Δ. Δρόσος

Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

το πιο σημαντικο της δηλωσης ειναι οτι αφηνει παραθυρακι για επιστροφη του δροσου σε περιπτωση που πανε ολα καλα!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βαγγέλη, το πρώτο φιρμάνι το είδες???
Δε λέγεται Παπαδάκης..
Δέδες λέγεται κι αν θυμάσαι, κάπου κάποτε έγραψα και γι αυτό το "λαμόγιο"...

Απλά, δεν μπορώ που ακριβώς βρίσκεται το τόπικ, τόσο του εν λόγω κυρίου, όσο και του κυρίου Παπαδάκη..

Μακάρι τα πράγματα να είναι τόσο ρόδινα όσο τα βλέπεις εσύ..

Καταστροφολόγος δεν είμαι και με ξέρεις καλά, απλά νομίζω ότι μερικές φορές πρέπει να τα λέμε και ΟΛΑ!!

Αποδείξεις δεν μπορώ να έχω όντας εκτός, οτιδήποτε μεταφέρω το κάνω μετά από διασταύρωση πληροφοριών από πάρα πολλούς που βρίσκονται μέσα..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Καταρχην οι παιχτες δεν ξερουν τι τους γινεται και τα παιδια για το μονο που ενδιαφερονται ειναι για τα δεδουλευμενα....Σε αυτο εξαιρειται ο Βασιλειαδης που εχει περισσοτερο συναισθημα απο τους αλλους,αλλα να ξερεις οτι ο Δροσος ποτε δεν θα πηγαινε να του πει,θελω να την κανω και να μην πληρωσω τιποτα....Τα περισσοτερα χρηματα μεχρι τωρα τα εχει βαλει αυτος ο Αμοιριδης τον οποιο ουτε που τον εχω συναντησει ποτε....Ο Δροσος ειναι επικινδυνος και ενας λογος που δεν βγαινω δημοσια να τον σκισω ειναι οτι περιμενω να δω τι θα κανει με οσα υποσχεθηκε,στα λογια βεβαια...Ειναι και τυπικα ακομα μεγαλομετοχος και περιμενω μπας και τηρησει τις υποχρεωσεις του....Συμφωνω με ολα οσα λες VAGGT για την στηριξη της ομαδας και το οτι δεν πρεπει να την αφησουμε στο ελεος της, αλλα αυτα τα Δροσο γερα και μην μασας ειναι να'χαμε να λεγαμε....Επισης να ξερετε οτι δεν υπαρχουν προσωπικα συμβολαια αλλα ολα βαραινουν την ομαδα μας...Ας προσεξουν ολοι οσοι ασχολουνται με τα διοικητικα της ομαδας να μην την καταστρεψει...Εκει πρεπει να επικεντρωθουμε...Το γιατι εφυγε ο Ουεσον και που πηγαν τα λεφτα που πηρε απο την αποδεσμευση του Βεργινη ειναι για καποια αλλη στιγμη....Οποιος θελει μπορει να δει τα postαρισματα μου για τον Δροσο και τον ποσο τον υπερασπιζομουνα για να μην νομιζετε οτι ειμαι κακοπροαιρετος και ειμαι απο αυτους που εχω παρευρεθει σε ολα τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ στο παλατακι απο το πρωτο φιλικο....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μαζί σου ρε Βαγγτ και νομίζω ότι πάρα πολλούς τους πείραξε περισσότερο το μπάσκετ, αλλά δυστυχώς ακόμα κι αυτοί το απαξιούν λέγοντας πως αυτοί που φταίνε, αυτοί να πληρώσουν..

Και τώρα που αραδιάζω τις σκέψεις μου, περνάει κάτι άλλο από το μυαλό μου:
"Ρε τελικά, μήπως τότε έπρεπε το Παλατάκι να γεμίζει κάθε αγωνιστική γιατί τα λεφτά τα δίναμε για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον παντελονάτο??"

Αλλά δυστυχώς τα πράγματα τότε ήταν εντελως διαφορετικά, υπήρχαν διφορούμενες απόψεις και γενικά τα ΜΜΕ είχαν επιβάλει μια καταστροφική πολιτική πάνω στο ασπρόμαυρο μπάσκετ όπου πολλά πράγματα επικαλύπτονταν επιδεικτικά..

αυτό που μένει τώρα είναι να υπάρχει ηρεμία και φυσικά να μην σκάσουν κι άλλες τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις..

