Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

Γλυκος
11
6%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
12
7%
Κρεσπο
1
1%
Λεοβατς
1
1%
Τσιμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κανιας
13
7%
Σακχοφ
17
10%
Καμπος
20
11%
Μπισεσβαρ
94
54%
Πριγιοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ενρικε
6
3%
Κιτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 175

Paoki-nrw

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Paoki-nrw »

Paoki-nrw έγραψε:Καθησα και διαβασα μονο τις πρωτες 8 σελιδες.
Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στην μεση.
Φυσικα και χαρηκα για την νικη αλλα οχι τοσο πολυ οσο θα ηθελα. Ο λογος ειναι οτι η εμφανιση δεν ηταν αυτη που περιμενα, και το οφσαιτ γκολ ( αφου φυσικα προηγηθηκε πεναλτυ που δεν δοθηκε).
Δεν συμμεριζομαι ομως αποψεις που λενε οτι δεν το θελω τετοιο κυπελλο.
Δηλαδη σε μερικους αρεσει να ειμαστε μονιμως της αποψης, οτι πρεπει να ειμαστε παντα στην μιρλα και την κλαψα οτι μας αδικησαν μας εκλεψαν, δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τα κυπελλα, και αλλα τετοια καταθλυπτικα και ηττοπαθη.
Πανω στα νευρα που εχω ακομα και τωρα, γιατι ειλικρινα θα προτιμουσα να νικησω με καθαρο γκολ, οπως και ολοι μας, θελω να δηλωσω το εξης :
Οταν απο πιτσιρικας ακομα πηγαινα στην Τουμπα και ημουνα μεσα στην σφαγη του Λιτσα, και μεχρι χθες, θυμαμαι οτι παντα μας σφαζανε και μας κλεβανε, και αρκετες φορες πρωταθληματα η εστω ελπιδες για κατακτηση, η να παιζω τελικους κυπελλου με μειονεκτημα να παιζω παντα στην Αθηνα. Η Τηλεοραση να παιζει τις λιγοστες φασεις απο τους αγωνες μου σχεδον παντα στο τελος της εκπομπης, να μην δειχνουν σε καμια περιπτωση που αδικηθηκα, και να κανουν το ασπρο μαυρο. Να παιζω Ευρωπη και να μην αναφερουν καν το αποτελεσμα, και να παιρνω στα καναλια τους και να βριζω. Να δειχνουν την Βαθμολογια και να με βαζουν σε χαμηλοτερη θεση ενω υπερτερω σε στατιστικα. Να με χλευαζουν χωρις ιχνος ντροπης γιατι κανενας δεν υπηρχε να τους τραβηξει το αυτι.

Ξεκινησα να πηγαινω γηπεδο το 77, μεχρι σημερα εχουν περασει 40 χρονια.
Θελω για τα επομενα 40 χρονια να κανω και στους 3 του ΠΟΚ οτι ακριβως μου κανανε. Οχι χειροτερα, θελω ακριβως τα ιδια ουτε σταγονα παραπανω. Να παιρνω πρωταθλημα ακομα και αν δεν ειμαι αρκετα καλυτερος, να παιρνω κυπελλο μεσα στην Τουμπα, να παιρνω τα εκατομμυρια απο το Τσουλου, να παιζουν μαζι μου χωρις βασικους παικτες γιατι εχουν παρει κιτρινες - κοκκινες στο προηγουμενο ματς, και αλλα 1000 τετοια που εχουμε νιωσει στο πετσι μας και μας εχουν κανει πιο πολυ ΠΑΟΚ.
Οταν λοιπον περασουν τα επομενα 40 χρονια με τετοιες συνθηκες, και χαρουμε παρα πολλα κυπελλα και νικες, και ευρωπαικες βραδιες, τοτε θελω να ξεκινησουμε απο το σημειο 0. Να τους πουμε, φιλαρακια μας κανατε σας καναμε ξεκιναμε απο την αρχη. Σας αρεσε 40 χρονια τωρα ? φυσικα και οχι. Αλλα ετσι αισθανομουνα και εγω και με κοροιδευατε κιολας.
Αν αποδεχτω την γνωμη αυτων που λενε οτι δεν πρεπει να ειμαι χαρουμενος σημερα, θα πρεπει να ειμαι για παντα ο γκρινιαρης και αδικημενος Παοκτσης. Οχι εγω προσωπικα δεν το γουσταρω πια. Αφου ειμαι τυχερος και εχω εναν Προεδρο με 100 κιλα @@ ( αυτο δειχνει μεχρι σημερα, για αυριο δεν ξερω ) γουσταρω για τα επομενα 40 χρονια να τους κανω ερωτα, με πολλους και διαφορετικους τροπους, μεσα και εξω απο τα γηπεδα, οπου και οπως τους βρισκω. Και αν γινεται και καποιο λαθακι, να λεω ελα μωρε και τι εγινε, και εσυ πηρες ενα σφυργμα τοτε ......
Να εξισωνω 100 σφυριγματα υπερ μου με ενα δικο τους, που και αυτο επιτηδες να δινεται για να βγαινω και αδικημενος απο πανω. Οπως ακριβως γινεται 40 χρονια τωρα.
Γιαυτο θελω οτι μου κανανε να τους κανω, ουτε χιλιοστο παραπανω.
Και απο το 2057 και μετα βλεπουμε........
Προτιμω σημερα να λεω οτι ειναι κυπελλουχος, παρα για μια φορα ακομα να λεω οτι εχασα ακομα ενα Τελικο επειδη με αδικησανε.
Φυσικα και θα χαιρομουνα πολυ περισσοτερο να παιζαμε μπαλαρα και ας κερδιζαμε οπως κερδισαμε. Αλλα τι να κανουμε ? Ετσι ειναι η καινουργια εποχη. Και οσο πιο γρηγορα το συνηθισω ( γιατι δεν ειναι και τοσο ευκολο ) τοσο πιο πολυ θα το γουσταρω. Η τους πηδας η σε πηδανε. Bi sexoual καταστασεις δεν γουσταρω. Αν πρεπει και μπορω να διαλεξω, διαλεγω να τους πηδαω εγω.
Συγγνωμη για το σεντονι, αλλα δεν γινοταν αλλιως

