Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
το καλυτερο πλεον σενάριο ειναι στόχ μετα το οριστικό τέρμα σε θέματα βιερινια και εντουάρντο
φυσικά υπαρχει παντα το σενάριο ματέους
φυσικά υπαρχει παντα το σενάριο ματέους
Δεν μπορείς να φανταστείς τί γίνεται τελευταίες μέρεςsn0ufel4 έγραψε:Πιλοτε μη νευριάζεις!!
Μεγάλη ανάσα η νίκη χτες..........
SM-G935F
Μέσα...κάτσε γιατί ο μικρός είναι ικανός να ανεβάσει τον Μέσι να τον παίξουμε κανά δεκάλεπτο και μετά να το κατεβάσει...τα κάνει τελευταία...τζάμπα θα λερωθούμε...pilotos έγραψε:Τρίτη Πέμπτη μπορεί ένας φίλος να πηγαίνει το καρότσι, να κάνεις ρεπόagios έγραψε:Έλα να γίνουμε.....agios έγραψε:https://translate.googleusercontent.com ... EvQUaA_RfQ
Άμα είναι το μέλλον του αβέβαιο εκεί φέρτε τον εδώ,τώρα που σοβαρεύεται και κάνει οικογένεια..έλα εδώ αγόρι μου να το προσέχουμε το κορίτσι..παραλία,ηλιάκος..ούτε βόμβες ούτε μαλακίες..άμα θες βγάζω και βόλτα το μωρό κουνάω και το καρότσι...
SM-G935F
- hasio_john
Επιτέλους μπήκε ένα ΤΕΛΟΣ στο ετήσιο καραγκιοζιλίκι της πολυπόθητης επιστροφής του ΠΑΟΚτσή από κούνια βιερίνια!
Πιστεύω να το εμπεδώσατε μερικοί ---->>>> ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!
Άντε γιατί κάθε χρόνο τσουρέκια με τον συγκεκριμένο!
Δεν πειράζει, είναι μικρός ακόμα. Και μιας και κοιμάται κάθε βράδυ με την φανέλα του Κούδα, ας τον φέρουμε στα 35 να πάρει πόστο το τρελό αυτό ΠΑΟΚτσάκι! Άντε μπράβο σου ρε Γιωργάρα, έτσι, ΣΤΑΡΑΤΕΣ κουβέντες, να μπουν όλα στην θέση τους!
Πιστεύω να το εμπεδώσατε μερικοί ---->>>> ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!
Δεν πειράζει, είναι μικρός ακόμα. Και μιας και κοιμάται κάθε βράδυ με την φανέλα του Κούδα, ας τον φέρουμε στα 35 να πάρει πόστο το τρελό αυτό ΠΑΟΚτσάκι! Άντε μπράβο σου ρε Γιωργάρα, έτσι, ΣΤΑΡΑΤΕΣ κουβέντες, να μπουν όλα στην θέση τους!
ρε παιλοτ για πες μας ακριβώς τι εννοεις
αδερφέ αλήθεια πλεον δε σε πιάνω
ο άλλος ποτε θα παει για διάβασμα
αδερφέ αλήθεια πλεον δε σε πιάνω
ο άλλος ποτε θα παει για διάβασμα

Νεοπλουτισμος μην μας πιάνει δεν έχουμε Αμπράμοβιτς .....goran 64 έγραψε:Νεόπλουτος είναι άλλος Πτολεμαίο!!!! Πάρτε το πρέφα και μην τρελαίνεστε τόσο...![]()
Του λόγου μου οπαδός είμαι κι απ τους πολύ συνεπείς στο χρέος μου προς τον Π.Α.Ο.Κ. μάλιστα!!!!![]()
pilotos έγραψε:Δεν μπορείς να φανταστείς τί γίνεται τελευταίες μέρεςsn0ufel4 έγραψε:Πιλοτε μη νευριάζεις!!
SM-G935F

Ως προς τι;;με τις μεταγραφες;;pilotos έγραψε:Δεν μπορείς να φανταστείς τί γίνεται τελευταίες μέρεςsn0ufel4 έγραψε:Πιλοτε μη νευριάζεις!!
SM-G935F

