Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Αφου το τοπικ εγινε τοπικ γνωμικων και παροιμιων
ας γρψω κι εγω ενα
"της κοντης της ψ@λης τα μαλλιά της φταινε"
ας γρψω κι εγω ενα
"της κοντης της ψ@λης τα μαλλιά της φταινε"
Εκτός από........(τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)...KOSTAS54 έγραψε:"Μην εμπιστεύεσαι κανέναν " έγραψε ο Γιώργης.
Ή απλά έχουν προειπωθεί...Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για νέους τίτλους (pics)
Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 02:12...
Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για νέους τίτλους (pics)
Από sdna.gr : Mε ανάρτησή του στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης ζήτησε πίστη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για νέους τίτλους τη νέα σεζόν.
Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το μήνυμά του μέσω instagram για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε μία φωτογραφία που σηκώνει το Κύπελλο Ελλάδος μαζί με τον πατέρα του, γράφοντας:
«Τη νέα χρονιά θα φέρουμε περισσότερα χαμόγελα σ΄ αυτή την πόλη. Πιστέψτε μας.
Μια πόλη μια ομάδα».
Από sdna.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Γιώργος Σαββίδης
Υ.Γ. Στην ρήση του παπά λέω να προσθέσω μία που μου ρθε μόλις στο μυαλό: "Κυριακή κοντή γιορτή"...
- painkiller4
painkiller4 έγραψε:Ντύσου, γδύσου, συλλογίσου, φάγε, πιέ, χέσε, κοιμήσου.
HATS OFF
Το μεγάλο χρεωμα που τρώει είναι που είναι γιος του Ιβάν..... Γιώργο μην μιλάς μην κινείσαι μην ανασαίνεις..... Ενοχλείς.....sic-4 έγραψε:οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια
Παίζει το πρόβλημα να ξεκινάει γιατί κάποιοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σου(γιοι του πατέρα σου ή ενός πατέρα με λεφτά).
Ήμουν σίγουρος ότι θα γραφόταν αυτό, αλλά σημασία δεν το δίνω προσωπικά, μιας και δεν με αφορά for sure...
Για να δούμε όμως, θα συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι που σίγουρα έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Π.Α.Ο.Κ.?
Εκτιμώ λοιπόν ότι τον Γιώργο Σαββίδη, τον 26άχρονο οικογενειάρχη, σπουδαγμένο επιχειρηματία, γιο του μεγαλομετόχου και Προέδρου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και μέλος του Δ.Σ. της, με όποια καλά και με όποια στραβά του, αν πρέπει (θέλουμε-ζητάμε) να τον αντιμετωπίζουμε απλά και μόνο σαν ένα παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί εμείς οι οπαδοί, τότε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο (σαν ένα παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί) πρέπει (θέλουμε-ζητάμε) να τον αντιμετωπίζει και η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και αυτόν και φυσικά ακόμα περισσότερο τα όποια θέλω του για την ομάδα μας...
Αναμένω να διαβάσω τις απόψεις όλων όσων έχουν γράψει σ αυτό το topic, με θετικά ή αρνητικά σχόλια γι αυτόν!
Για να δούμε όμως, θα συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι που σίγουρα έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Π.Α.Ο.Κ.?
Εκτιμώ λοιπόν ότι τον Γιώργο Σαββίδη, τον 26άχρονο οικογενειάρχη, σπουδαγμένο επιχειρηματία, γιο του μεγαλομετόχου και Προέδρου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και μέλος του Δ.Σ. της, με όποια καλά και με όποια στραβά του, αν πρέπει (θέλουμε-ζητάμε) να τον αντιμετωπίζουμε απλά και μόνο σαν ένα παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί εμείς οι οπαδοί, τότε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο (σαν ένα παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί) πρέπει (θέλουμε-ζητάμε) να τον αντιμετωπίζει και η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και αυτόν και φυσικά ακόμα περισσότερο τα όποια θέλω του για την ομάδα μας...
Αναμένω να διαβάσω τις απόψεις όλων όσων έχουν γράψει σ αυτό το topic, με θετικά ή αρνητικά σχόλια γι αυτόν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 14:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
πάντως αυτό το μια πόλη μια ομάδα, από τα πιο γελοία σλόγκαν που είχαμε ποτέ στην ιστορία μας.
ο ορισμός του πρώτος στο χωριό, συγκρινόμενοι με β' εθνικούχους.
απορώ ποιο τσακάλι το σκέφτηκε και το έχουμε γράψει και στα αποδυτήρια της Τούμπας.
ο ορισμός του πρώτος στο χωριό, συγκρινόμενοι με β' εθνικούχους.
απορώ ποιο τσακάλι το σκέφτηκε και το έχουμε γράψει και στα αποδυτήρια της Τούμπας.
αν αναλαβεις το ρολο να μεταφερεις τις χαριτωμενιες του, ουτε διακοπες δε θα σε αφησει να πας.KOSTAS54 έγραψε:"Μην εμπιστεύεσαι κανέναν " έγραψε ο Γιώργης.
Καλημέρα και καλές αναλύσεις.
δεν ξερω ρε παιδες.πρεπει να ειμαι απο τους λιγους απο οτι καταλαβαινω, που δεν με ενοχλουν τα ποσταρισματα του Γιωργη.
Αντι να χαιρομαστε που ειναι τοσο παθιασμενος με την ομαδα ενω θα μπορουσε να ασχολειται με 1000 διαφορετικα πραγματα ασχετα,καθομαστε και σχολιαζουμε και κραζουμε τα παντα.
Αντε να ανακοινωθει κανας προπονητης και παικτης μπας και σταματησει εστω για λιγο αυτη η παρανοια!
Αντι να χαιρομαστε που ειναι τοσο παθιασμενος με την ομαδα ενω θα μπορουσε να ασχολειται με 1000 διαφορετικα πραγματα ασχετα,καθομαστε και σχολιαζουμε και κραζουμε τα παντα.
Αντε να ανακοινωθει κανας προπονητης και παικτης μπας και σταματησει εστω για λιγο αυτη η παρανοια!
- hasio_john
Όχι αδερφέ, δεν είσαι από τους λίγους!
Ας πει κάποιος στον Γιώργο ν' αρχίσει να κάνει ποσταρίσματα στα στενά της Μυκόνου για να του κάνουμε περήφανα like και καρδούλες. Είναι δυνατόν ν' ασχολείται όλη μέρα με τα της ομάδος!!!? Απαράδεκτος ο Γιώργος.
Ας πει κάποιος στον Γιώργο ν' αρχίσει να κάνει ποσταρίσματα στα στενά της Μυκόνου για να του κάνουμε περήφανα like και καρδούλες. Είναι δυνατόν ν' ασχολείται όλη μέρα με τα της ομάδος!!!? Απαράδεκτος ο Γιώργος.
Παντελώς άστοχο το σχόλιό σου, γιατί είναι η μοναδική φορά που μεταφέρω "χαριτωμενιά" του. Άλλοι έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο, όπως και τις αναλύσεις επί αναλύσεων τους.barlow4 έγραψε:αν αναλαβεις το ρολο να μεταφερεις τις χαριτωμενιες του, ουτε διακοπες δε θα σε αφησει να πας.KOSTAS54 έγραψε:"Μην εμπιστεύεσαι κανέναν " έγραψε ο Γιώργης.
Καλημέρα και καλές αναλύσεις.
Σημ. Είμαι σε διακοπές.