Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
2-3 μαζεμένα πράγματα από μένα
Το ότι εγώ είπα ότι ο Ίβιτς σε κρίσιμα παιχνίδια η ομάδα παρουσιάστηκε απροετοίμαστη και κακά στημένη, δεν σημαίνει ότι θέλω να αλλάξει. Εκτός και αν δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική. Το ότι κατέβασε ομάδα με 6 αλλαγές χθες τους πιο έτοιμους που δεν είναι αυτοί που παίζουν συνέχεια όπως είπε κάποιος εδώ μέσα, δεν μου λέει τίποτα. Ο βάζελος που κατέβηκε με τόσες απουσίες, φάνηκαν στο γήπεδο; Απλά η ομάδα σε πολλούς αγώνες δεν ξεκινάει σοβαρά(γαύρος μέσα, βάζελος στο κύπελλο, βάζελος χθες, κούλα στα playoff) κτλ, αυτά δεν μπορούμε να τα πούμε;
Δεύτερον, ο παρατηρητής χθες είναι αποδεδειγμένα παιδί του συστήματος και σας το λέω εκ των έσω.
Όσο για τον Κομίνη χθες, απλά περίμενε οδηγίες από τον Γκαγκάτση (πατέρα) και όλους αυτούς που ακόμη βρωμίζουν το ποδόσφαιρο.
Υ.Γ. Επίσημη αφαίρεση βαθμών δεν μπορεί να γίνει πριν βγει επίσημη απόφαση!
Το ότι εγώ είπα ότι ο Ίβιτς σε κρίσιμα παιχνίδια η ομάδα παρουσιάστηκε απροετοίμαστη και κακά στημένη, δεν σημαίνει ότι θέλω να αλλάξει. Εκτός και αν δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική. Το ότι κατέβασε ομάδα με 6 αλλαγές χθες τους πιο έτοιμους που δεν είναι αυτοί που παίζουν συνέχεια όπως είπε κάποιος εδώ μέσα, δεν μου λέει τίποτα. Ο βάζελος που κατέβηκε με τόσες απουσίες, φάνηκαν στο γήπεδο; Απλά η ομάδα σε πολλούς αγώνες δεν ξεκινάει σοβαρά(γαύρος μέσα, βάζελος στο κύπελλο, βάζελος χθες, κούλα στα playoff) κτλ, αυτά δεν μπορούμε να τα πούμε;
Δεύτερον, ο παρατηρητής χθες είναι αποδεδειγμένα παιδί του συστήματος και σας το λέω εκ των έσω.
Όσο για τον Κομίνη χθες, απλά περίμενε οδηγίες από τον Γκαγκάτση (πατέρα) και όλους αυτούς που ακόμη βρωμίζουν το ποδόσφαιρο.
omerta76 έγραψε: Δεύτερον, ο παρατηρητής χθες είναι αποδεδειγμένα παιδί του συστήματος και σας το λέω εκ των έσω.
σπασε την ..omerta και πες μας τι ξερεις

Δηλαδη ο Γκαγκατσης πατερας λυνει και δενει στη βρωμια του ποδοσφαιρου κι εμεις εχουμε τον υιο σε καιριο ποστο;;;; Ειλικρινης ειναι η απορια μου μια και δεν γνωριζω πολυ καλα ποιος ειναι ο ρολος του Γκαγκατση.
-
O ιδιος ήταν παρατηρητής και στο ΠΑΟΚ - ΠΑΟ στο κύπελλοpilotos έγραψε:Ε πες το βρε αδερφέ!!!panpangr77 έγραψε:Ας ψαξουμε λίγο αν ο παρατηρητής Σπυροπουλος του χθεσινου ματς ειναι ο παρακάτω :
http://www.lamiareport.gr/ekloges/index ... pyropoulos
Ο υποψήφιος του Μπακογιάννη, που πηδάει την Κοσιώνη που λέει τις ειδήσεις στον Σκάι που τον έχει. Ποιος έχει τον Σκάι;
Εδώ σας θέλω .........
SM-G935F
http://www.evrytanika.gr/index.php?opti ... Itemid=225
έγραψε οτι ζητήσαν....
Οταν πας να παιξεις ενα παιχνιδι και οι επιλογες γινονται με βαση ποιος παιχτης μπορει να φαει κοκκινη.. και στο ημιχρονο κανεις αλλαγες με βαση ποιοι εχουν κιτρινη τι να συζητησουμε ?
