Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Μην είσαι άδικος.
Βγήκε τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, που εκτός από τον Κωνσταντιίδη και τον Γυμναστή τιμωρήθηκε και γιατί βάφτηκε το γρασίδι κόκκινο από το αίμα του Βλάνταν
Βγήκε τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, που εκτός από τον Κωνσταντιίδη και τον Γυμναστή τιμωρήθηκε και γιατί βάφτηκε το γρασίδι κόκκινο από το αίμα του Βλάνταν
Ale έγραψε:Όσοι ονειρευόμασταν σωστή διαιτησία για του χρόνου, ας το ξεχάσουμε.
Βάλτε τα σπίτια σας για πρωτάθλημα στην κούλα.
Καλα το τι θα γινει του χρονου κανεις δεν μπορει να το προβλεψει.Καποιοι αλλοι πονταραν τα σπιτια τους οτι ο βαζελος θα καθοταν να χασει απτην κουλα προχτες,οποτε κριμα ειναι να μεινετε αστεγοι.
Θεωρω πως αν εκλεγει προεδρος της ΕΠΟ ο προεδρος της ΕΠΣ Μακεδονιας,θα ναι ξεφτιλα τοσο για τον ιδιο οσο και για την ενωση του να μας σφαξουν του χρονου.Αποψη μου ειναι πως αν του χρονουμε χασουμε το πρωταθλημα,θα ευθυνομαστε πληρως εμεις,οποτε καλο ειναι να μην ενστερνιζομαστε αποψεις που λεγονται στα καφενεια απο δω και απο κει
Θεωρω πως αν εκλεγει προεδρος της ΕΠΟ ο προεδρος της ΕΠΣ Μακεδονιας,θα ναι ξεφτιλα τοσο για τον ιδιο οσο και για την ενωση του να μας σφαξουν του χρονου.Αποψη μου ειναι πως αν του χρονουμε χασουμε το πρωταθλημα,θα ευθυνομαστε πληρως εμεις,οποτε καλο ειναι να μην ενστερνιζομαστε αποψεις που λεγονται στα καφενεια απο δω και απο κει
Ελα αρχισε ο κηρυκας της γλιτσας στο σκαι...
Αρχισαμε με την αγκωνια του ματος..που πηδαει μονος του και ο οικοδομος παει κλασικα απο κατω..
Ασυλια στον ματος, κιτρινη που δε δοθηκε..
Και φυσικα, απευθειας κοκκινη στον ματος στο φαουλ εκτος περιοχης με μανταλο.
Μουχτι η κοκκινη στον μανταλο. @@ αλαφουζο.
Α, τουλαχιστον ειδε το οφσαιντ που εκοψε ο αλεξεας...το παρεξηγησα το παιδι
Α, ρε φουστηδες φακελο που θελετε.....
Αρχισαμε με την αγκωνια του ματος..που πηδαει μονος του και ο οικοδομος παει κλασικα απο κατω..
Ασυλια στον ματος, κιτρινη που δε δοθηκε..
Και φυσικα, απευθειας κοκκινη στον ματος στο φαουλ εκτος περιοχης με μανταλο.

Μουχτι η κοκκινη στον μανταλο. @@ αλαφουζο.
Α, τουλαχιστον ειδε το οφσαιντ που εκοψε ο αλεξεας...το παρεξηγησα το παιδι
Α, ρε φουστηδες φακελο που θελετε.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 29 Μάιος 2017, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαστορ, δεν είναι εκτίμηση που άκουσα στο καφενείο.
Είναι δική μου εκτίμηση, καθώς για εμένα τα σημάδια είναι ξεκάθαρα.
Ειδικά η εξόντωση Ευθυμιάδη και Καλφόγλου είναι φως φανάρι.
Μακάρι να βγω ψεύτης.
Μακάρι να βγω ψεύτης.
- efthimis_paok
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Βλέπετε όλοι τον εμετό στον σκαι. Ένας μπορεί να τα πει στην ΠΑΕ. Μια παρέμβαση live.
Βγάζουν και αδικημένα τα χανουμια.
Βγάζουν και αδικημένα τα χανουμια.
Νταξ, βγηκε παλι ευνοημενος ο ΠΑΟΚ. Mια χαρα.