Ω ρε θα κανουμε ρεπορταζ με αποκωδικοποιηση emoticons, που φτασαμε

Ζουμε μεγαλες στιγμες!
Maniake, μπες εκει να τρολαρεις να γελασουμε λιγο τουλαχιστον ρεεεε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 05 Ιαν 2017, 00:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Στά 35 στον σύλλογο βετεράνων θα γραφτείhasio_john έγραψε:Επιτέλους μπήκε ένα ΤΕΛΟΣ στο ετήσιο καραγκιοζιλίκι της πολυπόθητης επιστροφής του ΠΑΟΚτσή από κούνια βιερίνια!
Πότε θα πιούμε καφέ ρε συ??? Ή και τσίπουρα άμα τραβάει η ψυχή σου φυσικά...pilotos έγραψε:Δεν μπορείς να φανταστείς τί γίνεται τελευταίες μέρεςsn0ufel4 έγραψε:Πιλοτε μη νευριάζεις!!
SM-G935F

Έρχομαι και Νικήτη άμα λάχει...

-
Χαχαχαχα ναι ρε. Εδω δεν ειναι σαν να επιβεβαιωνει για Στοχ;simba έγραψε:Ω ρε θα κανουμε ρεπορταζ με αποκωδικοποιηση emoticons, που φτασαμεhttp://i.imgur.com/gOC8G2L.png![]()
Ζουμε μεγαλες στιγμες!
Maniake, μπες εκει να τρολαρεις να γελασουμε λιγο τουλαχιστον ρεεεε
Μεταγραφικα πρεζακια ειμαστε ρε φουστη.

Φέρτε τον Στοχαρο τον παιχταρα.
Και που είστε αλάνια αν έρθει ο Σλοβακος,είμαι δεν είμαι μεσα το τοπικ είναι δικό μου.
Και που είστε αλάνια αν έρθει ο Σλοβακος,είμαι δεν είμαι μεσα το τοπικ είναι δικό μου.

Παίδες λίγο υπομονή...
Ελπίζω να έδωσε το ΟΚ ο Ιβάν και να προχωρήσει ο σχεδιασμός όπως ήταν, συν το έξτρα της αποχώρησης Γκάρι, που μάλλον είναι ο στοχ.
Απόγευμα που έγραψα ότι ο Γκάρι τέλος, ήταν πληροφορία από Τούρκο φίλο που μου το τόνισε. Ξεχάστε τον έρχεται εδώ οριστικά. Τον ξανά ρώτησα και μου λέει, τέλος έκλεισε.
Ελπίζω ο μεμετης να μην λέει παπαριες. εκεί τώρα είναι 1 το βράδυ και δεν έχω επαφή μπας και μαθαίναμε τίποτα από φενερ μεριά για ρθω σλοβακο
SM-G935F
Ελπίζω να έδωσε το ΟΚ ο Ιβάν και να προχωρήσει ο σχεδιασμός όπως ήταν, συν το έξτρα της αποχώρησης Γκάρι, που μάλλον είναι ο στοχ.
Απόγευμα που έγραψα ότι ο Γκάρι τέλος, ήταν πληροφορία από Τούρκο φίλο που μου το τόνισε. Ξεχάστε τον έρχεται εδώ οριστικά. Τον ξανά ρώτησα και μου λέει, τέλος έκλεισε.
Ελπίζω ο μεμετης να μην λέει παπαριες. εκεί τώρα είναι 1 το βράδυ και δεν έχω επαφή μπας και μαθαίναμε τίποτα από φενερ μεριά για ρθω σλοβακο
SM-G935F
Ο chuck norris ξέρει για τις μεταγραφές του Π.Α.Ο.Κ. πριν γίνουν
Επίσης ο chuck norris είναι επιβεβαιωμένα ο Γιωργος Σαββίδης

Επίσης ο chuck norris είναι επιβεβαιωμένα ο Γιωργος Σαββίδης