5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Δεν ειναι ετσι Σερα..πολλες οι περιπτωσεις που ο κρεσπο τον καλυψε, σε κοντρα επιθεσεις ή ολιγωριες..
Και εχει αρκετουτσικες ως τωρα ειναι η αληθεια..
Νωχελικες ή αν θες αργες-βαριες αντιδρασεις σε αρκετες φασεις..
Ακομα κ σημερα στο τετατετ του κλεσιο..
Ακομα κ με γιαννενο στο κορνερ, μετα τη λαθος απομακρυνση κουλουρη.https://youtu.be/D41Hu7BsLYA?t=89
Ή στο τετατετ στα αρχικα λεπτα που (γι'ακομα μια φορα) δεν τραβηχτηκε εγκαιρα οπως οι συμπαικτες του κ κρατησε onside τον αντιπαλο..
Γενικα, εχει θεματακια κ πρεπει να βελτιωθει για ναναι ο βραχος που θελουμε
Ακομα κ με γιαννενο στο κορνερ, μετα τη λαθος απομακρυνση κουλουρη.https://youtu.be/D41Hu7BsLYA?t=89
Ή στο τετατετ στα αρχικα λεπτα που (γι'ακομα μια φορα) δεν τραβηχτηκε εγκαιρα οπως οι συμπαικτες του κ κρατησε onside τον αντιπαλο..
- desperando
- Επικοινωνία:
+++++++++Sera4 έγραψε:παιδια λυπαμαι αλλα αλλη μπαλα βλεπουμε δεν εξηγειται αλλιως...ο βαρελα ειναι η νο1 λογος που η αμυνα αλλαξε εντελως εικονα...
μανιακε ο βαρελα εχει καλυψει αρκετα περισσοτερες φορες τον κρεσπο απο το αντιθετο :ugeek:
μπανε η εικονα που εχω απο τον παιχτη οσο τον βλεπω λαιβ στο γηπεδο ειναι παραπανω απο εξαιρετικη πραγματικα...δεν ξερω τι να πω, ισως τα βλεπω εγω ετσι, αλλα μιλανε και τα νουμερα απο μονα τους σε αυτη την περιπτωση...
Εννοειται ρε,τρωμε γκολ με αιτηση πλεον,γιαυτο ειπα θελω να τον δω με τη Σαλκε.
Ο κλεσιο ειναι πιο γρήγορος απο Ροντρίγκες ...δεν μπορούσε να κάνει κατι...simba έγραψε:Δεν ειναι ετσι Σερα..πολλες οι περιπτωσεις που ο κρεσπο τον καλυψε, σε κοντρα επιθεσεις ή ολιγωριες..
Με γιαννενα ο Μαλεζάς ειναι εκτος θέσης κ καλύπτει τον παικτη...
στο γκολ με γιαννενα πραγματικά αν νομίζεις οτι φταίει δεν μπορώ να πω κατι...
Επιπλέον για σαλκε που λέτε,με φιορεντινα τον μπαμπακαρ δεν το άφησε μια φορά να πάρει μονομαχία ...ο κρεσπο δεν μπορούσε ούτε να σταθεί δίπλα του..
- sourmenetes
- Moderator
Καλα στο σημερινο του κλεσιο τι φταιει;ο αλλος εχει ταχυτητα και αυτος ειναι στατικος λογω οτι η φαση δε μοιριζε κατι.ο κανιας εκανε τραγικο λαθος.τωρα αν περιμενετε ενας στατικος αμυντικος να πιασει τον επιθετικο με κινηση τι να πω.simba έγραψε:Δεν ειναι ετσι Σερα..πολλες οι περιπτωσεις που ο κρεσπο τον καλυψε, σε κοντρα επιθεσεις ή ολιγωριες..
Για κλεσιο, ναι, σορυ ημουν υπερβολικος, τωρα που ειδα τα χαιλαιτς. Απ'το γηπεδο στα 30 μετρα που τοδα μου φανηκε αργη προσεγγιση της φασης εν τη γεννεσει της (προφανως κ δεν ειχα απαιτηση να πιασει την σαιτα)
Ποιος Μαλεζας, o Crespo επαιζε..
Ο βαρελα στο κεντρο ειναι αυτος που καλυπτει, ο Κρεσπο μια χαρα ειναι..Οπως κ στα 2 στο Κρασνονταρ.
Οσο για το κορνερ..
Αφηνει αποσταση 1μετρο απ'τον προσωπικο του αντιπαλο στο κορνερ, βλεπει πως η μπαλα παει προς εκεινον και στο ιδιο χρον. διαστημα που ο καμπος κ ο Κουλουρης που ειναι πιο μακρυα εχουν χειμηξει στον παικτη, αυτος μεχρι να το συνειδητοποιησει κανει μονο 2 βηματα και οχι μονο δεν απλωνει ποδι να ανακοψει το σουτ αλλα γυριζει και κωλο..
Δες το και σκεψου το, δε χρειαζεται να πεις κατι..
https://youtu.be/D41Hu7BsLYA?t=85
Τυφλοι δεν ειμαστε παιδια, ουτε γω ουτε ο μπανε.
