Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Κάκιστο παιχνίδι και οι 2 ομάδες σερνόντουσαν άντε ο βάζελος έχει δικαιολογία η μεγάλη Κούλα και μετά την τεράστια νίκη της μέσα στην Τούμπα που πήραν και καλά εκδίκηση και... και... και... αυτά που έγραφαν τι κάνει;;;
Γουστάρω τον ρομαντισμό πολλών εδώ μέσα... Εμένα μ'αρέσει και μακάρι να ήμουν και εγώ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ.... Δεν είμαι όμως και πιστεύω σε απόλυτο βαθμό τον navigator...
Το ότι έχω το πάνω χέρι αλλά παρακαλάμε να χάσει βαθμό η Κούλα............ ενώ έχουμε παιχνίδι μεταξύ μας την κερδίζεις στο "καταραμένο" ΟΑΚΑ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... Απλά η νοοτροπία μας δεν μας αφήνει να το πιστέψουμε... Ας αλλάξει η δικιά μας νοοτροπία αυτός ο φόβος όταν κατεβαίνουμε ΟΑΚΑ μπας και αλλάξει ποτέ αυτό και με την ομάδα...
Θέλουμε τη νίκη μέσα στον Νιόνιο και άσχετα με το αποτέλεσμα της Λεωφόρου το ματς κλειδί είναι αυτό με την Κούλα... Μακάρι να κερδίσουμε και να χάσει η Κούλα να τελειώνουμε από τώρα ποιος δεν το θέλει αλλά όπως είπα παραπάνω δεν είμαι ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ!!!
Γουστάρω τον ρομαντισμό πολλών εδώ μέσα... Εμένα μ'αρέσει και μακάρι να ήμουν και εγώ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ.... Δεν είμαι όμως και πιστεύω σε απόλυτο βαθμό τον navigator...
Το ότι έχω το πάνω χέρι αλλά παρακαλάμε να χάσει βαθμό η Κούλα............ ενώ έχουμε παιχνίδι μεταξύ μας την κερδίζεις στο "καταραμένο" ΟΑΚΑ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... Απλά η νοοτροπία μας δεν μας αφήνει να το πιστέψουμε... Ας αλλάξει η δικιά μας νοοτροπία αυτός ο φόβος όταν κατεβαίνουμε ΟΑΚΑ μπας και αλλάξει ποτέ αυτό και με την ομάδα...
Θέλουμε τη νίκη μέσα στον Νιόνιο και άσχετα με το αποτέλεσμα της Λεωφόρου το ματς κλειδί είναι αυτό με την Κούλα... Μακάρι να κερδίσουμε και να χάσει η Κούλα να τελειώνουμε από τώρα ποιος δεν το θέλει αλλά όπως είπα παραπάνω δεν είμαι ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ!!!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ δεν μίλησα για σοβαρό ΠΑΟΚ, αλλά για κάπως σοβαρό. Ο σοβαρός παίρνει διπλό στο ΟΑΚΑ.
- Παλαιολόγος
μα δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο,θυμησε μου ενα ντερμπι οπου ειμασταν ανεπιφυλακτα καλυτεροι στα ματς κατω με παναθηναικο,αεκ,μην μιλησω γι ατα εντος
πουθενα,γιατι; μα γιατι,γιατι τα εχουμε πει πολλακις
πρεπει να παμε φουλ επιθεση με πανιωνιο για νικη ,για το διπλο
και μετα στα δυο ματς να παιξουμε ξεκινωτας για την ισοπαλια με κατσε,τσιμιροτ κανιας πελκα πριγιοβιτς ,ματος,κρεσπο,μαλεζα,λεοβατς το τερμα και τον ενρικε
λιγη αυτογνωσια γιατι παλι θα χασουμε με κατω τα χερια
πουθενα,γιατι; μα γιατι,γιατι τα εχουμε πει πολλακις
πρεπει να παμε φουλ επιθεση με πανιωνιο για νικη ,για το διπλο
και μετα στα δυο ματς να παιξουμε ξεκινωτας για την ισοπαλια με κατσε,τσιμιροτ κανιας πελκα πριγιοβιτς ,ματος,κρεσπο,μαλεζα,λεοβατς το τερμα και τον ενρικε
λιγη αυτογνωσια γιατι παλι θα χασουμε με κατω τα χερια
- Sick Bastard
Εγώ πάντως θέλω να τελειώσει το πανηγυράκι μέσα στο ΟΑΚΑ με διπλό εκεί.
