Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από sic-4 »

panta έγραψε:Ο Λούμπος σε κάθε συνέντευξη βγάζει και ένα παρατσούκλι για τον εαυτό του. Μετά το Σκιάς έρχεται να προστεθεί και το Βασιλιάς της τιμωρίας :mrgreen:
Ο Σκιωδης Βασιλιας της Τιμωριας!
kos

Δημοσίευση από kos »

-ηρθε ενας νεος προπονητης που θα παιξει πιο επιθετικα απο τον προηγουμενο.
-ηρθε ενας προπονητης λεει οτι θα παιξει με δυο επιθετικους
-θα επιστρεψει ο ζαιρο που με ιβιτς ουτε εξω απο τουμπα
-η οποια μεταγραφικη προεργασια ειχες κανει με ιβιτς παει για τον καδο των αχρηστων λογο των παραπανω.

αυτο μιστερ δεν το λενε ουτε σταθερο προτζεκτ, ουτε ομαλη μεταβαση. κατεδαφιση και χτισιμο απο την αρχη το λενε.
δεν ειναι απαραιτητα κακο, οποτε δεν νομιζω οτι πρεπει να συνεχισεις να αναφερεις λεξεις χωρις ουσιαστικο περιεχομενο.

ΥΓ. η αναλυση που εκανες για βιερινια με μπερδεψε. προσπαθω να καταλαβω τι θελεις να πετυχεις....να ανεβασεις το αφεντικο ή να του δωσεις την αφορμη....παντως εισαι μεγαλη γατα...προχθες εβαλες στο καδρο και τον γιο... γατα με πεταλα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η ρελάνς του Αντωνάκη δτο γιωργακη κ στο μπαμπά του
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τι ρώτησε εκεί για Σιαμπάνη ο παχουλός αρδ και του την είπε; Κάτι για τερματοφύλακα;
Ηθελε να στρώσει την επάνοδο του γλύκου με ροδοπέταλα ο εν λόγω αρδ;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πήγε να αβανταρει ταυτόχρονα γλυκο και σιαμπανη ο λεβέντης πολκας

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Lubos σε παραδέχομαι................
Τελικά όλα όσα βλέπουμε είναι η σκιά που ρίχνουν αυτά που δεν βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Λάδι λάδι αλλά από τηγανίτα τίποτα mister.
Μάγκας, γατόνι, Σκιάς κλπ και σε παραδέχομαι γιατί νομίζω είσαι ο πιο επαγγελματίας εκεί μέσα, απορώ πως δεν έχεις σιχαθεί ακόμα τα αίσχη εδώ (περίεργο ε, που όσοι ικανοί έρχονται να κάνουν διαφορά στο μπουρδέλο, στοχοποιούνται μέχρι αηδίας...).

Αλλά πολύ διφορούμενα μου φάνηκαν εμένα όλα.

1) Ίδιο πλάνο αλλά με άλλα συστήματα
2) 4 παιχταράδες, αλλά κανείς δεν έρχεται Ελλάδα
3) Παλιές καλές εποχές όπου ο προπονητής θα αξιολογήσει όλο το ρόστερ στις πρώτες προπονήσεις...που υποθέτω γίνονται οι απόλυτες προσομοιώσεις αγώνα, ε;
4) 4 βασικοί μόνο, αλλά περιφερειακός φορ παίζει και ο Ζάιρο. Δηλαδή ο παίχτης που θα έρθει να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ και να κάνει τη διαφορά ήταν ένας περσινός δανεικός των 4 γκολ στο Γιάννενο...Μάιστα, fair enough...

5) Δεν έχουμε θέμα με τα λεφτά, πλερώνουμε, αλλά η εφορία μας γαμάει. Άρα έχεις θέμα με τα λεφτά.
6) Ο Λεβέκ παίζει και στο 3-4-3...οκ. Όπως είπε πολύ σωστά ο rain...Ο Μάτος θα φάει πάγκο;

7) Ο στόχος της νέας σεζόν ποιος είναι; πρωτάθλημα; Ευρώπη; Χτίσιμο πάλι;

Παρόλο που θέλω να αισιοδοξήσω κάργα, βλέποντας όλες τις ζυμώσεις με ΚΕΔ, επιτροπές, δικαστικούς κλπ κλπ και φόρα παρτίδα στη συνέντευξη να είναι το πως δεν έρχονται Ελλάδα, το πόσο ακριβή είναι η εφορία, το πόσο απαξιωμένο είναι το μπουρδέλο εδώ, περισσότερο νιώθω οτι το ρεζουμε είναι "ε, τι θέλετε κι εσείς" παρά το "υπομονή, εμπιστοσύνη, και έφτασε η χρονιά μας".
Demir

