Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Δημοσίευση από eorptol1 »

paok87 έγραψε:Στο σαιτ της σουπερλιγκας γιατι δεν εχει επικυρωθει το ματς ακομα;;

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ, ΚΟΜΙΝΗ
Κυνήγηστε τον τον παλιοψευταρα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

paoki19 έγραψε:Είναι εμφανές ότι το νιμου της λάσπης πήρε μετά από 2 ώρες απόφαση να διακόψει τον αγώνα αλλά τα μαγείρεψε έτσι ώστε να έχει την μικρότερη δυνατή τιμωρία η αγαπημένη του ομαδα. Δυστυχώς για αυτόν υπάρχουν κ οι κάμερες και πρέπει να ζητήσουμε την τιμωρία μέχρι και του χλοοτάπητα...

Προσωπικά έχω κουραστεί πολύ φέτος. Όχι με την ομάδα αλλά με αυτό που γίνεται στο ελλ. Ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο και δεν μου επιτρέπεται να το χαρώ. Διακοπη αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ και όλο το επικοινωνιακό σύστημα θα την βγάλει και εις βάρος του στο τέλος. Απλά έχει κουράσει όλο αυτό αρκετά...
Εγώ πάλι όχι απλά το καραγουστάρω αυτό που γίνεται (έστω κι αν ανεβάζω σφυγμούς) αλλά θέλω να συνεχιστεί! Να ξεφτιλίζονται με την παραμικρή αφορμή! Αυτοί ήταν, αυτοί παραμένουν κι αυτοί θα είναι ΠΑΝΤΑ! Να αντιληφθούν ότι οι ομοιότητές τους, εν τέλει, είναι τρομακτικά πολλές!!! Εντάξει, στις τάξεις των υποστηρικτών τους θα υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι ενός κάποιου επιπέδου, που θα ντρέπονται για την επίσημη κατάντια τους. Λέω εγώ τώρα ...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

paok87 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Το βιντεο οποιος μπορει με το αντε γαμηθειτε του ουζουνιδη,το χερι του κουτρουμπη,τα ανυπαρκτα φαουλ του ουαρντα,το ξυλο του μπεργκ...

Οποιος μπορει να το φτιαξει...

Και κατευθειαν στην ΠΑΕ. Τα τσακαλια του ΠΑΟΚμανια θα το κανουν ειμαι σιγουρος.
Σιμπα αργείς!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

navigator11 έγραψε: Εντάξει, στις τάξεις των υποστηρικτών τους θα υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι ενός κάποιου επιπέδου, που θα ντρέπονται για την επίσημη κατάντια τους. Λέω εγώ τώρα ...
Έτσι πίστευα. Να σου πω κάτι όμως; Όσο ήταν εκείνοι στη θέση μας, το έπαιζαν σοβαροί και υπεράνω. Τώρα που ήρθαν τα σκούρα, είναι χειρότεροι από γάβρους. Και μιλάω για φίλους μου, ανθρώπους 40-45.
Έχω πάθει πλάκα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

sourmenetes έγραψε:Το βιντεο οποιος μπορει με το αντε γαμηθειτε του ουζουνιδη,το χερι του κουτρουμπη,τα ανυπαρκτα φαουλ του ουαρντα,το ξυλο του μπεργκ...

Οποιος μπορει να το φτιαξει...
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει και ποσες φορες αλλα πρεπει να το λεμε συνεχως!!!
Χαζοι σαν τον θεοβλακα που πετυχε τον ιβιτς δεν εχουν μονο οι κατω!!! Εχουμε και εμεις μπολικους!!!

Προστασια στην ομαδα μας μεσα στο γηπεδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΛΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να επαναλαμβανομαι
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

εγω παντως πιστευω οτι φετος πρεπει να το ληγουμε! καθολου κοσμος στα 2 αλλα παιχνιδια και ας κατεβουμε με τους πιτσιρικαδες.Υπαρχει νοημα να συνεχισουμε σε αυτην την φαρσοκωμωδια;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΑ...

