21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο παιχτης πλεον πρεπει να καλυπτει χωρους,να πιεζει,να τρεχει
να ειναι αθλητικος
δεν ειμαστε στα 70ς

ειναι μια χαρα για μικροεμσαιους

αλλα π.χ με σαλκε ηταν μαυρη τρυπα

με σαλκε ειδαμε και επαναληφθηκε και εν μερει και σημερα αυτο,αλλο που δνε πηρε μια χαμπαρι ο ιβιτς
πως οι σακχοφ,μπισε ειναι τιμιοι,αλλα δεν ειναι για τις ταχυτητες της εποχης.
αν προσθεσεις σε αυτους ενα βαρυ σεντερ φορ(κλαους ή πριγιο,που δεν φταινε σε τπτ οια νθρωποι αν τους εκθετει ο προπονητης με τετοια σχηματα),μια απουσια κανιας και τρια στοπερ μαλεζα,κρεσπο βαρελα
μετα δενε ιναι να απορεις που σε γλεντανε γρηγοροι και αθλητικοι αντιπαλοι

την ωρα που στα φτερα μονο ο μυστακιδης θυμιζει μακ ή γκαρυ αντε και λιγο ο ενρικε.(αλλα εσυ πονταρεις στονυ περτιμημενο και χασογκολη καμπος και στα δυο)
Άβαταρ μέλους
SubZer0

Δημοσίευση από SubZer0 »

:pano:
Είναι καλός έχει και την σέντρα και την τεχνική έχει καλά στοιχεία μην υποτιμάτε τον DB"21".
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μες στη μαυριλα σημερα (με τους 2 στο κεντρο κακους, ειδικα ο τσιμι), ηταν η μονη αχτιδα αισιοδοξιας..

προσωπικοτητα κ τσαγανο, φωναζοντας παρων (κ δειχνοντας παραλληλα οτι καλο-χρυσο το ταλεντο του ουαρντα, αλλα η εμπειρια μετραει πολυ περισσοτερο σε τετοια ματς)

μπραβο ντιεγιτο!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Νομίζω υπερβάλλουμε τρομερά με την έλλειψη επιθετικών προσόντων του Μπισεσβαρ.
ΟΚ, το δέχομαι ότι μαρκάρει με τα μάτια, αλλά την έκρηξη που έχει με την μπάλα δεν τη βλέπετε;
Το ότι είναι στη σωστή θέση για να ζητήσει μπάλα συνέχεια, το ότι δεν κρύβεται ποτέ;
Ας είχαμε ένα κανονικό 6άρι σήμερα κι έναν καλό Τσίμιροτ, από πίσω, και μανούλα θα ήταν για αυτό το ματς ο αφάνας.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ανούσιος. Ο πιο αθόρυβα κακός παίκτης μετά τον τραγικό τσίμιροτ.
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Πολύ καλός, ήταν καλύτερος σίγουρα από τον Κάμπος που αντικατέστησε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:Μες στη μαυριλα σημερα (με τους 2 στο κεντρο κακους, ειδικα ο τσιμι), ηταν η μονη αχτιδα αισιοδοξιας..

προσωπικοτητα κ τσαγανο, φωναζοντας παρων (κ δειχνοντας παραλληλα οτι καλο-χρυσο το ταλεντο του ουαρντα, αλλα η εμπειρια μετραει πολυ περισσοτερο σε τετοια ματς)

μπραβο ντιεγιτο!
Ποιο ταλέντο του ουαρντα?
Γιατί εγώ δεν έχω δει τίποτα έως τώρα που να δικαιολογεί το γεγονός ότι έχει πάρει φανέλα βασικου
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παλαιολόγος έγραψε:ο παιχτης πλεον πρεπει να καλυπτει χωρους,να πιεζει,να τρεχει
να ειναι αθλητικος
δεν ειμαστε στα 70ς

ειναι μια χαρα για μικροεμσαιους

αλλα π.χ με σαλκε ηταν μαυρη τρυπα

με σαλκε ειδαμε και επαναληφθηκε και εν μερει και σημερα αυτο,αλλο που δνε πηρε μια χαμπαρι ο ιβιτς
πως οι σακχοφ,μπισε ειναι τιμιοι,αλλα δεν ειναι για τις ταχυτητες της εποχης.
αν προσθεσεις σε αυτους ενα βαρυ σεντερ φορ(κλαους ή πριγιο,που δεν φταινε σε τπτ οια νθρωποι αν τους εκθετει ο προπονητης με τετοια σχηματα),μια απουσια κανιας και τρια στοπερ μαλεζα,κρεσπο βαρελα
μετα δενε ιναι να απορεις που σε γλεντανε γρηγοροι και αθλητικοι αντιπαλοι