ΥΓ. Βαγγτ, αύριο και φυσικά θα σε πάρω τηλ να με πεις τι συνέβη τελικά με την αναβολή της συνάντησης.. Νομίζω ότι πλέον παίζουμε κάτι σαν το σπασμένο τηλέφωνο!!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Εγω αγαπαω τρελα αυτη την ομαδα οπως ολοι..αλλα για το θεμα θεση δεν παιρνω..γιατι δεν ξερω..και αυτο το θα δουμε μου φαινεται σκληρο..Δηλαδη αν χτυπα ξυλο ο ανθρωπος παθει κατι πως θα νοιωσετε αυτοι που εχετε επιφυλαξεις..Αν παλι εχετε δικιο,με συγχωρειτε αλλα δε θα παρω..Αν καποιος ανθρωπος ειναι τοσο βρωμικος και εχει σκαρωσει ολο αυτο τι να πω..Κριμα..

Γιαυτο και οποιος δεν ξερει πραγματα 100% οπως εγω νομιζω πως το μονο που σκεφτεται ειναι να ειναι κοντα στο αγωνιστικο τμημα..

Οσο για αυτους τους παραγοντες που ανησυχουν ξαφνικα να παρουν μπουλο..Προτιμω να αναλαβει προεδρια ο ΟΛΙ η ο ΣΡΕΚ η ο Φωτης ή ο οποιοσδηποτε μπατηρης που τουλαχιστον αναπνεει για το μπασκετικο ΠΑΟΚ παρα οι τιποτενιοι που βλεπουν τοσα χρονια την κατρακυλα και τριβουν τα χερια τους
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Aυτο παντως που πρεπει να μπει προς συζητηση,ειναι πως σε μια τοσο μεγαλη ομαδα,με τετοιο κοσμο και δικο της γηπεδο,μπορει να ερχεται οποιος θελει,να κανει αυτα που κανει και να φευγει σαν κυριος χωρις να δεσμευεται απο καποιο συμφωνητικο που θα μπορει να το χρησιμοποιησει ο συλλογος για να τον κυνηγησει...Πως μπορει να γινεται αυτο...Σαν μελος του ΑΣ θα μπορουσα να απαντησω αλλα θα ριξω ακομα μεγαλυτερη στεναχωρια στην ηδη υπαρχουσα...Παντως ο χειρισμος του προβληματος υγειας που ολοι πρεπει να σεβομαστε,με τις υποχρεωσεις του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ηταν χειρισμος παιδιου νηπιαγωγιου....Τελος παντων και γι'αυτο ξερω καποια πραγματα αλλα σεβομαι το προβλημα του γιατι ακομα και αυτο το προβλημα της υγειας του το χειριστηκε με λαθος τροπο και μιλαω για το τι ενεργειες κανει καποιος απο την ωρα που νιωθει μια ζαλαδα και μετα.....Το σταματαω εδω γιατι δεν αισθανομαι καλα πλεον.....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μάλιστα..

Εγώ πάντως τα έβαλα και πάλι με τον Δέδε για το χρονικό του σκεπτικού να ζητήσει τα δεδουλευμένα του πελάτη του..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σοβαρό το πρόβλημα υγείας του Δρόσου!

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης του πλέον αμφιλεγόμενου παράγοντα που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ, από την προεδρία του ΠΑΟΚ. Το σοβαρό, όπως αποδείχτηκε, πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, η απογοήτευσή του από την κατώτερη των προσδοκιών του πορεία της ομάδας, το μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας των εταιριών του, οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του και η απουσία των στενών συνεργατών του από τη Θεσσαλονίκη, συνθέτουν το... παζλ του αποτυχημένου περάσματος του από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Το ποτήρι ξεχείλισε οριστικά μετά την ήττα της 6ης Δεκεμβρίου από την Καβάλα για την 9η αγωνιστική, σ' ένα παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχθηκε μάλλον... τσάμπα χάθηκε! Η απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα και την ολιγωρία των παικτών της ομάδας στα τελευταία λεπτά ήρθε να προστεθεί στους έντονους πόνους που αισθάνθηκε στο κεφάλι στη διάρκεια της επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη! Οι ενοχλήσεις ήταν τόσο ανησυχητικές που ο Δημήτρης Δρόσος αναγκάστηκε να υποβληθεί εσπευσμένα σε εξετάσεις . Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ένα αιμάτωμα 2,5 εκατοστών στο κεφάλι! Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και ειδική θεραπευτική αγωγή για τουλάχιστον 10 ημέρες και του απαγόρευσαν να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο για να αποφύγει την ακτινοβολία! Αν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, το αιμάτωμα δεν έχει υποχωρήσει, τότε το πιο πιθανό είναι να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο. Για την ώρα, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας (σ.σ.: κατέχει το 75% των μετοχών της ΚΑΕ) βρίσκεται στην Έδεσσα για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με τα δύο παιδιά του (σ.σ.: ζουν μαζί με την πρώην γυναίκα του) και την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να επανεξεταστεί από τους θεράποντες γιατρούς του.