Φιλε αλλό να παιζεις ποδοσφαιρο για να κερδίσεις και άλλο να παιζεις ποδοσφαιρο της κουλας και οτυ λαγου όπως παρουσιάζονται. Οταν αμυνεσαι και παιζεις με αντεπιθεση, η απουσία παικτών περιορίζεται απλά γιατί εκμεταλλεύεσαι τρεξίματα κι όχι τεχνικήomerta76 έγραψε:2-3 μαζεμένα πράγματα από μένα
-
http://www.contra.gr/.../o-diaithths-ko ... 78630.html
16 Μαρ 2017 - Ο διαιτητής Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας θα σφυρίξει στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ... Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
Τι γίνεται ρε μάγκα οπου παίζει ο βάζελος ο Σπυροπουλος ήταν παρατηρητής διατησίας???? Τι χαλίφης ειμαι τελοσπάντων...
16 Μαρ 2017 - Ο διαιτητής Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας θα σφυρίξει στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ... Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
Τι γίνεται ρε μάγκα οπου παίζει ο βάζελος ο Σπυροπουλος ήταν παρατηρητής διατησίας???? Τι χαλίφης ειμαι τελοσπάντων...
Βρε κάτι πράγματα...panpangr77 έγραψε:O ιδιος ήταν παρατηρητής και στο ΠΑΟΚ - ΠΑΟ στο κύπελλοpilotos έγραψε:Ε πες το βρε αδερφέ!!!panpangr77 έγραψε:Ας ψαξουμε λίγο αν ο παρατηρητής Σπυροπουλος του χθεσινου ματς ειναι ο παρακάτω :
http://www.lamiareport.gr/ekloges/index ... pyropoulos
Ο υποψήφιος του Μπακογιάννη, που πηδάει την Κοσιώνη που λέει τις ειδήσεις στον Σκάι που τον έχει. Ποιος έχει τον Σκάι;
Εδώ σας θέλω .........
SM-G935F
έγραψε οτι ζητήσαν....
Πόσο πρόστιμο έφαγε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα δήθεν επεισόδια που έγραψε αυτός ο στημένος; Τα οποία μόνο ο ίδιος είδε;
Για να το συνεχίσουμε λίγο, γιατί έχει πολύ πλάκα το έργο...
Καμία ανοχή, ασαλιωτα!!!
SM-G935F
Άντε ρε αρδ, ξυπνάτε, έτοιμο ρεπορτάζ σας έδωσε ο αδερφός...
SM-G935F
SM-G935F
- navigator11
slidar έγραψε:Οταν πας να παιξεις ενα παιχνιδι και οι επιλογες γινονται με βαση ποιος παιχτης μπορει να φαει κοκκινη.. και στο ημιχρονο κανεις αλλαγες με βαση ποιοι εχουν κιτρινη τι να συζητησουμε ?
Όχι! Θα συζητήσουμε! Γιατί να μη συζητήσουμε; Μήπως η κίτρινη στον Ενρίκε δεν ήταν; Αναγκάσου πέτα τον έξω! Οι 2 κίτρινες στον Αιγύπτιο; Πώς; Ούτε; Η χερουκλα του κουτρουμπέουλα αποκύημα της φαντασίας του Πριγιοβιτς! Τα χτυπήματα στον Κρέσπο μάλλον ήταν απόπειρες ... προσέγγισης και κινήσεις αβροφροσύνης!
Αν συνεχιζόταν η χθεσινή ΑΛΗΤΕΙΑ, θα πέφταμε εμείς οι ίδιοι να κατασπαράξουμε την ομάδα μας! Επειδή δε θα κατορθώναμε ούτε να ισοφαρίζαμε απέναντι στους στημένους ...
