Βαζελος-ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από episimos73 »

Λοιπόν, λίγο πιο ήρεμος, ας προσπαθήσω να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά, αφού έχω διαβάσει και τις προηγούμενες σελίδες.
1. Μιλάμε για κακή νοοτροπία της ομάδας. Δεν μπήκε αντρίκια, έχασε μονομαχίες κτλ. Μπήκε δυνατά ο Σάχοβ πριν 3 μέρες, με τον ίδιο αντίπαλο, κίτρινη κάρτα στο 2'. Ο Ίβιτς δε μίλησε τυχαία. Μπήκε δυνατά (όχι και τόσο δυνατά βέβαια) ο φουκαράς ο Γκαρσία με Άρη και Σπάθα προ ετών, 2' κίτρινη. Χέστης κι αυτός κατά τους φίλους ΠΑΟΚτσήδες. Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα θα μου πείτε. Όχι και Σπάθας με το σημερινό. Να θυμίσω ότι κι εκεί περίπου 0 τελικές είχαμε στην εστία. Οι παίκτες πάντα έτσι παίρνουν το μήνυμα για το πως θα πάει το παιχνίδι.

2. Είπε ένας φίλος, νομίζω ο Desperando, ότι ήταν από τις καλύτερες διαιτησίες που είχαμε στην Αθήνα. Συγγνώμη φίλε μου, αυτή είναι λάθος νοοτροπία οπαδού και όχι ομάδας. Έχετε ακούσει γαύρο, βάζελο ή ΑΕΚτσή να λέει κάτι αντίστοιχο για διαιτησία στη Θεσσαλονίκη; Εγώ ποτέ. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ, κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να το ξαναπεί αυτό. Δηλαδή, όταν μας πηδάνε σχετικά λίγο να δηλώνουμε ευχαριστημένοι; Θυμίζω τον ντόρο που έκανε η ΑΕΚ για το (όντως) λάθος κόρνερ φέτος στην Τούμπα. Μιλάμε για κόρνερ, όχι πέναλτι ή καμιά αποβολή. Είμαστε δυνατοί οικονομικά και πρέπει να απαιτούμε 50-50. Ρε σεις, δεν είδατε τι διαιτησία είχαν αυτοί αντίστοιχα προχθές εδώ μέσα;

3. Σχετικό με το προηγούμενο, νοοτροπία οπαδών. Γίνεται τσαμπουκάς Μάτος-Μπεργκ, πάει αμέσως ο ξανθός του λαγού και απωθεί-τσαμπουκαλεύεται. Ούτε λόγος για κίτρινη σε φάση ορισμό της κίτρινης. Σε αντίστοιχη φάση, ο δικός μας θα τη φάει κι εμείς θα κράξουμε γιατί πάει και χώνεται. Σήμερα στο καφέ, όπως και στο γήπεδο βέβαια, περισσότερο βρίζαμε τους δικούς μας παρά τους αντιπάλους.

4. Πηδάει ο Μπεργκ κάποια στιγμή στο δεύτερο, παίρνει κεφαλιά κρατώντας με το αριστερό του χέρι το δικό μας στο έδαφος. Κανένα σφύριγμα βεβαίως. Ο αντίστοιχος Μπερμπάτωφ στο περσινό με τη Λειβαδιά, ακυρώνεται η γκολάρα. Παιχτάρα ο ένας, παλτό πολυτελείας ο άλλος. Που όταν τον έβλεπες στο γήπεδο ήταν σαν να έπαιζε με τα ανήψια του, για τέτοια κλάση μιλάμε. Άχρηστο τον βγάλαμε κι αυτόν, πρώτα εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

5. Αν έδινε φάουλ στο Γλύκο στο πρώτο γκολ και πέναλτι του Μάτος στο χέρι και φορούσαν πράσινα, τι θα λέγαμε; Να σας πω εγώ, καθαρές παραβάσεις θα λέγαμε. Γιατί κρίνουμε πάντα τα πράγματα με τη νοοτροπία που μας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια.

6. Που πας ρε με Κίτσιου και σία; Εναντίον του Κουλιμπαλί. Μάλιστα. Και Εμποκού βεβαίως, παιχταράς κι αυτός.

7. Να πούμε και λίγο για τα μουνόπανα της συνδρομητικής. Δίνεται αμφισβητούμενο κόρνερ σε αυτούς και αντί να μας δώσουν ριπλέι της φάσης μας δείχνουν τον Μπεργκ να καλπάζει...Είναι βέβαια πολύ καλός παίκτης, δεν διαφωνούμε και καλύτερος από τους δικούς μας. Η ασυλία του χιλιοειπωμένη όμως.

