Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Δημοσίευση από john4serres »

Τον Ελγκέτα ούτε εγώ τον ήξερα, να πω την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Από την ΑΕΚ τον ήξερα, δε θυμάμαι αν ήταν αλλού
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, λόγω πίεσης χρόνου (αποχώρηση αθλητών και κλήσεις Εθνικής Ομάδας) καλεί τις αρχές της πόλης, φιλάθλους, χορηγούς, στην απονομή του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, που δεν κατέστη δυνατό να απονεμηθεί με τη λήξη του πέμπτου τελικού, την Τρίτη 09 Μαϊου στις 19:οο στο PAOK Sports Arena.

http://www.paokvolley.gr/anoixti-prosklisi/
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Sick Bastard έγραψε:Επίσης, ελπίζω αυτός ο τίτλος έτσι οπως ήρθε, να δείξει, ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι πρόβλημα για τον τελικό κυπέλλου,
το πρόβλημα είναι αλλού και δεν έχει να κάνει με το γήπεδο.
Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συνειδητά δεν είδα χθες τον αγώνα. Μπήκα μόνο εδώ ελάχιστα, όταν μας πήραν το σετ εκείνοι (χωρίς να το ξέρω).

ΕΓΩ το πήρα το πρωτάθλημα!!!! Αν το έβλεπα, το χάναμε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:D

Kat, μην καταρρέεις...Όχι εγώ ρε φίλε...
Ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ. έχει τα δικά του κονέ εκεί πάνω αδερφέ μου...
Οι τόσοι "πρεσβευτές" μας που έφυγαν τόσο νωρίς και τόσο άδικα για εκεί, θυμίζουν στον Θεό τον "ξεριζωμό" μας...

Κι Εκείνος όταν βλέπει τέτοιες εικόνες σε κάθε μεγάλη επιτυχία του Ασπρόμαυρου Δικέφαλου Αετού,
Εικόνα
παράλληλα με όλους τους αλλόθρησκους από απέναντι-γύρω να εξαπολύουν μαζικές, αχρείαστες, άδικες, ανήθικες, άνανδρες, βίαιες έως δολοφονικές (σαν την χθεσινή) επιθέσεις σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ., τότε κοιτάει γύρω του και βλέπει βασανισμένους νέους, μεσήλικες, γέροντες και γερόντισες γεννημένους τον 19ο αιώνα και δυστυχώς πολλά νέα παιδιά του 20ου και τότε θυμάται...
Θυμάται αρχικά το '22 & το '23 με τον άδικο ξεριζωμό, θυμάται το 1926 που κάποιοι συγγενείς τούτων εκεί (με πολλούς απ αυτούς να είναι εκεί με μια πένα στο χέρι κι ένα μελανοδοχείο παραδίπλα για τις υπογραφές) έκαναν το Καταστατικό μιας προσφυγικής ομάδας, πριν καταφέρουν καν να χτίσουν το πρώτο τους σπίτι στην "νέα" πατρίδα...
Ένα Καταστατικό μιας προσφυγικής ομάδας που περιείχε μέσα του τις βασικές αρχές που πορεύονται στην ζωή όσοι το δέχονται αναντίρρητα σαν φίλαθλοι-οπαδοί του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών...

Π. αλεύω ασταμάτητα με όλες μου τις δυνάμεις...
Α. ντιστέκομαι στην αδικία και στην ατιμία...
Ο. νειρεύομαι με υπομονή και επιμονή...
Κ. ατακτώ τα πάντα και πάντα τίμια, παραμένοντας ηθικός!!!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο kat...
Στον αέναο πόλεμο μεταξύ του Καλού και του Κακού χάνουμε πολλές μάχες αλλά εντέλει εμείς θα τον κερδίσουμε...

