bane1980 έγραψε:Δεν πειράζει ΠΑΟΚΑΡΑ.
Γκόμεζ - Σεπέδα - Αγκάμεζ. Τέτοιοι παίκτες σου κερδίζουν τίτλους.
Φέτος πλην Σαφράνοβιτς οι ξένοι μας είναι άντε γεια και κρίμα γιατί οι περγαμηνές άλλα προμήνυαν.
Δώστε τα όλα την Κυριακή, ένα ματς είναι, το κάνατε μία, μπορείτε και δεύτερη.
Δεν ξέρω από διαιτησία βόλλευ, αλλά γιατί μου φάνηκε οτι ο θαλάσσιος ελέφας εκεί στη σκαλίτσα τον παίζει με αφίσα Σουλτανόπουλου τα βράδια;
Και σαν τον Ντάντε αδερφέ...Θυμήσου το παιχνίδι που έκανε στο 2-3 του χαβουζοβοθρολίμανου και θα καταλάβεις...
Συμπληρωματικά δε και δίχως να θέλω να δικαιολογήσω καμία κατάσταση συμπληρώνω με τα παρακάτω...
Δεν ξέρω αν ήσουν στο γήπεδο, αλλά αν ήσουν θα πρόσεχες την διαφορά στην απόδοση του, απ την ώρα που το παχύδερμο με την άσπρη "ζωνούλα"-ισημερινό

και την σφυρίχτρα στο στόμα τον εκνεύρισε-αποσυντόνισε, μην δεχόμενος την απόφαση όσων (κορακιών) είδαν το βίντεο που ζήτησε ο Ντάντε (και δικαιώθηκε) για έναν πόντο υπέρ μας, τον οποίον έδωσε απλόχερα στους τραβελόγ@υρους, βγάζοντας του μάλιστα και κίτρινη κάρτα...
Στην συνέχεια λοιπόν το παχύδερμο καταυλακιώτικο τομάρι με την γνωστή κατάληξη του επωνύμου του σε -έας, "κυνηγούσε" τον Ντάντε με παρατηρήσεις και τον έβγαλε εκτός ρυθμού, γιατί (λέει) πανηγύριζε πολύ έντονα!!!!
Δεν ξέρω αν τα παραπάνω φάνηκαν στην τηλεόραση αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι κανένα χαβουζοβοθρολιμανίσιο τρ@βέλι, σπορτκάστερ ή έστω και σχολιαστής της πουτ@νόβα, δεν τα επισήμανε...
Πιστεύω ότι μέσα στην "κρεαταγορά" τους θα δούμε άλλον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Υ.Γ.
Γ@μήστε τον π@@στη τον τραβελόγ@υρο!!!!