Οχι φυσικα εμεις θελουμε το εξτρεμ μας να βαζει γκολ καθε 3 μηνες και να παιζει αμυναtheo-drama έγραψε:Μπραβο ρε παικταρα,για τις δηλωσεις σου και δειξε στο γηπεδο αυτο που μπορεις να κανεις και στην επιθεση,αλλα κυριως στις βοηθειες που δινεις στην αμυνα(ειδικα στον Ματος),τις οποιες δεν μπορουσε να δωσει αμυντικα ο Μακ.
Και φυσικα εμεις θα κρινουμε την πορεια σου μονο αν βαζεις γκολ.
10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
-
Απασχολεί τα αντίπαλα χαφ βρε.pilotos έγραψε:ΠΑΟΚ η ομάδα που αλλάζουν πάσες, ασίστ τα εξτρεμ και ο φορ δεν έχει φτάσει ακόμα στην περιοχή ανεξαρτήτως ονόματος
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Ευχόμαστε η καλή του χθεσινή απόδοση να συνεχιστεί, για το καλό των νεύρων όλων μας.
Ρε κουφ@λα(με την καλη εννοια),αν το διαβαζα χωρις να ξερω σε ποιο τοπικ ειμαι,Dimg4 έγραψε:Οχι φυσικα εμεις θελουμε το εξτρεμ μας να βαζει γκολ καθε 3 μηνες και να παιζει αμυναtheo-drama έγραψε:Μπραβο ρε παικταρα,για τις δηλωσεις σου και δειξε στο γηπεδο αυτο που μπορεις να κανεις και στην επιθεση,αλλα κυριως στις βοηθειες που δινεις στην αμυνα(ειδικα στον Ματος),τις οποιες δεν μπορουσε να δωσει αμυντικα ο Μακ.
θα νομιζα οτι ειμαι στο "κοντοτόπικ",τοτε που τα μπαν επεφταν συννεφο.
Οχι οτι δεν εχεις δικιο.
ΥΓ Κανει και πολλες δουλειες που δεν.......φαινονται.

- Sick Bastard
Αρκετά βελτιωμένος μετά κι από τραυματισμό μάλιστα.
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν έκανε τίποτα διαφορετικό απ τα καλά που κάνει και μπορεί να κάνει
χθες ήταν κι εύστοχος και με σωστές επιλογές.
Εξακολουθώ να περιμένω 7-10 γκολ στο πρωτάθλημα όμως κι όχι 1 κάθε τρίμηνο.
Μακάρι να μπορέσει να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον οποίο αποκτήθηκε.
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν έκανε τίποτα διαφορετικό απ τα καλά που κάνει και μπορεί να κάνει
χθες ήταν κι εύστοχος και με σωστές επιλογές.
Εξακολουθώ να περιμένω 7-10 γκολ στο πρωτάθλημα όμως κι όχι 1 κάθε τρίμηνο.
Μακάρι να μπορέσει να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον οποίο αποκτήθηκε.
Ακριβως επειδη περασαν αυτες οι εποχες πρεπει να ανεβαζουμε ποιοτικα τον πηχη σε αυτες τις θεσεις ρε συprist64 έγραψε:Ρε κουφ@λα(με την καλη εννοια),αν το διαβαζα χωρις να ξερω σε ποιο τοπικ ειμαι,Dimg4 έγραψε:Οχι φυσικα εμεις θελουμε το εξτρεμ μας να βαζει γκολ καθε 3 μηνες και να παιζει αμυναtheo-drama έγραψε:Μπραβο ρε παικταρα,για τις δηλωσεις σου και δειξε στο γηπεδο αυτο που μπορεις να κανεις και στην επιθεση,αλλα κυριως στις βοηθειες που δινεις στην αμυνα(ειδικα στον Ματος),τις οποιες δεν μπορουσε να δωσει αμυντικα ο Μακ.
Οχι οτι δεν εχεις δικιο.
ελπιζω να ξεμπουκωσει τωρα γιατι τον εχουμε αναγκη
και σιγουρα εχει τις δυνατοτητες να βοηθησει
και σιγουρα εχει τις δυνατοτητες να βοηθησει
- paoki_sweden
The button Is now pushed!! PAMEEEEEEEEEEEE PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
In may we will be good!