Τα λόγια του αρχηγού μας χθες μέσα σε δάκρυα χαράς για μια δικαίωση που ήρθε σε μια χρονιά με τόσες ατυχίες και χαμένες μάχες, σαν επιβεβαίωση των όσων πιστεύω, μου έφεραν μια εικόνα στον νου που σήκωσε την πέτσα μου:

Παρακολουθώντας ολόκληρο τον αγώνα, έναν αγώνα δίχως αύριο, "είδα" τον Θεό να χει αγκαλιασμένο με το δεξί του χέρι ένα παλικάρι και αμέσως μετά τον τελευταίο (pipe σημειωτέον) πόντο του Ντάντε να τον σφίγγει κοντά του φιλώντας του τα μαλλιά και να του λέει: Κι αυτό για σένα ρε Νάσο...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

obanebane έγραψε:Ο Φιλιποφ με τις δηλωσεις του "φωναζε" ελατε να με παρετε.
Αν ειναι να παρθει μονο και μονο για να γλυτωσουμε θεση ξενου δε τον θελω,πρεπει να το αξιζει κιολας.
Το οτι δεν ηταν βασικος σε ολη τη χρονια εμενα κατι μου λεει,το οτι εχει συνηθισει τρια χρονια να φευγει με το κεφαλι κατω δεν ειναι και το πιο ενθαρυντικο για να στηριχτει μια ομαδα επανω του.
Μου αρεσε πολυ ο Ελγκετα,συμμετειχε παρα πολυ στο παιχνιδι με συνεχεις αλλαγες.
Με εντυπωσιασε το κοουτσαρισμα του,αν ειναι τοσο καλος και στο στησιμο μιας ομαδας τοτε θα εχουμε και ευρωπαικες επιτυχιες.
Διάβασα τις δηλώσεις και έχεις δίκαιο. Ουσιαστικά άνοιγε την πόρτα για μετακίνηση. Είναι σε δύσκολη θέση γιατί είναι αρχηγός τους και δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω, ήδη είπε πολλά. Σίγουρα δεν του άρερε που ήταν αναπληρωματικός, ούτε έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια που είναι εκεί. Καλός και ταλαντούχος παίκτης, αλλά ούτε εγώ έχω πειστεί για το αν μπορεί να σταθεί σε ομάδα πρωταθλητισμού. Ωστόσο δεν μπορούμε να θυσιάζουμε θέση ξένου στη θέση του πασαδόρου, εκτός αν φέρουμε κάποιον εξαιρετικό ξένο, όπως ήταν ίσως ο Κουβανός Calvo. Ο Τερζής μαζί με κάποιον ακόμη καλό Έλληνα είναι καλύτερη λύση απο κάποιον μέτριο ξένο παίκτη, που μας δένει χέρια για τις υπόλοιπες θέσεις.

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο να κρατηθούν Παίκτες οι οποίοι έχουν κερδίσει Πρωταθληματα με τον ΠΑΟΚ.

Για να δούμε τι λέει και ένας άλλος παίκτης των αντιπάλων,
Αρχικά είπε ο 25χρονος ακραίος, Ανδρέας Φράγκος

«Ακόμα δεν έχω λόγια να περιγράψω το τι έγινε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχε μία περίεργη σεζόν, αλλά κατέκτησε το πρωτάθλημα εν αντιθέσει με εμάς που είχαμε με μία σταθερή σεζόν» και συνέχισε:

«Είνα θέμα μυαλού, εμπειρίας και τακτικής. Τα πλέι οφ δεν έχουν σχέση με όσα γίνονται στη σεζόν. Σίγουρα αποκτάς καλή ψυχολογία από την κανονική διάρκεια της σεζόν. Σε κάποια παιχνίδια των πλέι οφ, δεν μιλάω για το σημερινό, μπήκαμε δυνατά και σε κάποια όχι, ενώ ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ είχε σταθερή πορεία».

http://www.sdna.gr/volei/volley-league/ ... -exo-logia
Μυαλό, εμπειρία και τακτική. Συμφωνώ.

