Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Τετ 19 Οκτ 2016, 08:26

giapas έγραψε:goran ένας άνθρωπος 60φεύγα , που έχει μείνει δεκαετίες πίσω σε επίπεδο τεχνογνωσίας - γνωριμιών - ενασχόλησης με τις σύγχρονες προσκλήσεις μια ποδοσφαιρικής εταιρείας, τι ακριβώς θα μπορούσε να συμβουλέψει;

Μόνο συμβολική μπορεί να είναι μια τέτοια κίνηση.

ΥΓ: To τι είναι ο Κούδας για το ΠΑΟΚ , είμαι πολύ λίγος για να το εκφράσω. Αλλά πίστεψέ με , κάτι έχω ακούσει.


Πράγματι, ο Κούδας,τεχνοκρατικά δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο που ξέρει, αν δεν έχει παρέλθει, έχει αλλάξει πάρα πολύ και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ακολουθήσει τις εξελίξεις.

Η παρουσία του όμως στην ομάδα, σαν στέλεχος και στην Τούμπα, καλό θα ήταν να μην είναι μόνο συμβολική.
Είναι σωστό να υπάρχει, εντός των τειχών, η μεγαλύτερη και κυρίως ζωντανή, η ιστορικότερη και καλύτερη μορφή παίχτη που έβγαλε αυτός ο σύλλογος. Σαν ιστορική συνέχεια, σαν ο ''πατερούλης'' για όλους τους νέους επίδοξους ''Κούδες'' (τ ακούς Πελκίνιο;), σαν τον άνθρωπο που πρέπει να φτάσει και γιατί όχι, να ξεπεράσει ο κάθε παίχτης που βγαίνει απ τις ακαδημίες του συλλόγου. Σαν τον Bobby τον Charlton στη Marketing Utd.

Αυτό που δεν πρέπει να είναι, είναι να γίνει μία ακριβή γλάστρα για τη βιτρίνα.


Υ.Γ. giapas, άστο, τζάμπα πατάς πλήκτρα αδερφέ.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό giapas » Τετ 19 Οκτ 2016, 09:40

Sick φοβάμαι ότι ο πιτσιρικάς σήμερα που είναι 12-15-18 ετών δε ξέρει το Κούδα ώστε να εμπνευστεί από τη παρουσία του. Είναι τόσο μεγάλο το χάσμα μεταξύ της σημερινής εποχής με τη τότε που αμφιβάλλω αν μπορεί να υπάρξει σύνδεση. Η σημασία του Κούδα θα είναι μεγάλη για όλους εμάς , υποθέτω ότι μιλάμε για 30+ , που είτε ζήσαμε , είτε μας διηγήθηκαν οι πατεράδες μας , είτε πήραμε μια μυρωδιά από το ποδόσφαιρο των 90's το οποίο είχε ακόμα -έστω και ξεθωριασμένη- την αύρα της μεγάλης εκείνης ομάδας του ΠΑΟΚ .

Δε θα ήθελα να είναι γλάστρα. Δε του αξίζει και κακά τα ψέμματα είναι μεγαλύτερο το ρίσκο για την υστεροφημία του παρά τα πιθανά οφέλη από τις συμβουλές του. Μακάρι να μπορεί να γίνει το σενάριο όπως του Τσάρλτον.

Τέλοσπάντων , το θέμα είναι θεωρητικό περισσότερο και η κουβέντα μας δεν έχει πρακτική βάση. Εγώ απλά εξέφρασα τους προβληματισμούς μου γιατί δε θα ήθελα αυτό το τεράστιο σύμβολό μας να φθαρεί και να αποκαθηλωθεί.

Κρατάω το συμβολισμό της κίνησης .
Τελευταία επεξεργασία από giapas και Τετ 19 Οκτ 2016, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό DC » Τετ 19 Οκτ 2016, 09:41

pilotos έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τι να γραψεις για αυτον ανθρωπο .Ειναι ο λογος που πολλοι απο μας τρεχουμε ακομα στα γηπεδα σ αυτη την ηλικια, που οι πατεραδες σας σας εκαναν ΠΑΟΚτσακια ,που ο ΠΑΟΚ ειναι αυτο που ειναι σημερα.Ας ειναι μεσα στον ΠΑΟΚ κι ας κοβει βολτες.Μονο να τον βλεπεις στα γραφεια ,στο γηπεδο , αυτο αρκει αν ξερεις εστω και λιγα για τη ιστορια αυτης της ομαδας.