Δημοσίευση από Demir »

1.Ίδιο πλάνο σημαινει και οτι θα παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής ,ψηλά η αμυνα ,πρέσινγκ ψηλά κτλ κτλ δεν αλλάζει με το οχι αν το δεκάρι θα γίνει 2ο φορ....
2.Ψέματα λέει??? Θα το παλέψουμε...
3. Να μην τους δει δηλαδή??
4.δεν είπε ποτέ και πουθενά οτι θα παίξει βασικός ο ζαιρο ...είπε ξεκάθαρα οτι θα πάρουμε φορ...
ο ζαιρο πέρα απο το στατιστικό στοιχείο ήταν γενικα πολύ καλός....άσχετο...
5.ειπε ποτέ ο ιβαν οτι πετάει λεφτά για πλάκα και ΔΕΜ εχει κανένα θέμα...το αντίθετο νομιζω,για αυτάρκη ομαδα μιλάει ,άσχετα αν τα χώνει...
6.3-4-3 ειναι ουσιαστικά με μπακ χαφ ,έλεος ματος δεξί Μπακ χαφ...
7.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

bane1980 έγραψε:Λάδι λάδι αλλά από τηγανίτα τίποτα mister.
Μάγκας, γατόνι, Σκιάς κλπ και σε παραδέχομαι γιατί νομίζω είσαι ο πιο επαγγελματίας εκεί μέσα, απορώ πως δεν έχεις σιχαθεί ακόμα τα αίσχη εδώ (περίεργο ε, που όσοι ικανοί έρχονται να κάνουν διαφορά στο μπουρδέλο, στοχοποιούνται μέχρι αηδίας...).

Αλλά πολύ διφορούμενα μου φάνηκαν εμένα όλα.

3) Παλιές καλές εποχές όπου ο προπονητής θα αξιολογήσει όλο το ρόστερ στις πρώτες προπονήσεις...που υποθέτω γίνονται οι απόλυτες προσομοιώσεις αγώνα, ε;
4) 4 βασικοί μόνο, αλλά περιφερειακός φορ παίζει και ο Ζάιρο. Δηλαδή ο παίχτης που θα έρθει να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ και να κάνει τη διαφορά ήταν ένας περσινός δανεικός των 4 γκολ στο Γιάννενο...Μάιστα, fair enough...

5) Δεν έχουμε θέμα με τα λεφτά, πλερώνουμε, αλλά η εφορία μας γαμάει. Άρα έχεις θέμα με τα λεφτά.
6) Ο Λεβέκ παίζει και στο 3-4-3...οκ. Όπως είπε πολύ σωστά ο rain...Ο Μάτος θα φάει πάγκο;

Παρόλο που θέλω να αισιοδοξήσω κάργα, βλέποντας όλες τις ζυμώσεις με ΚΕΔ, επιτροπές, δικαστικούς κλπ κλπ και φόρα παρτίδα στη συνέντευξη να είναι το πως δεν έρχονται Ελλάδα, το πόσο ακριβή είναι η εφορία, το πόσο απαξιωμένο είναι το μπουρδέλο εδώ, περισσότερο νιώθω οτι το ρεζουμε είναι "ε, τι θέλετε κι εσείς" παρά το "υπομονή, εμπιστοσύνη, και έφτασε η χρονιά μας".
Εγώ πάλι θα το δω διαφορετικά.

Καταρχή επειδή μιλήσατε για Μάτος, ο Μάτος ρε παιδιά έχει κάνει και χρονιές ακόμη κι ως εξτρέμ, μη τρελαθούμε κιόλας με την σούπερ λίγκα.
Δεν έχουμε θέμα με τα λεφτά αλλά η εφορία αναφέρθηκε στο συναγωνισμό με ομάδες πχ από Τουρκία. Πως να φέρω παικταρά όταν με το ίδιο συμβόλαιο άντε και λίγο καλύτερο από Τουρκία εμένα θα μου βγει διπλάσιο το τελικό κόστος;
Για τον προπονητή και το πλάνο αναφέρθηκε όχι αγωνιστικά, αλλά ως προς χώρα προέλευσης και νοοτροπίας αλλά και ότι θα έχουν συνεργασία δε θα έρθει μεγάλο όνομα να φέρει όλα τα δικά του.
Ο προπονητής έχει παρακολουθήσει την ομάδα μέσω βίντεο και έχει άποψη δεν ήρθε κάποιος που του είναι άγνωστοι οι παίκτες.
Όσο για τους παικταράδες, είναι σχετικό, ότι μπορέσει θα έρθει. Ναι θα μπορούσε να σκάσει πολλά λεφτά και να φέρει αλλά σε τι βάση και με τι έσοδα. Θα μου πεις εσύ πληρώνεις, όχι αλλά να είμαστε λογικοί και να ξέρουμε και το πρωτάθλημά μας που υπάρχει.
Ο Ζάιρο δε θα είναι στις 4 μεταγραφές από ότι κατάλαβα. Και γιατί να μην πάρει ευκαιρία. Πόσο διαφορά έχει από τον Λεονάρντο της Παρτιζάν στα πρώτα χρόνια του;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Οκ, λογικές προσεγγίσεις και από τους δύο σας.