++++Φαντασμα έγραψε:Oχι αδερφε αυτα ειναι τακτικες παραιτημενων ανθρωπων, τα λεγαμε παλια που μας ξεσκιζε οποιος ηθελε και δεν ειχαμε ανθρωπο να στηριξει το δικαιο μας. Τωρα τα κοζια αλλαξαν, τωρα εχουμε ανθρωπο με δυναμη με λεφτα με ισχυ με στηριξη με τρελα, τωρα θελει κυνηγι και πιεση οπου και οσο γινεται με καθε τροπο, να μην αφησουν να πεσει κατω ουτε ψιχουλο και (προσωπικη μου αποψη αυτη) να πολιτικοποιηθει ακομα περισσοτερο το θεμα ωστε να φανει ακομα περισσοτερο η απολυτη ηθικη διαφθορα και λειψανδρια τη αθηνας που θα αδικησει οοοοοολη την χωρα και καθε πολιτη προκειμενου να ταισει τον εαυτο της και τα λαμογια της.sic-4 έγραψε:Το ζουμι το ειπε ενας φιλος νωριτερα. Αυτοι εχουν εθιστει στο 90-10 και 80-20 και το 70-30 υπερ τους τους φαινεται σφαγη. Με αυτην την κατασταση και το συνολο του βοθρου που ονομαζεται αθλητικος τυπος να κανει το ασπρο-μαυρο δεν υπαρχει καμμια ελπιδα να δουμε ποτε ποδοσφαιρο με αυτα τα σιχαματα.
Αποσυρση απο το πρωκταθλημα τους. Να κανουμε μια λιγκα με Ηρακλη, Αρη, Λαρισα, Σερρες, Δραμα κλπ και να φτιαξουμε ομαδα απο τις ακαδημιες μας και να πανε να γαμηθουν οι Αθηνες και οι Ευρωπες.
Μετά από πολλά χρόνια έχουμε δυνατό πρόεδρο που
δεν τους χαμπαριαζει,δεν μπορούν πλέον να μας τρυπησουν και αυτό τους χαλαει,τώρα πρέπει να τους πατησεις κάτω να τους τελειώσεις,ο ένας ήδη έκλεισε εισιτήρια για Αγγλία ο άλλος μαλον ετοιμάζεται για
Αγιο Δομινικο... στο καλό....
Η παράγκα είναι και παραμένει του Γκαγκάτση, απλά την χρησιμοποιεί για ιδίο όφελος και ανάλογα με ποιον θέλει να ωφελήσει. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να το αναλύσω με μία απάντησηsic-4 έγραψε:omerta76 έγραψε: Δεύτερον, ο παρατηρητής χθες είναι αποδεδειγμένα παιδί του συστήματος και σας το λέω εκ των έσω.
σπασε την ..omerta και πες μας τι ξερεις![]()
Δηλαδη ο Γκαγκατσης πατερας λυνει και δενει στη βρωμια του ποδοσφαιρου κι εμεις εχουμε τον υιο σε καιριο ποστο;;;; Ειλικρινης ειναι η απορια μου μια και δεν γνωριζω πολυ καλα ποιος ειναι ο ρολος του Γκαγκατση.
-
O ιδιος ήταν παρατηρητής και στο ΠΑΟΚ - ΠΑΟ στο κύπελλο
έγραψε οτι ζητήσαν....[/quote]
Βρε κάτι πράγματα...
Πόσο πρόστιμο έφαγε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα δήθεν επεισόδια που έγραψε αυτός ο στημένος; Τα οποία μόνο ο ίδιος είδε;
Καμία ανοχή, ασαλιωτα!!!
SM-G935F[/quote]
Αυτος ειναι παρατηρητής διαιτησίας δεν νομίζω οτι γραφει για επεισόδια και τι γινετα στις κερκίδες ,πρέπει να υπάρχει και ο παρατηρητής αγώνα...
έγραψε οτι ζητήσαν....[/quote]
Βρε κάτι πράγματα...
Καμία ανοχή, ασαλιωτα!!!
SM-G935F[/quote]
Αυτος ειναι παρατηρητής διαιτησίας δεν νομίζω οτι γραφει για επεισόδια και τι γινετα στις κερκίδες ,πρέπει να υπάρχει και ο παρατηρητής αγώνα...
Να ψάξουμε και τους άλλους παρατηρητές... Για αυτό το λέω...

Τους άλλους στημένους. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει όσο πληρώνουν όλοι οι άλλοι μαζί σε πρόστιμα.
SM-G935F

Τους άλλους στημένους. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει όσο πληρώνουν όλοι οι άλλοι μαζί σε πρόστιμα.
SM-G935F
- hasio_john
Φίλε Ρόμαν, από που προκύπτει το Yep ?RoMaN έγραψε:Yep.Krki PFC έγραψε:Brothers, is it official 0:3 win for Paok?
Στο Ελλαδιστάν όλα μπορεί κάποιος να τα περιμένει...

Ειναι απιστευτα αυτα που βγαζει ο αδερφος πανπαν. Ειπαμε, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