Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από desperando »

makispaspartou έγραψε:Στις μεταγραφές θα έπρεπε να ψάχνουμε τερματοφύλακα (Λοντίγκιν) , κεντρικό αμυντικό (Κυριάκος Παπαδόπουλος), αριστερό οπισθοφύλακα (Σταφυλίδης), μέσο (Νάτχο), περιφερειακό επιθετικό που να παίζει και στα άκρα (Λούκας), εξτρέμ (Βιεϊρίνια) και ίσως αμυντικό χαφ (Βελόσο). Σε παρένθεση οι ιδανικές για μένα περιπτώσεις παικτών για κάθε θέση.
Ο σταφυλιδης είναι στόχος της Ντόρτμουντ
Ο λουκας πωλείται κοντά στα 20 μύρια
Για να ξέρουμε και τι ζηταμε
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

paokrevolution.net : Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που εδώ και λίγες μέρες έχει αναλάβει την Πόρτο "καλοβλέπει" τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ!

Ο Βιεϊρίνια για τον οποίο η Βόλφσμπουργκ έχει βάλει πωλητήριο 2,5 εκατομμυρία ευρώ, έχει ανοίξει την πόρτα στον ΠΑΟΚ αλλά στην ΠΑΕ αυτό που επείγει είναι πρώτη η επιλογή του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι ναι...Οπότε ΑΝ έρθει τελικά σε μας θα τον έχουμε κλέψει απ τους Δράκους... :D :opaokara: :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εγώ θα πω εφικτά πράγματα...
Boyko δανεικός με οψιον
El kaoutari αριστερό στοπερ Παλέρμο φουνταρε https://www.transfermarkt.de/abdelhamid ... eler/74615
Dorian leveque (αν κ προτιμώ τον Πορτογάλο ) ,ελευθερος
Oscar trejo ελευθερος https://www.youtube.com/watch?v=De6fBE6oBZ0 http://www.transfermarkt.com/oscar-trej ... eler/30321
Adelino Vieirinha 1 χαρτι με παζαρια
Wandersoon περιφεριακο φορ ελεύθερος https://www.transfermarkt.com/wanderson ... eler/56643
Κάπως ετσι θα κινηθούμε πιστεύω...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αρα το παραμυθι εχει και δρακους :D
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ace οκ. Να σου απαντήσω και κατ'επέκταση και όλους όσους σχολίασαν. Προφανώς και εννοώ ιδανικές περιπτώσεις σαν χαρακτηριστικά παικτών. Θεωρώ ότι για κάποιους μπορούμε να διαθέσουμε μέρος του μπάτζετ για να τους αποκτήσουμε αλλά για κάποιους όπως ο Λούκας π.χ. που κοστολογείται κοντά στα 20 εκ είναι ουτοπικό ακόμη και να το συζητάμε. Ας μην ξεχνάμε ότι τα χαρακτηριστικά του Λούκας τα αγοράσαμε 750 χιλ ενώ του Νάτχο 500 χιλ για μισό χρόνο. Οι παίκτες που αναφέρω πλέον έχουν μια πολύ υψηλή υπεραξία που δεν είναι προσεγγίσιμη πλην Βελόσο και Βιεϊρίνια.
makispaspartou

desperando έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Στις μεταγραφές θα έπρεπε να ψάχνουμε τερματοφύλακα (Λοντίγκιν) , κεντρικό αμυντικό (Κυριάκος Παπαδόπουλος), αριστερό οπισθοφύλακα (Σταφυλίδης), μέσο (Νάτχο), περιφερειακό επιθετικό που να παίζει και στα άκρα (Λούκας), εξτρέμ (Βιεϊρίνια) και ίσως αμυντικό χαφ (Βελόσο). Σε παρένθεση οι ιδανικές για μένα περιπτώσεις παικτών για κάθε θέση.

Ρε φίλε ειλικρινά αυτό κατάλαβες?? Ότι ζητάω τους συγκεκριμένους? ή απλά σχολιάζεις μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις?? Λες να είμαι τόσο αδαής που γράφω ό,τι να'ναι?
makispaspartou

Demir έγραψε:Εγώ θα πω εφικτά πράγματα...
Boyko δανεικός με οψιον
El kaoutari αριστερό στοπερ Παλέρμο φουνταρε https://www.transfermarkt.de/abdelhamid ... eler/74615
Dorian leveque (αν κ προτιμώ τον Πορτογάλο ) ,ελευθερος
Oscar trejo ελευθερος https://www.youtube.com/watch?v=De6fBE6oBZ0 http://www.transfermarkt.com/oscar-trej ... eler/30321
Adelino Vieirinha 1 χαρτι με παζαρια
Wandersoon περιφεριακο φορ ελεύθερος https://www.transfermarkt.com/wanderson ... eler/56643
Κάπως ετσι θα κινηθούμε πιστεύω...

