33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
εχει τα ψυχολογικα του το παλικαρι
και επιπλεον ...δεν εχει ουτε ΛΙΝΟ ...ούτε ΡΑΤΣ να του βγάζουν μπαλιές της προκοπής .
και επιπλεον ...δεν εχει ουτε ΛΙΝΟ ...ούτε ΡΑΤΣ να του βγάζουν μπαλιές της προκοπής .
Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση πολλών για τον Κλάους σε συνδυασμό με το αξίωμα πώς μας πληγώνουν περισσότερο οι άνθρωποι που αγαπάμε. Αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κατηγορώ κανέναν που φορά τον δικέφαλο στο στήθος.
Όπως είπε και ο Ιβιτς στην συνέντευξη τύπου προσπαθεί. Τώρα όλοι βλέπουμε την μειωμένη αγωνιστική του απόδοση δεν την βλέπει ο Ιβιτς ? Για να το λέει αυτό μάλλον προσπαθεί να τον στηρίξει ψυχολογικά. Είναι μόνο 28 χρονών δεν είναι 35 μπορεί πολύ εύκολα μέσα σε δύο μήνες να αυξήσει την αθλητική του απόδοση. Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στην πίεση. Και εγώ θέλω καλύτερο φορ αλλά δεν πιστεύω πως στα 28 ο Κλάους είναι καμμένο χαρτί.
Η περιβόητη στήριξη πάει σε αυτόν που βρίσκεται στα κάτω του. Αν δεν έχω κάτι καλό να πω για κάποιον παίκτη δεν λέω τίποτα. Αυτά από μένα γιατί το συγκεκριμένο τοπικ με κούρασε.
Όπως είπε και ο Ιβιτς στην συνέντευξη τύπου προσπαθεί. Τώρα όλοι βλέπουμε την μειωμένη αγωνιστική του απόδοση δεν την βλέπει ο Ιβιτς ? Για να το λέει αυτό μάλλον προσπαθεί να τον στηρίξει ψυχολογικά. Είναι μόνο 28 χρονών δεν είναι 35 μπορεί πολύ εύκολα μέσα σε δύο μήνες να αυξήσει την αθλητική του απόδοση. Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στην πίεση. Και εγώ θέλω καλύτερο φορ αλλά δεν πιστεύω πως στα 28 ο Κλάους είναι καμμένο χαρτί.
Η περιβόητη στήριξη πάει σε αυτόν που βρίσκεται στα κάτω του. Αν δεν έχω κάτι καλό να πω για κάποιον παίκτη δεν λέω τίποτα. Αυτά από μένα γιατί το συγκεκριμένο τοπικ με κούρασε.
Καμια στηριξη. Κανενα χαιδεμα. Οταν δε του εδινε ο ΠΑΟΚ τα λεφτα που θελε εβαλε τον λαο μπροστα εκβιαστικα. Ξεχασε τα ΠΑΟΚ. Εκει ηταν ( και σωστα) επαγγελματιας
Δεν ειναι ψεμα αυτο, στα τελευταια 2 ματς προσπαθει περισσοτερο και δεν ειναι ο τελειως ανυπαρκτος της σεζον μεχρι τωρα. Βεβαια λιγα πραγματα απο αποτελεσμα.Dimpatra έγραψε:Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση πολλών για τον Κλάους σε συνδυασμό με το αξίωμα πώς μας πληγώνουν περισσότερο οι άνθρωποι που αγαπάμε. Αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κατηγορώ κανέναν που φορά τον δικέφαλο στο στήθος.
Η ομαδα θελει φορ ετσι κι αλλιως και αυτο για μενα δεν εχει σχεση με το τι κανει ο Κλαους. (εμενα παγεια θεση μου ειναι οτι και ο καλυτερος Κλαους δεν φτανει για βασικος σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου)
Πφφφφφφφφφφφφ...Τα μυαλά μας πονάνε!!!! Αρρωστήσαμε εντελώς!!!!
Υ.Γ. Άσχετο με κάθε προηγούμενο το εν λόγω post μου...
Υ.Γ. 2...Ο Βλάντο έκανε μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ: Όποιος παίζει για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι μαζί μου"!!!!
Εμπιστευτείτε τον λοιπόν κι αφήστε να χειριστεί (και) τον Κλάους με σωστό και δίκαιο τρόπο και θα δούμε...

Υ.Γ. Άσχετο με κάθε προηγούμενο το εν λόγω post μου...
Υ.Γ. 2...Ο Βλάντο έκανε μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ: Όποιος παίζει για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι μαζί μου"!!!!
Εμπιστευτείτε τον λοιπόν κι αφήστε να χειριστεί (και) τον Κλάους με σωστό και δίκαιο τρόπο και θα δούμε...
- ace79grpaok
Μια Κινεζική ομάδα δεν μπορεί να σε πάρει να ησυχάσουμε όλοι μας?
Τον πιστεύω ακομη το κ@λόπαιδο, διότι βγήκε μέσα από εμάς και ευελπιστώ να ξυπνήσει το τσαγανό του οπαδού.
Ευελπιστώ να τον δω να σκυλιάζει, να λυσσάει, να χτυπιέται σαν δαιμονισμένος όταν χάνει φάση.
Ευελπιστώ ακόμη.
Ευελπιστώ να τον δω να σκυλιάζει, να λυσσάει, να χτυπιέται σαν δαιμονισμένος όταν χάνει φάση.
Ευελπιστώ ακόμη.
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχουν και χειρότερα: Πολύς κόσμος πιστεύει ότι ο Κυριάκος θα φέρει την ανάπτυξη.
- john4serres
ΜΑΚΑΡΙ !ace79grpaok έγραψε:Μια Κινεζική ομάδα δεν μπορεί να σε πάρει να ησυχάσουμε όλοι μας?
Θα βαλω αβαταρ την άγια ομάδα που θα τον αγοράσει !
Υπάρχει, όμως, κάτι ακόμη πιο χειρότερο. Ότι πολύ πιστεύουν πως το Δεκέμβριο άρχισαν να παίρνουν τη 13η σύνταξη από τον Αλέξη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχουν και χειρότερα: Πολύς κόσμος πιστεύει ότι ο Κυριάκος θα φέρει την ανάπτυξη.