10.Djalma Campos
- john4serres
Re: 10.Djalma Campos
Αμα εχει αγχος να παρει κανα χαπακι να του φυγει..
Παιχτης που παιρνει κοντα εκατομμυριο.. τον χαιδευουμε κιολας.. επειδη εμπαινε στην περιοχη και παθαινε εγκεφαλικο.
Χανουμε ιστορικη ευκαιρια να φανε 3 και 4 γκολ και εσεις μου λετε οτι εκανε και καλο παιχνιδι...
Παιχτης που παιρνει κοντα εκατομμυριο.. τον χαιδευουμε κιολας.. επειδη εμπαινε στην περιοχη και παθαινε εγκεφαλικο.
Χανουμε ιστορικη ευκαιρια να φανε 3 και 4 γκολ και εσεις μου λετε οτι εκανε και καλο παιχνιδι...

john4serres έγραψε:Με το γόνατο
Βρε ας το εβαζε κ με την κοτσιδα

- navigator11
Καλό παιχνίδι από πλευράς αποτελεσματικότητας σαφώς όχι. Αν εσύ τον βρήκες γενικά ότι ήταν απαράδεκτος, γνώμη σου.
- kataramenos5
slidar έγραψε:επειδη εμπαινε στην περιοχη και παθαινε εγκεφαλικο.

Επιδημια θα ναι.Ολη η ομαδα κολλησε

Με πιο καθαρό μυαλό απο χτες , νομίζω ότι δε τα έχω μαζί σου.
Το βιογραφικό σου έλεγε ξεκάθαρα τί μπορείς να κάνεις και τί δε μπορείς.
Πού μπορούμε να βασιζόμαστε και πού πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας.
Είσαι άλλο ένα στοίχημα , μάλλον υπερεκτιμημένο κιόλας σε επίπεδο αποδοχών , που μέχρι στιγμής στοιχίζεις βαθμούς στην ομάδα.
Αυτό μπορεί να αλλάξει , μπορεί και όχι.
Έτσι είναι τα στοιχήματα.
Το βιογραφικό σου έλεγε ξεκάθαρα τί μπορείς να κάνεις και τί δε μπορείς.
Πού μπορούμε να βασιζόμαστε και πού πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας.
Είσαι άλλο ένα στοίχημα , μάλλον υπερεκτιμημένο κιόλας σε επίπεδο αποδοχών , που μέχρι στιγμής στοιχίζεις βαθμούς στην ομάδα.
Αυτό μπορεί να αλλάξει , μπορεί και όχι.
Έτσι είναι τα στοιχήματα.
- painkiller4
ΑκριβώςPAOKhead έγραψε:Γιατί βρε αγόρι μου γιατί?????
Έχεις κάνει ένα από τα καλύτερα ματς, κρατάς μπάλα, μαρκάρεις, τρέχεις στο τρανσιτιον, κινείσαι μια χαρά στον χώρο και όταν είναι να σουτάρεις ή να βγάλεις σέντρα κάνεις σαν να σε έχουν δέσει τα κορδόνια από τα παπούτσια μεταξύ τους.
Έχουμε τα μπ@στ@ρδια να μας καρκινιαζουν κι έχουμε κι εσένα να μας βγάζεις την ψυχή απο το ματς στο αμστερνταμ και μετά. Βάλτην μέσα την γ@μημ#νη. Μπες μέσα στα δίχτυα ρε άνθρωπε...έλεος.
- john4serres
Θα ηταν καλυτερο γι αυτον να δουλεψει τα τετ α τετ σε ατομικη προπονηση
Δεν παει αλλο !
Δεν παει αλλο !
PAOKhead έγραψε:Γιατί βρε αγόρι μου γιατί?????
Έχεις κάνει ένα από τα καλύτερα ματς,
- κρατάς μπάλα,
- μαρκάρεις,
- τρέχεις στο τρανσιτιον,
- κινείσαι μια χαρά στον χώρο
και όταν είναι να σουτάρεις ή να βγάλεις σέντρα κάνεις σαν να σε έχουν δέσει τα κορδόνια από τα παπούτσια μεταξύ τους. ...έλεος.
ΠΑΟΚ είσαι αφού....

Άκου ρε Τζαλμα τι γίνεται με σένα....Πως νιώθω με τα τετ α τετ και την όλη εικόνα σου...
Παίρνεις το μωρό τηλέφωνο να βγεις και σου λέει ναι.Το καινούριο το ξανθό το μπιμπελό που μόλις φυσάει λίγο μπιμπικιάζει το δερματάκι του και σφίγγει το κορμάκι του που είναι πέτρα.Το πας για φαγητό πίνετε τα τσίπουρα σας είσαστε ωραίοι και το προτείνεις να πάτε για ποτάκι.Ψιλοζαλισμένο και χαζογελώντας σου λέει ''όπου θες''.Στο μαγαζί που πάτε πίνετε τα ξύδια σας το μωρό ανοίγετε και αρχίζουν οι πρώτες ψιλοσωματικές επαφές οι αγκαλίτσες οι ψίθυροι στο αυτί ''να δεν άκουσα'' σου λέει και τέτοια και καλά,για να σου τρίβεται...Αφού είναι ''έτοιμο'' σου λέει χαμογελώντας ''πάμε πουθενά άλλου''?Λες ναι το φορτώνεις στο αμάξι και στην διαδρομή περνάς από όλο το κέντρο μπροστά από 40 ξενοδοχεία...Ήδη την ώρα που οδηγάς απλώνει το χέρι χαζογελώντας και σου χαιδεύει το γόνατο...σου κλείνει και το μάτι...Και ενώ ''είσαι ωραίος'' κι ''έτοιμος'' για το ''μελέ'' αντί να στρίψεις μια απότομα το τιμόνι να μπεις στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου και να της πεις με θράσος ''δεν αντέχω άλλο'' ''φύγαμε πάνω όπως είσαι'',τι κάνεις??Τι πας και κάνεις?????????Συνεχίζεις ευθεία σταματάς κάτω απ το σπίτι της σε κοιτάει απορημένη και της λές ''Καληνύχτα..
Βρε αγόρι μου,βρε αγόρι μου...
Ε κάρφωσε το....κάρφωσε το το ρημάδι να σε χειροκροτήσουμε όλοι ρε πασά μου....Να λέμε ''ε είσαι μάγκας ρε φίλε τέλος...είσαι μάγκας...είσαι ωραίος παιχταρά μου...
Αλλιώς όλα τζάμπα ρε αδερφέ....
Παίρνεις το μωρό τηλέφωνο να βγεις και σου λέει ναι.Το καινούριο το ξανθό το μπιμπελό που μόλις φυσάει λίγο μπιμπικιάζει το δερματάκι του και σφίγγει το κορμάκι του που είναι πέτρα.Το πας για φαγητό πίνετε τα τσίπουρα σας είσαστε ωραίοι και το προτείνεις να πάτε για ποτάκι.Ψιλοζαλισμένο και χαζογελώντας σου λέει ''όπου θες''.Στο μαγαζί που πάτε πίνετε τα ξύδια σας το μωρό ανοίγετε και αρχίζουν οι πρώτες ψιλοσωματικές επαφές οι αγκαλίτσες οι ψίθυροι στο αυτί ''να δεν άκουσα'' σου λέει και τέτοια και καλά,για να σου τρίβεται...Αφού είναι ''έτοιμο'' σου λέει χαμογελώντας ''πάμε πουθενά άλλου''?Λες ναι το φορτώνεις στο αμάξι και στην διαδρομή περνάς από όλο το κέντρο μπροστά από 40 ξενοδοχεία...Ήδη την ώρα που οδηγάς απλώνει το χέρι χαζογελώντας και σου χαιδεύει το γόνατο...σου κλείνει και το μάτι...Και ενώ ''είσαι ωραίος'' κι ''έτοιμος'' για το ''μελέ'' αντί να στρίψεις μια απότομα το τιμόνι να μπεις στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου και να της πεις με θράσος ''δεν αντέχω άλλο'' ''φύγαμε πάνω όπως είσαι'',τι κάνεις??Τι πας και κάνεις?????????Συνεχίζεις ευθεία σταματάς κάτω απ το σπίτι της σε κοιτάει απορημένη και της λές ''Καληνύχτα..