El Kaoutari... Μου θύμισες εποχές Stevens που τελικά καταλήξαμε στον απίθανο ισπανό Lopez ενώ ο συγκεκριμένος ήταν από τους πρώτους στόχους και θεωρητικά κλεισμένος τότε.
makispaspartou

Άντε να δώσω και εφικτά παραδείγματα.

Τερματοφύλακας.. Boyko
Αριστερό μπακ.. εδώ νομίζω έχουμε κλεισμένο τον Levek αν και προσωπικά θα προτιμούσα κάτι σε διαφορετικά χαρακτηριστικά, δηλ κάποιον σαν τον Marcal αλλά χωρίς να πληρώσουμε την υπεραξία.
Κεντρικός αμυντικός.. Αν ο Khacheridi είναι ελεύθερος είναι πολύ καλή περίπτωση, αν και θα ζητήσει υψηλό συμβόλαιο. Βέβαια θα προτιμούσα κάποιον σαν τον Kana- Biyik που ενδιαφερόμασταν πέρισυ ή τον El Kaoutari που ανέφερε και ο Demir.
Μέσος και Αμυντικό Χαφ.. Νομίζω αξίζει να κυνηγήσουμε τις περιπτώσεις των δύο Πορτογάλων Veloso και Andre Castro.
Εξτρεμ. 2,5 εκ για Βιεϊρίνια ή 2,5 εκ για Leonardo??
Περιφερειακός φορ Marveaux σαν ελεύθερος ή ακόμη και Araujo δανεικός με ψιλο νορμαλ option.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

makispaspartou έγραψε:
desperando έγραψε:

Ρε φίλε ειλικρινά αυτό κατάλαβες?? Ότι ζητάω τους συγκεκριμένους? ή απλά σχολιάζεις μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις?? Λες να είμαι τόσο αδαής που γράφω ό,τι να'ναι?
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να γράψεις τέτοια ονόματα?
Το να γράψει κάποιος πχ το δεύτερο καλύτερο Μπακ της Μπουντεσλίγκα στο τι παίκτες θέλει είναι τουλάχιστον εκτός τόπου.
Προσωπικά δεν σε ξέρω αν είσαι αδαής,αλλά κάτι τέτοιο θα το έγραφε μόνο κάποιος αδαής ή κάποιος που θέλει να δημιουργήσει θεματα
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Εγω πιστευω οτι θα πάρουμε μποικο, πρώτα αφού η πρώτη μας προτεραιότητα ειναι ο τερματας, αν ισχύουν τα δημοσιευματα απο Τουρκία οτι κάναμε προταση για στοχ θα τον ήθελα σε αυτήν την ηλικία ,παικτης winner που μας λείπει.
makispaspartou

προς despe..

Προσωπικά ούτε κι εγώ σε ξέρω και βλέπω ότι σχολιάζεις απλά για την μανούρα. Εξήγησα με ποστ γιατί το έγραψα. Ο Σταφυλίδης φίλε μου πλέον έχει υπεραξία. Εγώ θέλω τον Σταφυλίδη , τα χαρακτηριστικά του δηλαδή , στην τιμή που μπορούμε να πληρώσουμε. Επιπλέον σίγουρα δεν είναι το δεύτερο καλύτερο ΑΡ μπακ του Γερμανικού πρωταθλήματος, απλά εξαργυρώνει μια καλή χρονιά. Είναι σαν να πιστεύεις ότι ο Σιώπης φέτος ή όποιος άλλος μπει στην καλύτερη εντεκάδα ή έκανε μια καλή χρονιά και βρισκεται ψηλά σε μια αξιολόγηση της λίγκας είναι και πραγματικά ο καλύτερος ή ο δεύτερος καλύτερος κ.ο.κ.
makispaspartou

ace...
Απλά να δούμε πώς θα λογίζονται οι Ουκρανοί γιατί αν συνεχίσουν να λογίζονται ως ξένοι θα έχουμε πρόβλημα.
Για τον Στοχ τα αλλά είναι δύο... Κίνητρο και οικονομικό. Αν ισχύει το 500χιλ και είναι αυτό το ποσό τότε με χίλια!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο Leonardo της Partizan τελικά έρχεται ή δεν έρχεται?
Ακούστηκε μήπως τίποτα για μεταγραφή του σε άλλη ομάδα?
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

goran 64 έγραψε:Ο Leonardo της Partizan τελικά έρχεται ή δεν έρχεται?
Ακούστηκε μήπως τίποτα για μεταγραφή του σε άλλη ομάδα?
Πιστευω οτι το θεμα ιβιτς σταμάτησε τα μεταγραφικά ,δεν ακούσα για άλλη ομαδα για Λεονάρντο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”