Θα ήθελα να πω κι άλλα αλλά ήδη κούρασα. Επειδή δεν γνωριζόμαστε και πολύ εδώ μέσα, να σας προλάβω. Όταν κατά τις προηγούμενες δεκαετίες εμείς είχαμε Μπορμπόκη και Μήτογλου και οι άλλοι Σαραβάκο και Ζάετς έκραζα συνοπαδούς που μιλούσαν για διαιτησία. Τη δεκαετία του ΄70 δεν την πρόλαβα. Δεν μπορώ όμως να κλείνω τα μάτια σε προφανείς αδικίες. Δεν είμαι φανατικός οπαδός αλλά φίλαθλος και ΠΑΟΚτσής. Σήμερα λοιπόν δεν θα κράξω προπονητή και παίκτες της ομάδας. Θα τους δώσω κουράγιο και στον επαναληπτικό θα είμαι μέσα και θα τους εμψυχώσω. Πιστεύω στην ανατροπή.

Όλα τα παραπάνω, με πολύ αγάπη στους φίλους και σεβασμό στην άποψή τους. Συγγνώμη και για τα μπινελίκια, δεν άντεχα να τα διορθώσω πάλι.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

κανενα προβλημα νοοτροπιας δεν υπαρχει, απο που και ως που; σχεδον ολοι ξενοι ειναι

δεν εχουμε παιχτες που να κανουν την διαφορα,αυτο ειναι ολο

πιστευει κανεις πως με μακ ροντριγκεζ και πριγιοβιτς,θα χαναμε και ανετα μαλιστα σημερα;
ποσο μαλλον με τσιμιροτ μεσα και ενα δεκαρι αθλητικο μεν αλλα με καθετη και τεχνικη.

θελαμε φορ,δεν πηραν..τον πηραν αργα
θελαμε δεκαρι φεραν εναν τεχνιτη μεν με αθλητικα προσοντα 70ς δε.
πουλησαν και τα εξτρεμ μας που ηταν αυτα που καναν την διαφορα,φεραν τον ακινδυνο καμπος
ε τι περιμενετε ρε παιδια;

το μονο θετικο εχουμε βαθος ροστερ
τωρα που θα γινονται πλει οφ για τον τιτλο δεν ξερω ποσο μεγαλο αβανταζ ειναι αυτο
φετος δεν ωφελησε ιδιαιτερα μια φορα

αλλη φορα αν ξαναπετυχουν κανα μακ(φανταζομαι ολοι κατανοησατε πως δεν ειναι καθε μερα τα Αηγιαννιου)
να κοιτανε να τον δελεασουν με μεγαλα συμβολαια ,με μεταγραφες πρωτοκλασατων που θα δειχνουν πως η ομαδα αλλαζει επιπεδο.
να διατηρουμε κορμο λιγα χρονια για να κανουμε κατι της προκοπης ε μετα πουλας και μαλιστα ακριβα,αφου ανεβηκες επιπεδο
η τακτικη φετος ειχε αφελεια
ας παρουν τρεις παιχταραδες λοιπον και τα ξαναλεμε για την νοοτροπια

ο παναθηναικος πως κρατησε μπεργκ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 12 Απρ 2017, 23:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

..Νοοτροπία μικρής φανέλας κ ομάδας έχουν οι οπαδοί που συμβιβαζονται με το 60 40 κ δεν απαιτούν το πενήντα πενήντα.
Έχετε μία ψευτοκιμπαρικη νοοτροπία ν τα χώνεται στην ομάδα μην τυχον κ σας πουν γραφικούς κ τσουξει ο κωλος σας.
Απαιτώ ν πάρω το πέναλτυ γιατί είμαι μεγάλη ομάδα.
Πιστεύω θ περάσω για τον ίδιο λόγο.
Δεν ξέρω τις καταστάσεις που διάλεξε ο προπονητής την ενδεκάδα.
Αντί ν ακονιζεται τη σκέψη κ πορώση για ρεβάνς, κλαίτε σα κουτάβια.
Προπονητές της φακής όλοι σας.
Νοοτροπία ρε δε παίρνεις από τον προπονητή σου, ο οπαδός δίνει τη νοοτροπία κ όσο κλαίτε κ ασχολείστε με ενδεκάδες κ ποιοι παίζουν τόσο αποπροσανατολίζεται η ύπαρξη της ομάδας.
Ανωτερότητα my ass .
Ο καλός διαιτητής κάνει τη καλύτερη σφαγή. Αγκωνία ζέκα στο δέκα στο τζαλμα κ γεια σας. Το πήραν το μήνυμα. Το ξύλο οφελει τους αμπαλους.
Δύο Ισπανοί της ομάδας βγήκαν εκτός εαυτού. Τέλος.