Προσωπικά για τον ΠΑΟΚ θα πρόσθετα και το Αμερικάνικο (Βόρειοι και Νότιοι/Λατίνοι) ταλέντο. Μας πάει πολύ η κουλτούρα Παικτών της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. Απο τον Γκουερίνο, στον Πάμπλο Γκαρσία, στο Βάρνερ, στον Μπάρλοου, τον Κλίφ, τον Μακρέει, τον Μπόνερ και το Σάκλεφορντ, τους τρομερούς Κουβανούς του Βόλευ, τον Κλέιτον Στάνλει, τον Ντέιβιντ Λί, τον Γκόμεζ, τον Ντάντε, τον Ελγκέτα.

Την Τρίτη όλοι στο Παλατάκι!
:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
pepito

Δημοσίευση από pepito »

Απιστευτα πραγματα !!!! Χιλια μπραβο στα παληκαρια μας.Η μεγαλυτερη καυλα το χθεσινο.Κι ας τους αμφισβητησαμε ,κι ας μην το πιστεψαμε,εδειξαν οτι τα καρυδια τους ειναι τεραστια.Ο Παντακιδης με εκανε να κλαψω, ρε Τακουριδη ποσο Παοκτσακι εισαι? ΣΑΦΡΑΝΟΒΙΤΣ καψουρα μου !!!!! Οι συνδεσμοι θα βγαλουν ανακοινωση?????
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

RoMaN έγραψε:Συνειδητά δεν είδα χθες τον αγώνα. Μπήκα μόνο εδώ ελάχιστα, όταν μας πήραν το σετ εκείνοι (χωρίς να το ξέρω).

ΕΓΩ το πήρα το πρωτάθλημα!!!! Αν το έβλεπα, το χάναμε...
Να σκεφτείτε μήπως πρέπει να γίνει το ίδιο στο μπάσκετ;

Γιατί για το ποδόσφαιρο είναι σίγουρο ότι πιάνει...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε::D

Kat, μην καταρρέεις...Όχι εγώ ρε φίλε...
Ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ. έχει τα δικά του κονέ εκεί πάνω αδερφέ μου...
Οι τόσοι "πρεσβευτές" μας που έφυγαν τόσο νωρίς και τόσο άδικα για εκεί, θυμίζουν στον Θεό τον "ξεριζωμό" μας...

Κι Εκείνος όταν βλέπει τέτοιες εικόνες σε κάθε μεγάλη επιτυχία του Ασπρόμαυρου Δικέφαλου Αετού,
Εικόνα
παράλληλα με όλους τους αλλόθρησκους από απέναντι-γύρω να εξαπολύουν μαζικές, αχρείαστες, άδικες, ανήθικες, άνανδρες, βίαιες έως δολοφονικές (σαν την χθεσινή) επιθέσεις σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ., τότε κοιτάει γύρω του και βλέπει βασανισμένους νέους, μεσήλικες, γέροντες και γερόντισες γεννημένους τον 19ο αιώνα και δυστυχώς πολλά νέα παιδιά του 20ου και τότε θυμάται...
Θυμάται αρχικά το '22 & το '23 με τον άδικο ξεριζωμό, θυμάται το 1926 που κάποιοι συγγενείς τούτων εκεί (με πολλούς απ αυτούς να είναι εκεί με μια πένα στο χέρι κι ένα μελανοδοχείο παραδίπλα για τις υπογραφές) έκαναν το Καταστατικό μιας προσφυγικής ομάδας, πριν καταφέρουν καν να χτίσουν το πρώτο τους σπίτι στην "νέα" πατρίδα...
Ένα Καταστατικό μιας προσφυγικής ομάδας που περιείχε μέσα του τις βασικές αρχές που πορεύονται στην ζωή όσοι το δέχονται αναντίρρητα σαν φίλαθλοι-οπαδοί του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών...

Π. αλεύω ασταμάτητα με όλες μου τις δυνάμεις...
Α. ντιστέκομαι στην αδικία και στην ατιμία...
Ο. νειρεύομαι με υπομονή και επιμονή...
Κ. ατακτώ τα πάντα και πάντα τίμια, παραμένοντας ηθικός!!!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο kat...
Στον αέναο πόλεμο μεταξύ του Καλού και του Κακού χάνουμε πολλές μάχες αλλά εντέλει εμείς θα τον κερδίσουμε...

