ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2
- episimos73
- aspromaura ioannina
Re: ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2
Ναι με εναν αλλο γιαννιωτη..
Anw..
Πρεπει να.συγκεντρωθούμε να βαλουμε 2ο στις καργιολες..
Anw..
Πρεπει να.συγκεντρωθούμε να βαλουμε 2ο στις καργιολες..
Δε διαφωνώ σε αυτό, αλλά όταν πρέπει να κρατήσεις τους παίκτες ψύχραιμούς ( γιατί ξέρεις ότι το ματς θα πάει στη δύναμη και πιθανό να υπάρξουν προκλήσεις κ νεύρα ) πρέπει να είσαι εσύ πρώτα βράχος. Τόν Μπίσέ μετά κάν του ότι θεςdesperando έγραψε:Ένας προπονητής μπορεί να δεχτεί πολλά απ έναν παίκτη του όχι όμως αδιαφορία και γραψαρχιδισμοFawkes έγραψε:Με απογοήτευσε ο Ιβιτς σήμερα, περίμενα από αυτόν που ήξερε ακριβώς τι θα συναντήσουμε σήμερα να είναι ψύχραιμος. Όσο λάθος και να παίζει ο Μπίσέ δεν φέρεσαι έτσι . Οι παίκτες με τέτοιο ξύλο τι θα έπρεπε να κάνουν δηλαδή; ελπίζω να παίξουμε με μυαλό στο β γιατί ο κόρακας πιστεύω δεν θα διστάσει να μας αφήσει με 10
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον κανείς μια παρατήρηση και δεύτερη δεν έχει...Τον βγάζεις έξω. Είναι απαράδεκτο να περπατάει από τα πρώτα λεπτά.
Στον ΠΑΟΚ για να παίζεις θα πρέπει να τα δίνεις ολα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με εμενα σε μπερδευει, αλλα που ειδε οτι υπονοησα ποτε εγω οτι στηνει ματς ο ΠΑΟΚ, ας μου κανει τη χαρη να βρει το επιμαχο (ανυπαρκτο) ποστ μου για να μου λυθει κι εμενα η απορια.aspromaura ioannina έγραψε:![]()
Simba περαν αυτων, παιζει να με εχει μπερδεψει και με καποιον αλλον ο τυπος... ουτε που καταλαβαινω τα περι Μητσιου και στησιματα του ΠΑΟΚ
Μπραβο ρε τζαλματε!
Τι να κανουμε παιδια, οπως βλεπετε ειναι ανεκτες οι ειρωνιες κ οι προσωπικες επιθεσεις εναντιον μελων..
Τι να κανουμε παιδια, οπως βλεπετε ειναι ανεκτες οι ειρωνιες κ οι προσωπικες επιθεσεις εναντιον μελων..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 26 Φεβ 2017, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μεγάλη έλλειψη ψυχραιμίας από τους παίκτες μας,λες και παίζουν για πρώτη φορά όλοι μαζί
-
panpangr77
Γαμω το γκολ "οφσαιντ" που ξαναγιναμε πουτανα εδω μεσα γαμω την τρελα μου!!!!!
Πρέπει να βάλουμε 2ο γιατί μόνο έτσι θα τους κόψουμε το τσαμπουκά και θα σταματήσουν κάπως την κλωτσοπατινάδα...
.....Και οι δικοί μας προσέχουν τα πόδια τους για τον γαύρο...
Όσο για την προπαγάνδα των γαύρων, ας μας πει ο πορνόγερος πως μας ισοφάρισαν στο 1ο γύρο......
Όσο για την προπαγάνδα των γαύρων, ας μας πει ο πορνόγερος πως μας ισοφάρισαν στο 1ο γύρο......
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1140382
Κ αλλα τοσα που σβηστηκαν..
Το ποιος ειναι αυτα που μου προσαπτεις, και τοτε κ τωρα, ειναι.προφανες..
Δε θα πεσω στο επίπεδο σου
Κ αλλα τοσα που σβηστηκαν..
Το ποιος ειναι αυτα που μου προσαπτεις, και τοτε κ τωρα, ειναι.προφανες..
Δε θα πεσω στο επίπεδο σου
-
panpangr77
Υπαρχει απειθαρχια ,ο Ουαρντα χανει την θέση του με τον Πελκα ,εγω δεν εχω καταλαβει ποιος παιζει αριστερα...
Ο Χαρισης σιγουρα βγηκε να παιξει στο δευτερο ημιχρονο?