Το αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 43χρονος επιχειρηματίας, αποτελεί τη σημαντικότερη αιτία της... προσωρινής – όπως πιστεύουν στον ΠΑΟΚ – αποχώρησής του από την προεδρία του «δικεφάλου του Βορρά». Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του προς τους συνεργάτες του, αν η περιπέτειά της υγείας του έχει αίσιο τέλος, ο Δημήτρης Δρόσος προτίθεται να επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι ξένοι μπασκετμπολίστες της ομάδας είναι πληρωμένοι μέχρι και τελευταίας δεκάρας για τους τρεις πρώτους μήνες της σεζόν, ενώ οι Έλληνες θα εξοφληθούν τον τρίτο μήνα μέχρι το τέλος του 2008, όπως εγγυήθηκε ο ίδιος μιλώντας σε όλους τους εκπροσώπους τους.

Το νερό, βέβαια, είχε αρχίσει να μπαίνει στο αυλάκι πολύ νωρίτερα από την διάγνωση των γιατρών! Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, άλλωστε, που είχε και βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό (σ.σ.: πέρυσι υπέστη καρδιακό επεισόδιο), είναι ένας άνθρωπος που εργαζόταν ακατάπαυστα και καταπιανόταν με μία ιδιαιτέρως αγχωτική επαγγελματική ασχολία, συνήθιζε να μιλάει πάρα πολλές ώρες ημερησίως στο κινητό τηλέφωνο, ταξίδευε συνέχεια και κοιμόταν ελάχιστα! Σαν χαρακτήρα, οι στενοί τους συνεργάτες τον περιγράφουν ανυπόμονο και ολίγον τι αιθεροβάμων, με την έννοια ότι ο ίδιος έβαλε ψηλά τον πήχη της εφετινής σεζόν, στοχεύοντας στην 3η θέση και την έξοδο στην Ευρωλίγκα. Γι' αυτό και μετά τις πρώτες αποτυχίες, απογοητεύτηκε σφόδρα από την αγωνιστική εικόνα μίας νέας ομάδας την οποία αλλιώς είχε φανταστεί και αλλιώς παρουσιάστηκε μέσα στο γήπεδο! Αυτός ήταν και ο λόγος της σύγκρουσης του με τον πρώην γενικό διευθυντή και παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ, Νίκο Μπουντούρη, ο οποίος είχε εισηγηθεί την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη.

Σημαντικό ρόλο στην επιεικώς ερασιτεχνική εικόνα που παρουσίαζε το διοικητικό του προφίλ, έπαιξε και η απουσία των επί χρόνια στενών συνεργατών από τη νέα προσπάθεια. Η δικηγόρος Λία Μάντη και ο πρώην γενικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μάρκος Λαγός, δεν τον ακολούθησαν στην Θεσσαλονίκη κι έτσι ο 43χρονος επιχειρηματίας που έγινε δεκτός σαν... Μεσσίας από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είχε να αντιμετωπίσει μία ανεξέλεγκτη κατάσταση χρεών και να συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν γνώριζε! Παρ'ότι, στη διάρκεια της 4ετούς διοικητικής ενασχόλησής του με τα μπασκετικά δρώμενα, αποδεδειγμένα έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα στις 4 ομάδες (150.000 Ευρώ στον Άλιμο, 1,5 εκ. Ευρώ στον Σπόρτιγκ, 3,5 εκ. Ευρώ στην ΑΕΚ και περίπου 800.000 Ευρώ φέτος στον ΠΑΟΚ) με τις οποίες ασχολήθηκε, δεν μπόρεσε ποτέ να αποφύγει τους λάθος χειρισμούς, κυρίως επειδή λειτουργούσε με βάση το συναίσθημα και τον παρορμητισμό ενός ερασιτέχνη, σε αντίθεση με την ψυχρή λογική που επιτάσσει ο επαγγελματισμός!

Σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί το αρκετά σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις του, απόρροια της μεγάλης κρίσης που ταλαιπωρεί την παγκόσμια οικονομία και φυσικά έχει επίπτωση και στον τζίρο του στοιχήματος, ο οποίος έχει υποστεί μεγάλη πτώση! Παρ' όλα αυτά, ο Δημήτρης Δρόσος που αποτελεί τη χαρά των ατζέντηδων (έχει δώσει απίστευτα συμβόλαια στους παίκτες της εφετινής ομάδας), δεν φείστηκε χρημάτων και άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς που αντικατέστησε τον Αμερικανό πλέϊ-μέϊκερ, Τόνι Άκινς. Ήδη, έχει ξοδέψει περισσότερα από 750.000 Ευρώ από την τσέπη του για τον ΠΑΟΚ και παρ'ότι έχει δεσμευτεί ότι θα καλύψει τα χρήματα του προϋπολογισμού της εφετινής σεζόν, πηγές από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν ότι δύσκολα θα επιστρέψει στο πλευρό της ομάδας.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, του καταλογίζουν ερασιτεχνισμό στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Ο Δρόσος έβαλε στην «Ένωση» κοντά στα 3,5 εκατομμύρια Ευρώ και για ένα πείσμα στις διαπραγματεύσεις του με τον Γιάννη Φιλίππου, εγκατέλειψε μία σημαντική επένδυση, δίνοντας μάλιστα το δικαίωμα στην νυν διοίκηση να εκφράζει παράπονα για κάποια χρέη που δεν εξόφλησε (σ.σ.: το συμβόλαιο ενός... Πάβιτς ύψους 105.000 Ευρώ, τη χρήση του ΟΑΚΑ, ύψους 100.000 Ευρώ και κάποια πρόστιμα που προέκυψαν). Το συμπέρασμα οδηγεί στην διαπίστωση ότι ο 43χρονος επιχειρηματίας ορμώμενος από το άσβεστο πάθος του να δημιουργήσει κάτι μεγάλο, προδόθηκε από την ευδιάκριτη άγνοια του γύρω από το αντικείμενο, τον αφελή συναισθηματισμό του, αλλά και από την αρνητική εκμετάλλευσή που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό του, κάτι που προκλήθηκε από τα αλόγιστα ποσά που ήταν διατεθειμένος να ξοδεύει, χάριν εντυπωσιασμού και προβολής... Σαν επίλογο, αποστέλλουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση...

http://www.gazzetta.gr/content/view/20010/196/
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πολλά λέμε όλοι μας για το θέμα. Άλλοι είμαστε καχύποπτοι (λόγω και των κακών εμπειριών) και άλλοι ευκολόπιστοι (γιατί έτσι μας "συμφέρει") Τι απ΄ όλα όσα συμβαίνουν είναι αλήθεια και τι ψέμματα, νομίζω δεν μπορεί να το πει με σιγουριά κανένας μας. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το κλίμα χάλασε (πάλι)
Αυτό που κάνουμε όμως σε αυτό το φόρουμ (διαφωνίες, αφορισμοί, ψιλοί τόνοι κλπ) τι νομίζουμε ότι προσφέρει στην ομάδα? Καχυποψία εκνευρισμό και αγανάκτηση στον λαό μας. Αποτέλεσμα? Ακόμα μικρότερη στήριξη της προσπάθειες των παικτών στα επόμενα παιχνίδια. Δεν λέω ότι εμείς δημιουργήσαμε το πρόβλημα αλλά εμείς το διογκώνουμε (μεταξύ των οπαδών μας)
Πολλά θα μπορούσε να κάνει ο Δρόσος για να μην φτάσουμε εδώ αλλά δεν τα έκανε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρίξουμε λάδι στην φωτιά γιατί αυτό που θα κάψουμε τελικά είναι η ομάδα μας. Και θα μιλήσουμε όλοι για στήριξη της ομάδας, αλλά ο περισσότερος κόσμος θα μείνει (ξενερωμένος) μακρυά.
Η καλύτερη υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε στην ομάδα μας τώρα είναι το ρίξιμο των τόνων και το γέμισμα του γηπέδου. Ξέρω το δεύτερο ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά οι ώρες που περνάμε είναι ίσως πιο κρίσιμες και από την τελευταία περυσινή αγωνιστική όπου γέμισε το παλατάκι. Ελπίζω τα αντανακλαστικά του κόσμου να δουλέψουν και τώρα σωστά.
Ας κοιτάξουμε την ομάδα μας και ας αφήσουμε τις διαφωνίες μακρυά.

