Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
ειδαμε δυο τρια επεισοδια απο τη δευτερη σεζον ανταρκτικα κ ευτυχως το εκοψαν κ το παρατησαμε.η δευτερη σεζον χειροτερη μου φανηκε ως εκει που ειδαμε.
- PAOK_Antarctica
Σοβαρά; Εμένα μου άρεσε αρκετά περισσότερο. Και γενικότερα οι κριτικές που πήρε ήταν θετικές και μιλούσαν για βελτίωση.
Είχε πιο γρήγορο ρυθμό και εστίαση στην μεγαλύτερη υπόθεση χωρίς να χάνει τα στοιχεία που την έκαναν αυτό που είναι. Ήταν λιγότερο φλύαρη από την πρώτη σεζόν.
Είχε πιο γρήγορο ρυθμό και εστίαση στην μεγαλύτερη υπόθεση χωρίς να χάνει τα στοιχεία που την έκαναν αυτό που είναι. Ήταν λιγότερο φλύαρη από την πρώτη σεζόν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μιας και ξαναζωντανεύει το τοπικ να πω πως ξεκίνησα να βλέπω το twin peaks. Απίστευτη σειρά, όταν προβαλλόταν ήμουν μικρός και δε τη θυμόμουν, την προτείνω ανεπιφύλακτα. Απίστευτοι διάλογοι, απίστευτοι χαρακτήρες, όμορφη μουσική , πλοκή που σε καθηλώνει και τέλος αυτή η εητιλα που αναβλύζει με έχουν καθηλώσει.
- PAOK_Antarctica
Το είδα πριν 2-3 χρόνια και όντως ξεκινάει πολύ δυνατά, όμως από ένα σημείο και μετά παίρνει τελείως διαφορετική τροπή από αυτήν που ξεκίνησε. Γίνεται εντελώς Ντέιβιντ Λιντς δηλαδή. Γι'αυτό και κράτησε 2 σεζόν μόνο, γιατί από ένα σημείο και μετά το κοινό κουράστηκε. Ήταν όμως πρωτοποριακή και άφησε ανεξίτηλο στίγμα.
Τώρα προβάλλεται η 3η σεζόν (25 χρόνια μετά) σε αρκετά διαφορετικό ύφος (λογικό). Σκηνοθετικά είναι Λιντς στα καλύτερά του. Έχω δει τα πρώτα 4 επεισόδια και έχω μπερδευτεί τα μάλα, ελπίζω τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν σύντομα.
Παίζουν πάντως οι περισσότεροι από τις αρχικές σεζόν και είναι πολύ όμορφο να τους βλέπεις τόσα χρόνια μετά.
Τώρα προβάλλεται η 3η σεζόν (25 χρόνια μετά) σε αρκετά διαφορετικό ύφος (λογικό). Σκηνοθετικά είναι Λιντς στα καλύτερά του. Έχω δει τα πρώτα 4 επεισόδια και έχω μπερδευτεί τα μάλα, ελπίζω τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν σύντομα.
Παίζουν πάντως οι περισσότεροι από τις αρχικές σεζόν και είναι πολύ όμορφο να τους βλέπεις τόσα χρόνια μετά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γιαυτό ακριβώς ξεκίνησα να τη βλέπω. Να κάνω μια σύνδεση με το παρελθόν. Ως στιγμής είμαι εντυπωσιασμενος
ενας αχταρμας οτι να'ναι απο ολες τις θρησκειες για να βγει σειρα, φυσικα με γυμνες και π@παρια να γινει και κανενα νουμερο. Γενικα παρα πολυ αργη η εξελιξη της ιστοριας, το τραβαμε απο τα μαλλια σιγα σιγα για να βγαλουμε και δευτερο κυκλο, να ειχε και κανενα τρελο φιναλε ο κυκλος, απλα το αναμενομενο. Προσωπικα του βαζω ενα 4/10 και πολυ του ειναι, υπερεκτιμημενη σειρα χωρις λογοKourdos έγραψε:American Gods, ξεκίνησε κανείς; τρέχει τώρα το 1st Season στο Amazon Prime.
Ναι ρε φίλε,
τι αχταρμάς και ανακατωσούρα χωρίς λόγο...πωωωωω
Απαράδεκτη σειρά. Απλά στο πουλάει πολύ το σκηνικό αλλά και πάλι στο fast forward και πάλι δύσκολα.
Την πάτησα εν ολίγοις, απλά δεν παρατάω σειρά αν δε τελειώσε μία σεζον.
Αυτομαστίγωμα
τι αχταρμάς και ανακατωσούρα χωρίς λόγο...πωωωωω
Απαράδεκτη σειρά. Απλά στο πουλάει πολύ το σκηνικό αλλά και πάλι στο fast forward και πάλι δύσκολα.
Την πάτησα εν ολίγοις, απλά δεν παρατάω σειρά αν δε τελειώσε μία σεζον.
Αυτομαστίγωμα
Αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο (του ''πολύ'' Neil Gaiman), θα σου φανεί όπως στον teod και στον GoMaRos.Kourdos έγραψε:American Gods, ξεκίνησε κανείς; τρέχει τώρα το 1st Season στο Amazon Prime.
Αν έχεις υπόψη σου το βιβλίο και το κεντρικό θέμα του, τότε είναι μια έξυπνη τηλεοπτική περίληψη/συμπύκνωση.
Υπάρχει βιβλίο? Με έφτιαξες τώρα. Ο τίτλος ίδιος ?
Στάλθηκε από το E8TL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το E8TL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Ναι, θεωρείται κλασικο στον χώρο του φαντασι.
Επειδη ειναι ενα βιβλιο, κανονικου μεγέθους, μονο, και το υλικό ειναι περιορισμένο, η σειρά το τραβάει πολυ για να βγάλει και άλλες σεζόν.
Επειδη ειναι ενα βιβλιο, κανονικου μεγέθους, μονο, και το υλικό ειναι περιορισμένο, η σειρά το τραβάει πολυ για να βγάλει και άλλες σεζόν.
Δε το ήξερα. Μάλιστα, αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ μπέρδεμα. Ίσως δεν είναι καλή μεταφορά.dimbar έγραψε:Αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο (του ''πολύ'' Neil Gaiman), θα σου φανεί όπως στον teod και στον GoMaRos.Kourdos έγραψε:American Gods, ξεκίνησε κανείς; τρέχει τώρα το 1st Season στο Amazon Prime.
Αν έχεις υπόψη σου το βιβλίο και το κεντρικό θέμα του, τότε είναι μια έξυπνη τηλεοπτική περίληψη/συμπύκνωση.
Μόνο το στήσιμο σκηνοθετικό είναι κάπως ενδιαφερον