Αυτό, αλλά καλύτερα να μην μιλάει, μόνο η παρουσία φτάνει

SM-G935F


Συμφωνώ εν μέρη με τις προσεγγίσεις σας αλλά .... :)
Ο Κούδας ούτε ήταν ούτε νομίζω να δεχόταν τον ρόλο της γλάστρας.
Το ποιος και τι είναι είναι, το γνωρίζουμε όχι μόνο εμείς αλλά όλοι έχουν ασχοληθεί λίγο με την μπάλα. Το καλό με τον Κούδα είναι ότι ποτέ δεν δρα εν θερμώ (άποψή μου) και ποτέ δεν ήταν ο παλαίμαχος μαϊντανός που θα βγει σε κάθε ήττα θα βγει να πει ότι φταίει το ένα ή φταίει το άλλο, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι παλαίμαχοι. Γενικώς, τον έχω για μετρημένο άνθρωπο. Ούτε ιδιοτελής, ούτε ματαιόδοξος, ποτέ με τάσεις αυτοπροβολής και "νιώθει".
Για το επίπεδο και το είδος της συνεργασίας του με τον Ιβάν, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε οπότε και η δική μου η υπόθεση είναι ότι θα δρα σαν "χαλινάρι" σε περιόδους κρίσεων και σαν "φίλτρο" σε αντίστοιχες αποφάσεις. Γιατί, στα εύκολα όλοι μάγκες είναι. Στα δύσκολα τον θέλεις τον καλό τον συνεργάτη. Καθαρά υποθετικά επαναλαμβάνω.
Και εννοείται ότι δεν βλέπω "ρόλο" επί του αγωνιστικού. Ούτε για να του βρει παίκτες τον πήρε, ούτε για να σχεδιάσει ομάδα, ούτε για να μάθει μπάλα στον Πέλκα, ούτε για να λύσει τα θέματα με την επο, την διαιτησία και την εο. Ήδη έχει άλλους για όλα αυτά.
Εντάξει ... έλεος ...
Αυτά και τις καλημέρες μου.
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.
Να μετονομαστεί η Θύρα 5 σε Θύρα Pablo Garcia.
Άβαταρ μέλους
DC
 
Δημοσιεύσεις: 7287
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Τετ 19 Οκτ 2016, 09:55

Ο Κούδας, δεν μπορεί να φθαρεί. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Δεν έπαθε τίποτα επί Μπατατούδη ξερωγω, τώρα θα πάθει;

Giapas, δεν μιλάω για τον random 18- που δεν ξέρει τον Κούδα (που κακώς), μιλάω για τους παίχτες απ τις ακαδημίες.
Αν δεν τον ξέρουν όλοι, όταν είναι σε ηλικία να τον μάθουν, τότε θέλουν άλλαγμα όλες οι ακαδημίες.
Βασικά θα πρέπει να βρεθούν βίντεο να μελετάνε όλοι τις κινήσεις του, από μικροί.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό eorptol » Τετ 19 Οκτ 2016, 10:23

Ο Κούδας όταν ανοίγει το στόμα του ξέρει να μιλάει σε αντίθεση με πολλούς βετερανους που είναι μόνο για λυπηση με τις ανοησίες που λένε
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό KOSTAS54 » Τετ 19 Οκτ 2016, 10:48

[quote="kataramenos5"]Τι να γραψεις για αυτον ανθρωπο .Ειναι ο λογος που πολλοι απο μας τρεχουμε ακομα στα γηπεδα σ αυτη την ηλικια, που οι πατεραδες σας σας εκαναν ΠΑΟΚτσακια ,που ο ΠΑΟΚ ειναι αυτο που ειναι σημερα.Ας ειναι μεσα στον ΠΑΟΚ κι ας κοβει βολτες.Μονο να τον βλεπεις στα γραφεια ,στο γηπεδο , αυτο αρκει αν ξερεις εστω και λιγα για τη ιστορια αυτης της ομαδας.[/quoΤα