Θα προκριθούμε γιατί θα χάνουν 2 0 στο ημίχρονο.

Ως τότε στείλτε βιογραφικά, ξερολες.

Κάνε το 1 1 κ βλέπουμε μετά. Σιδηροπουλε μπινε γλύψε το Σάββα κ το τσουρέκι αλαφουζο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 12 Απρ 2017, 23:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

για μενα δεν υπαρχει πεναλτι στην προκειμενη φαση.αφενος ο 'μπακαλιστικος' κανονας λεει οτι αν τιναζεται το χερι πισω ,σημαινει απουσια προθεσης και κατα συνεπεια μη καταλογισμος.αφετερου σε σχετικα παρομοια φαση που μας εχουν δειξει στο βιντεο (σεντρα-γιομα στο 2ο δοκαρι, κεφαλια επιθετικου και επαφη με το υψωμενο χερι του γυρισμενου με πλατη αμυντικου) η ουεφα ελεγε no penalty.στην ελλαδα βεβαια αλλα λενε οι κανονισμοι και αλλα ειθισται να δινονται, αλλά οι διεθνεις διαιτητες και ειδικα ο σιδηροπουλος πανε by the book και δεν υπηρχε περιπτωση να σφυριξουν 'ελληνικα'.
για οφσαιντ του βαζελου στο 2-0 ουτε λογος.
anyway, αυτη η διαχρονικη μεταμορφωση της ομαδας στα εκτος με τους 3 μεγαλους νομιζω οτι εχει περασει στη σφαιρα του μεταφυσικου.σε σημειο που να δυσκολευομαι πια να κανω ποδοσφαιρικη αναλυση, γιατι πραγματικα δεν πιστευω πλεον οτι ειναι ποδοσφαιρικος ο λογος που παιζουμε ετσι.οτιδηποτε αλλο θα το δεχτω και θα το χωνεψω πιο ευκολα, οτι ξεχασαν την μπαλα που παιζουν (ειδικα φετος) δεν το δεχομαι.

//στα 12 ντερμπι φετος των big 4 ειχαμε 11 ασους και μονο ενα διπλο του βαζελου στην αεκ.τεραστια προσοχη λοιπον στη ρεβανς.σε αντιθεση με τους υπολοιπους που ενστερνιζονται το 'αν βαλουμε γρηγορα ενα γκολ ολα γινονται', εγω ειμαι υπερ του 0-0 ημιχρονο.αυτοι και στο 90 να φανε το 1-0,θα προλαβουν να φανε και το 2ο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannina4 την Τετ 12 Απρ 2017, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Άντε ρε, άντε ρε ολοι

Γιαννινα4 πάνε στο ρεφεριμανια κ σάλτα κ πες κάνα τραγούδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 12 Απρ 2017, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

northend4 έγραψε:Εγω τον ΠΑΟΚ θα τον Φοβόμουνα εαν ειχε πάρει σκορ που θα τον καθιστούσε φαβορί στην ρεβάνς. Τώρα δεν τον φοβάμαι.
Όσο κοινότυπο κ εαν ειναι, παίξαμε 1 ημίχρονο. Σιγά μην κλάψω σιγά μην αφορίσω την ομάδα μου.
Όση ηττοπάθεια κ εαν βγάζουμε εμεις εκει( ναι δυςτυχως την βγάζουμε), άλλη τόση έχουν μάθει να βγάζουν και αυτοί στην Τουμπα. Και η ΑΕΚ κ ο ΟΣΦΠ σιγά σιγά. Μία η άλλη ειναι.
Νομίζω πως η βάζελοι κ με το 2-0 φοβουνται.
Θα περάσουμε.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ωραία τα λόγια και οι θεωρίες και οι κουβέντες οι αμπελοφιλοσοφικές για αυτονόητα πράγματα αλλά τώρα το τόπι είναι στο δικό μας γήπεδο. Κι όποιος δε θα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τη ... ναι μεν αλλά διάθεση έναντι της ομάδας ή όποιου άλλου μεμονωμένου προσώπου στον ΠΑΟΚ μέχρι τον επαναληπτικό θεωρώ ότι θα σεβαστεί πραγματικά την ομάδα μην πηγαίνοντας Τούμπα. Χίλιες φορές προτιμότερο να έχει το γήπεδο 15-16-17.000, που από το πρώτο δευτερόλεπτο θα πιστεύουν στην ανατροπή και την πρόκριση από το να έχει υπεράριθμους ... αμφιλεγόμενων διαθέσεων. Μέχρι τη λήξη του επαναληπτικού θα προσπαθήσω να μην ποστάρω ξανά και, ει δυνατόν, να μην ξαναμπώ, αν και δύσκολο. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να διατηρήσω τη διάθεσή μου για τον επαναληπτικό.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αυτο που αμα δεν παιζεις καλα δε δικαιουσαι να παρεις και πεναλτι που το εχετε δει ακριβως;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

teod1980 έγραψε:..
Έχετε μία ψευτοκιμπαρικη νοοτροπία να τα χώνεται στην ομάδα

Αντί ν ακονιζεται τη σκέψη κ πορώση για ρεβάνς, κλαίτε σα κουτάβια.

