ΠΑΟΚ - βάζελος 9/4 19:00 PAOKmania Web Radio & NS1
ΠΑΟΚ - βάζελος 9/4 19:00 PAOKmania Web Radio & NS1
Και αρχίζει το σερί παιχνιδιών με βαζελο. Αγώνας για μένα χωρίς τεράστια αξία βαθμολογικά ματς γοήτρου και ψυχολογίας ενόψει κυπέλλου όμως. Θα έχουμε μία μέρα παραπάνω ξεκούραση καθώς ο βαζελος παίζει σήμερα στη λεωφόρο με τον Πανιώνιο ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω ο Ιβιτς να δοκιμάσει πράγματα για το κύπελλο και δεν αποκλείω εκπλήξεις στην ενδεκάδα.
Απουσίες θα έχουμε και οι δύο. Από εμάς θα λείπουν Πριγιοβιτς και Πελκας ενώ από αυτούς Μπεργκ Ζεκα και Βιγιαφανιες.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πάμε για τη νίκη!!!
Απουσίες θα έχουμε και οι δύο. Από εμάς θα λείπουν Πριγιοβιτς και Πελκας ενώ από αυτούς Μπεργκ Ζεκα και Βιγιαφανιες.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πάμε για τη νίκη!!!
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 9/4 19:00 PAOKmania Web Radio & NS1
Να προσθέσω και τον Μυστακίδη στους δικούς μας απόντες.
Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον (φαίνεται και από τους τιμωρημένους του βάζελου άλλωστε), στο οποίο πιστεύω ο Βλάνταν δεν πιστεύω να φανερώσει τα χαρτιά του εν όψει κυπέλλου.
Εννοείται ξερός άσσος βέβαια και επιστροφή odi στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη.
Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον (φαίνεται και από τους τιμωρημένους του βάζελου άλλωστε), στο οποίο πιστεύω ο Βλάνταν δεν πιστεύω να φανερώσει τα χαρτιά του εν όψει κυπέλλου.
Εννοείται ξερός άσσος βέβαια και επιστροφή odi στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη.

Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ.άάραα εαέέέααέέέέ γ@μ@ τους τον π@το ρεε Διικέέφααλλλλεεεε!!!!

Θα παρουμε ευκολα αυτο το ματς αλλα το ζουμι ειναι τα 2 ματς κυπελλου
- PAOK_Antarctica
Αυτό το ΠΣΚ παίζουμε με βάζελο σε μπάλα, μπάσκετ και πόλο.
Άσσος χαλαρά και σπάσιμο τσαμπουκά εν όψει κυπέλλου.
Άσσος χαλαρά και σπάσιμο τσαμπουκά εν όψει κυπέλλου.
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 9/4 19:00 PAOKmania Web Radio & NS1
Αν ξέρει κανείς κάτι άλλο ας το γράψει, αλλά σχετικά με το πώς προέκυψε το "β@ζέλες" έχω προσωπική άποψη...
Σε έναν αγώνα στην Τούμπα στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του '70 που τους είχαμε ξεπατώσει, θυμάμαι να ακούγεται απ όλο το γήπεδο (για πρώτη τότε φορά και έχοντας ξεκινήσει απ την Θ4 φυσικά) το σύνθημα:
"Βασίλη, Βασίλη, ο πάτος σου δεν κλείνει και θέλει βαζελίνη"!!!!
Απευθυνόμενο φυσικά στον τότε πορτιέρο τους Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε έναν χαρακτηριστικότατο τρόπο να διαμαρτύρεται στους αμυντικούς όποτε έτρωγε τα γκολ, καθισμένος κάτω με λυγισμένα και ορθάνοιχτα πόδια και χτυπώντας με την ανάποδη απ τις παλάμες του τους μηρούς του, φωνάζοντας τους ταυτόχρονα...
Κι οι δικοί μας δώστου και τον τρολάριζαν περισσότερο με το σύνθημα φουρκίζοντας τον...Χαχαχα!!!!

Από κει το τσίμπησαν οι πουστόγ@υροι και τους αποκαλούσαν πλέον μετά β@ζέλες ή β@ζελίνες...

