33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Θα ξεμπλοκάρεις... αρκεί να είσαι συμμετοχικός
Στέφανε, παίξε και νιώσε και κέρδισε τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ μας. Ξέρεις εσύ.
Στα παπάρια όλων αν και πότε και πόσο θα σκοράρεις. Τώρα που θα παίξεις, αρνήσου την μη νίκη και για τους υπόλοιπους.

Στέφανε, παίξε και νιώσε και κέρδισε τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ μας. Ξέρεις εσύ.
Στα παπάρια όλων αν και πότε και πόσο θα σκοράρεις. Τώρα που θα παίξεις, αρνήσου την μη νίκη και για τους υπόλοιπους.
Κλαους σου εχω κατεβασει οτι υπαρχει. Ελπιζω να γυρισει το αστρο σου και να μας δειξεις οτι δεν τελειωσες. Τεραστια ευκαιρια σου... ισως και η τελευταια σου αυτο το υπολοιπο της σεζον
Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλ.... κάκαλα, ίσως είναι η τελευταία!
Απτη μια μπορεί ναναι πιο απελευθερωμενος ψυχολογικά γτ δε θα εχει τον "φοβο" της αντικατάστασης απο πριγιο στο επομενο παιχνίδι ή μες στον αγωνα
απτην αλλη μπορει να επιβαρυνθει ακομη περισσότερο απτο βαρος του να ανταποκριθει στις απαιτήσεις που ανεβηκαν με πριγιο (οχι μόνο απτα γκολ, αλλα κ απτην παρουσια στο παιχνιδι) και της οποιας συγκρισης.
Στο χερι κ στο μυαλο του ειναι να συμβει το 1ο κ να αδράξει την ευκαιρια απτα μαλλια.
(Κ στο δικο μας, να μην ειμαστε απο πανω σαν κορακια)
Παθος κ ψυχη, και τα γκολ θαρθουν...
απτην αλλη μπορει να επιβαρυνθει ακομη περισσότερο απτο βαρος του να ανταποκριθει στις απαιτήσεις που ανεβηκαν με πριγιο (οχι μόνο απτα γκολ, αλλα κ απτην παρουσια στο παιχνιδι) και της οποιας συγκρισης.
Στο χερι κ στο μυαλο του ειναι να συμβει το 1ο κ να αδράξει την ευκαιρια απτα μαλλια.
(Κ στο δικο μας, να μην ειμαστε απο πανω σαν κορακια)
Παθος κ ψυχη, και τα γκολ θαρθουν...
- PAOK_Antarctica
Μην παστελώσεις τίποτε, αρκει να είσαι συμμεοχικός και να κερδίζουμε.
Με αρκεί.
Με αρκεί.

Άιντε πάμε γερά ρε Κλάους και δώσε όσο Π.Α.Ο.Κ. έχεις μέσα σου από δω και πέρα παλικάρι μου!!!!
Και να θυμάσαι ότι επειδή όλα είναι μέσα στο μυαλό αλλά και στις δυνατότητες σου, γι αυτό ακριβώς:
Π.Α.Ο.Κ. να σαι και μην φοβάσαι!!!!

Και να θυμάσαι ότι επειδή όλα είναι μέσα στο μυαλό αλλά και στις δυνατότητες σου, γι αυτό ακριβώς:
Π.Α.Ο.Κ. να σαι και μην φοβάσαι!!!!

- painkiller4
Ηρθε η ωρα σου δεν γινεται να ξεχασες να σκοραρεις
Eυχομαι να βρεις τον παλιο σου εαυτο γιατι σε σενα θα πεσει το βαρος στο σκοραρισμα και κατα τη γνωμη μου οι επομενοι αγωνες ως το τελος της σαιζον θα κρινουν εν πολλοις το μελλον σου στην Τουμπα με ολα τα ενδεχομενα να ειναι πιθανα.

Eυχομαι να βρεις τον παλιο σου εαυτο γιατι σε σενα θα πεσει το βαρος στο σκοραρισμα και κατα τη γνωμη μου οι επομενοι αγωνες ως το τελος της σαιζον θα κρινουν εν πολλοις το μελλον σου στην Τουμπα με ολα τα ενδεχομενα να ειναι πιθανα.
- V-olakiotis
Άιντε ρε Κλάους, ξανασυστήσου στο κοινό σου!...
PAOK for ever.
PAOK for ever.
Μακάρι αλλά δεν ......
Έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί ψυχολογικά και δεν μπορεί ούτε αγωνιστικά.
Καλά τα ευχολογια αλλά η πραγματικότητα είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική.
Έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί ψυχολογικά και δεν μπορεί ούτε αγωνιστικά.
Καλά τα ευχολογια αλλά η πραγματικότητα είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική.
- buffalobill4
Ηρθε η ωρα σου μεγαλε. Τελος τα ψεματα. Δειξε τα @@ σου κ μην αφησεις την ομαδα κάτω.-
Δείξε τι εστί ΑΡΧΗΓΟΣ Κλάους.
Δεν έχει σημασία ποιος ξεκινάει, ποιος παίζει, πότε, πόσο, γιατί, με ποιον...
Σημασία έχει να σε κοιτάνε οι συμπαίκτες και να παίρνουν θάρρος και πείσμα και οι αντίπαλοι να νιώθουν οτι σήμερα δεν κερδίζουν.
Είσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ, είσαι ΠΑΟΚ, βγες μπροστά, ξέχνα τα όλα, και παίξε σαν ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Τώρα περισσότερο από ποτέ θέλω την κόκκινη πουτ@να στους ημιτελικούς...ξες εσύ...
Δεν έχει σημασία ποιος ξεκινάει, ποιος παίζει, πότε, πόσο, γιατί, με ποιον...
Σημασία έχει να σε κοιτάνε οι συμπαίκτες και να παίρνουν θάρρος και πείσμα και οι αντίπαλοι να νιώθουν οτι σήμερα δεν κερδίζουν.
Είσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ, είσαι ΠΑΟΚ, βγες μπροστά, ξέχνα τα όλα, και παίξε σαν ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Τώρα περισσότερο από ποτέ θέλω την κόκκινη πουτ@να στους ημιτελικούς...ξες εσύ...