Χθες το βράδυ και σήμερα μέχρι το μεσημέρι υπήρχε ένα κλίμα μιας σχετικής απαξίωσης της κατάκτησης του κυπέλλου.
Χαίρομαι που βλέπω ότι αντιστρέφεται αυτό και όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν και δεν τρώνε τον παπα που πάνε κάποιοι να μας περάσουν.
Για το πέναλτι τσιμουδιά, πουθενά δεν διαβαζα και δεν ακουσα σε αθηναϊκά ΜΜΕ.
Και όσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο μου αρέσει και συνηθίζω στην ιδέα ότι από εδώ και πέρα θα παίρνω αυτά που δικαιωματικά μου ανήκουν, και θα τους κάνω να γκρινιάζουν ακόμα περισσότερο.
Εννοείτε ότι τώρα θα προσπαθούν ακόμα περισσότερο να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει και κρίνει

Πολύ γούσταρα το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα τους σήμερα
Άβαταρ μέλους
tesla4

Δημοσίευση από tesla4 »

ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ
ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΕΕΕΝΗ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

1:18:20 μεχρι και 1:19:30

Η πιο επικη στιγμη στην κερκιδα.

Ανατριχιλα.

[youtube]Kkk2Th2gxEA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Valhallian

Δημοσίευση από Valhallian »

Δώστε αδέρφια μου στήριξη και αγάπη στην ομάδα σε κάε στιγμή όπως από το βράδυ τουη Σαββάτου και μετά και μόνο κερδισμένοι θα βγούμε όλοι μας :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Η ανατριχιλα αυτη ξεκινησε 1 λεπτο πριν
https://youtu.be/Kkk2Th2gxEA?t=4628

με αποκορυφωση στο 1:17:40
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Oντως ρε Σιμπα σωστος.

Απιστευτο 3λεπτο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τρελα!
Και ποσο κριμα ειναι οταν αυτα τα ξεσπασματα δεν "ανταμειβονται" με ενα γκολ στα καπακια..
Τελευταια, μονο με λαγο στην τουμπα στο πρωταθλημα θυμαμαι να συνεβη αυτο. Τρελη καυλα!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

μια παγωμάρα στην αρχή υπήρξε σε όλους μας.
έχουν λαλισει οι 3 ποκιτες αγκαλιασμενοι και αυτο μας συσπειρωνει οσο ποτε.
υπαρχει μονο μια πικρια γτ το κυπελλο φαινοταν οτι θα το περναμε ετσι κ αλλιως.
αυτο το κυπελο πρεπει να ειναι μονο μια αρχη.
ΠΑΟΚΑΡΑ. ολοι μαζι ενωμενοι, το συνθημα το εδωσε ο σαββιδης σημερα. απαιτω πρωτια στα πλει οφ.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Πες τα ρε Αντωναρε γ@μω το σπιτι! Respect
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Respect κι από μένα για τον Αντώναρο!
Τα βάζει όλα στη θέση τους...
Σωστή και η ανακοίνωση Κυριάκου.
Πείτε το καθαρά ότι το στήσαμε να το ξαναπαίξουμε...
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Το ΠΟΚ θα λυσσαξει και θα αντισταθεί στην άνοδο του ΠΑΟΚ.
Γράψτε τους στα αρχίδια σας!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έλα πήρε θέση και ο κουλης καταγγέλλει το γκολ του ΠΑΟΚ και λέει ότι 17 χρόνων πήγε στην Τούμπα..... Αυτή η Τούμπα θα σε φάει φουκαρα μου....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

simba έγραψε:Η ανατριχιλα αυτη ξεκινησε 1 λεπτο πριν
https://youtu.be/Kkk2Th2gxEA?t=4628

με αποκορυφωση στο 1:17:40
Τι φώναζε ο λαός; για πείτε!!!! Δεν μπρώ να το διακρίνω καθαρά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

eorptol1 έγραψε:Έλα πήρε θέση και ο κουλης καταγγέλλει το γκολ του ΠΑΟΚ και λέει ότι 17 χρόνων πήγε στην Τούμπα..... Αυτή η Τούμπα θα σε φάει φουκαρα μου....

Τι αλλο ειπε ακριβώς; Μήπως ειπε και για κανενα ...παιδικό τραύμα που του άφησε;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μη μου πείτε ότι τα είπε από συχνότητα του σκάι;
Ας δώσουν ένα δωματιάκι εκεί στον κούλη και στον άδωνι να μην κουράζονται πέρα-δώθε. Άλλωστε πιο συχνά μιλάνε εκεί παρά στη Βουλή.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

paok87 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Έλα πήρε θέση και ο κουλης καταγγέλλει το γκολ του ΠΑΟΚ και λέει ότι 17 χρόνων πήγε στην Τούμπα..... Αυτή η Τούμπα θα σε φάει φουκαρα μου....

Τι αλλο ειπε ακριβώς; Μήπως ειπε και για κανενα ...παιδικό τραύμα που του άφησε;
Είμαι σίγουρος ότι του άφησε παιδικό τραύμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”