ΠΑΟΚ - Κολοσσός 85-73,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: ΠΑΟΚ - Κολοσσός 85-73,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

χάρηκα που είδα φίλους και γνωστούς στην κερκίδα, πρώτο ματς πάντα έχει χαρά μετά από τέτοια προσμονή...
η άτιμη η μασκοτ αετός εξαφανίστηκε μετά το ημίχρονο και τον έψαχνε ο μικρός μου, αναγκάστηκα να πω ότι αρρώστησε και είναι στα αποδυτήρια...
μπράβο και στο Σήφη που μοίρασε σημαιάκια...
ρε πότε λέρωσαν τα καινούρια καρεκλάκια έλεος δηλαδή...

αγωνιστικά πολύ περίεργα τα πράγματα, απορώ γιατί στα χαρτιά έδειχνε πολύ ισορροπημένη η φετινή ομάδα...

σήμερα δεν το καταλάβατε κάποιοι αλλά αν πέφταμε σε καμιά συγκυρία καλής εμφάνισης τσαμπίκων και το χάναμε, η χρονιά ήταν τελειωμένη όχι απλά, αλλά και με μάχη στα κάτω πατώματα...
γι αυτό είχα πολύ άγχος, τελικά μόλις μάθαμε ότι έχασε το σκουλίκι λέω Οκ σήμερα είναι μια καλή μέρα θα το πάρουμε...
η ομάδα το πήρε ψιλοάνετα, είχε ευστοχία απέξω μετά το ξεκίνημα, πολύ καλοί οι Λίνος Απόλλων και από κοντά ο Σαιμπερτ...το σμολ μπολ και Λινο Πεινερς στα ελ και μόνο ψηλό τον Κλάντον με άρεσε!
πολύ αμφισβήτηση για τον Σέρβο είδα, εγώ το παιδί βλέπω έχει δυνατότητες και αν συγκεντρωθεί μπορεί να έχει μια σταθερή παρουσία...
Γιατί ρε παιδιά βάζουμε στάμπα συμπληρωματικός στον Λίνο; το παιδί έχει πολύ υψηλό ταβάνι, παίζει σταθερά καλά είναι νέος και δείχνει μεγάλη βελτίωση από τα παλιά που ξέραμε. Και πιο αντρίκια παίζει . Αφήστε τη γκρίνια να βοηθήσουμε να γίνει παίκτης πρωταγωνιστής...είναι και νέος και μπορούμε να επενδύσουμε πάνω του...

θέλω μια αλλαγή άμεσα ειδικά όσο λείπει ο Μαργαρίτης, τον Τέυλορ με ένα άλλο μαύρο πιο ψηλό και αλτικό, να είναι rim protector, defender και round mound of rebound...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δεν είδα το ματς λόγω δουλειάς.
Από τα στιγμιότυπα κατάλαβα, πως πήγαμε σε πολλά τρίποντα και τραβηγμένες προσπάθειες.
Ισχύει;
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Πήγαν αρκετές επιθέσεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο ίσως γι'αυτό αλλά βγάλαμε και καλές φάσεις.
Αυτοί που μπορώ να εμπιστευτώ είναι ο Λιθουανός, ο Κλάντον, ο Λίνος. Οι άλλοι μαύροι πρέπει να ανέβουν οπωσδήποτε και ο Τέιλορ μάλλον πρέπει να μας χαιρετήσει.
Τρομερά μικρή η προσέλευση του κόσμου (500-600) ιδίως για πρώτο αγώνα εντός, δεν υπάρχει δικαιολογία ό,τι ομάδα και να έχεις δεν υπάρχουν 1000-2000 ΠΑΟΚτσήδες που να νιώθουν;;;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μπορώ να γράφω μέχρι το βράδυ που αρχίζει η μάχη με τη γριά αλλά δεν θα το κάνω σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ήττα με το καλαμίτσι. 2 πράγματα μόνο:

αυτό που παίξαμε χτες δεν έχει σχέση ούτε στο 1/1000 από αυτό που προσπαθούσαμε και προπαντων ΠΑΙΖΑΜΕ (όντως) σε ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ. (1.5 transition σε 70+ επιθέσεις)

και 2ον, αν είναι να έχεις 4 αμερικανούς και οι 2 σε κάθε ματς να μένουν (πρακτικά) στο μηδέν μάμα μας. Δλδ αν είναι να παίρνω αμερικανό όπως το 1982 που δεν ξέρανε πού είναι η Ευρώπη και η Ελλάδα και να περιμένω 10 ματς για να μου παίξει τι να το κάνω? ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ κύριοι του μπάσκετ, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. ούτε μά ούτε μού. τον παίρνεις πέμπτη, το σάββατο σου βάζει 10 πόντους, κατεβάζει και 5 σκουπίδια και τέλος. κύριε Bryant μου κάνεις σταυρωτή με την cska και δεν μπορείς να βάλεις καλάθι εντός παιδιάς σε 2 ματς στην α1 με κολοσσό και καλαμίτσι? πλάκα κάνουμε τώρα? και μιλάμε για άσσο που παίρνει ένα screen και το μπουμπουνάει. τι ν αυτά ρε, τι ν αυτά?
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Αυτο για το transition σκεφτομουνα και εγω.Που ειναι η ομαδα που φετος ταχα θα ετρεχε και θα ηταν πιο ελκυστικη?Χτες τουλαχιστον δεν φανηκε καμια τετοια διαθεση και για μενα το να παιξεις γρηγορα δεν ειναι μονο να βγαλεις δυο αιφνιδιασμους..ειναι και ποσο γρηγορα εκτελεις τις επιθεσεις 5 εναντιον 5,να μπορεις να βγαλεις καλα σουτ στα 10 δευτερολεπτα και οχι σκοτωμενα μετα τα 20.Μου φαινεται ηταν απλα ενα πιασαρικο σλογκαν του καλοκαιριου χωρις να υπαρχει η δυνατοτητα να μετουσιωθει στο παρκε.

Εντυπωσιακος Χρυσικοπουλος,αν μπορεσει να κανει τετοιες εμφανισεις σταθερα θα προκειται για μεγαλη κινηση που τον κλεισαμε με κλειστο για τοσα χρονια και ναι εγω δεν τον πιστευα και με βουλωνει το στομα.Νομιζω οτι του εκανε καλο οτι παιζει πιο κοντα στη ρακετα.Με τετοιο κορμι και τετοια ακρα(ενα κεφαλι πιο ψηλος απο τον Κλαντον ειναι) καλυτερα να παιζει στο 4,περιφερειακος δεν ειναι το παιδι,που προσπαθουσαν να τον κανουν με το ζορι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πολυ σημαντικη η χθεσινη νικη για να μη μπουμε σε περιπετειες απο τοσο νωρις στη σεζον...σταθηκαμε τυχεροι σε καποια μεγαλα σουτ και απο ενα σημειο και μετα τα πραγματα κυλησαν ομαλα...

κορυφαιος ενας τυπος που μοιζει με το χρυσικοπουλο αλλα δεν παιζει σαν το χρυσικοπουλο που ξεραμε...απο εκει και περα η ομαδα εχει μεγαλα προβληματα ακομα δεν μπορει να τρεξει στο γηπεδο και ξεκιναει πολλες φορες επιθεσεις στα 10 sec...

βλεπω αρκετα μεγαλο προβλημα στους αμαερικανους...ιδιως αυτος ο teilor πραγματικα απορω τι σκεφτομασταν οταν τον πηραμε δεν δικαιωνει καμια προσδοκια :cry:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μηπως πηραμε τον λαθος Τειλορ?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι να σε πω ρε καταραμενε μου προς το παρον πιο πολυ με τρειλορ μοιαζει παντως :ugeek:

δε γινεται οι αμρικανοι να ειναι αναπληρωματικοι των ελληνων δεν μπορει να συνεχιστει αυτο για πολυ καιρο και ετσι οπως βλεπω τα πραγματα 1-2 θα την πληρωσουν τη νυφη...ε ο πρωτος υποψηφιος που βλεπω ειναι αυτος...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:τι να σε πω ρε καταραμενε μου προς το παρον πιο πολυ με τρειλορ μοιαζει παντως :ugeek:

:lol: :lol: :lol:
Δε ξερω ρε Σερα ισως φταιει κι ο τροπος που παιζουμε.Ειπα να δω κανα βιδεο μαπας και καταλαβω τι του βρηκαν
και ειδα οτι οταν επαιρνε τη μπαλα στο Low post κι εβαζε πλατη ,ηταν καλος.Σε μας δε θυμαμαι καμια τετοια φαση,ολο εξω απ το τριποντο βολοδερνειΚι εκει υποτιθεται οτι εχει καλο σουτ αλλα δε το δα.Να παιζουν ρολο οι διαφορετικες αμυνες? :?
Τες πα και το κοκορετσι αμα το δεις αψητο μια ψιλοαναγουλα στη φερνει.Μετα ομως.....Ο μαγειρας(Σουλης) ξερει παντοτε καλυτερα κι ο Ματζικ φυσικα δεν ειναι τυφλος.Υπομονη και στηριξη οσο μπορει ο καθενας.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Παιδια ας κανουμε λιγη υπομονη....κρινουμε τον Τειλορ απο 3 επισημα παιχνιδια....ενα παιδι που πρωτη φορα παιζει επαγγελματικο μπασκετ και πρωτη φορα φευγει απο την χωρα του....δεν ειναι ευκολη η προσαρμογη.
Εγω πιστευω οτι θα δειξει πραγματα....απλα θελει χρονο....οσο περναει ο καιρος θα γινεται καλυτερος και θα δεσει με την ομαδα. Οσο για τον Λινο πραγματικα το παιδι φετος δειχνει διαθεση και εχει σκοπο αν μεινει και υγιης γιατι ειναι λιγο γυαλινος να βγει ο πιο βελτιωμενος παικτης απο περσυ και ισως του χρονου ακουστει το ονομα του για ομαδες Ευρωλιγκας οι οποιες θα πρεπει να πληρωσουν αρκετα για να τον αποκτησουν (με 3 χρονια ακομα συμβολαιο νομιζω οτι ενα 400.000 ισως και λιγο παραπανω).
Ο Σαιμπερτ πιστευω οτι παιχνιδι με παιχνιδι θα αρχισει να παιρνει πιο πολλες προσπαθειες και θα ευστοχει σε πολυ περισσοτερα σουτ....(γιατι ειναι φονιας 8-) 8-) 8-) 8-) )
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα,πάμε τώρα για την νίκη στο πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”