Αποτυπωση της πραγματικοτητας....Sick Bastard έγραψε:Απ τις αγαπημένες μου στιγμές όταν οι ΑΡΔ μετατρέπονται σε ''ρεπορταζ'' γιατί γαμάμε μάνες.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- BlackBlockAttack
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
- Sick Bastard
- BlackBlockAttack
Επιχειρηματα της εγκληματικης και του τακη τσουκαλα εγω δε προκειτε να αναπαραγω....
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο άνθρωπος έχει το χαρακτηριστικό να ξεχνάει εύκολα και να είναι αγνωμωνBlackBlockAttack έγραψε:Αποσπασμα ρεπορταζ απο την μεταγραφη Ανσαριφαρντ...
Αφιερωμενο στα ΠΑΟΚτσακια που δεν ειναι λωτοφαγοι ειδικοτερα ανω των 30-35 ετων που εχουν ζησει τη λαιλαπα Βαρδινογιαννη στο ποδοσφαιρο...
+++++desperando έγραψε:Ο άνθρωπος έχει το χαρακτηριστικό να ξεχνάει εύκολα και να είναι αγνωμωνBlackBlockAttack έγραψε:Αποσπασμα ρεπορταζ απο την μεταγραφη Ανσαριφαρντ...
Αφιερωμενο στα ΠΑΟΚτσακια που δεν ειναι λωτοφαγοι ειδικοτερα ανω των 30-35 ετων που εχουν ζησει τη λαιλαπα Βαρδινογιαννη στο ποδοσφαιρο...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένας τέλειος, όλοι έχουμε αδυναμίες. Ας του συγχωρήσουμε και καμιά ποντιακή ατάκα του, από τη στιγμή που στο τέλος της ημέρας ο απολογισμός είναι θετικός. Κατά πολύ μάλιστα. Δεν του αξίζει να λοιδωρείται, ειδικά από ΠΑΟΚτσήδες. Το έργο αυτό το έχουν αναλάβει οι αλλόθρησκοι κι απ ότι φαίνεται κι εδώ μέσα, τα καταφέρνουν μια χαρά.MANIAKOS έγραψε:Το θεμα ειναι να συμμαζευτεί στις δηλώσεις κ αυτος κ ο υιός για να μη βαζουν τρικλοποδιές στις επενδύσεις τους
ΥΓ. Χθες γιόρταζε. Ούτε μία ευχή, ειδικά από θρησκευόμενους.
ΥΓ. Despe , Υπάρχουν επίπεδα αγνωμοσύνης. Όσο ποιο πολλά κόμπλεξ τόσο πιο πολύ αγνώμων.
Συμφωνω κ αν το λες για μενα αγνώμων πιστευω δεν ειμαι Αλλα ούτε κ χειροκροτητής
Μας εχουν βαλει σε μπελάδες οι δηλώσεις τους
Φαινεται κι ο Γιώργης τίποτα δεν πηρε απο τη μάνα του
Μας εχουν βαλει σε μπελάδες οι δηλώσεις τους
Φαινεται κι ο Γιώργης τίποτα δεν πηρε απο τη μάνα του
- Sick Bastard
Ούτε κι εγώ.BlackBlockAttack έγραψε:Επιχειρηματα της εγκληματικης και του τακη τσουκαλα εγω δε προκειτε να αναπαραγω....
Και σόρρυ, αλλά μου φαίνεται χαζό.
Ποιός Ουζουνίδης τώρα και ποιός βάζελος. Δεν έχουν να τον πληρώσουν, (αυτά που οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι λένε ότι ζητάει και φαίνονται σε κάποιους υπερβολικά-ΑΡΔικα) και τέλος. Κι εγώ θέλω διακαώς τη Μπελούτσι, αλλά το μόνο μου ατού είναι η πλούσια κώμη μου. Κοινώς, τρίχες.
Μανιακέ δεν αναφέρομαι προσωπικά. Το σχόλιο είναι γενικό σε συνέχεια του σχολίου του Despe.
ΥΓ. Εγώ είμαι "χειροκροτητής " από την στιγμή που αξιολογώ την μέχρι τώρα προσφορά του, συνολικώς, θετική. Μήπως πρέπει να ντρέπομαι γι αυτό? Χειροκροτητής και του αείμνηστου Παντελάκη, όταν άλλοι θεματοφύλακες του DNA , έκαναν άλλα.
ΥΓ. Δεν πρέπει να προσφέρουμε και μια ηθική ικανοποίηση, ένα χειροκρότημα βρε αδελφέ σ αυτόν τον άνθρωπο? Δεν το αξίζει?
ΥΓ. Εγώ είμαι "χειροκροτητής " από την στιγμή που αξιολογώ την μέχρι τώρα προσφορά του, συνολικώς, θετική. Μήπως πρέπει να ντρέπομαι γι αυτό? Χειροκροτητής και του αείμνηστου Παντελάκη, όταν άλλοι θεματοφύλακες του DNA , έκαναν άλλα.
ΥΓ. Δεν πρέπει να προσφέρουμε και μια ηθική ικανοποίηση, ένα χειροκρότημα βρε αδελφέ σ αυτόν τον άνθρωπο? Δεν το αξίζει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν το ειπα για σένα κ με το χειροκροτητής εννοώ Κωστα
Να κλείνουμε τα ματια σε λάθη κυριως επαναλαμβανόμενα
Να κλείνουμε τα ματια σε λάθη κυριως επαναλαμβανόμενα
Άλλο να επισημάνουμε τα λάθη και άλλο πράγμα η απαξίωση και η ειρωνεία γιαυτά .
ΥΓ. Απαξίωση και ειρωνεία αξίζουν μόνο αυτοί που δεν εκτιμούμε γιατί έχουν αρνητική προσφορά..
ΥΓ. Απαξίωση και ειρωνεία αξίζουν μόνο αυτοί που δεν εκτιμούμε γιατί έχουν αρνητική προσφορά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι γιατί θά είσαι πρόβατο.... Είσαι in μάγκας ψαγμενος αν Κράζεις πριν Κράζεις μετά ψάχνεις πάντα συνωμοσίες πίσω από κάθε κίνηση του Ιβάν κακη προθέση όσο καλή και αν φαίνεται.....η αρρώστια είναι τόσο μεγάλη ώστε κραξαμε κάποτε γιά τίς τριαντάφυλλιες στην Μεσημβρία αλλά πρόσφατα και τον Λάμπρου γιατί από τα ελεύθερα νούμερα πήρε το 9 ....KOSTAS54 έγραψε:Μανιακέ δεν αναφέρομαι προσωπικά. Το σχόλιο είναι γενικό σε συνέχεια του σχολίου του Despe.