Κυνηγηστε τον νομικα, ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Spiros_S έγραψε:
navigator11 έγραψε: Εντάξει, στις τάξεις των υποστηρικτών τους θα υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι ενός κάποιου επιπέδου, που θα ντρέπονται για την επίσημη κατάντια τους. Λέω εγώ τώρα ...
Έτσι πίστευα. Να σου πω κάτι όμως; Όσο ήταν εκείνοι στη θέση μας, το έπαιζαν σοβαροί και υπεράνω. Τώρα που ήρθαν τα σκούρα, είναι χειρότεροι από γάβρους. Και μιλάω για φίλους μου, ανθρώπους 40-45.
Έχω πάθει πλάκα.
Οπως τα λεει ο Σπυρος, Ναβι. ΟΥΔΕΙΣ.

Χειρότεροι απο τους γαβρους, το λεω ΧΡΟΝΙΑ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν γράψω αυτά που νιώθω, θα φάω μπαν και μήνυση από τον teacher για προσβολή της ποιότητας του forum.
Τον αγώνα δεν τον είδα, βρήκα κάτι highlights.

Δεν υπάρχει κόκκινη στον Βλαχοδήμο, ίσως κίτρινη.
Κομίνη, θέλω να πάω με τη μάνα σου.
Berg, και με τη δικιά σου.
Βαζέλια, γαμιέστε.
Γαύροι, γαμιέστε.
Χανούμια, γαμιέστε.

Από εδώ και πέρα στη Τούμπα θέλουμε ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!! 20.000 φωνές ρε που να φωνάζουν Π.Α.Ο.Κ. μπορούμε να έχουμε γαμώ την Αθήνα μου;;;; Του χρόνου 15.000 διαρκείας στη Τούμπα, 200 στο handball και 1500 στο volley (καλά, εκεί θα γίνουν μεγάλα πράγματα, προσδεθείτε, απογειωνόμαστε) και έστω 100 στο μπάσκετ μπορούμε να έχουμε;;;; Πάμε ρε πούστη να σηκώσουμε τον Π.Α.Ο.Κ. εκεί που του αξίζει, άντε επιτέλους γαμώ τον πόλεμο που δεχόμαστε!!

ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΓΑΜΑΕΙ;;;; Πόσο τους τσούζει ρε δεν το βλέπετε;;;;

Θέλουμε στη Τούμπα στρατιώτες, το ξαναλέω. Αλλά με ήθος και ηχητική..όχι βία, ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ του αντιπάλου δια βοής! Και όποιος πετάξει έστω και χαρτοπετσέτα πέρα από τα κάγκελα της κερκίδας, να τον στείλουν ΑΜΕΣΑ στα γύρω καφέ. Άντε ρε ο Π.Α.Ο.Κ. ανοίγει τα φτερά του και εμείς θα καθόμαστε να ασχολούμαστε αν ήταν offside ή αν ήταν κίτρινη ή αν ήταν λυμένα τα κορδόνια;;;; ΜΑΣ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ και εμείς κοιτάμε;;;;

Παλιά από τα Μάλγαρα έχαναν τους αγώνες οι αντίπαλοι. Τώρα έρχονται στη Τούμπα και κατουράνε σαν τα σκυλιά όταν σκοράρουν.

Πρέπει να χάνουν με το που ξυπνήσουν το πρωί του αγώνα. Να βλέπουν στον ύπνο τους Π.Α.Ο.Κ. και να βρέχουν τα σεντόνια.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Γιατι δεν εγινε γνωστη η διωξη στον σουηδο χουλιγκαν Μαρκους Μπεργκ ακομη?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και επιτέλους... ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

Ένας Π.Α.Ο.Κ. μας έμεινε...

Όσο τρελαίνεστε όταν βλέπετε τις μαλακίες από τη κερκίδα, από τη τηλεόραση, ή τα ακούτε από το PAOKmania Web Radio ( 8-) ), 1926 φορές περισσότερο ανάβουν τα αίματα των παιχτών μας και τρελαίνονται, πιστέψτε με. Οι ίδιοι υφίστανται άμεσα τις όποιες αδικίες.

