Εγω νομίζω οτι αυτην την στιγμη τους χτυπας και βασικο παίχτη.θα προτιμουσα ποντολσκι απο σναιντερ αλλα δεν με χαλαει κανενας τουςtzelas έγραψε:Magpies4 έγραψε:Η Γαλατά δεν έχει κανέναν παίκτη να μας δώσει;Σαν ποιόν βλέπετε που να μην παίρνει αρκετό χρόνο ;Mpoz έγραψε:Μια χαρα εχει αλλα συνηθως ποτέ δεν κανουμε τραμπες![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/galatasa ... verein/141
Δύσκολο.....βλέπω με πολλά "αλλά", μόνο τους:
22χρονος RW Sinan Gumus (καλά νούμερα αλλά είναι τραυματίας και έχει να παίξει από Νοέμβριο):
http://www.transfermarkt.co.uk/sinan-gu ... ler/196524
31χρονος DM-CB Ryan Dong (ψηλός 192), δανεικός στην Ρεαλ Μπέτις στην Ισπανία όπου παίζει τελευταία βασικός, άρα αφενώς γιατί να δεχτεί, αφετέρου θέλει ο Ιβιτς παίκτη σε αυτή την θέση τώρα;
http://www.transfermarkt.co.uk/ryan-don ... eler/38414
Άλλον δεν βλέπω.
Παρεπιπτώντος φαίνεται και από τα νούμερα ότι ο Bruma που πουλάει η Γαλατά με 20εκ είναι ο κορυφαίος της παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος. Η λογική της είναι να τον αντικαταστήσει με τον Γκάρυ επενδύοντας μέχρι το 20% των εσόδων της.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Αυτο ακριβως!ουτε ο σωτηριου που ακουγεται!ron-swanson έγραψε:Αν ερθει ο Στοχ δεν θα μπορει να παιξει με Σαλκε.
Για Σωτηριου το διέψευσαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
agios έγραψε:Έτοιμο παίκτη θες και καλό.Τα πράματα απλά.Όλοι τα κάνουν εκτός από εμάς...
Πας στον αιώνιο εχθρό και βασικό αντίπαλο της και λες χτύπα την προσφορά να ανεβεί η τιμή.Θέλω να τους πάρω όσο περισσότερα μπορώ και μετά θα πάρω από σένα Στοχ.Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν υπάρχει δημοπρασία για κάποιον παίκτη.Λες και οι άλλοι δεν το κάνουν το κόλπο αυτό με τους μάνατζερ..Σε μας ένας έρχεται δίνει ρήτρα γεια σας..
Αλήθεια,εμείς σε όλο τον πλανήτη που δεν βρίσκουμε 10,9,8 και 6Χ8 48 και δεν ξέρω γω,πότε θα πληρώσουμε μια ρήτρα για να πάρουμε αυτόν που θέλουμε και όταν τον θέλουμε??
Hermann έγραψε:Παιδιά κάτι βασικό: Ισχύει ότι δε θα μπορέσει να παίξει με Σάλκε αν έρθει;
Ε τότε θα ακούγονται μέχρι να...σταματήσουν να ακούγονται...Για τόσο μπούφους δεν μας έχω, ούτε όμως και για να παρατάμε με ψηλά τα χέρια το θέμα πρόκριση απέναντι σε μια Σάλκε, έστω και αποδυναμωμένη...gergeo4 έγραψε:Αυτο ακριβως!ουτε ο σωτηριου που ακουγεται!ron-swanson έγραψε:Αν ερθει ο Στοχ δεν θα μπορει να παιξει με Σαλκε.
+ 1...vs40 έγραψε:Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη ότι θα βρεθούν οι κατάλληλοι..
Αρκεί να ανοίξει και το πουγγί μετά το άναμα του πράσινου φωτός...