το πεναλτι στο τελος ουτε το εδειξαν.
κ ειχαν τιτλο οτι ο θανος χαρισε κοκκινες σε ματος κ λεοβατς.
γεια σου βαρουχα λεβεντια.ο θεος να μας αξιωσει να μη γινουμε πουτανες στα γεραματα.

γεια σου βαρουχα λεβεντια.ο θεος να μας αξιωσει να μη γινουμε πουτανες στα γεραματα.

Πείραγματακι στους αναμεταδοτες του σκαι στη β ελλαδα, να πεσει μαυρο παντου
https://youtu.be/OBay0G2R_OU?t=113
https://youtu.be/OBay0G2R_OU?t=113
Καλά σοβαρά στον σκάι μας έβγαλαν και ευνοημένους;
ρε πο@στη θα μας τρελάνουν και θα κάνουμε κακό στον εαυτό μας στο τέλος..
Όσο για του χρόνου μην τρώγεστε , γιατί ο άλλος προχθές δεν είπε θα έχουμε μεγάλες αλλαγές του χρόνου στη διαιτησία; ε θα την πάρουν από την επο, αυτό θα κάνουν
ρε πο@στη θα μας τρελάνουν και θα κάνουμε κακό στον εαυτό μας στο τέλος..
Όσο για του χρόνου μην τρώγεστε , γιατί ο άλλος προχθές δεν είπε θα έχουμε μεγάλες αλλαγές του χρόνου στη διαιτησία; ε θα την πάρουν από την επο, αυτό θα κάνουν
Τα σημαδια ειναι ως εξης.Η ΚΕΔ αυτη τη στιγμη αγεται και φερεται απο εδω και απο εκει.Δεν μας εδωσαν πεναλντυ καθαρο στην Λεωφορο,εφεραν Κυζα στην Τουμπα που επαιξε εδρα.Εκλαιγε ο βαζελος,εφεραν Κομινη στη Λεωφορο για να σφυριξει βαζελο.Το ιδιο και με Θανο σημερα για την κλαψα του Κυπελλου.Μπορει αυτος που θα στειλουν στην Τουμπα μεθαυριο να παιξει απο 50-50 εως εδρα για να πουνε οριστε μην γκρινιαζετε για Θανο. Με αλλα λογια στην ΚΕΔ ειναι δημοσιοσχετιστες και προσπαθουν να τα εχουν με ολους καλα με τετοιους βλακωδεις τροπουςAle έγραψε:Αλαστορ, δεν είναι εκτίμηση που άκουσα στο καφενείο.
Μακάρι να βγω ψεύτης.
Απτην στιγμη που η ΚΕΔ υπαγεται στην ΕΠΟ και οταν κερδισει τις εκλογες ο Γραμμενος,για μενα δεν θα υπαρχουν τετοια φαινομενα η θα περιοριστουν σημαντικα. Δεν υπαρχει περιπτωση ο Προεδρος της Μακεδονικης ΕΠΣ που στηριζει ο Σαββιδης με νυχια και με δοντια να τον τρυπησει.Φυσικα ολα αυτα εφ'οσον γινουν οι εκλογες τον Ιουλιο και βγει νικητης ο Γραμμενος. Αν χασει τις εκλογες η ξαναγινει αναβολη εκλογων,τοτε μπορει να διαιωνηθει αυτη η κατασταση της ΚΕΔ των δημοσιων σχεσεων,οπου θα επιρεαζεται απο αυτους που θα γκρινιαζουν περισσοτερο
Τι τους βλεπετε; ορεξη εχετε ν ανεβαζετε πιεση νυχτιατικα; αυτοι ειναι δουλοι ρε. Τη μανα τους σκοτωνουν για κανα ψιλο.
- john4serres
ποιο πεναλτι;barlow4 έγραψε:το πεναλτι στο τελος ουτε το εδειξαν.