Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ολα πανε καλα
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Αντε Σερτζιο καρφωσε ενα ακομα στον ΟΦΗ. :D
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Δίσεκτο είπαμε είναι το έτος?

Προς χειρουργείο ο Κονσεϊσάο 02-01-2009

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην προπόνηση της Παρασκευής (02/01). Ο Πορτογάλος μέσος δεν μπόρεσε και πάλι να προπονηθεί, ενώ διαγνώστηκε πρόβλημα στους προσαγωγούς που μπορεί να τον οδηγήσει στο χειρουργείο. Ο Κονσεϊσάο τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Θερμαϊκό Θέρμης την παραμονή πρωτοχρονιάς και η κατάστασή του αποδείχτηκε πιο σοβαρή από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Ο τραυματισμός του αρχηγού του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα για τον Φερνάντο Σάντος, καθώς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για αρκετό καιρό. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή (04/01) στην Τούμπα, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η επιστροφή του Βιεϊρίνια στην αγωνιστική δράση.

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 6&catid=24
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

φετος μαλον ποτε.

τουλάχιστον πιστεύω να εχουμε βιερινια δεξια (η σωστη του θεση) και Σορλεν (η λινο αν έρθει) αριστερα......

Περαστικά ρε σερτζιο μαμω την τυχη μας.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

O Σαντος ειπε για 5-6 μερες οτι θα λειπει πριν λιγο ...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Steenage έγραψε:O Σαντος ειπε για 5-6 μερες οτι θα λειπει πριν λιγο ...
Τελικά τι γίνεται με τον captain? 5-6 μέρες θα είναι μόνο? Άκουσα σε τηλεοπτικό σταθμό (δε θυμάμαι ποιον) ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και φρίκαρα. Όποιος ξέρει τίποτα παραπάνω ας πει.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

O Santos είπε 5-6 μέρες μετά την αρχική διάγνωση. Η επόμενη διάγνωση έδειξε νυστέρι...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ακουτε και διαβαζετε και λιγακι τον Ολιβαρες!!!

Δεν τα γραφει για να περνα την ωρα του και αυτα που γραφει ειναι περα για περα σωστα κι αξιοπιστα.

Και σκεφτειτε τι θελει να σας πει με τα γραφομενα του... Θα καταλαβετε περι τινος προκειτε...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εντάξει ρε Πλάτωνα .. υπάρχει διαφορά και στο οικονομικό και στη διάρκεια .. και τι θα κάνουμε; Θα τα βάψουμε μαύρα;
Καλός ο Σέρτζιο φέτος και ελλείψη άλλων σοβαρών εξτρέμ είναι μαγεία, αλλά αν του χρόνου θέλουμε να πάμε για πρωτάθλημα ο Σέρτζιο θα πρέπει να είναι όπως ο Λάκης φέτος.
Αλλαγή δηλαδή και βασικός όταν υπάρχουν απουσίες ..
Αλοίμονο αν περιμένουμε από τον 35ρη Σέρτζιο του χρόνου να βγάλει όλη την επόμενη χρονιά ως βασικός!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυτο λεω κι εγω Γιανκο...τιποτε αλλο !!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και ηρεμήστε μερικοί με το χειρουργείο..
Αυτό ακόμα είναι μακριά..

Ο παίκτης για την ώρα έχει κάποιο πρόβλημα στος προσαγωγούς και μάλλον θα προστατευτεί από τον Σάντος στο ματς με τον ΟΦΗ..

Από βδομάδα τα νεότερα..

Αλλωστε, αν γίνει το απευκταίο, περίοδος μεταγραφών είναι, οι διοικούντες έχουν γνώση..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κονσεϊσάο: Tο 2009 θέλω να είμαι υγιής και να πάρω έναν τίτλο

Τον απολογισμό του 2008 έκανε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και μίλησε για τις επιθυμίες που έχει για τη νέα χρονιά οι οποίες συνίστανται στο να είναι υγιής και στην κατάκτηση ενός τίτλου με τον ΠΑΟΚ.

«Το 2008 ήταν μία χρονιά που τα είχε όλα. Χαρά, στενοχώρια, δυσκολίες, αλλά και ικανοποίηση. Έχω μάθει στη ζωή μου να δέχομαι όλα όσα μου έρχονται και προσπαθώ να μην απογοητεύομαι εύκολα, και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό. Το θέμα είναι να ζεις τη στιγμή και πάντα να ελπίζεις για το καλύτερο», δήλωσε ο Πορτογάλος παίκτης του «δικέφαλου του Βορρά», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εξέδρα».