Θα δείξει.

Ενδεχομένως παρουσιάστηκαν έτσι για να μην καλλιεργούμε και υπέρμετρες προσδοκίες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για εντοι λεω μήπως ήταν τακτική κ τον θεμε ακομα;
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

bane1980 έγραψε:

με προβλημάτισαν και μένα πολλά από αυτά που είπε ο Μίχελ αλλά προσπάθησα να βρω τις λογικές απαντήσεις στις απορίες που μου δημιουργήθηκαν (και εννοείται δεν ρωτήθηκαν από τους αρδ οι απαραίτητες εξηγήσεις).

1. ίδιο πλάνο, ναι. δηλαδή ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα, χωρίς να γίνουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, με επιθετικογενείς προσανατολισμούς, ταχυδυναμική με πιεση ψηλά κτλ... στο σύστημα είναι που τα χαλάμε όμως, όχι ότι αλλάζουν τα παραπάνω και ότι η αλλαγή σχηματισμού σημαίνει ξήλωμα, αλλά γιατί μπορεί καποιοι παίχτες στους οποίους στηρίχθηκε το πλάνο και το χτίσιμο να μην μπορούν να αποδώσουν στο νέο σύστημα (πχ Μπίσε ίσως κι ο Σάκχοφ). προσωπικά δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχουν οι παίχτες που θα μπορούν να παίξουν το 442, αλλά σίγουρα δεν βλέπω 2 ενδεκάδες στο 442. μια και μισή στην καλύτερη.

2. παιχταράδες δεν είναι απαραίτητα και ονόματα. ΑΝ έρθει ο Βιερινια και τρεις επιπέδου Πρίγιοβιτς μας χαλάει?

3. δε νομίζω ότι θα αξιολογήσει 50 παίκτες ο προπονητής. έχει μια εικόνα από τον τδ κ από τα βίντεο και θα ζητησει να τσεκάρει 2-3 παίκτες ακόμα, οι οποίοι είναι ο Ζαιρο όπως αναφέρθηκε, ο Κων/δης ο οποίος δήλωσε ότι ενημερώθηκε οτι υπολογιζεται, άντε και κανένας ακόμα. (όχι ο Φακουντο προφανως). σωστό και δίκαιο

4. στους 4 βασικούς θα είναι μάλλον και ένας επιθετικογενής, είτε μεσοεπιθετικός είτε περιφερειακός επιθετικός και ο Ζαιρο ΑΝ μεινει τελικα θα ειναι μπακαπ. εκτός από τα 4 γκο΄λ, είχε και καμια δεκαρια ασιστ...

5. στο θεμα με τα λεφτα τωρα, σωστο ότι η εφορια ειναι παραγοντας που λειτουργει αρνητικά στις μεταγραφες, ανεξηγητο ομως γιατι προτιμα να δινει περισσοτερα για μισθους παρα για αγορα οπου δεν υπαρχει προβλημα με την εφορια!!! π.χ. ο Παζνταν που αναφερθηκε θελει 2,5 εκ συν 500 χιλ μισθο +450 εφορια για 3 χρονια. δλδ 6,5 εκ. αν βαλεις δοσεις περαν του ετους και σπασεις την αγορα σε 3 ετη είναι σαφως προτιμοτερο απο το να δωσει 1,2 μισθο σε παικτη!

6. το 3-4-3 δεν του δινω ελπιδες, αν και πιστευω θα προτιμηθει μονο κατα την διαρκεια ενος αγωνα

7. στόχος είναι το πρωταθλημα. κι ο Στανογεβιτς μιλησε και για καλυτερη πορεια στην Ευρωπη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να χαρειτε αυτο το "Χτυπαει πρωταθλημα" Παμε για πρωταθλημα" κλπ μη το λετε αλλο.Η καρπαζια συννεφο 5 χρονια τωρα, δε βαρεθηκατε?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

MANIAKOS έγραψε:Για εντοι λεω μήπως ήταν τακτική κ τον θεμε ακομα;
Όπως τον έχω κόψει το Μιχελ λέει νομίζω την αλήθεια. Ενδιέφερε πριν αλλά όχι τώρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο N' Doye δεν συμβάλλει στη δημιουργία επιθέσεων των 12 sec.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”