Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αφού να φανταστείς ψάχνω να βρω τα 5-10 καλύτερα και να τα πω στα φιλαράκια μου και δε μπορώ να ξεχωρίσω κανένα. Είναι όλα 1 κι 1. Τελικά η σάτιρα των καθημερινών στιγμών ενός ανθρώπου με έξυπνο τρόπο βγάζει το καλύτερο γέλιο.
Ηταν μια γυναικα που λετε, το επαγγελμα της εξεδεικευμενη ρομποτικη...κοινως, εφτιαχνε ρομποτ. Ε, τι μερα που εφυγε ο αντρας της για επαγγελματικο ταξιδι, ειπε να φερει τον γκομενο σπιτι (τι πρωτοτυπο ! ).
Αφου λοιπον αρχησανε τα σαλιαρισματα και λιγο πριν πεσουν στο κρεβατι....ντριιιιιν, το κουδουνι (λες και δεν ξεραμε ποιος ειναι).
Κοιτα απο το παραθυρο και τι να δει.....(ελα μου ν τε)....ο αντρας μου λεει !!!
-Τρεξε στο διπλα δωματιο και πεσε διπλα με τα αλλα ρομποτ που φτιαχνω, ειστε ιδιοι και δε θα σε καταλαβει....λεει στον γκομενο
Παει και ο γκομενος διπλα και πεφτει στο τραπεζι, διπλα με ολα τα υπολοιπα ρομποτ.
Μπαινει ο αντρας της μεσα και ετσι οπως τη βλεπει μισογυμνη....αναψε, τρελαθηκε, ηθελε να την "παρει" επι τοπου. (τυχερεεε! )
-Μισο, να κανω ενα ντουζακι κι ερχομαι.....λεει αυτη.
Περιμενοντας στο κρεβατι και ενω αργουσε η γυναικα του, βαρεθηκε και σηκωθηκε να ριξει ενα ματι στα ρομποτ.
Βγαινοντας αυτη απο το μπανιο, της λεει αυτος....
-Καλα μιλαμε,εισαι απιθανη, τα κανεις τοσο ρεαλιστικα, σαν να ειναι αληθινα. Αυτο μαλιστα εχει και τρυπα εδω....και ετσι οπως ηταν κ@υλωμενος, την βγαζει και προσπαθει να το βαλει στον γκομενο. Προσπαθει μια, σφιγγετε αυτος, τιποτα.......ξαναπροσπαθει, τιποτα !!!
-Αααα, θα παω απο διπλα να φερω το τρυπανι, να την ανοιξω λιγο λεει.....και φευγει !
Με το που γυρναει και ακουμπα το τρυπανι στον πισινο του γκομενου, ακουγεται μια φωνη.....
Stavros_Paoki έγραψε:Το καλύτερο ανέκδοτο...Ο Αρης πήρε double!!!xaxaxaxaxχαχαχα
Κι ενα αλλο πως παει ο αρης αθήνα οταν ειναι κλειστή η εθνική?
Απο ΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!