Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από alp920 »

βλάνταν αν θέλεις να συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησες χθες δεν αρκεί να διώξεις μόνο έναν.΄Τώρα δεν έχει γυρισμό,ή θα καθαρίσεις όλους όσους θεωρείς υπεύθυνους ή θα φύγεις εσύ.Και δεν θέλω το δεύτερο ,όχι γιατί σε έχω είδωλο,αλλά γιατί βαρέθηκα το ίδιο έργο κάθε χρονιά.
Πλέον δεν χρειάζεται να μιλήσεις άλλο,μου αρκεί μια ανακοίνωση που κάθε φορά θα απομακρύνει και έναν.
Όλο αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα όμως.Να τελειώνουμε μην το κάνουμε σήριαλ.
Ξέρω ότι μπορεί να την πληρώσει και κανένας που δεν φταίει.Δεν με νοιάζει όμως πλέον.΄Τόσα χρόνια την πληρώνουμε όλοι εμείς απέξω,ενώ το μπιγκ μπος πληρώνει και κυριολεκτικά.Μερικές φορές μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

ace79grpaok έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:για τη γυναίκα του Άντζα τα χω ακούσει κ εγώ από φίλο μου γάβρο, είχε μεγαλο σουξέ στ αποδυτήρια του γάβρου τότε...τεσπα κρίμα τον άνθρωπο
tην γαργαλουσαν ομαδικα ?
ακουγόταν ότι είχε στενές σχέσεις με 2 συμπαίκτες του Παρασκευά στις ντουζιέρες, Έλληνες και οι δύο, τώρα δεν ήμουν μπροστά να σου πω :D
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Κάθησα και είδα τη συνέντευξη τύπου που δεν είχα δει και είδα ένα άνθρωπο με καθαρό κούτελο που δεν τον αγγίζουν κάποιοι βρώμικοι. Ο άνθρωπος είναι ξάστερος και δεν χωράνε παρερμηνεία αυτά που λέει.
Απορώ με ολους αυτούς που λένε "τίναξε στον αέρα" τον ΠΑΟΚ και "πάει η χρονιά".

Ένα έχω να πω.
ΜΠΡΑΒΟ μάστορα. Πες τα επιτέλους, ο ΠΑΟΚτσής έχει ανάγκη από αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

pisakaipoupoula έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:για τη γυναίκα του Άντζα τα χω ακούσει κ εγώ από φίλο μου γάβρο, είχε μεγαλο σουξέ στ αποδυτήρια του γάβρου τότε...τεσπα κρίμα τον άνθρωπο
tην γαργαλουσαν ομαδικα ?
ακουγόταν ότι είχε στενές σχέσεις με 2 συμπαίκτες του Παρασκευά στις ντουζιέρες, Έλληνες και οι δύο, τώρα δεν ήμουν μπροστά να σου πω :D
Καμία σχέση ρε παιδιά, ο Πετράκης την βάτευε αυτήνα νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

vs40 έγραψε: Ας χάσουμε μια χρονιά. Αν δούμε κινήσεις σοβαρές από την ΠΑΕ ώστε να καθαρίσουν την ομάδα, μια χαρά ο κόσμος θα γυρίσει στο γήπεδο.

Οι σοβαρές κινήσεις της ΠΑΕ μέχρι τώρα, στην καλύτερη είναι ημιτελείς και στην χειρότερη, απλά ανύπαρκτες.

Πιο κάτω δεν υπάρχει από το σήμερα. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην γίνουν οι αλλαγές που πλέον οφείλουν να γίνουν άμεσα.

