8. Amr Warda
- episimos73
Re: 7.Amr Warda
Α καλά....είναι και επιτελικός...Μάλλον θα αργήσουμε λίγο με δαύτον.
Δεν πειράζει, χρειάζονται κι αυτοί.
Δεν πειράζει, χρειάζονται κι αυτοί.
Ίσα ίσα το περιστατικό που περιγράφεις εγώ καλό το θεωρώ.... Μη σε πω πολύ καλόepisimos73 έγραψε:Τον πέτυχα πριν κανά μισάωρο. Περνούσε με ένα φιλαράκο του μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας μου και σιγοτραγουδούσε το "ΠΑΟΚ ολέ ολέ - πουτάνας ολυμπιακοί - ΠΑΟΚ ολέ ολέ" και απόρησα. Μπορεί να παίξει μπάλα με τέτοια μυαλά;
Δεν κάνω πλάκα, μάλλον δεν τα 'χει τα μυαλά στο κεφάλι του.
- john4serres
- episimos73
Διαφωνείτε με την "ελαφρότητα" ή με την επίδρασή της στην καριέρα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή;eorptol1 έγραψε:Έλα ντεpilotos έγραψε:Το κακό που είναι;
SM-G935F
- episimos73
Δεν έχω αντιληφθεί παρόμοια περιστατικά για τους συγκεκριμένους. Στο ποστ μου δεν εννοώ ότι ο ΑΜΡ πουλάει οπαδιλίκι.john4serres έγραψε:Όταν τα κάνει ο Χ Κονσεισαο, ο Χ Γκαρσία καλά είναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος episimos73 την Παρ 19 Μάιος 2017, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- episimos73
Βρε έχει την πλάκα του, δε λέω. Και πωρωμένος φαίνεται να είναι και όλα καλά. Νομίζω όμως ότι είναι δείγμα χαρακτήρα ελαφρύ και αυτό δεν μπορεί παρά να έχει επίπτωση και στο γήπεδο αλλά και στην άποψη που έχουν οι γύρω του γι' αυτόν.eorptol1 έγραψε:Ίσα ίσα το περιστατικό που περιγράφεις εγώ καλό το θεωρώ.... Μη σε πω πολύ καλόepisimos73 έγραψε:Τον πέτυχα πριν κανά μισάωρο. Περνούσε με ένα φιλαράκο του μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας μου και σιγοτραγουδούσε το "ΠΑΟΚ ολέ ολέ - πουτάνας ολυμπιακοί - ΠΑΟΚ ολέ ολέ" και απόρησα. Μπορεί να παίξει μπάλα με τέτοια μυαλά;
- episimos73
ΟΚ, δεν εννοούσα αυτό. Δεν μπορεί παρά να είναι ειλικρινής ένας τέτοιος τύπος.john4serres έγραψε:Για το οπαδιλίκι λεω εγω.
episimos73 έγραψε:Τον πέτυχα πριν κανά μισάωρο. Περνούσε με ένα φιλαράκο του μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας μου και σιγοτραγουδούσε το "ΠΑΟΚ ολέ ολέ - πουτάνας ολυμπιακοί - ΠΑΟΚ ολέ ολέ" και απόρησα. Μπορεί να παίξει μπάλα με τέτοια μυαλά;
χα χα χα.. σοβαρα μιλατε τωρα; Ο τυπος δηλαδη ειναι για δεσιμο κανονικα... γουσταρω!!Hermann έγραψε:Το ίδιο ακριβώς περιστατικό συνέβη πριν 3-4 μέρες με έναν φίλο μου. Καθόταν μόνος(!) και τραγουδούσε σύνθημα(όχι το ίδιο) και όταν πήγε και του είπε στα αγγλικά να βγούνε σέλφι ο Αμρ απάντησε "Ελληνικά μίλα ρε μαλ*κα"!
Εγώ προσωπικά γουστάρω να παθιάζονται οι παίκτες με την ομάδα (ειδικά οι ξένοι) απλώς ο συγκεκριμένος, με βάση και τα όσα ξέρουμε περί έλλειψης πειθαρχίας, ίσως αντιμετωπίζει τα πράγματα πολύ χαλαρά και δε προσφέρει όσα μπορεί και περιμένουμε απ΄αυτόν στο μέλλον.
- episimos73
Αυτό εννοούσα κι εγώ φίλε μου, ελπίζω να διαψευστούμε και οι δύο για το καλό της ΠΑΟΚάρας.Hermann έγραψε:Εγώ προσωπικά γουστάρω να παθιάζονται οι παίκτες με την ομάδα (ειδικά οι ξένοι) απλώς ο συγκεκριμένος, με βάση και τα όσα ξέρουμε περί έλλειψης πειθαρχίας, ίσως αντιμετωπίζει τα πράγματα πολύ χαλαρά και δε προσφέρει όσα μπορεί και περιμένουμε απ΄αυτόν στο μέλλον.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Πω παιδιά, πολύ κακό για το τίποτα η φάση.
Περπατάει ένας τύπος και τραγουδάει κάτι και με βάση αυτό θα πρέπει να αναλυθεί αν θα είναι καλός στη δουλειά του; Σοβαρά μιλάμε;
Πάλι καλά που δεν ακουγόμαστε όταν πάμε για χέσιμο και η κουράδα αρνείται να βγει ξερω γω.
Περπατάει ένας τύπος και τραγουδάει κάτι και με βάση αυτό θα πρέπει να αναλυθεί αν θα είναι καλός στη δουλειά του; Σοβαρά μιλάμε;
Πάλι καλά που δεν ακουγόμαστε όταν πάμε για χέσιμο και η κουράδα αρνείται να βγει ξερω γω.
- episimos73
Πάντα σοβαρά μιλάμε sick όταν δεν κάνουμε πλάκα.
Στο προκείμενο: μιλήσαμε (τουλάχιστον εγώ) για κάτι που είδαμε για συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Άλλωστε φόρουμ οπαδών ΠΑΟΚ είναι δω, δεν έγραψα για τον Κωστάκη της γειτονιάς μου.
Στο προκείμενο: μιλήσαμε (τουλάχιστον εγώ) για κάτι που είδαμε για συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Άλλωστε φόρουμ οπαδών ΠΑΟΚ είναι δω, δεν έγραψα για τον Κωστάκη της γειτονιάς μου.
Σιγά την ανάλυση!Sick Bastard έγραψε:Πω παιδιά, πολύ κακό για το τίποτα η φάση.
Για αυτό είναι το Φόρουμ.