Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Μην εχετε την εικονα των παικτων σαν βασικους.
Ειναι αλλο να ξεκινας με βασικι κιτσιου και απο πισω κων/δη και αλλο να ειναι βασικος ο ματος και να ερχεται σαν εναλλακτικη ο κων/δης.
Το λες και μονο σου οτι φετος ο κιτσιου σου φανηκε πιο μεστος.ειναι λογικο γιατι δεν ειχε το αγχος του βασικου και οτι θα εβγαζε τα μεγαλα ματς.
Κατι αντιστοιχο συμβαινει με κων/δη.
Ειναι αλλο να ξεκινας με βασικι κιτσιου και απο πισω κων/δη και αλλο να ειναι βασικος ο ματος και να ερχεται σαν εναλλακτικη ο κων/δης.
Το λες και μονο σου οτι φετος ο κιτσιου σου φανηκε πιο μεστος.ειναι λογικο γιατι δεν ειχε το αγχος του βασικου και οτι θα εβγαζε τα μεγαλα ματς.
Κατι αντιστοιχο συμβαινει με κων/δη.
αυτο ηταν στις προηγουμενες εκλογεςteo4giannitsa έγραψε:Και ο Sirigu;
Εμφάνιση που έβγαλε μάτια ήταν μέσα στο Ντόρτμουντ. Ο Δεληγιαννίδης είναι τεράστιο πρότζεκτ εννοείται και πρέπει να στηριχθεί. Βλέποντας το ιατρικό ιστορικό του Κωνσταντινίδη και την ανάγκη του Μάτος για ανάσες, θεωρώ πως θα πάρει πολλές ευκαιρίες φέτος.sic-4 έγραψε:θα αναρωτιεμαι παντα απο που προκυπτει αυτο το "Ξεκαθαρα". Καταφερε να παιξει μονο ελαχιστα στην ομαδα και δεν θυμαμαι καμια εμφανιση που να εβγαλε ματια. Ο Δεληγιαννιδης που αναφερει ο joshua με ψηνει πολυ περισσοτερο. Κι εγω δεν τρελλαινομαι με τον Κιτσιου, αλλα εχει προσφερει στη ομαδα και φετος οι εμφανισεις του οποτε χρειαστηκε ηταν σοβαροτατες.Odi έγραψε:Ο Χαρίσης έφαγε το κεφάλι του μόνος του. Τα έχουμε ξαναγράψει..
Για Κίτσιου δεν είμαι σίγουρος. Ξεκάθαρα ποιοιτικότερος ο Κωνσταντινίδης, αλλά οι τραυματισμοί είναι μεγάλο ζήτημα.
Όσο για την σύγκριση Κωνσταντινόδη-Κίτσιου και αφού πω ότι ο Κίτσιου μου είναι συμπαθέστατος και δεν έχω κάποιο παράπονο, θεωρώ πως ο Κωνσταντινίδης είναι καλύτερος τακτικά, πιο γρήγορος και με καλύτερη σωματοδομή και τεχνική.
Είπαμε. Σήμερα έχει παραλία. Από αύριο νέοι παπάδες.Petros1988 έγραψε:Βγαλτε ρε μια μεταγραφη εστω νυχτωσε εξω!Ενα ονομα οτι εχει κλεισει οτι ειναι στα γραφεια για να περασει εξετασεις αυριο το πρωι!Κατι για να ξυπνησουμε!
- Petros1988
Ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλωσει παρα πολυ σαν σωματειο!Και αυτο φενεται απο το οτι δινει παικτες δανεικους στο εξωτερικο αυτο κρατηστε μαγκες!Και ακομη εχει να δωσει αρκετους!
- efthimis_paok
Αυτός ο kruse 10 της Αυστραλίας φαίνεται ωραίο παικτάκι και είναι και ελεύθερος
https://www.transfermarkt.co.uk/robbie- ... eler/51972
https://www.transfermarkt.co.uk/robbie- ... eler/51972
Πέτρο πρέπει να βρούμε ομάδες και σε άλλες χώρες, όπως Πορτογαλία ώστε να μπορούν να εξελιχθούν οι δανεικοί μας. Ξεχνάς τι έγινε πέρσι με κάτσε;Petros1988 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλωσει παρα πολυ σαν σωματειο!Και αυτο φενεται απο το οτι δινει παικτες δανεικους στο εξωτερικο αυτο κρατηστε μαγκες!Και ακομη εχει να δωσει αρκετους!
- pisakaipoupoula
επίπεδα Κουτσιανικούλη ας πούμε ή έκανε τιποτ άλλο?sourmenetes έγραψε:Πολυ κακη εξωγηπεδικη ζωη.
Πλακα εχει που θελετε και μεταγραφες.
Μεχρι κι εγω μπαινω στο ιντερνετ για να δω κατι που με ενδιαφερει.
Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ερχοταν στην Θεσσαλονικη?
Μεχρι την Τεταρτη εχει 38αρια και μεχρι την Κυριακη 40plus
Αντε ελα εσυ για εργομετρικα και να τρεχεις στη Ν.Μεσημβρια.

Μεχρι κι εγω μπαινω στο ιντερνετ για να δω κατι που με ενδιαφερει.
Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ερχοταν στην Θεσσαλονικη?
Μεχρι την Τεταρτη εχει 38αρια και μεχρι την Κυριακη 40plus
Αντε ελα εσυ για εργομετρικα και να τρεχεις στη Ν.Μεσημβρια.

- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειμαι μπροστα αλλα δεν ακουγονταν καλα πραγματα.pisakaipoupoula έγραψε:επίπεδα Κουτσιανικούλη ας πούμε ή έκανε τιποτ άλλο?sourmenetes έγραψε:Πολυ κακη εξωγηπεδικη ζωη.
Πολύ κακη θα ελεγα. Μακαρι βεβαια στο Βελγιο να σοβαρευτει κ να φερει κ λεφτά στον ΠΑΟΚ
Η φενερ δινει 3 μυρια το χρονο στον Ντουμπια. Ετσι για να καταλαβαινουμε με τι δημοσιογραφους εχουμε να κανουμε.
-
μακ δανεικος...βιερινια το ιδιο...οτσοα μεταγραφη..στοπερ...και ενα 8αρι box to box...
και παμε για πρωταθλημα ξεκαθαρα!!
και παμε για πρωταθλημα ξεκαθαρα!!
Τον κιτσιου γιατι τον αναφερει ο φιλος ως απωλεια? Στειλαμε ενα μπακ που δεν εχει τριπλα, δεν εχει σεντρα, δεν ξερει να μαρκαρει και βασιζεται στο φιλοτιμο... Καιρος ητανzepos4 έγραψε:Θα έχεις και Βιεϊρίνια. Πλάκα κάνεις;ace1979 έγραψε:Ειμαι β.π αθηνα και την έχω πέσει στην πισίνα του ξαδερφου μου και εσείς διώξατε την μιση ομαδα?τι γίνεται ?διωξαν τον κιτσιου για ν κρατήσουν Μπακ απ του ματος τον γυάλινο κωνσταντινιδη?που ειναι πολυ καλύτερος παικτης αλλα πολλά προβλήματα τραυματισμού?όσο για χαριση ειναι θεμα κουτσολιακου το θεμα
όντως αυτός ήταν φιλότιμος, με τους άλλους τους αφιλότιμους τό θα γίνει...........