Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Εγω πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ βγαινει ενισχυμένος από πώληση Γκαρυ και αγορά Βιερινια, παικτικως. Τα ποσά και τα συμβόλαια σαν οπαδό δε με ενδιαφέρουν. Ελπίζω εκτός από Βιερινια να κλείσουμε και την τρύπα του επιθετικού. Επιπλέον ευελπιστώ να φύγουν επιτέλους 3-4 από τους συνταξιούχους.
Λοιπόν , γράφουν και για Μπίσεσβαρ οι Τούρκοι (για Μπεσίκτας νομίζω)...
- ace79grpaok
Πωληται όπως είναι επιπλομενοοοο με χιλιάδες αναμνήσεις φωρτομενοοοοοοοοο
Επίσης υπάρχει άρθρο για Ντιναμό Ζάγκρεμπ (κροάτικο), που αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Εντουάρντο (Ντα Σίλβα) αλλά ότι έχει ενδοιασμούς γιατί είναι ακριβός. Οπότε και τον προτείνουν για την Ντιμαμό.
Αρα λογικά ο Μίχελ έχει κάνει κρούση και στον Εντουάρντο.
sportske.jutarnji.hr
Αρα λογικά ο Μίχελ έχει κάνει κρούση και στον Εντουάρντο.
sportske.jutarnji.hr
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
"Αγιο-ρίτικο" post!!!!agios έγραψε:Κρεσπο Ισπανία.Μπάρτσα νομίζω....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 03 Ιαν 2017, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Babel που έκλεισε Besiktas,πρότεινε στον αντιπρόεδρο τους να πάρει τον Biseswar γιατί θέλει να γυρίσει Τουρκία.Και ο μάνατζερ του Biseswar (ίδιος με τον Φαν Πέρσι) τον πρότεινε για Φενέρ.Αυτά γράφουν..
Κοίτα ρε πούστη μου που είχαμε την μικτή κόσμου και δεν το ξέραμε...
Εγώ ΑΝ ισχύουν κρατάω τις τάσεις φυγείς του Biseswar...
Τι γίνεται γουστάρουν μπόμπες όλοι??Να αρχίσουμε τα γκαζάκια να μην θέλουν να φύγουν?
Κοίτα ρε πούστη μου που είχαμε την μικτή κόσμου και δεν το ξέραμε...
Εγώ ΑΝ ισχύουν κρατάω τις τάσεις φυγείς του Biseswar...
Τι γίνεται γουστάρουν μπόμπες όλοι??Να αρχίσουμε τα γκαζάκια να μην θέλουν να φύγουν?

Του λειψε το αρνίσιο κεμπάπ...agios έγραψε:Ο Babel πρότεινε στον αντιπρόεδρο τους "μπλα μπλα μπλα"...
"μπλα μπλα μπλα"...ο μάνατζερ του Biseswar (ίδιος με τον Φαν Πέρσι) τον πρότεινε για Φενέρ.
Εγώ ΑΝ ισχύουν κρατάω τις τάσεις φυγής του Biseswar...

- Chuck Norris
Αν 6 μήνες μετά, πουλήσουμε τον Μπισεσβαρ που πήραμε τσάμπα το καλοκαίρι, είμαστε τεράστιοι μαγκες!
Ανοίγει το πουγγί...eorptol1 έγραψε:Το πουγκί να άνοιξει μέ τόν Βιερίνια το μισό ανοίγει ε Γκόραν:)
Ένα ταληρακι δεν είναι τίποτε
...και βγαίνει.............................................μια χοντρή κ@λάρα!!!!

Υ.Γ. Φέρτε τον Πέρσι...Όχι τον καλοκαιρινό...ΤΟΝ ΦΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 03 Ιαν 2017, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβώς περιμένουμε επιστολή καί στην εφημερίδα γάβροςKOSTAS54 έγραψε:Είναι σαν την επιστολή των 16 στον Στέλλα για τον ΘΖ, νομίζωDemir έγραψε:Άσχετο αλλα μας γλεντάει η σπορτντει...τύμπανα πολέμου στον ΠΑΟΚ κ ανοιχτή επιστολή οπαδών στην εφημερίδα...που κράζουν για γκαρυ...Χαχαχα οι τύποι ξεφύγανε...
- ΑποστόληςΑ
+1Chuck Norris έγραψε:Αν 6 μήνες μετά, πουλήσουμε τον Μπισεσβαρ που πήραμε τσάμπα το καλοκαίρι, είμαστε τεράστιοι μαγκες!
Έχει ρήτρα;
Την πρωτια στα πλει οφφ την παιρνουμε και με πελκα βασικο...
Αν οντως ισχυουν ολες αυτες οι φημες τοτε ισως ειναι ιδανικη ευκαιρια να εμφανισουμε τρελα εσοδα αυτην την χρονια απο πωλησεις και το καλοκαιρι να κανουμε μεταγραφαρες!
Απ ολους μονο ο ματος για μενα ειναι αναντικαταστατος... δυσκολα βρισκεις τοσο ποιοτικο δεξι μπακ...
κατα τα αλλα ας δωσουν και μπισεσβαρ και τσιμιροτ και κανιας και ροντριγκεζ στις ρητρες τους!μιλαμε αμεδως αμεσως για κοντα 20 μυρια [FACE WITH TEARS OF JOY]
Μ αυτα τα κεφτα συν τα λεφτα λουκας μακ κανεις οργια το καλοκαιρι!
(το ποστ ειναι μεταξυ σοβαρου κι αστειου)
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν οντως ισχυουν ολες αυτες οι φημες τοτε ισως ειναι ιδανικη ευκαιρια να εμφανισουμε τρελα εσοδα αυτην την χρονια απο πωλησεις και το καλοκαιρι να κανουμε μεταγραφαρες!
Απ ολους μονο ο ματος για μενα ειναι αναντικαταστατος... δυσκολα βρισκεις τοσο ποιοτικο δεξι μπακ...
κατα τα αλλα ας δωσουν και μπισεσβαρ και τσιμιροτ και κανιας και ροντριγκεζ στις ρητρες τους!μιλαμε αμεδως αμεσως για κοντα 20 μυρια [FACE WITH TEARS OF JOY]
Μ αυτα τα κεφτα συν τα λεφτα λουκας μακ κανεις οργια το καλοκαιρι!
(το ποστ ειναι μεταξυ σοβαρου κι αστειου)
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk