Pc support
-
-
-
ιός ή malware μου ακούγεται νοβίτο. δοκίμασες να σκανάρεις? αν όχι, δοκίμασε αυτό http://www.safer-networking.org/gr/mirrors/index.html εγκατέστησε το, κάνε update και ξεκίνα scan. κατέβασε το απο τους δικούς τους servers.
Μια πιθανή λύση στο πρόβλημά σου είναι η εξής:
1. Κλίκ στο κουμπί Έναρξη.
2. Βρες το φάκελο Βοηθήματα.
3. Άνοιξε το φάκελο.
4. Βρες την εφαρμογή Γραμμή εντολών (το παλιο DOS)
5. Κάνε δεξί κλικ πάνω του και στο μενού που ανοίγει κάνε αριστερό κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.
6. Γράψε τα ακόλουθα: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled
7. Πάτα Enter
8. Κάνε Restart το pc σου.
Γράψε τι έγινε για να ξέρω αν σου δούλεψε.
1. Κλίκ στο κουμπί Έναρξη.
2. Βρες το φάκελο Βοηθήματα.
3. Άνοιξε το φάκελο.
4. Βρες την εφαρμογή Γραμμή εντολών (το παλιο DOS)
5. Κάνε δεξί κλικ πάνω του και στο μενού που ανοίγει κάνε αριστερό κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.
6. Γράψε τα ακόλουθα: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled
7. Πάτα Enter
8. Κάνε Restart το pc σου.
Γράψε τι έγινε για να ξέρω αν σου δούλεψε.
novito vista έχεις? Αν ναι, δοκίμασε αυτό. Μπές στο φάκελο system32 και βρες όλα τα αρχεία με κατάληξη .cpl . Κάνε έναν φάκελο οπουδήποτε και όσα μετακινούνται, βάλ'τα εκει μέσα. Δοκίμασε να ανοίξεις το control panel. Αν ανοίγει, τότε ξεκίνα και βάζε ξανά τα cpl μέσα στο system32, αλλά βάζε τα 1-1 και κάθε φορά που βάζεις 1, δοκίμαζε να ξανανοίξεις το control panel. Βρές αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα και πέτα το. Τα υπόλοιπα, εκεί που ήτανε. Πες αν δούλεψε.
agave έγραψε:novito vista έχεις? Αν ναι, δοκίμασε αυτό. Μπές στο φάκελο system32 και βρες όλα τα αρχεία με κατάληξη .cpl . Κάνε έναν φάκελο οπουδήποτε και όσα μετακινούνται, βάλ'τα εκει μέσα. Δοκίμασε να ανοίξεις το control panel. Αν ανοίγει, τότε ξεκίνα και βάζε ξανά τα cpl μέσα στο system32, αλλά βάζε τα 1-1 και κάθε φορά που βάζεις 1, δοκίμαζε να ξανανοίξεις το control panel. Βρές αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα και πέτα το. Τα υπόλοιπα, εκεί που ήτανε. Πες αν δούλεψε.
ελα ρε μαγκιτι......σωστός.
καλη μαγκιά