Σε έναν αγώνα στην Τούμπα στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του '70 που τους είχαμε ξεπατώσει, θυμάμαι να ακούγεται απ όλο το γήπεδο (για πρώτη τότε φορά και έχοντας ξεκινήσει απ την Θ4 φυσικά) το σύνθημα:
"Βασίλη, Βασίλη, ο πάτος σου δεν κλείνει και θέλει βαζελίνη"!!!!

Απευθυνόμενο φυσικά στον τότε πορτιέρο τους Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε έναν χαρακτηριστικότατο τρόπο να διαμαρτύρεται στους αμυντικούς όποτε έτρωγε τα γκολ, καθισμένος κάτω με λυγισμένα και ορθάνοιχτα πόδια και χτυπώντας με την ανάποδη απ τις παλάμες του τους μηρούς του, φωνάζοντας τους ταυτόχρονα...
Κι οι δικοί μας δώστου και τον τρολάριζαν περισσότερο με το σύνθημα φουρκίζοντας τον...Χαχαχα!!!!

Από κει το τσίμπησαν οι πουστόγ@υροι και τους αποκαλούσαν πλέον μετά β@ζέλες ή β@ζελίνες...

Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι με τον πράσινο γλοιώδη δυνάστη.
Τα ΜΜΕ τους ήδη φαντάζομαι έχουν έτοιμη την καραμέλα αν χάσουν ¨κατεβήκαμε με πιτσιρικάδες κλπ¨.
Παπάρια μάντολες και έχετε λειψή ομάδα που δεν αντέχουν οι παιχταράδες σας 3 παιχνίδια την εβδομάδα λέω γω.
Σκίσμο παντού και πάντα.
Εγώ ξέρω πως τη Σάλκε στη Γερμανία την κόντραρα με Κίτσιου και Πούγγουρα, οπότε όποιοι και να παίξουν Κυριακή και Μ. Τετάρτη, σκίσιμο και ξανά σκίσιμο.
Τα ΜΜΕ τους ήδη φαντάζομαι έχουν έτοιμη την καραμέλα αν χάσουν ¨κατεβήκαμε με πιτσιρικάδες κλπ¨.
Παπάρια μάντολες και έχετε λειψή ομάδα που δεν αντέχουν οι παιχταράδες σας 3 παιχνίδια την εβδομάδα λέω γω.
Σκίσμο παντού και πάντα.
Εγώ ξέρω πως τη Σάλκε στη Γερμανία την κόντραρα με Κίτσιου και Πούγγουρα, οπότε όποιοι και να παίξουν Κυριακή και Μ. Τετάρτη, σκίσιμο και ξανά σκίσιμο.
- ΑποστόληςΑ
Να προσθέσω ότι την Κυριακή δεν παίζει με τον ΠΑΟ και ο Λέτο (θα λείψει και από τους δύο επόμενους αγώνες ΠΑΟΚ-ΠΑΟ) μετά την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Για τον Ζέκα ξέρω ότι σίγουρα δεν παίζει σήμερα. Δεν ξέρω για την Κυριακή.
Αυτή η φράση εκφράζει πλήρως τα συναισθήματά μου για τα ματσάκια με το λαγό.tolis01 έγραψε: Σκίσμο παντού και πάντα.
Αγγίζει κάποια αρχέγονα ένστικτά μου , δε μπορώ να τα εξηγήσω.
Παλιοκατσαριδες βουτηχτες γαμω τον κολομπερκ και τις οικολογικες σας καραστροφες πουστρακια ελατε ρεεεεεεε
- paokovios1974
Ευτυχως δεν παιζει ο μπεργκ,τρια γκολ θα μας εβαζε ετσι χαλια που ειμαστε.
Τωρα υπαρχουν ελπιδες να παρουμε το χ απο αυτη την υπερηχητικη ομαδα.
Τωρα υπαρχουν ελπιδες να παρουμε το χ απο αυτη την υπερηχητικη ομαδα.
Η μόνη θέση στην οποία υπερτερούν ειναι αυτή του φορ,Εξαιτιας της απουσίας του Πριγιο...
Στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε καλύτεροι...και ποτε ο ένας δν παίρνει παιχνίδι....όποτε....
ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟ@ΤΑΝΑ...
Στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε καλύτεροι...και ποτε ο ένας δν παίρνει παιχνίδι....όποτε....
ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟ@ΤΑΝΑ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasilis.A την Πέμ 06 Απρ 2017, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
και ο προεδρος τους εχει πολλα περισσοτερα λεφτα απο τον δικο μας.