Ε κάρφωσε το....κάρφωσε το το ρημάδι να σε χειροκροτήσουμε όλοι ρε πασά μου....Να λέμε ''ε είσαι μάγκας ρε φίλε τέλος...είσαι μάγκας...είσαι ωραίος παιχταρά μου...
Κανονικός...Θεός λέμε...agios έγραψε:Άκου ρε Τζαλμα τι γίνεται με σένα....Πως νιώθω με τα τετ α τετ και την όλη εικόνα σου...
Παίρνεις το μωρό τηλέφωνο να βγεις και σου λέει ναι.Το καινούριο το ξανθό το μπιμπελό που μόλις φυσάει λίγο μπιμπικιάζει το δερματάκι του και σφίγγει το κορμάκι του που είναι πέτρα.Το πας για φαγητό πίνετε τα τσίπουρα σας είσαστε ωραίοι και το προτείνεις να πάτε για ποτάκι.Ψιλοζαλισμένο και χαζογελώντας σου λέει ''όπου θες''.Στο μαγαζί που πάτε πίνετε τα ξύδια σας το μωρό ανοίγετε και αρχίζουν οι πρώτες ψιλοσωματικές επαφές οι αγκαλίτσες οι ψίθυροι στο αυτί ''να δεν άκουσα'' σου λέει και τέτοια και καλά,για να σου τρίβεται...Αφού είναι ''έτοιμο'' σου λέει χαμογελώντας ''πάμε πουθενά άλλου''?Λες ναι το φορτώνεις στο αμάξι και στην διαδρομή περνάς από όλο το κέντρο μπροστά από 40 ξενοδοχεία...Ήδη την ώρα που οδηγάς απλώνει το χέρι χαζογελώντας και σου χαιδεύει το γόνατο...σου κλείνει και το μάτι...Και ενώ ''είσαι ωραίος'' κι ''έτοιμος'' για το ''μελέ'' αντί να στρίψεις μια απότομα το τιμόνι να μπεις στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου και να της πεις με θράσος ''δεν αντέχω άλλο'' ''φύγαμε πάνω όπως είσαι'',τι κάνεις??Τι πας και κάνεις?????????Συνεχίζεις ευθεία σταματάς κάτω απ το σπίτι της σε κοιτάει απορημένη και της λές ''Καληνύχτα..![]()

- kataramenos5
Δε ξερω μπερδευτηκα,το καλοκαιρι μας γκ@@λωσε τωρα μας γκαστρωσε.Ισως θελει το χρονο του αλλα μηπως να δοκιμαζαμε και καποιες αλλες λυσεις Πχ Μυστα στη θεση του ή Τιαμ αριστερα(εξτρεμ ειναι βασικα και εχει και τελειωματα) και Γκαρυ δεξια σε καποια σχετικα ευκολα παιχνιδια?
Εχει στοιχισει στην ομαδα πολλα ματς. Πηρε τις ευκαιριες του και χθες ηταν η μεγαλυτερη. Τι να το κανω αν βαλει τωρα κανα γκολ με πλατανια?
Απλα δε μπορει και οσο γρηγοροτερα φαει παγκο και συντομα λυση συμβολαιου τοσο το καλυτερο. Δυστυχως για αυτον η θεση του απαιτει στοιχεια λουκας βιερινια στοχ. Δηλαδη τεχνικη μπουκες και εκτελεση. Δεν εχει τιποτα
Απλα δε μπορει και οσο γρηγοροτερα φαει παγκο και συντομα λυση συμβολαιου τοσο το καλυτερο. Δυστυχως για αυτον η θεση του απαιτει στοιχεια λουκας βιερινια στοχ. Δηλαδη τεχνικη μπουκες και εκτελεση. Δεν εχει τιποτα
αντε μπραβο, πες τα εσυ μην κατηγορηθουμε οτι δεν
ειμαστε ΠΑΟΚ.
δεν μπορει το παλικαρι.
περειρα,μυστα, τιαμ ,ευκαιριες αμεσα
να δουμε σε ποιους μπορουμε να στηριχτουμε επιτελους. και το γεναρη τα γραναζια που λειπουν.
αφου ειμαι η καλυτερη ομαδα θα παω τελικο κυπελλου φετος κ του χρονου θα χω λυσεις στις αδυναμιες μου βασει της σωστης φιλοσοφιας του βλανταν
και με πιστωση χρονου εεεε;;;
ειμαστε ΠΑΟΚ.
δεν μπορει το παλικαρι.
περειρα,μυστα, τιαμ ,ευκαιριες αμεσα
να δουμε σε ποιους μπορουμε να στηριχτουμε επιτελους. και το γεναρη τα γραναζια που λειπουν.
αφου ειμαι η καλυτερη ομαδα θα παω τελικο κυπελλου φετος κ του χρονου θα χω λυσεις στις αδυναμιες μου βασει της σωστης φιλοσοφιας του βλανταν
και με πιστωση χρονου εεεε;;;
- kataramenos5
Μαλλον ψυχολογικο ειναι το θεμα.Δε πιστευω οτι σε 3 φασεις δε μπορει να κανει στοιχειωδες κοντρολ ενας παικτης με τετοια εμπειρια.Ισως θελει ανασες δε ξερω