Ακριβως επειδη περασαν αυτες οι εποχες πρεπει να ανεβαζουμε ποιοτικα τον πηχη σε αυτες τις θεσεις ρε συ[/quote]Dimg4 έγραψε:Ρε κουφ@λα(με την καλη εννοια),αν το διαβαζα χωρις να ξερω σε ποιο τοπικ ειμαι,prist64 έγραψε:Οχι φυσικα εμεις θελουμε το εξτρεμ μας να βαζει γκολ καθε 3 μηνες και να παιζει αμυναDimg4 έγραψε:
Οχι οτι δεν εχεις δικιο.
Αν προσεξες γραφω οτι ενα δικιο το 'χεις.
Για τον Τζάλμα τωρα,κατι δεν μου κολλαει.
Ενω εχει την τεχνικη,την κινηση στον χωρο,βοηθαει και στην αμυνα,πολυ καλος τακτικα
καπου χανεται.
Μπορει να φταιει οτι περιμεναμε πολλα απο τον παικτη,δεν ξερω.
Μακαρι να ειναι θεμα προσαρμογης και να κανει παπαδες στην συνεχεια.
- sourmenetes
- Moderator
Κ εγω περιμένω μ ο οκτώ γκολ απο τους εξτρεμ κ καμια 8 απο αυτους που παιζουν στο δεκαρ η σαχοφ
Παμε για τριπλασιασμό γκολ με ατρόμητο
Παμε για τριπλασιασμό γκολ με ατρόμητο
- Kostas_Peraia4
Εμενα παντως μου φανηκε οτι εχει κανει και καλυτερα ματς απο αυτο με τους Βιολα.Απλα στα υπολοιπα ματς του ελειπε το γκολ.
Επισης Campos και Garry εχουν απιστευτη τακτικη παιδεια.Ποτε δεν ειχαμε τετοιο συνδιασμο στα εξτρεμ μας.
Επισης Campos και Garry εχουν απιστευτη τακτικη παιδεια.Ποτε δεν ειχαμε τετοιο συνδιασμο στα εξτρεμ μας.
Για τον Τζάλμα θα συμφωνήσω ότι είναι παίχτης με καλή τακτική παιδεία...Ο Γκάρυ ακόμα μαθαίνει όμως...
Το παιχνίδι του Τζάλμα με τους Βιόλα ήταν, σε σχέση με πολλά προηγούμενα του, απλά πιο "επιθετικογενώς απελευθερωμένο", κάτι πολύ φυσιολογικό με βάση τις προπονητικές εντολές μάλιστα, αφού σ αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα κυνηγούσαμε μόνο την νίκη...

Το παιχνίδι του Τζάλμα με τους Βιόλα ήταν, σε σχέση με πολλά προηγούμενα του, απλά πιο "επιθετικογενώς απελευθερωμένο", κάτι πολύ φυσιολογικό με βάση τις προπονητικές εντολές μάλιστα, αφού σ αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα κυνηγούσαμε μόνο την νίκη...

-
- Mr Ξερόλας 2019
[quote="sourmenetes"]Αυτα που εδειξε προχθες παντως δε συναδουν με οσα ειχαμε δει μεχρι προχθες.[/quot
Οταν βρισκουμε χωρους,ειναι πιο ευκολο να γινονται ευκαιριες,με συνεπεια να ερθουν και τα γκολ απο ολους.
Εδω με τα λεωφορεια,δεν τους βρισκουμε αυτους.
Το ξερω οτι τα γνωριζεις αυτα που λεω,δεν κανω τον εξυπνο,φυσικα αν εννοουσες για το γκολ,τα γραφω αυτα.
Οταν βρισκουμε χωρους,ειναι πιο ευκολο να γινονται ευκαιριες,με συνεπεια να ερθουν και τα γκολ απο ολους.
Εδω με τα λεωφορεια,δεν τους βρισκουμε αυτους.
Το ξερω οτι τα γνωριζεις αυτα που λεω,δεν κανω τον εξυπνο,φυσικα αν εννοουσες για το γκολ,τα γραφω αυτα.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν μιλαω για το γκολ..
Μιλαω οτι εβγαλε τριπλες,εσπασε την μπαλα,σουταρε...επαιξε σαν εξτρεμ..αυτο θελουμε.
Μιλαω οτι εβγαλε τριπλες,εσπασε την μπαλα,σουταρε...επαιξε σαν εξτρεμ..αυτο θελουμε.