Μισό λεπτό για να δω αν κατάλαβα καλά. Αν η προσμονή για βελτίωση, δημιουργείται απ την αίσθηση πως πιάσαμε πάτο στην ξεφτίλα και δεν πάει παρακάτω, δεν πάμε καλά το γράμμα καθόλου. Η βελτίωση δεν έρχεται με την ατέρμονη προσμονή για κάτι καλύτερο, έρχεται με σχέδιο και πρόγραμμα και πλάνο σοβαρό, (όχι αυτά τα 3τη που εξαγγέλλονται κάθε χρόνο).
Α και πρέπει με κάποιο τρόπο, αν θέλει να μας κάνει τη χάρη, ο πρόεδρος, ο μεγαλομέτοχος, ο σωτήρας, να πατάει και στο γήπεδο, όχι που τον πιάσαν οι ντροπές, εμείς τι να πούμε 30 χρόνια τώρα. Όχι τίποτα άλλο, για να βλέπει με τα μάτια του πως πάει το πλάνο του για βελτίωση και το τοπ-20.
Μακάρι να γίνουν οι περιβόητες αλλαγές, για την ώρα δεν υπάρχει καμιά εγγύηση για τίποτα, δεν υπάρχει καν η εμπιστοσύνη για να λάβουν χώρα αυτές οι αλλαγές (γενικώς κι αορίστως, σαν τον Παπανδρέου τον Ανδρέα, αλλαγές).

Στήριξη στον κόουτς ακόμη και σε 4άρες από σήμερα πρέπει! Είναι ξεκάθαρο τι παίζει.
Όχι, παιδιά. Καθόλου ξεκάθαρο δεν είναι.
Όχι, δεν καταλάβατε καλά.
Δεν έχει στήριξη ακόμα και σε 4αρες.
Μας τελείωσε αυτό το ''μυστρί-πυλοφόρι κάθε 15 του μήνα.
Ο Τζαβέλας είναι η κυρα-Φροσύνη του ΠΑΟΚ, τώρα το γιοφύρι δεν θα πέφτει.
Όχι, δεν πάει έτσι και τα σα μα και τα μα μα.
Αν η ΠΑΕ κρίνει ότι ο Τζαβέλας είναι το πρόβλημα και τον στέλνει στην Κ20 περιμένω άμεση βελτίωση στα αποτελέσματα. Πριν από 5 μέρες λέγατε/με ότι η ομάδα θέλει 2-3 ποιοτικές προσθήκες για ν απογειωθεί, τώρα
δεν μπορεί να το γυρνάμε στη χαρά της συμμετοχής, όσα φάμε κι όσα βάλουμε για να ''κάνουμε ομάδα''.
Το χω πει ένα μύριο φορές και αν χρειαστεί θα το πω άλλες τόσες.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποτέ να κάνουμε ομάδα νικητών αν δεν κυνηγάμε σκυλιασμένα τη νίκη παντού.
Νίκη στα Τρίκαλα, στη Λεωφόρο και με τη Σλόβαν γι αρχή και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το πρόβλημα δεν είναι ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας, ούτε ο Ίβιτς.
Έστω πως αυτά που λέει ο Ίβιτς είναι αλήθεια, και όντως υπάρχει "παρεάκι" που στήνει αποτελέσματα ανάλογα τα κέφια.

Πως έχει τόση "δύναμη" αυτό το παρεάκι τόσα χρόνια; Γίνονται όλα αυτά κάτω από τη μύτη της ιδιοκτησίας; Αν ναι, έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους. Αν όχι, γιατί να περιμένουμε ότι θα αλλάξει η κατάσταση τώρα;

Δηλαδή τόσα χρόνια (μιλάμε για 4-5 χρόνια) υπάρχουν παίκτες που έχουν ηθελημένα μειωμένη απόδοση και ανταμείβονται με ανανεώσεις, περιβραχιόνια και παχυλά συμβόλαια από την διοίκηση.

Ο προπονητής δεν θέλει να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους παίκτες και οι παίκτες αυτοί ανανεώνονται, προφανώς χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του.