Οπως κ οι ολιγωριες στα 2 γκολ στο τηγανι..
Για παρομοια κριτικαραμε τον alanyasporiti και οποιον αλλον..μην κανουμε το ασπρο-μαυρο συνεχεια, μην το βλεπετε ως επιθεση ή ο,τιδηποτε αλλο, αν ειναι δυνατον. Να βελτιωθει σε καποιους τομεις θελουμε για ναναι ο κερβερος που θελουμε..
Δλδ πως αποθεωνουμε τον Κρεσπο και την προσφορα του, τις επεμβασεις κ την οξυδερκεια που δειχνει?
Υ.Γ. Εχει πλακα παντως που η μοναδικη κριτικη που εγινε για τη φαση ηταν οτι ο Κουλουρης την εστρωσε ιδανικα στον σκορερ (που του ηρθε με ταχυτητα κ δυναμη απ'το γκελ, κ ξαφνικη λογω της προσποιησης)..
Αλλο επιπεδο..
Ε δες τα λιγο καλυτερα ρε Δεμιρη..Demir έγραψε: Με γιαννενα ο Μαλεζάς ειναι εκτος θέσης κ καλύπτει τον παικτη...
στο γκολ με γιαννενα πραγματικά αν νομίζεις οτι φταίει δεν μπορώ να πω κατι...
Ποιος Μαλεζας, o Crespo επαιζε..
Ο βαρελα στο κεντρο ειναι αυτος που καλυπτει, ο Κρεσπο μια χαρα ειναι..Οπως κ στα 2 στο Κρασνονταρ.
Οσο για το κορνερ..
Αφηνει αποσταση 1μετρο απ'τον προσωπικο του αντιπαλο στο κορνερ, βλεπει πως η μπαλα παει προς εκεινον και στο ιδιο χρον. διαστημα που ο καμπος κ ο Κουλουρης που ειναι πιο μακρυα εχουν χειμηξει στον παικτη, αυτος μεχρι να το συνειδητοποιησει κανει μονο 2 βηματα και οχι μονο δεν απλωνει ποδι να ανακοψει το σουτ αλλα γυριζει και κωλο..
Δες το και σκεψου το, δε χρειαζεται να πεις κατι..
https://youtu.be/D41Hu7BsLYA?t=85
Τυφλοι δεν ειμαστε παιδια, ουτε γω ουτε ο μπανε.
Οπως κ οι ολιγωριες στα 2 γκολ στο τηγανι..
Για παρομοια κριτικαραμε τον alanyasporiti και οποιον αλλον..μην κανουμε το ασπρο-μαυρο συνεχεια, μην το βλεπετε ως επιθεση ή ο,τιδηποτε αλλο, αν ειναι δυνατον. Να βελτιωθει σε καποιους τομεις θελουμε για ναναι ο κερβερος που θελουμε..
Δλδ πως αποθεωνουμε τον Κρεσπο και την προσφορα του, τις επεμβασεις κ την οξυδερκεια που δειχνει?
Υ.Γ. Εχει πλακα παντως που η μοναδικη κριτικη που εγινε για τη φαση ηταν οτι ο Κουλουρης την εστρωσε ιδανικα στον σκορερ (που του ηρθε με ταχυτητα κ δυναμη απ'το γκελ, κ ξαφνικη λογω της προσποιησης)..
Αλλο επιπεδο..
- ΑποστόληςΑ
Έχει ικανότητες που φαίνονται σε αρκετές φάσεις, αλλά νομίζω ότι σε κάποιες άλλες δεν νοιώθει σίγουρος (ούτε κι εγώ).
- kataramenos5
Θηριο που μπορει να καταπιει τον οποιονδηποτε αλλα το λαθακι το χει ευκολο.Ισως θελει το χρονο του.
Συνολικά τί κάνει μετράει, όχι αποσπασματικα παίρνω μια φάση και τον βγάζω Μλξ. Αυτό γίνεται σε όλους τους αμυντικούς, η κακιά στιγμή, αλλιώς δεν θα έμπαιναν γκολ.
Εγώ βλέπω ότι τους καταπίνει στο ένας με έναν.
SM-G935F
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Οχι, η κακια στιγμη γινεται μια στο τοσο.Εδω εχουμε μια δυο σε καθε σχεδον παιχνιδι.Εμενα μου κανει για αγχος νευρικοτητα γι αυτο λεω θελει χρονο.Οταν αισθανθει σιγουρος ισως αυτα να εξαφανιστουν.pilotos έγραψε:Συνολικά τί κάνει μετράει, όχι αποσπασματικα παίρνω μια φάση και τον βγάζω Μλξ. Αυτό γίνεται σε όλους τους αμυντικούς, η κακιά στιγμή, αλλιώς δεν θα έμπαιναν γκολ.
SM-G935F
- back in black
Δεν είναι άμπαλος, ούτε κούτσουρο, ούτε αργός. Μου δίνει την αίσθηση ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής. Κάποια λάθη που έκανε στα πρώτα του παιχνίδια μάλλον τον κάνουν να νοιώθει ανασφάλεια. Νομίζω ότι με τον καιρό θα γίνεται όλο και καλύτερος .