την ωρα που στα φτερα μονο ο μυστακιδης θυμιζει μακ ή γκαρυ αντε και λιγο ο ενρικε.(αλλα εσυ πονταρεις στονυ περτιμημενο και χασογκολη καμπος και στα δυο)
Ακριβώς. Και σήμερα όποιος πρόσεξε καλά το παιχνίδι είχε τουλάχιστον 2 φάσεις που χάνει τη μπάλα και τρώμε κόντρα δηλητήριο. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα για χαφ σε μαγάλη ομάδα. Στη θέση αυτή θες παίκτη 100% προσωπικότητα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

desperando έγραψε: Ποιο ταλέντο του ουαρντα?
Γιατί εγώ δεν έχω δει τίποτα έως τώρα που να δικαιολογεί το γεγονός ότι έχει πάρει φανέλα βασικου
Και ταλέντο έχει και στα ματς που έπαιξε βασικός σωστά έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

η ομαδα φτιαχτηκε για να παιζει με δεκαρι. οσο δεν θα παιζεις, θα ειμαστε ζορικοι. οταν μπηκες τραγικοι συνεχισαμε να ειμαστε αλλα τουλαχιστον ορθολογικα τραγικοι
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:
simba έγραψε:Μες στη μαυριλα σημερα (με τους 2 στο κεντρο κακους, ειδικα ο τσιμι), ηταν η μονη αχτιδα αισιοδοξιας..

μπραβο ντιεγιτο!
Ποιο ταλέντο του ουαρντα?
Εσυ δεν ελεγες μετα τον γαυρο οτι ο Ουαρντα εχει πολυ ταλεντο και οτι του χρονου θα τριβουνε τα ματια μας??
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εχει ταλεντο ντεσπε, το δειξε με καθετες, με σουτ, με αλλαγες κατευθυνσης, με κοντρολ μπαλας..
και για παικτη απ'τον παναιτωλικο με ελαχιστες παραστασεις, σταθηκε πολυ καλα στη γερμανια.

Με γκει κ κουλα δεν θα τον ξεκινουσα παντως, λογω αναρχιας στο παιχνιδι, ελλειψης εμπειριων κ ειδικου βαρους..
Με γκει θα εβαζα μπισε και με κουλα τσιμι-κανιας-σαχοφ με κανονικα ακρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 13 Μαρ 2017, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Sick Bastard έγραψε:
desperando έγραψε: Ποιο ταλέντο του ουαρντα?
Και ταλέντο έχει και στα ματς που έπαιξε βασικός σωστά έπαιξε.
Σημερα ηταν εξαφανισμενος.Και γενικα στα περισσοτερα παιχνιδια δημιουργικα δεν κανει αυτο που εχει ο Μπις που ζηταει συνεχως μπαλα. Ο Ουαρντα εχει στιγμες και πολλα κενα διαστηματα. Αθλητικα ειναι καλυτερος, εχει εξισου καλα στημενα και ειναι καλυτερος στην τελικη εκτελεση. To playmaking χαμηλα ομως του Μπισε μεχρι τωρα δεν το δινει.
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ταιριαζει σε σχημα με τον Τσιμιροτ πισω του
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Επειδή αυτό που έγραψα τώρα δεν είναι σωστά διατυπωμένο ας κάνω μια αναδιατύπωση για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και δη απ τους καλοπροαίρετους.

Το παιδί φαίνεται ότι έχει ταλέντο, αλλά είναι ακατέργαστο τελείως και φαίνεται.
Όχι μόνο τακτικά αλλά και αθλητικα
Αυτή τη στιγμή θεωρώ τελείως λάθος το ότι έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του.
Σήμερα ειδικά ήταν μαύρα χάλια. Το ότι ο ματος δεν πήρε ούτε μια φορά την μπαλα στην κίνηση και στην πλάτη της άμυνας το χρεώνεται αυτός.
Φυσικά και δεν φταίει γιατί μέχρι χθες άλλο ποδόσφαιρο είχε μάθει να παιζει και πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Θα δυσκολευτει (εδώ δυσκολεύεται να προσαρμοστεί παικτης που ήρθε από ανώτερο πρωτάθλημα ) δεν ξέρουμε αν ανταπεξέλθει αλλά ελπίζουμε πως με πολύ δουλειά και σωστό μυαλό ότι θα είναι το επόμενο δεκάρι του ΠΑΟΚ γιατί την πρώτη ύλη την εχει
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Μονο ο despe θα καταφερνε μετα απο δικη του λαθος διατυπωση να βρει χωρο να ειρωνευτει για το ποσο καλοπροεραιτα τον χειριζονται εδω οι συνομιλητες του. Εγω λοιπον μετα απο αυτο αρχιζω να τριβω τα ματια μου ηδη ελπιζοντας οτι θα μου δωσει μια δευτερη αφορμη με την αποδοση του, του χρονου ο Αιγυπτιος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”