ 29 Ιουν 2017, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Όπως είπα και πριν το μόνο θεμα που παίζεται στο εξωτερικό ειναι του ρευ όπως και επαλυθευτηκε απο τις δηλώσεις του παίκτη,βλεπω να παίζει στο λιμπερταδορες ο ρευ και να έρχεται πακέτο στην Ολλανδία γιατι με σιαμπανη μόνο δεν βγαίνει προετοιμασια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος πως ουτε ο Ρει ουτε ο Οτσοα θα καταληξει σε εμας.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Οι δηλωσεις του Ρει παντως φανερωνουν πως απεχουμε αρκετα απο συμφωνια, μην πω πως φανερωνουν αποσυρση ενδιαφεροντος και φανω υπερβολικος.Οταν καποιος αρχιζει να τα μασαει και απο εκει που ηταν εκτος ομαδας επανερχεται, αν μη τι αλλο δεν δειχνει οτι ειναι ενα βημα απο την μεταγραφη.
«Από σήμερα Πέμπτη είμαι στη διάθεση της ομάδας. Το να είσαι στη μέση μίας διαπραγμάτευσης είναι δύσκολο και γι' αυτό δεν έπαιξα την Τρίτη.
Τώρα είχα μία επικοινωνία με τους ανθρώπους στην Ελλάδα και μου είπαν ότι θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να διευθετηθούν μερικές λεπτομέρειες. Τους είπα ότι αν είναι να φύγω θα φύγω μετά την Τρίτη γιατί θέλω να παίξω σε αυτό τον αγώνα».

Δεν νομίζω να έχει χαλάσει κάτι. Εγώ καταλαβαίνω πως την Τρίτη εν μέσω διαπραγματεύσεων με ομάδα/παίκτη έκλεισε το θέμα και λόγω των επαφών δεν έπαιξε, και ακολούθως του ζητήσαμε χρόνο να ανακοινώσουμε τη συμφωνία (ffp?). Ε αυτός λογικά είπε, αντί για Δευτέρα κάντε το Τρίτη για να παίξω σημαντικό αγώνα :P

Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε άλλες δηλώσεις ή αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τις συγκεκριμένες :?
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Ε ρε Σαμοτουλσκι και Αργυριου που μας χρειαζεται.... Ο ενας ειναι κοντος, ο αλλος κουνελοπνιχτης, ο τριτος ακριβος....
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δε βλεπω καποιο θεμα στις δηλωσεις, τζος υπερβαλλεις,.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Η γοδου παίζει κοπα λιμπερταδορες με την γκρεμιο λογικό ειναι να θέλει να παιξει,επίσης αν ηταν να χαλάει Δεν θα επαιρνε τερματα η γοδου

http://www.diariouno.com.ar/ovacion/pri ... 24958.html

Ακριβώς οι δηλώσεις του ρευ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace1979 την Πέμ 29 Ιουν 2017, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”