Γενικώς, η ομάδα είναι μπουρδέλο. Και δεν φταίει ο Τζαβέλλας γι'αυτό. Ο Τζαβέλλας βρίσκει και τα κάνει (αν τα κάνει, γιατί εμένα δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου). Γιατί να μην βρεθεί νέος "Τζαβέλλας" τώρα δηλαδή;

Συγνώμη αλλά για μένα η σημερινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι "Γιώργος Τζαβέλλας".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

PAOK_Antarctica έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας, ούτε ο Ίβιτς.
Έστω πως αυτά που λέει ο Ίβιτς είναι αλήθεια, και όντως υπάρχει "παρεάκι" που στήνει αποτελέσματα ανάλογα τα κέφια.

Πως έχει τόση "δύναμη" αυτό το παρεάκι τόσα χρόνια; Γίνονται όλα αυτά κάτω από τη μύτη της ιδιοκτησίας; Αν ναι, έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους. Αν όχι, γιατί να περιμένουμε ότι θα αλλάξει η κατάσταση τώρα;

Δηλαδή τόσα χρόνια (μιλάμε για 4-5 χρόνια) υπάρχουν παίκτες που έχουν ηθελημένα μειωμένη απόδοση και ανταμείβονται με ανανεώσεις, περιβραχιόνια και παχυλά συμβόλαια από την διοίκηση.

Ο προπονητής δεν θέλει να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους παίκτες και οι παίκτες αυτοί ανανεώνονται, προφανώς χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του.

Γενικώς, η ομάδα είναι μπουρδέλο. Και δεν φταίει ο Τζαβέλλας γι'αυτό. Ο Τζαβέλλας βρίσκει και τα κάνει (αν τα κάνει, γιατί εμένα δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου). Γιατί να μην βρεθεί νέος "Τζαβέλλας" τώρα δηλαδή;

Συγνώμη αλλά για μένα η σημερινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι "Γιώργος Τζαβέλλας".
POST OF THE DAY.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

KOSTAS54 έγραψε:Την άποψή μου την εξέθεσα χθες. Μιλάς με Ιβάν, εισηγείσαι και αν δεν γίνουν δεκτες οι εισηγήσεις παίρνεις το καπελάκι σου και τον χαιρετάς.
Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν τον Κούγια με την βατίδου και τα τακούνια.
Καθόλου δεν μυξοκλαιει βγήκε και μίλησε είπε αυτό που αισθανοταν
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

M
Δηλαδή τώρα το λύσαμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
Στείλαμε τον Τζαβέλα στηνβήτα ομάδα και από αύριο όλα μέλι γάλα. Στον πλανήτη ΠΑΟΚ

Ήταν το εύκολο θύμα
Είχε είδη λερωμένο το όνομά του από την σεζόν Α Α, δεν θα ήταν δύσκολο να ρίξουμε όλες τις ευθύνεςπάνω του.Και φυσικά μπορεί να είναι και έτσι και για όλα τα στραβά να φτάσει ο Τζαβέλας,αλλά εγώ Προσωπικά δεν ια τον ξεσκισω σαν άνθρωπο και προσωπικότητα χωρίς τρανταχτά αποδείξεις. Δεν είμαι μεσαιωνικός πίθηκος που πετροβολεί αυτούς που. Βγάζει ο Πάπας και ο βασιλιάς ως εχθρούς του κράτους και της Εκκλησίας

Το μόνο σίγουρο για μένα πλέον είναι ότι την καρέκλα του προπονητή του ΠΑΟΚ την ακολουθεί η κατάρα του δαχτυλιδιού

Αν κάτσεις έστω και μια φορά σε αυτήν σε αλλάζει σαν άνθρωπο,πλέον δεν ια είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος

Καληνύχτα ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Sick Bastard έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας, ούτε ο Ίβιτς.

