ΠΑΟΚ είναι...

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: ΠΑΟΚ είναι...

Δημοσίευση από goran 64 »

Π.Α.Ο.Κ. είναι, όταν είσαι πολύ πικραμένος απ την ποδοσφαιρική σου ομάδα κι όλο το βρωμοσύστημα, να λες...

"Ευτυχώς που έχω κι εκείνα τα διαρκείας, ένα στο βόλεϊ και ένα για όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα, Handball ανδρών και γυναικών, ποδόσφαιρο και μπάσκετ γυναικών και κάποιων άλλων, που ούτε καν ξέρω ποια"!!!!

Π.Α.Ο.Κ. είναι να σκέφτεσαι...

"Τουλάχιστον δεν θα βλέπω μόνο εφιάλτες τα Σαββατοκύριακα...Θα μετριάζεται πια η πίκρα κι ο πόνος μου!!
Κάποιοι και κάποιες που στηρίζω, αγωνιζόμενοι με ασπρόμαυρα, θα συνεχίσουν να με κάνουν περήφανο!!!!"

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 05 Νοέμ 2016, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Τότε πες μας τι δεν είναι ΠΑΟΚ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αστο δεν το συνεχίζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 05 Νοέμ 2016, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Και καλά κάνεις για την ψυχική σου ηρεμία
Άβαταρ μέλους
goran 64

Π.Α.Ο.Κ. είναι όταν ο οπαδός του, εκείνος ο τελείως άσχετος με λογοτεχνικά κείμενα και ποίηση, μέσα στην τρέλα του για το επόμενο καλό αποτέλεσμα της Π.Α.Ο.Κ.άρας και με αφορμή τα 91α γενέθλια της βγάζει την ψυχή του σε ένα πληκτρολόγιο, μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα κι αψηφώντας σοβαρά προβλήματα του, "ντυμένος" ποιητής:

Re: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ
Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ Απρ 12, 2017 4:30 pm

Κορυφή
Re: Χρόνια Πολλά! (Γενέθλια - Γιορτές & Πανηγύρια)
Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ Απρ 12, 2017 2:11 pm

Για τα γενέθλια των 91 χρόνων της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας και αφιερωμένο σε όλα τα αδέρφια μας στον Ουρανό...

Άπειρα να ναι Π.Α.Ο.Κ. μου, καλά σου να ν' τα χρόνια,
να σ έχω πάντα στην καρδιά κι εσύ να ζεις αιώνια...
Κι όταν πεθάνω και χαθώ χαρά θα χω μεγάλη,
μην έχει μεγαλύτερη, στην Γη, ομάδα άλλη...

Θα χαίρομαι να σε θωρώ με τ άλλα μου τα αδέρφια,
εκεί ψηλά απ τον Ουρανό, να χεις μεγάλα κέφια...
Κύπελλα, Πρωταθλήματα και τίτλους να σαρώνεις
και όλους τους αλλόθρησκους πάντα να τους ματώνεις...

Σε Ελλάδα, Ευρώπη, Υφήλιο, μαζί σου να μην χάνω
κι όταν σηκώνεις τα Τσου Λου, πουτ@να να τα κάνω...
Κι αν έρχονται να μου την πουν ο Αη Πέτρος κι η παρέα,
"τσεκά λακά ρε" να τους πω, "θα χουμ' αμπαλαέα"...

Κι άμα μας βλέπουνε κι αυτοί, με γυαλισμένο μάτι,
"τι πίνετε ρε?" θα μας λεν, "δώστε και σε μας κάτι"...
Τότε θα παίρνουν κι οι Άγιοι μια ουσία μαγική,
"Π.Α.Ο.Κ.-βότανο" την λέμε εμείς, στην Γη μοναδική...

Που, κι όταν "φεύγουμε" εμείς, την παίρνουμε στα ουράνια,
μαζί μας, όπως κάνουνε, μόνο του Π.Α.Ο.Κ. τ' αλάνια...
"Δώστε κι εμάς το βότανο, να νιώσουμε σε όαση",
θα εκλιπαρούν κι οι σκώληκες κι οι γ@ύροι από την Κόλαση...

Κι όταν θα κλαίνε γοερά κι αυτοί μετανιωμένοι,
Παράδεισος και Κόλαση, Π.Α.Ο.Κ. όλοι, μπερδεμένοι...
Π.Α.Ο.Κ. πια τότε θα ζητούν κι οι Εβραίοι κι οι χαχόλοι,
Π.Α.Ο.Κ. ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, θα κράζει η Πλάση όλη!!!!

Να τα χιλιάσεις Π.Α.Ο.Κ.άρα, σαν τα ψηλά βουνά!!!!