Τα λόγια του αρχηγού μας χθες μέσα σε δάκρυα χαράς για μια δικαίωση που ήρθε σε μια χρονιά με τόσες ατυχίες και χαμένες μάχες, σαν επιβεβαίωση των όσων πιστεύω, μου έφεραν μια εικόνα στον νου που σήκωσε την πέτσα μου:

Παρακολουθώντας ολόκληρο τον αγώνα, έναν αγώνα δίχως αύριο, "είδα" τον Θεό να χει αγκαλιασμένο με το δεξί του χέρι ένα παλικάρι και αμέσως μετά τον τελευταίο (pipe σημειωτέον) πόντο του Ντάντε να τον σφίγγει κοντά του φιλώντας του τα μαλλιά και να του λέει: Κι αυτό για σένα ρε Νάσο...

:nairepaok:
Γκοραν, σεβας!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Λόγω της αναχώρησης του προπονητή Χόρχε Ελγκέτα, η απονομή θα γίνει στις 09/05/2017 στις 18:00 (αντί 19:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί)

https://www.paokvolley.gr/anoixti-prosklisi/
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Δηλώσεις Ελγκέτα στον ΑΡΕΝΑ
«Είμαστε καλά τώρα χαλαρώνουμε. Κερδίσαμε χθες γιατί παίξαμε καλύτερο βόλεϊ.

Πρώτα από όλα όταν ήρθα ήθελα να προχωρήσουμε βήμα βήμα και με ηρεμία να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε.

Ευχαριστώ τον κύριο Κατσαρή που πίστεψε σε μένα. Κανένας δεν πίστευε ότι θα το πάρουμε και ότι θα κερδίσουμε δυο φορές μέσα εκεί. Ξεκινήσαμε ένα ένα τα ματς και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε

Πρώτα από όλα ήταν να φτιάξουμε την ψυχολογία. Μετά ήταν να καταλάβουν τι ζητάω εγώ και επίσης να είμαστε ομάδα και όχι ένας ένας, μονάδες.

Είχαμε προβλήματα αλλά παλέψαμε με όποιον παίκτη είχαμε. Δεν έφτιαξα εγώ αυτήν την ομάδα. Πρώτα από όλα κοίταξα να κάνω τη δουλειά μου.

Ήταν μεγάλο κόλπο αυτό που πετύχαμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έπαιξαν όλοι οι παίκτες.

Εμείς κάναμε ήττα στο Παλατάκι γιατί το άγχος της έδρας μας γύρισε μπούμερανγκ. Το ίδιο έπαθαν αυτοί εχθές που είχαν έτοιμη φιέστα να πάρουν το κύπελλο να το πάνε στο Καραϊσκάκη.

Τώρα πρέπει να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για του χρόνου. Μακάρι να είμαι και του χρόνου εδώ. Δε μιλήσαμε ακόμα.»
Εγω λεω να μεινει και του χρονου. Τη κερδισε και με το παραπανω την παραμονη του!
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Συγχαρητήρια στην ομάδα ΒΟΛΛΕΫ για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΟ μέσα στο Ρέντη.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πολλα συγχαρητήρια για την απολύτως δίκαιη και άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος ΠΑΟΚΑΡΑ!!!Για ακόμα μία φορά δείξατε πως το πάθος,η θέληση και το μέταλλο του πρωταθλητή είναι στοιχεία που διαθέτετε και φτάσατε/διατηρήσατε την ΠΑΟΚΑΡΑ εκεί που της αξίζει.

Τα κεφάλια μέσα όμως.Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος,η αλήθεια είναι πως φέτος έγιναν αρκετά λάθη στον προγραμματισμό.Είμαι σίγουρος πως του χρόνου τα πράγματα θα προχωρήσουν καλύτερα,και ίσως ήρθε και η στιγμή και για μία μεγάλη ευρωπαική πορεία.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Κάναμε το πιο μεγάλο γλέντι,
μεσ' στου Ρέντη, μεσ' στου Ρέντη!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”