Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Παραπηγε το αστειο με τον διασκεδαστη του φορουμ.Καθε μεταγραφικη περιοδο να τον ξεμπαναρετε να γελαμε.
Πορκυ, είσαι πολύ φάουλ...
Και το έχεις ξανά κάνει για την κούλα..........
SM-G935F
Και το έχεις ξανά κάνει για την κούλα..........
SM-G935F
Το τόπικ λέγεται "Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ".
- The_Stalker
Επειδή πλησιάζουν καρναβάλια και για να επανέλθουμε στους αρδ, δηλαδή τα κατεξοχήν καρναβάλια της πόλης, έχω μια πρόταση αμφίεσης: να ντυθούν μεζέδες.
Αν δεν ξέρουν πώς γίνεται, είναι πολύ εύκολη και οικονομική αμφίεση. Μένουν τσίτσιδοι, στήνονται στα τέσσερα και χώνουν στον κ@λο τους ένα παλούκι για οδοντογλυφίδα. Καλή επιτυχία!
Αν δεν ξέρουν πώς γίνεται, είναι πολύ εύκολη και οικονομική αμφίεση. Μένουν τσίτσιδοι, στήνονται στα τέσσερα και χώνουν στον κ@λο τους ένα παλούκι για οδοντογλυφίδα. Καλή επιτυχία!
- Notorious4
Δεν ξέρω τι είχε αναφέρει ο πορκυ στο παρελθόν αλλά για ποιο λόγο έφαγε ban; Να φανταστώ για τα bold;sn0ufel4 έγραψε:1Μηνα στον ΠΟΡΚΥ. Τα λέμε το Πάσχα
Εντάξει εγώ δεν θα έγραφα τέτοιες κουβέντες αλλά μήπως δεν αληθεύει; Προφανως αποτελούν μειοψηφία αλλά όποιος πηγαίνει στη 4 ξέρει τι γίνεται.
Σε οπαδικο φορουμ απαγορευεται να το σκεφτεσαι αυτο, οχι μονο να μη το λες, αλλιως μπουλο απο δω μεσα.
Ένας ηλιθιος έκανε την ανοησία τότε μην τσουβαλιαζουμε όλον τον κόσμοNotorious4 έγραψε:Δεν ξέρω τι είχε αναφέρει ο πορκυ στο παρελθόν αλλά για ποιο λόγο έφαγε ban; Να φανταστώ για τα bold;sn0ufel4 έγραψε:1Μηνα στον ΠΟΡΚΥ. Τα λέμε το Πάσχα
Εντάξει εγώ δεν θα έγραφα τέτοιες κουβέντες αλλά μήπως δεν αληθεύει; Προφανως αποτελούν μειοψηφία αλλά όποιος πηγαίνει στη 4 ξέρει τι γίνεται.
Τον μαλάκαρο που πέταξε την φωτοβολίδα τον σιχάθηκε όλος ο κόσμος αλλά το συμπέρασμα ότι όλη η 4 είναι πρεζάκια και σιχαμένοι από που βγάινει?Ξέρεις είναι εγωιστικό να στήνεσαι στο καλύτερο σημείο της 5 για να τραβάς βιντεάκια "τα πρεζάκια της 4" για να το ανεβάσεις στο youtube και μετά να τους βρίζεις.Και ειδικά δε όταν το κάνεις θέμα στο νήμα με τίτλο "Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ" τότε δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά μαλάκα με μαλάκα.Notorious4 έγραψε:Δεν ξέρω τι είχε αναφέρει ο πορκυ στο παρελθόν αλλά για ποιο λόγο έφαγε ban; Να φανταστώ για τα bold;sn0ufel4 έγραψε:1Μηνα στον ΠΟΡΚΥ. Τα λέμε το Πάσχα
Ο χαρακτηρισμός αυτός για έναν κάφρο είναι ρατσιστικό να μεταφέρετε στο σύνολο.
Αλλά θα έπρεπε και η 4 να προστατεύει την ομάδα και όχι να δίνει άσυλο στον κάθε μ@λ@κ@.
Αλλά θα έπρεπε και η 4 να προστατεύει την ομάδα και όχι να δίνει άσυλο στον κάθε μ@λ@κ@.
Το συμπέρασμα ότι η 4 ως θύρα δινει άσυλο από πού βγαίνει? Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα Θεέ μου.
Αναπολω τις εποχες που κατι τετοιο θα ηταν αδιανόητο
και αν συνεβαινε ο "δραστης" θα ειχε γινει 200 κιλα απο τα σούτια.
- kataramenos5
The_Stalker έγραψε:Επειδή πλησιάζουν καρναβάλια και για να επανέλθουμε στους αρδ, δηλαδή τα κατεξοχήν καρναβάλια της πόλης, έχω μια πρόταση αμφίεσης: να ντυθούν μεζέδες.
Και αυτό είναι αλήθειαprist64 έγραψε:Αναπολω τις εποχες που κατι τετοιο θα ηταν αδιανόητο