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 15 Απρ 2017, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ωραιο, μπραβο!

:pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Thanks...

:pano:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΠΑΟΚ ειναι αυτο που εγινε χθες στη Τούμπα.

μαζι με την ομάδα, η κερκίδα άρχισε να ..φορμαρίζεται στο κατάλληλο σημείο. ξεκινήσαμε με νιονιο (λίγοι αλλα καλοί) το συνεχίσαμε με ζελα (λίγοι αλλά καλοί) το πήγαμε ακόμα καλύτερα με τα τυριά (λίγοι αλλα καλοί) και χθες δείξαμε γιατί αυτή η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ (και για αρκετες μερες οπως φαινεται :mrgreen: ) ΜΑ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ.

ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ!

υγ: αφιερωμένη η νικη σε όλα τα ΠΑΟΚτσακια που είναι μακριά, που είναι στις φυλακές, που είναι στα κρατητήρια, που είναι στον Παράδεισο και κάνουν αμπαλαέα..

υγ2: κατι πρεπει να γινει με το τυμπανο παιδια. οταν ειμαστε πολλοι μονο το τυμπανο μπορει να συντονισει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Π.Α.Ο.Κ. είναι να σε τιμωρήσουν άνανδρα και άδικα κι ενώ οι ΕΟ που λυμαίνονται την χώρα δρουν ανεξέλεγκτες σκοτώνοντας κόσμο και κοσμάκη, αλλάζοντας μάλιστα τις ώρες γεγονότων στις κάμερες κι εσύ σε απάντηση...

Να οργανώσεις την μεγαλύτερη ever μετακίνηση οπαδών προς την χαβούζα, έτσι, για το γούστο σου, δίχως καν να υπάρχει αθλητικός αγώνας στα κοντά!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΠΑΟΚ είναι μια πραγματικότητα αλλά και μια ουτοπία, που επιρρεάζει σε τέτοιο βαθμό τη ζωή μας, που ξεχνάμε εξ αιτίας του πολλά. Όπως π.χ. να πούμε συγχαρητήρια, στα μέλη του paokmania.gr και σε όλους τους φίλους και τις φίλες του ΠΑΟΚ, που πέρασαν σε ΑΕΙ - ΑΤΕΙ κι ετοιμάζονται για τη νέα φάση της ζωής τους, τη σπουδαστική. Καλή πρόοδο σε όλες και όλους.
Και για όσους/όσες δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν, δεν τρέχει τίποτα. Συχνά, τα καλύτερα έρχονται μέσα απο την επόμενη προσπάθεια. Το ίδιο να σκεφτούν κι αυτοί. Ειδικά εμείς που ζούμε ΠΑΟΚ ξέρουμε καλά ότι οι μεγάλες και σημαντικές στιγμές στην ζωή μας, δημιουργούνται συχνά μετά απο μεγάλες ατυχίες και αποτυχίες.
ΠΑΟΚ είσαι... αφού !
:nairepaok: :opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ισως ενα τοπικ που πρέπει να ξαναμπεί στη ζωή μας.

δεν έχει να κάνει με κατακραυγή ή απογοήτευση προς τους νεότερους. ίσα ίσα.

ίσως μείναμε εμείς πίσω, ίσως οι μπροστά χάσανε το νόημα, όπως και να έχει δεν παύω να θεωρώ ότι η ευθύνη είναι δική μας. και ειδικά της γενεάς των 40+ που ζήσαμε την ανάπτυξη του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ μέσα από τον αήμνειστο Μανάβη και τους "μαθητές" του, που "γαλουχηθήκαμε" από τους πατεράδες και τους παππούδες μας που με το υστέρημα τους βοήθησαν να γίνει αρχικά το γήπεδο στο Συντριβάνι και μετέπειτα ο ναός στην Τούμπα.

Θεωρώ ότι η αλλοίωση του ΠΑΟΚτσή συμβαδίζει με την αλλοίωση του πολίτη της σύγχρονης Ελλάδας.

Έχει χαθεί ο ρομαντισμός ρε μάγκες. το συναίσθημα, η πίστη για το ακατόρθωτο, το πείσμα και η αυταπάρνηση για ένα σκοπό.

Μέλη μιας κοινωνίας απόλυτα προσαρμοσμένης στο τραγούδι "γκρίζος κόσμος" των razastarr. Χάσαμε το ασπρόμαυρο, το αλατοπίπερο. την ελπίδα και την προσμονή του να αντιμετωπίσουμε το "δύσκολο".