:?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ρε συ olivares πως το έβγαλες πάλι αυτό το συμπέρασμα? Ποια χειραγώγηση είδες πάλι? Είδες να υποστηρίζω με το τελευταίο μου ποστ τον Δρόσο? (Μάλλον το αντίθετο) Αυτό που λέω είναι ότι οι υψηλοί τόνοι δεν έχουν καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Πότε και ποιον ωφέλησε ποτέ η διχόνοια? Που διαφωνούμε? Ποιον βλέπεις να υποστηρίζω με αυτό το ποστ? Επίσης όπως βλέπεις χρησιμοποίησα πρώτο πληθυντικό. Δεν έβγαλα την ουρά μου απ' έξω.
Εσύ όταν με παροτρύνεις να σταματήσω να γράφω ποια θεωρώ σωστή κατεύθυνση για το καλό της ομάδας, προσπαθείς να χειραγωγήσεις την άποψή μου ή να με χαλιναγωγήσεις? Είμαι σίγουρος τίποτα από τα δύο. Απλά γράφεις την άποψή σου.
Πάντα φιλικά. Άλλωστε ΠΑΟΚ είμαστε :wink:
Υ.Γ Φίλε DimisK η ομάδα μας, ο ΠΑΟΚ, έχει δεδομένο τον σεβασμό και την συσπείρωση. Δεν θα τα κερδίσει τώρα. Γι αυτό επιμένω να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα μας.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Τζίμμη γερά.... πέσ'τους και γι'άλλα εξωτικά νησιά....
Δώσε πράμα στο λαό... γουστάρει...

Kαλά Χριστούγεννα! Χρόνια Πολλά σε όλους!
Υγεία πάνω απ'ολα...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Φίλε olivares καλά όσα λες αλλά νοιώθω πως απαντάς στον Δρόσο. Με βλέπεις για δρόσο? :lol:
Εγώ άλλα είπα. Επειδή δεν με ξέρεις προσωπικά δεν περιμένω να κατανοήσεις ακριβώς αυτό που νοιώθω. Καλή (και απαραίτητη) η διαφωνία αλλά η γκρίνια και η μουρμούρα κάνει κακό σε μια ομάδα και είναι "λάδι στην φωτιά"
Τέλος, δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε αυτή την διχογνωμία γιατί φοβάμαι πως στεναχωρεί ο ένας τον άλλο. :cry: Κάνω το ίδιο λάθος με αυτό που θέλω να αποφύγουμε σε αυτό το φόρουμ.
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα στο πολύπαθο μπασκετάκι μας (αυτό το άκι στο τέλος πολύ με χαλάει)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
:?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Έχεις δίκιο
Άβαταρ μέλους
kostasff

Φώτη συμφωνώ με την τοποθέτησή σου. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και το κυριότερο η υπομονή-αναμονή σώζει. Υποστηρίζω το καλό του ΠΑΟΚ (όπως όλοι μας) και όχι το Δρόσο προσωπικά. Είδαμε όμως πως όταν είπε ότι την κάνει έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μας. Γιατί? Γιατί δεν έχουμε κάποιον καλύτερο ή ακόμα χειρότερα γιατί δεν έχουμε κανέναν άλλον γενικώς.
Δεν λέω ότι ο Δρόσος είναι ότι καλύτερο μας αξίζει αλλά ελλείψει άλλου....
Το μη χείρων βέλτιστο
Υ.Γ.1 Ειδικά στις μέρες μας δεν πρόκειται να δώσω λευκή επιταγή σε κανένα πρόεδρο-επενδυτή. Ο τελευταίος ήταν ο Βεζυρτζής
Υ.Γ.2 Ελπίζω οι επιταγές και τα συμβόλαια (τα περισσότερα τουλάχιστον) να είναι προσωπικά οπότε σε περίπτωση που φύγει να μην έχουμε κι άλλα χρέη όπως μας άφησαν οι "γνήσιοι Παοκάρες" του παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
kostasff

fotis52 έγραψε:Καλυτερα να τα λεμε εδω, παρα απο τα ραδια και τις τηλεορασεις...
Μερικές φορές και τα φόρουμς λειτουργούν όπως το ράδιο και η TV
Τελικά πάλι ξεφύγαμε από το θέμα. Ας τα αφήσουμε λίγο στην άκρη μέρες που είναι.
Που είναι και ο νοβιτο να φτιάξει λίγο εορταστικό κλίμα
:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”