POST OF THE DAY.
ΑΠΛΑ. ΛΙΤΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Όλα τ' άλλα, είναι να' χαμε να λέγαμε...
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Ο ανθρωπος απο την ανταρκτικη τα ειπε ολα. Κλειδωστε ολα τα θεματα μεχρι να γινει πραγματικο restart απο ολους.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δεν είναι άσχημη ιδέα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Στο θεμα Τζαβ απ οποια πλευρα και να το πιασεις ο Ιβιτς βγαινει χαμενος...ειτε ειναι ''στημενος'' ο Τζαβ ειτε οχι...
Γιατι το συμπερασμα που βγαζει καποιος ειναι οτι ειτε παιρνει ''χαρτακι''(πραγμα που δεν το τιμα καθολου και τον καθιστα αναξιοπιστο) ή οτι τοσο καιρο εν γνωση του εκανε κακο στον ΠΑΟΚ αφου ειχε δωσει την φανελα του βασικου στον Τζαβ να την παρει σπιτι του και ενω ανεφερε κι αλλο ματς περι ''στησιματος'' για το οποιο απ οτι φαινετε αυτες τις υποψιες δεν τις ανεφερε στην διοικηση...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

ok,απλά πόσες πιθανότητες έχει ο Ίβιτς να παραμείνει ως προπονητής και να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε χθες αν πάει να πεί στο ονοματεπώνυμο να κάτσει στην άκρη και να μην ασχολείται πλέον γιατί είναι άμπαλος?
Όλοι yes man είναι και κάθονται σούζα για να μην χαθεί ο μισθός.
Εννοείται ότι δεν φταίει ο τζαβέλλας για τα δεινά του ΠΑΟΚ.
Πρέπει όμως να γίνει επιτέλους αντιληπτό ότι το περίφημο Ελληνικό φιλότιμο,την περίφημη Ελληνική ψυχή που δίνει μέταλλο σε μια ομάδα και που υποτίθεται ότι πρέπει να αποτελεί την βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί μια ομάδα ελάχιστοι ποδοσφαιριστές πλέον διαθέτουν,και ακόμα λιγότεροι είναι στην ομάδα μας.Λίγοι μπορούν να διαχειριστούν υπεύθυνα και να τιμήσουν ως αθλητές τα μεγάλα συμβόλαια τους ,ακόμα πιο λίγοι μπαίνουν στην διαδικασία να κουραστούν και να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ρονάλντο,που μπορεί του καταλογίσει κανείς πολλά αλλά δεν μπορεί με τίποτα να του καταλογίσει ότι δεν προπονείται σκληρά και δεν είναι άριστος αθλητής.
Εκείνος τόσο βλάκας να είναι πια και τα δικά μας τα αλάνια και τα υπερταλέντα αράζουν από τα 25 τους και βολεύονται?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:M
Δηλαδή τώρα το λύσαμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
Στείλαμε τον Τζαβέλα στηνβήτα ομάδα και από αύριο όλα μέλι γάλα. Στον πλανήτη ΠΑΟΚ

Ήταν το εύκολο θύμα
Είχε είδη λερωμένο το όνομά του από την σεζόν Α Α, δεν θα ήταν δύσκολο να ρίξουμε όλες τις ευθύνεςπάνω του.Και φυσικά μπορεί να είναι και έτσι και για όλα τα στραβά να φτάσει ο Τζαβέλας,αλλά εγώ Προσωπικά δεν ια τον ξεσκισω σαν άνθρωπο και προσωπικότητα χωρίς τρανταχτά αποδείξεις. Δεν είμαι μεσαιωνικός πίθηκος που πετροβολεί αυτούς που. Βγάζει ο Πάπας και ο βασιλιάς ως εχθρούς του κράτους και της Εκκλησίας

Το μόνο σίγουρο για μένα πλέον είναι ότι την καρέκλα του προπονητή του ΠΑΟΚ την ακολουθεί η κατάρα του δαχτυλιδιού

Αν κάτσεις έστω και μια φορά σε αυτήν σε αλλάζει σαν άνθρωπο,πλέον δεν ια είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος

Καληνύχτα ΠΑΟΚ
Α γεια σου, πέστα χρυσόστομε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”