Α στο διάολο πια με τις ψυχολογίες και τις κατάρες και τις πaπαριες τις καμαρωτές
Α στο διάολο πια με τις ψυχολογίες και τις κατάρες και τις πaπαριες τις καμαρωτές
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειναι τυχαιο οτι με γαβρο παιζουμε παντα καλα εντος και εκτος και με τους αλλους κυριως εκτος δυσκολευομαστε και κυριως ειμαστε απο μετριοι εως πολυ κακοι.
Ανετα το ματσακι εληγε χ σημερα αλλα ελεω βροχης η μπαλα πηρε τρελη φορα.
Το ζορικο ματς ειναι την τεταρτη.
Σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά. Στην τελική, είμαστε Ελληνες. Συγχαρητήρια Κώστα Σλούκα.
Sick Bastard έγραψε:Εγώ πάντως θέλω να τελειώσει το πανηγυράκι μέσα στο ΟΑΚΑ με διπλό εκεί.
Έτσι θα γίνει,κράτησε το,να το θυμούνται και αυτοί που ξεγραψαν την ομάδα από την πρώτη αγωνιστική.
Φυσικά Χ. Με 2 , 3 δοκάρια ακόμη, ίσως.sourmenetes έγραψε:Δεν ειναι τυχαιο οτι με γαβρο παιζουμε παντα καλα εντος και εκτος και με τους αλλους κυριως εκτος δυσκολευομαστε και κυριως ειμαστε απο μετριοι εως πολυ κακοι.
- PAOK_Antarctica
Yupis έγραψε:Σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά. Στην τελική, είμαστε Ελληνες. Συγχαρητήρια Κώστα Σλούκα.
- episimos73
Yupis έγραψε:Σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά. Στην τελική, είμαστε Ελληνες. Συγχαρητήρια Κώστα Σλούκα.

- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικα τα δοκαρια εχουν μαμηθει φετος...KOSTAS54 έγραψε:Φυσικά Χ. Με 2 , 3 δοκάρια ακόμη, ίσως.sourmenetes έγραψε:Δεν ειναι τυχαιο οτι με γαβρο παιζουμε παντα καλα εντος και εκτος και με τους αλλους κυριως εκτος δυσκολευομαστε και κυριως ειμαστε απο μετριοι εως πολυ κακοι.
αυτο ακριβως. Νομιζετε πως οι βαζελοι θελουν να ξεκινησουν προπονησεις αρχες ιουνιου χωρις παικτες? Εχουν που εχουν ποσα προβληματα,θα ειναι αποτελειωτικο για αυτους η τελευταια θεση στα πλευ οφ.Απορω πως καποιοι πιστευατε οτι θα κατσει να χασειpaoki19 έγραψε:Μόνο δωσμενο δεν ήταν το παιχνίδι μην λέμε μόνο για να πουμε. Και οι δύο σκατα ειναι. Απλα μπήκε η σουταρα του οικοδομου.
- john4serres
Αν πάρει διπλό η αεκ στην λεωφορο, τότε είμαστε ζόρικα.
Το φάντασμα του οακα είναι ακόμη εκεί, οι παίκτες μας πρέπει να μασήσουν σίδερα.
Βέβαια είναι απαραίτητο πρώτα να πάρουμε διπλό στην νεα σμύρνη την τετάρτη το απόγευμα.
υγ.
Το φάντασμα του οακα είναι ακόμη εκεί, οι παίκτες μας πρέπει να μασήσουν σίδερα.
Βέβαια είναι απαραίτητο πρώτα να πάρουμε διπλό στην νεα σμύρνη την τετάρτη το απόγευμα.
υγ.
- Sick Bastard
Με σένα ρε πουσταριό αποτυχημένεθ, ελπίζω να τα πούμε μια και καλή στο ΟΑΚΑ
να φας τη πούτσα που τόσο πολύ επιθυμείς μπας και στρώσεις.
να φας τη πούτσα που τόσο πολύ επιθυμείς μπας και στρώσεις.
Η κουλα γραφουν θελει Ρεγιες.
Δε βαζουν μυαλο αυτοι. Πηρανε Λεσκοτ, πηρανε Αλμειδα και πανε να παρουν και Ρεγιες...
Δε βαζουν μυαλο αυτοι. Πηρανε Λεσκοτ, πηρανε Αλμειδα και πανε να παρουν και Ρεγιες...