- ace79grpaok
Ο γιωργος είπε ότι δεν φεύγει ο γκαριι μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης ,επίσης ότι του έγιναν προτάσεις για ανανέωση εδώ και καιρό και τις αρνήθηκε.Ειπε επίσης ότι έρχεται ελλαδα για να δρομολόγησει τις εξελίξεις
δεν φεύγει ο γκάρι μέχρι να έρθει αντικαταστάτης ,αύριο δεν παίζει , αλλα θα είναι εδώ να μας κάνει παρέα μέχρι να βρούμε νέο παίχτη ...γελάνε και οι πέτρες πες τον γιώργο 
Ελπίζω η υπόθεση Ροντρίγκεζ νά μήν μας αποροσαναλωτισει να γίνεται δουλειά και εκεί πού θέλαμε ενίσχυση εξ αρχής..... Κατά τά άλλα πολύ καλά τά λέει ο Γιώργος
Μετά την ταχύτητα στο timing του 80% των καλοκαιρινών μας μεταγραφών, υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι ο αντικαταστάτης του Γκάρυ δεν είναι ήδη stand by??? Και για ποιους λόγους ΑΝ υπάρχει κάποιος???
Τί λάθος είπε αν τα είπε αυτά ; Του κάνανε πρόταση δεν δέχθηκε μέχρι νά έρθει αντικαταστάτης δεν φεύγει, φεύγει με την ρήτρα ...... να φύγει με την ρήτρα όμως .... Και φυσικά άμεση αντικατάσταση ακόμη και προτού φύγειSfinas έγραψε:δεν φεύγει ο γκάρι μέχρι να έρθει αντικαταστάτης ,αύριο δεν παίζει , αλλα θα είναι εδώ να μας κάνει παρέα μέχρι να βρούμε νέο παίχτη ...γελάνε και οι πέτρες πες τον γιώργο
Δε φεύγει μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης και ταυτόχρονα εκτός αποστολής μέχρι να φύγει, μόνο στον ΠΑΟΚ.
Επίσης, το ότι για να υπάρξουν εξελίξεις περιμένουμε πάλι πότε θα είναι η οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, μόνο στον ΠΑΟΚ.
Κι όλα αυτά - προσέξτε - δε βγαίνουν από αρδ αλλά από τον Γιωργάκη μέσω instagram.
Δεν υπάρχουμε.
Επίσης, το ότι για να υπάρξουν εξελίξεις περιμένουμε πάλι πότε θα είναι η οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, μόνο στον ΠΑΟΚ.
Κι όλα αυτά - προσέξτε - δε βγαίνουν από αρδ αλλά από τον Γιωργάκη μέσω instagram.
Δεν υπάρχουμε.
@εορ
το λάθος είναι ότι μας δουλεύουν στην μάπα. λέει ο γιώργος δεν φεύγει ο γκάρι μέχρι να βρούμε αντικαταστάτη, ο ggkari αύριο δεν παίζει όμως.... δηλαδή γιατί θα μείνει, να μας κάνει συμπαράσταση μεχρι να βρουμε νεο? γελάνε και τσιμέντα...
το λάθος είναι ότι μας δουλεύουν στην μάπα. λέει ο γιώργος δεν φεύγει ο γκάρι μέχρι να βρούμε αντικαταστάτη, ο ggkari αύριο δεν παίζει όμως.... δηλαδή γιατί θα μείνει, να μας κάνει συμπαράσταση μεχρι να βρουμε νεο? γελάνε και τσιμέντα...
"1,2,3 όλοι στην γραμμή...1,2,3 κόκκινο φως..." παίζαμε όταν ήμασταν πιτσιρικάκια...
Τώρα με φαίνεται ότι παίζουμε το ίδιο, αλλά η διαφορά είναι πως το φως είναι πλέον ΠΡΑΣΙΝΟ...
Τώρα με φαίνεται ότι παίζουμε το ίδιο, αλλά η διαφορά είναι πως το φως είναι πλέον ΠΡΑΣΙΝΟ...
Μπορεί να μην τον έχουν ενημερώσει για τον αντικαταστάτη, καθότι μιλάει και πολύ στο δημόσιο ο μικρός...Sfinas έγραψε:@εορ
Μπορεί όμως να είναι και διαπραγματευτικά παιχνίδια τέτοιου είδους "χαζοδιαρροές"...
Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι αντικαταστάτης υπάρχει ήδη, με τις ευλογίες Βλάντο και Μίχελ...