Τα είπες όλα.
Μια μικρή ιστορία από τη δεκαετία του 70.
Ο Γιώργος Γκοντόλιας, (γιατρός της Εθνικής, διεθνούς φήμης με έδρα τη Γερμανία) φοιτητής στις αρχές της δεκαετίας του 70 και γω μαθητής ακόμη, συζητώντας μου έλεγε: Γουστάρω να πληρώνω εισιτήριο για να τον βλέπω να τρέχει στο γήπεδο, ακόμη και μόνος.
Σημειώνω, ότι ήταν γαύρος.
KOSTAS54
 
Δημοσιεύσεις: 3763
Εγγραφή: Σάβ 02 Μάιος 2009, 00:02

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 19 Οκτ 2016, 11:31

Κάτι παρόμοιο για τον Γιώργαρο είχε πει δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος, αλλά νομίζω (συμπαθάτε με αν κάνω λάθος) ότι ήταν ο τότε προπονητής της Εθνικής μας (στον αγώνα που ξεπατώσαμε τους πουστόγ@υρους με 4-0 στις Σέρρες, λόγω τιμωρίας της έδρας μας την σεζόν '83-'84) μετά την γκολάρα που έβαλε λίγο μέσα στην μεγάλη περιοχή, σκάβοντας την με πολλά φάλτσα άμεσα στην υποδοχή της και περνώντας την μπάλα πάνω απ τον εμβρόντητο τότε Μίχο και ταυτόχρονα κι απ τον επίσης εμβρόντητο δεύτερο σέντερ μπακ τους (αν δεν κάνω λάθος κάποιον Σταύρο Παπαδόπουλο, Κύπριο στην καταγωγή) που έσπευσαν να τον μαρκάρουν και πιάνοντας (αφού γύρισε σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου με ένα ανεπανάληπτο σπάσιμο της μέσης το σώμα του επιτόπου ανάμεσα τους αποφεύγοντας και τους δύο μαζί με ένα μόνο βηματάκι) ένα απ ευθείας βολέ στο Γ'...
Σηκώθηκε λοιπόν ο άνθρωπος αφού συνήλθε απ την σαστιμάρα του για την ομορφιά και την απόλυτη τελειότητα του άριστου συνδυασμού ποδοσφαιρικής σκέψης και εκτέλεσης λέγοντας εντελώς ενθουσιασμένος:
"Τώρα κανονικά, μετά απ αυτό το γκολ αυτού του παιχταρά που είδαμε, οφείλουμε να βγούμε όλοι έξω και να ξαναπληρώσουμε εισιτήριο για να μπούμε ξανά και να δούμε και το υπόλοιπο παιχνίδι"!!!!

Ό,τι και να πούμε για τον Γιώργαρο όλοι εμείς είναι απλούστατα...μηδαμινό μπροστά στο ποδοσφαιρικό του μεγαλείο και την συνολική του προσφορά στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!

Επειδή όμως είναι πάντα όντως πολύ σοβαρός και μετρημένος στην μέχρι τώρα διαδρομή του σε σχέση με δηλώσεις περί Π.Α.Ο.Κ. και επειδή έχει τεράστια εμπειρία από ποδόσφαιρο και οργανισμό Π.Α.Ο.Κ., είμαι πολύ αισιόδοξος ότι ο συμβουλευτικός του ρόλος θα είναι καταλυτικός για την συνολική πρόοδο της ομάδας μας!!!!


Υ.Γ. Δοξάζω τον Θεό που με αξίωσε να είμαι τότε μέσα στο γήπεδο και είδα εκείνο το γκολ ζωντανά, μιας και δεν καταγράφηκε από καμία κάμερα λόγω "θεμάτων" που είχε τότε ο αείμνηστος Παντελάκης με τα (κρατικά μόνο φυσικά και όλο κι όλο δύο) κανάλια...Ακόμα κυκλοφοράει ολοζώντανο ως "το τέλειο γκολ" μέσα στον νου μου...