- Είσαι σχεδόν έναν χρόνο στην ομάδα. Πώς ήταν όλο αυτό το διάστημα στον ΠΑΟΚ;

«Ήταν μια χρονιά που τα είχε όλα. Πήρα την απόφαση και ήρθα στον ΠΑΟΚ και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα για μένα, αλλά με τη συμπαράσταση όλων στην ομάδα, άρχισα να βρίσκω τους ρυθμούς μου. Το αρνητικό ήταν πως δεν μπόρεσα να κάνω πολλά πράγματα με την ομάδα, καθώς ήρθα και έπειτα από περίπου δύο μήνες τελείωσε το πρωτάθλημα. Για αυτό και το έβαλα σκοπό να παλέψω σκληρά και να τα δώσω όλα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Εξ ου και οι δηλώσεις που έκανα, τονίζοντας ότι στο νέο πρωτάθλημα θα δουν όλοι τον πραγματικό Κονσεϊσάο. Από το πρώτο παιχνίδι αισθανόμουν μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Και πράγματι η δουλειά που κάναμε φαίνεται. Ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου να τα κατάφερα καλά».

- Τι είναι αυτό που θέλεις να ξεχάσεις και τι να κρατήσεις για πάντα στη μνήμη σου από το 2008;

«Το μυαλό μου είναι γεμάτο εικόνες από ένα πλούσιο σε εμπειρίες 2008. Τα πράγματα που θέλω να κρατήσω από το 2008 είναι οι πρώτες μου μέρες στην Ελλάδα και το πώς με υποδέχτηκαν στην ομάδα όλοι. Να θυμάμαι όλα τα παιχνίδια που έχουμε κερδίσει με την ομάδα. Η κάθε νίκη είναι σημαντική για μένα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Από την άλλη, αυτό που θέλω να ξεχάσω είναι ο κάθε αγώνας που η ομάδα δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν μου αρέσει να χάνω και φυσικά δεν θέλω να αισθάνομαι ότι δεν τα δώσαμε όλα στο γήπεδο».

- Τι περιμένεις από τον νέο χρόνο που μόλις ήρθε; Πρώτα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και κατόπιν σε προσωπικό επίπεδο;

«Αυτό που πάντα λέω είναι ότι αυτό που προέχει είναι η υγεία. Θέλω να είμαι γερός και να μπορώ να προσφέρω σε κάθε παιχνίδι το μέγιστο που μπορώ, ώστε η ομάδα να φτάνει στη νίκη. Έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και εύχομαι να συνεχίσουμε εξίσου επιτυχημένα και να κλείσουμε την ποδοσφαιρική σεζόν έχοντας κατακτήσει όλα όσα θέσαμε ως στόχο στην έναρξη της προετοιμασίας. Αυτό που θέλω εγώ συμβαδίζει με τα θέλω του ΠΑΟΚ. Θέλω να σηκώσω το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και να τερματίσουμε σε μια θέση που θα μας οδηγήσει στο Κύπελλο UEFA της επόμενης χρονιάς».

- Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το 2008 δεύτερος στη βαθμολογία. Πιστεύεις ότι υπάρχουν βλέψεις και για κάτι παραπάνω από το Κύπελλο UEFA;

«Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν. Από την αρχή που ξεκινήσαμε προπονήσεις το καλοκαίρι είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και στο τέλος να είμαστε μέσα στις ομάδες που θα έχουν κατακτήσει μια θέση στο Κύπελλο UEFA. Αυτός είναι ο στόχος μας μαζί με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τώρα αν είναι να έρθει κάτι παραπάνω, φυσικά δεν θα πούμε όχι!».

- Τελειώνοντας, τι θα ήθελες να ευχηθείς σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Το πιο σημαντικό: Υγεία! Να έχουν όλοι ένα ευτυχισμένο 2009 με χαρά και ευτυχία και πολλές προσωπικές επιτυχίες. Και φυσικά να είναι πάντα στο πλευρό μας και εμείς με τη σειρά μας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, θα κάνουμε τα πάντα ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=85297
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Που τις ξανάδες εδώ μέσα???
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εδώ μέσα λέω ρε μπούφε!!!!!!!

:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Αφού λείπει ο Sergio , ας ελπίσουμε να παίξουν τη μπάλα της ζωής τους Παντελής και Λάκης..δύσκολο αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”