Τι να κάτσω να ασχοληθώ, αν βούτηξε καλά ο Γλύκος, αν o Henrique πασάρε με μύτο ή με δεξιαριστερό εσωτερικό φάλτσο ή ο Kace βλέπει γήπεδο;;
Άλλου δουλειές είναι αυτές. Αφήστε να τα κάνουν οι ΑΡΔ αυτά, ΑΛΛΑ να μην τους δίνετε σημασία. Ψωμί θέλουν να φάνε.

Αγαπήστε την ομάδα. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρομαν η κοκκινη ειναι καθαροτατη.σε προφανη θεση για γκολ και του ριχνει στο ψαχνο...

Μη μας τρελαινεις...
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

Δεν γράφω συχνά αλλά με αυτά που γίνονται θα τρελλαθούμε και δεν αντέχω να μην τα γράψω.
1. Αυτός ο μ@λ@κ@ς δηλαδή λέει οτι θα συνέχιζε το παιχνίδι εφόσον ο μπανταρισμένος Ίβιτς δεν πήγαινε στο νοσοκομείο, κατά παράβαση των κανονισμών που λένε ρητά για οριστική διακοπή του αγώνα. Δηλαδή μετά από μία ώρα διακοπή θα έβασε τους παιχτες για ζέσταμα και μετά 40 λεπτά παιχνίδι με τις καθυστερήσεις για να λήξει ο αγώνας μετά τα μεσάνυχτα...
2. Λέει επίσης ότι στο φύλλο αγώνα, οτι δεν ηταν στον αγωνιστικό χώρο οταν έπεσε η μπύρα. Το έβλεπα από stream αλλά είμαι 99% σίγουρος οτι μέτα μπήκαν στα αποδητήρια οι διαιτητές. Κάποιος ρε παιδιά να το επιβεβαίωσει...
3. Ρίχνει τις ποινές στους παίχτες ενώ δεν ξέρει τι έχει γίνει. Άσε τις ποινές και πες οτι πρέπει να δωθούν στα δικαστήρια με την χρήση video!

Πρέπει η ΠΑΕ να κάνει τα πάντα νομικά για να μην ξαναρφυρίξει αυτό το @ρχίδι.

Τα ράδια και τα site τα αθηνέζικα δεν βγαίνουν να πούν ότι ο αγώνας κατοχυρώνεται υπές του ΠΑΟΚ! Δηλαδή θα τρελλαθούμε.

Βλέπω οι αγώνες να καταλήγουν να παίζονται στα δικαστήρια παρά στο χορτάρι.

Λίγο πιο αποστασιωποιημένα, κάτι πρέπει να γίνει για αυτή την κατάσταση και με τα ΜΜΕ και με τους αγώνες. Και αναφέρομαι και στα δικά μας. Θα πρέπει ο Σαββίδης να πρωτοστατήσει για να αλλάξουν όλα αυτά και θέλει δραστικά μέτρα. Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι αυτά. Να μην βγαίνουν ομάδες στην Ευρώπη; Nα μην αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα εάν δεν υπάρχουν παντού κάμερες που να δουλεύουν και η πρόσβαση να είναι άμεση; Να γίνονται όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων; Χρήση video? Κάτι πρέπει να γίνει γιατί διαφορετικά δεν θα αλλάξει τίποτα. Ας αρχίσει άμεσα. Κεκλεισμένων στην Τούμπα για τα υπόλοιπα playoff.

Και πρέπει κάτι να γίνει και με τα ΜΜΕ. Ρίχνω πρόταση για ένα ανεξάρτητο δημοσιογραφικό αθλητικό site.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εχει χασει την ισορροπια του ο Ενρικε, αλλα και παλι νομιζω ειναι κοκκινη ως μαρκαρισμα τελευταιου παικτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”