Προπονητές της φακής όλοι σας.

Νοοτροπία ρε δε παίρνεις από τον προπονητή σου, ο οπαδός δίνει τη νοοτροπία κ όσο κλαίτε κ ασχολείστε με ενδεκάδες κ ποιοι παίζουν τόσο αποπροσανατολίζεται η ύπαρξη της ομάδας.

Ανωτερότητα my ass .

Ως τότε στείλτε βιογραφικά, ξερολες.

Μαλιστα...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ατελειωτη πικρα ξανα
εχουμε συνηθισει τις φαπες αλλωστε στην αθηνα..
χωρις σεντερ φορ δε πας πουθενα
ιβιτς πολλες λαθος επιλογες σημερα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Τι ρε Σίμπα. Είναι ώρα για κλαψα;

Μην το παίρνεις προσωπικά.

Έχεις ένα καλοκαίρι ν ασχοληθείς, ο οπαδός του ΠΑΟΚ, με όλα αυτά. Τώρα θα τα πούμε;

Είναι άλλο ματς κ άλλη ρεβάνς στο 2 1 ή όχι;
Είναι κίτρινη στο δέκα στο ζεκα με χέρι στο λαιμό τζαλμα ενώ πάει με πρόσωπο περιοχή λαγού; Είναι ο κεντρικός χαφ που μαρκάρει αυτός; Θα μαρκάρει έτσι μετά;

Και μην απομονώνεις φράσεις, βάλε όλο το ποστ κ κάνε μπολτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 13 Απρ 2017, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

nothu έγραψε:Αυτο που αμα δεν παιζεις καλα δε δικαιουσαι να παρεις και πεναλτι που το εχετε δει ακριβως;
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Για ένα αποτέλεσμα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Εγω θα σταθώ στην απίστευτη έλλειψη προσωπικότητας. Μοιάζουν όλοι να μαθαίνουν απο τους προηγούμενους ότι όταν πάμε κάτω πρέπει να γυρνάμε με το κεφάλι σκυφτό και το σβέρκο κόκκινο. Χρειάζονται παίκτες που να μη δέχονται την ήττα. Χωρίς να τους το πει κάποιος, χωρίς να πρέπει να νιώσουν τι εστι ΠΑΟΚ, απλά να μη μπορούν να χάνουν. 4-5 τέτοιοι που να παρασέρνουν και τους υπόλοιπους.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ακόμη μια κλασσική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και κατ επεκταση στη Λεωφορο.. Πολλοι απο εδω αναρωτιοσασταν, γιατι οι βαζελοι, ηταν σιγουροι οτι θα μας κερδισουν.. ε τωρα το καταλαβατε. Παιχτες χεσμενοι, 0 τελικες στην εστια, ο Ιβιτς ισως στο χειροτερο φετινο του παιχνιδι. Ακατανοητες επιλογες: 1) Αφηνει την ομαδα χωρις σεντερ φορ(τιμιος ο Κουλουρης, αλλα για ομαδα οπως ο ΠΑΣ) 2) Αφηνει εξω τον μοναδικο παιχτη που μπορει να κρατησει μπαλα(Μπισεσβαρ) 3) Αφηνει εκτος αποστολης τον Κλαους, ενω δε θα χρησιμοποιησει τον Πριγιοβιτς 4) Αργει να παρει πρεφα οτι το μαρκαρισμα του Λεοβατς στον Μπεργκ δε βγαινει.

Κακιστη νοοτροπια και ηττοπαθεια που εχει ποτισει ο συλλογος εδω και χρονια, δε ξερω πως μπορει ν αλλαξει αυτο πραγματικα. Εβλεπα το παιχνιδι και πραγματικα δεν πιστευα ποσα αστεια λαθη μπορουσαμε να κανουμε.

Την Ανασταση ας αναψουμε και μια λαμπαδα για τον Γλυκο..
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

teod1980 έγραψε:Άντε ρε, άντε ρε ολοι

Γιαννινα4 πάνε στο ρεφεριμανια κ σάλτα κ πες κάνα τραγούδι.

μπιουτιφουυυλ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Λογικά δε θα πάει κανείς Τούμπα ε;

Υγ. Γιαννινα4 δε τσιμπάω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”