Υ.Γ. 2...Ένα παρόμοιο έχω δει από τότε μονάχα απ τον Ντένις Μπέρκαμπ σε ένα παιχνίδι της Άρσεναλ...
Τελευταία επεξεργασία από goran 64 και Τετ 19 Οκτ 2016, 12:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό DC » Τετ 19 Οκτ 2016, 11:44

goran 64 έγραψε:........
Υ.Γ. Δοξάζω τον Θεό που με αξίωσε να είμαι τότε μέσα στο γήπεδο και να δω εκείνο το γκολ ζωντανά, μιας και δεν καταγράφηκε από καμία κάμερα λόγω "θεμάτων" που είχε τότε ο αείμνηστος Παντελάκης με τα (κρατικά μόνο φυσικά και όλο κι όλο δύο) κανάλια...Ακόμα κυκλοφοράει ολοζώντανο ως "το τέλειο γκολ" μέσα στον νου μου......

Με αυτόν τον καημό θα πεθάνουμε πολλοί Γρηγόρη. :cry:
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.
Να μετονομαστεί η Θύρα 5 σε Θύρα Pablo Garcia.
Άβαταρ μέλους
DC
 
Δημοσιεύσεις: 7287
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό back in black » Τετ 19 Οκτ 2016, 11:46

Goran έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη φράση ειπώθηκε απο το Γιώργο Σιδέρη, τον παλιό σπουδαίο παίκτη, ο οποίος τότε σχολίαζε το παιχνίδι στο κρατικό ραδιόφωνο.
The game is about glory
Άβαταρ μέλους
back in black
 
Δημοσιεύσεις: 2200
Εγγραφή: Πέμ 18 Δεκ 2014, 20:14

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 19 Οκτ 2016, 11:57

Ίσως @back, δεν είμαι σίγουρος φίλε, γιατί ξέχασα πότε και που το είχα διαβάσει...Πάντως σίγουρα είχε ειπωθεί από κάποιον που αντικειμενικά για όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο τότε μόνο άμπαλος δεν μπορεί να ήταν... 8-)
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Τετ 19 Οκτ 2016, 12:27

Στο 6-1 των Σερρων ο Κουδας δεν επαιζε το 1987(σταματησε το 1984 το ποδοσφαιρο).
Οτι καλυτερο υπαρχει απο τους βευερανους μαζι με τον Αποστολιδη,ειδικα σε ηθος.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
 
Δημοσιεύσεις: 5470
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό Ale » Τετ 19 Οκτ 2016, 12:43

kataramenos5 έγραψε:Σορυ για τα ορθογραφικα ,τα βλεπω μετα (γιατι αραγε :? ) αλλα μερικες φορες ειναι αργα. :(

Λόγω επειδή από την πολλή.... χωριάτικη.
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 19 Οκτ 2016, 12:44

:oops: Δίκαιο έχεις Τέο, τα μπέρδεψα ο αλτσχαϊμεράκιας ξανά μανά...Mea culpa... :oops:
Στις Σέρρες ήταν μεν πάλι, αλλά στο 4-0 της περιόδου '83-'84... :)
Βλέπεις ήταν και πολλά τα εντός έδρας παιχνίδια τότε που λόγω τιμωρίας μας παίζαμε "εκτός"... ;)


Υ.Γ. Σπεύδω να το αλλάξω για να μην παραπληροφορούμε και τους νεότερους... :ugeek:

Υ.Γ. 2...Πάντως και στην τσαπού με 6-1 του '87 πάλι μέσα στο γήπεδο ήμουν, ξανά στις Σέρρες... :D
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Τετ 19 Οκτ 2016, 12:54

Τι βροχη ειχε ριξει εκεινη την ημερα,στην κυριολεξια(και απο γκολ).Μακαρι να ερθουν τετοιες μερες.
Γρηγορη ολοι το παθαινουμε αυτο και ας ειμαστε νεοτατοι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
 
Δημοσιεύσεις: 5470
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τετ 19 Οκτ 2016, 12:55

Ale έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Σορυ για τα ορθογραφικα ,τα βλεπω μετα (γιατι αραγε :? ) αλλα μερικες φορες ειναι αργα. :(

Λόγω επειδή από την πολλή.... χωριάτικη.


Να τ αλλαξω σε riganatos5?
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες