Quote σε σχολιο που απορει για ποιο λογο αντιδρουμε για μια καθαρη φαση κατι που οποιος το κανει παγκοσμίως πλεονAsimos έγραψε:Μάστορα έχεις φάει γκολ 6 μέτρα οφσάιντ που σου στέρησαν προκριματικά τσου λου και δεν είπες τίποτα.aspromaura ioannina έγραψε:αν ειχαμε φαει εμεις τετοιο γκολ θα φωναζαμε μεχρι αυριο..1 μετρο εκτεθιμενος και ο εποπτης στην ευθεια του..μη γινομαστε γαυροι
Το να γίνει σημαία ένα οφσάιντ γκολ από οπαδούς ομάδας που δεν ευνοείται συνήθως, χρίζει προσοχής.

με ανουσια αναφορα σε ζιλμπερτο, ψεματα για φασεις που γινονται σημαιες απο οπαδους και για την προσοχη που χρηζουν αυτοι..
Μετα, αναδιπλωση οτι το σχόλιο δεν ηταν επι προσωπικού , αλλα για το οτι και καλα δε γαβγισαμε τοτε με ζιλμπερτο..το σχόλιό μου πήγαινε στο σκουξιμο που δεν ρίξαμε τότε. Το τι είπες εσύ είναι αδιάφορο.
Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα λίγο πριν σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι γράφεις αλλά ξέρω σίγουρα πως κάποια στιγμή για να δικαιολογήσεις τον Γιαννιώτη Μητσιο, αυτόν που είναι τωρα στο ψυγείο έγραψες πως ο ΠΑΟΚ στήνει παιχνίδια.
Και ξαναμανα, αναδίπλωση, αφου τελικά το σχολιο ηταν οντως προσωπικο...

Μην τρελαινεσαι, γιαννιωτη, τις ιδιες ομορφιες εκανε και με εμενα, με χυδαιο βρισιμο απο πανω..