Είναι δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα σε μια κοινωνία που καθημερινά βομβαρδίζεται η ψυχή της από τα προβλλήματα της καθημερινότητας. χάσαμε το νόημα της αγάπης. Δεν μας συγκλονίζει η φωνή του γείτονα, φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε το βάσανο του δίπλα μας..,

αντί να συμπάσχουμε, να ελπίζουμε και να σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά, μεμψιμοιρούμε, απογοητευόμαστε με το παραμικρό, τα παρατάμε...

αυτό, ΔΕΝ είναι ο ΠΑΟΚ.

ο ΠΑΟΚ είναι Ελπίδα, είναι Περηφάνεια, είναι Όνειρα. Είναι προσμονή. Είναι υπομονή. Υπομονή. Υπομονή και προσπάθεια. Έτσι άλλωστε γεννήθηκε η ιδέα του. Έτσι μεγαλούργησε. Με υπομονή, σεβασμό και πείσμα.

Μακαρι σταδιακά να αλλάξει αυτό και θεωρώ ότι είναι χρέος όλων μας, όσων ακόμα μείναμε αμετανόητα ρομαντικοί με τις Ιδέες και όσα αυτές πρεσβεύουν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ευτυχως ξαναρχισες να γραφεις.
K_geo έγραψε: Έχει χαθεί ο ρομαντισμός ρε μάγκες. το συναίσθημα, η πίστη για το ακατόρθωτο, το πείσμα και η αυταπάρνηση για ένα σκοπό.
.
Παιζαμε με Ναπολι ,Αρσεναλ ομαδαρες επιπέδου top 10 Ch L. και λεγαμε θα τους πατησουμε στην Τουμπα.Παιζαμε με την αντιστοιχη City κι εμεις με "παικταραδες" οπως οι Τασιοπουλος,ο Ζαφειριου καπετανοπουλος Βελλης. Κι ομως ολα αυτα τα παιδιά γινόταν γιγαντες στο γηπεδο γιατι απο πισω τους ειχαν ενα λαο που τους πιστευε ,που τους εσπρωχνε με το παθος του.
Δυσκολο θεωρω να ξαναγυρισουμε σε τετοιες καταστασεις.Αλλαξε ο κοσμος ,αλλαξαμε κι εμεις.Ισως καποτε ...οταν καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε προπονηταραδες ,προεδροι,και τεχνικοι διευθηντες επειδη ειδαμε 10 βιντεο και κερδισαμε 2-3σαιζον στο FM.Ισως οταν καταλαβουμε τη διαφορα της εικονικης απ την κανονικη πραγματικοτητα.

ΥΓ Πιστεψτε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πού να καταλάβουν ρε Κατ οι πελάτες, οι οπαδοί της νίκης και η γνώμη μου πάνω από όλα...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Το γαλατικο μου χωριο,
Ειμαστε οι ινδιανοι,
Κανενας δε μενει πισω,
Σεβασμος.

Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ μου,καταλαβαινω οτι το γραφικομετρο βαραει κοκκινο,αλλα πραγματικα δε θελω αυτα τα πραγματα να τα χασω ή να τα "παρατησω" ακομα και στη προσωπικη μου ζωη.

Γιναμε ΠΑΟΚ γιατι παμε κοντρα στο ρευμα -τι πιο ευκολο να γινεις γαυρος π.χ. οταν τα σηκωνε με τον κοκκαλη- γιατι θελω να πιστευω ακομα και τωρα, οτι ο ΠΑΟΚτσης ειναι κατι αλλο,κατι διαφορετικο,πιο "ψαγμενο" ισως.

Αντιδραω περιεργα,μαλακισμενα,ισως γιατι δε μπορω να δεχτω οτι αλλαξαν τα πραγματα,πρεπει να γινεις μπινες για να επιβιωσεις,να ειρωνευεσαι,να κραζεις οτι υπαρχει,να τα ξερεις ολα..

Δε το δεχομαι αυτο απο συνοπαδους μου.
Ο ΠΑΟΚ μου δε μεγαλωσε απο τιτλους και τροπαια,ουτε απο φραγκα.Μεγαλωσε απο τον απλο κοσμακη,απο τις λαικες,απο τις πορειες,τις καταληψεις,απο τις αδικιες.

Ο ΠΑΟΚ μου ειναι οταν πινω τσιπουρα στο Τσιναρι,να ερχεται το ζακι και να μας πιανει συζητηση για παικτες,οταν πινω ρακομελα στο Ναυαρινο,να ερχεται ο πανκης και να μου λεει εβιβα και να συζηταμε για ταινιες του Refn.

Ο ΠΑΟΚ μου δε χανει ποτε

Φορτσα ΠΑΟΚΑΡΑ μου,το σημα σου στον ταφο επανω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”