Κανονικά έπρεπε να δοθεί 3 λεπτά νωρίτερα όταν πήρε το πόδι του Matos, αλλά του την χάρισε ο διαιτητής. Στη συγκεκριμένη φάση πάει με πρόθεση και πέφτει πάνω στον Matos.panpangr77 έγραψε:Η κίτρνη στον Χουλτ ,ο τυπος δεν πάει για την μπάλα πάει σαν βουβαλι στον Ματος .
Π.Α.Ο.Κ.-Βαζελος 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Βαζελος 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
εγώ πάντως σε φίλο βαζέλα σήμερα, του είπα να πουλήσει ότι έχει και δεν έχει, να τα κάνει ρευστό, και να τα ρίξει όλα στο 4-0.
Τώρα, αν αυτός δεν το έκανε, δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
Ας ζήσει στη φτώχεια του.
Εγώ το καθήκον μου το έκανα.
- aspromaura ioannina
Ενταξει, μπηκα στο φορουμ περιμενοντας να διαβασω μια σοβαρη τεχνικη αναλυση του παιχνιδιου και αντι αυτου διαβαζω μονο καφριλες.
Τεσπα, σχετικα με το παιχνιδι τωρα...
Πως του γαμησες ετσι ρε ΠΑΟΚαρα, πως???Γιατι τους εκανες να κλαινε σαν γυναικες για τη διαιτησια?ΓΙΑΤΙ??

Τεσπα, σχετικα με το παιχνιδι τωρα...
Πως του γαμησες ετσι ρε ΠΑΟΚαρα, πως???Γιατι τους εκανες να κλαινε σαν γυναικες για τη διαιτησια?ΓΙΑΤΙ??

Μπράβο στους παίχτες και ειδικά σε Γλυκό που κράτησε όρθια την ομάδα όταν πελαγοδρομούσε, σε Πέλκα για το ΑΠΙΑΣΤΟ φάουλ και στον Biseswar που μπήκε στο δεύτερο και πήρε τον ΠΑΟΚ από το χεράκι και τον πήγε τελικό.
Δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο. Ότι έφαγαν 4 από τον χειρότερο φετινό ΠΑΟΚ ή ότι νομίζουν ότι τους έσφαξαν. Εγώ χαίρομαι να τους ακούω πάντως.

Δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο. Ότι έφαγαν 4 από τον χειρότερο φετινό ΠΑΟΚ ή ότι νομίζουν ότι τους έσφαξαν. Εγώ χαίρομαι να τους ακούω πάντως.

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!!
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Gimnistis έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk

ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ....ΕΕΕΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑ.
Πουτ@να βαζέλ@.
Γραμμάτιο ξεπληρώθηκε.
ΥΓ. Ελπίζω το γίδι που πέταξε την κροτίδα να έφαγε περισσότερες από ό,τι οι αδερφές οι ζέλες που έπεφταν από το πρώτο λεπτό.
Πουτ@να βαζέλ@.
Γραμμάτιο ξεπληρώθηκε.
ΥΓ. Ελπίζω το γίδι που πέταξε την κροτίδα να έφαγε περισσότερες από ό,τι οι αδερφές οι ζέλες που έπεφταν από το πρώτο λεπτό.
το ποστ της ημέραςgpap έγραψε:εγώ πάντως σε φίλο βαζέλα σήμερα, του είπα να πουλήσει ότι έχει και δεν έχει, να τα κάνει ρευστό, και να τα ρίξει όλα στο 4-0.
1926+
- buffalobill4
100 κιλα @@ οσοι επαιξαν οσοι δεν επαιξαν και ο προπονητης.
40 μικρη 400 μεγαλη εφτασα
40 μικρη 400 μεγαλη εφτασα
- navigator11
Κατακάθια, έχουν θράσος να μιλάνε για διαιτησία. Οι θεατρίνοι της πλάκας ...
Όχι ότι δε με ενδιαφέρει ο τελικός αλλά, ειλικρινά, αυτά τα πουτ@νάκια ήθελα να τα διαλύσουμε!
Τι έγινε με τον ... Ζουζουνιδη ρε; Δεν ευοδώθηκε το υπερστρατηγικό κόλπο γκροσο με τους αναπληρωματικούς στην Τούμπα στο πρωτάθλημα και την ... επίδειξη ισχύος στον α αγώνα του κυπέλλου; Τι λεεεετεεεε ρε! Πώς του στράβωσε έτσι η δουλειά ενώ είναι ... γάτα;
Αν ήμανε Πριγιοβιτς, θα επέστρεψα σπιτάκι μου και θα έλεγα, στρίβοντας το κλειδί στην πόρτα "Μαρίνα; (Ζ)ουζούνα μου, ήρθα"!
Όχι ότι δε με ενδιαφέρει ο τελικός αλλά, ειλικρινά, αυτά τα πουτ@νάκια ήθελα να τα διαλύσουμε!
Τι έγινε με τον ... Ζουζουνιδη ρε; Δεν ευοδώθηκε το υπερστρατηγικό κόλπο γκροσο με τους αναπληρωματικούς στην Τούμπα στο πρωτάθλημα και την ... επίδειξη ισχύος στον α αγώνα του κυπέλλου; Τι λεεεετεεεε ρε! Πώς του στράβωσε έτσι η δουλειά ενώ είναι ... γάτα;
Αν ήμανε Πριγιοβιτς, θα επέστρεψα σπιτάκι μου και θα έλεγα, στρίβοντας το κλειδί στην πόρτα "Μαρίνα; (Ζ)ουζούνα μου, ήρθα"!
- Παλαιολόγος
καταρχην στο πρωτο μερος ο διαιτητης αρνηθηκε να κιτρινισει ποσους και ποσους παιχτες τους που κατεστρεφαν το ματς με καθυστερησεις και θεατρο
και μιλανε τωρα για μια κιτρινη,για ενα φαουλ!και το βαφτιζουν σφαγη.απιστευτοι
σκεψου να ειχαν φαση οπως αυτη με το χερι στο πρωτο ματς
και μιλανε τωρα για μια κιτρινη,για ενα φαουλ!και το βαφτιζουν σφαγη.απιστευτοι
σκεψου να ειχαν φαση οπως αυτη με το χερι στο πρωτο ματς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astrachan την Πέμ 27 Απρ 2017, 21:18, έχει επεξεργασθεί 9 φορές συνολικά.
ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα μας,ολα τελεια σημερα,και με τυχη σε κανα δυο φασεις των πρασινων γαυρων.