33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gkap

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από gkap »

Χρονια πολλα Αρχηγε σε θελω για παντα στον ΠΑΟΚ και ας μην ξαναβαλεις ποτε γκολ!!!
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Χρόνια πολλά Αρχηγέ , δεν θέλω να πιστέψω ότι θα τελειώσεις τόσο άδοξα από την ομάδα μας. Κάνε εσύ το restart (με τον εαυτό σου κυρίως) και όλοι οι υπόλοιποι πάλι θα σε χειροκροτάμε. Θέλω να σε δω να σηκώνεις κούπα φέτος για αυτό άσε αυτό το εξάμηνο στην άκρη και πάμε δυνατά λες και ξεκινάει η χρονιά από την Λειβαδιά. ΠΑΟΚ είσαι και το "έχεις"...! :pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gkap

Δημοσίευση από gkap »

Χρονια πολλα Αρχηγε σε θέλω για παντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μακαρι να πεισμωσει γαμω να βγαλει λιγο εγωισμο και να μας κανει ρομπα ολους εμας που δεν τον πιστευουμε πλεον. Να ανεβει ετσι ωστε με την μεταγραφη φορακλας να εχουμε γερη δυναμη πυρος
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πολύχρονος και μελλοντικά τροπαιοφόρος!!!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πολλές ευχές, χρόνια πολλά, καλά για σένα και την ΟΜΑΔΑ. Στο χέρι σου ή μάλλον στο μυαλό σου είναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καποιος φιλος εγραψε οτι θελει ψυχολογικη υποστηριξη και ατομικη δουλεια.
Διαφωνω. Αυτα τα εχει αναγκη ο δεληγιαννιδης, ο γκαρι, ο τσιμι, ο γιαννουλης. Ο 28χρονος αρχηγος του ΠΑΟΚ πρεπει να ξερει τι πρεπει να κανει για να ανακτησει το χαμενο εδαφος. Ατομικη βελτιωση επρεπε να δειχνει καθε χρονο, τωρα πλεον ειναι θεμα διψας και παθους.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Χρόνια σου πολλα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimg4 τα ψυχολογικά δεν έχουν όριο ηλικίας. Στο ποδόσφαιρο πολύ γρήγορα γίνεσαι Θεός και πολύ γρήγορα πέφτεις και τσακίζεσαι. Με τόσες μεταπτώσεις οι κρίσεις ταυτότητας πληθαίνουν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αντε να έρθει το φορ να φύγει το βαρος απο πανω σου και σιγά σιγά να επιστρέψεις στο παλιό καλό σου εαυτό.
Αυτον που έχει βάλει 100+ γκολ με την ασπρόμαυρη. Τον πρώτο μας σκορερ στην ευρωπη. Αυτον που παστελωνε στα μεγαλα ντέρμπυ γκολαρες. Αντε αγόρι μου
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου Αρχηγέ.

Του Πρωτομάρτυρος σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Χρονια πολλα!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρόνια πολλά και γρήγορη βελτίωση!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Να χαίρεσαι την γιορτή σου Στέφανε...Πάντα υγιής και Π.Α.Ο.Κ.-μυαλωμένος με πολλά ακόμα παστέλια!!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Μέρα που ναι σήμερα προκαταβολικά ζητάω συγνώμη από τους mods αν ξεφύγω λίγο αλλά μ αυτόν δεν πάει άλλο και θέλω να πω κάποια πράματα..φρέσκα κουλούρια..
Κλάους.Αγόρι μου.Δεν πάει άλλο.Θα σου μιλήσω σήμερα σαν άντρας και όχι σαν οπαδός.Σε θυμάμαι από όταν πρωτοήρθες πιτσιρικάς και σε φωνάζαν τα παιδάκια οι κολλητοί σου στα μπουγατσατζίδικα με το παρατσούκλι ''κόκκαλο'' λόγω βάρους.Σε έχω τρακάρει σε βραδιές πολλές έξω που δεν έπρεπε και συγκρατήθηκα.Πριν 2 χρόνια σε γνωστό υπόγειο της πόλης σου είπα ''τι κάνεις ρε μαλάκα?'' και μου είπες ''μην φοβάσαι ξέρω τι κάνω''.Σε πίστεψα.Ξέρεις γιατί?Γιατί το μάτι σου γυάλιζε και ήσουν σοβαρός.Σου την πέφταν τα καλύτερα ''γάζωνες'' κι έφευγες.Σήμερα συνειδητοποίησα ότι το πρόβλημα σου δεν είναι ποδοσφαιρικό.Σέρνει καράβι Κλάους...πως έγινες?Ένα παιδάκι δυστυχώς...Αθήνα,Μύκονο,Χαλκιδική κάνεις τα δικά σου και λέμε άντε να πάει στο διάολο.Αλλά στο κέντρο της πόλης να ξεφτιλίζεσαι σαν άντρας και να θες απροκάληπτα ένα πακέτο κι ένα μπουκάλι δεν ανέχεται αδερφέ...Μας γράφεις στ @ρχίδια σου και μεις στα δικά μας..Η σχέση μας τελείωσε.Οκ.Τι θα κάνεις σαν παίκτης είναι δικό σου θέμα.Σαν αρχηγός του ΠΑΟΚ δείξε ένα σεβασμό όμως.Σαν άντρας προστάτεψε τον ευατό σου.Νέος είσαι ωραίος είσαι σύνελθε για το καλό για την δική σου ζωή γ@μησε μας εμάς..Σε έχει τυφλώσει η καψούρα αδερφέ έχεις χάσει τον ευατό σου.Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.Σαν άντρας σε συγχωρώ και σε δικαιολογώ όποιος πει από εμάς ότι έστω μια φορά δεν την έπαθε είναι ψεύτης.Σαν οπαδός όμως δεν μπορώ να ανεχθώ αυτή την πρόκληση άλλο πια.Τέλος πάντων καλή τύχη στην ζωή σου εύχομαι ότι κι αν κάνεις,για μένα τελείωσες.

Υ.Γ.1 Χαρίσηδες Βελλίδηδες και σια με πρότυπο τον Κλάους και συμπεριφορές σαν αυτές η Λιβαδειά είναι κοντά..
Υ.Γ.2 Αρδ Βασιλόπουλε γλοιώδες και το team σου με το να συγκαλείπτεται συμπεριφορές και να παρακάλετε μέσα στην σούρα από τα μαύρα τζόνια να μάθετε είδηση από τους ποδοσφαιριστές γίνεστε ακόμη πιο εμετικοί και σιχαμένοι..Είσαστε μόνοι πλέον..
Υ.Γ. 3 Τζιώλη,ασχέτως με το τι έχει γίνει,σε ευχαριστώ που όσος φορές σ αντάμωσα ακόμα και σήμερα φέρεσαι σαν άντρας και όχι σαν παιδάκι και δεν ξεφτιλίζεις την εικόνα του ΠΑΟΚ προς τα έξω.Σήμερα κατάλαβα τι εννοούσε ο Τούντορ 'Αντρες και όχι παιδιά.

Πάω να ηρεμήσω να μην γράψω κανά δυο μέρες γιατί βλέπω να με διώχνει η γυναίκα μου και να με φιλοξενείτε..δεν φταίει...

Συγνώμη αδέρφια,καλή χρονιά σε όλους και να θυμάστε...Ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς...χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε.ούτε ο Γκάρι ούτε ο Μάρι ούτε ο Κλάους ούτε κανείs....Εμείς..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”