Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
To κυνηγι της μου αρεσει αλλά για την γευση της δεν τρελαινομαι.kataramenos5 έγραψε: Απλα περιμενουμε τον παπα να την πετυχει με το δικανο.
ΥΓ Ποιος τον ακουει με τα ξενοφερτα ποτα που βαζετε και παρασερνετε κι εμας τους αθωους..
Τις πιο πολλες(πάπιες) τις δινω "πεσκεσι".
Μα δεν ξερετε να πινετε κιολας.
Τι δουλεια εχουμε εμεις με τα κριθαροζουμια.
Τωρα με νευριασατε και θα χτυπησω μια Μπελουγκα.......σκετη φυσικα.
Σκότωνα για μία λίγδα από τον παλιό Γιώτη τώρα.Kostas_Peraia4 έγραψε:Καρμποναρα ε?Εγω θα την βγαλω με γυρονια σημερα
- kataramenos5
Καλυτερα να εχεις μια τουρτα να τρως κι ας τσιμπαει και κανενας αλλοςbarlow4 έγραψε:καλυτερα να φας φασολαδα κ να τη φας μονος σου παρα να φας αρνακι κ να τσιμπανε κ αλλοι..Ale έγραψε:Κάτσε φάε όσπρια τότε.
παλια κινεζικη παροιμια
παρα να εχεις ενα κουβα σκατα και να τα τρως μονος σου.
παλια κερατιατικη παροιμια.
απο το κακο στο χειροτερο παςAle έγραψε:Σκότωνα για μία λίγδα από τον παλιό Γιώτη τώρα.Kostas_Peraia4 έγραψε:Καρμποναρα ε?Εγω θα την βγαλω με γυρονια σημερα
Σαφώς σοφός ως φως.prist64 έγραψε:Καλυτερα να εχεις μια τουρτα να τρως κι ας τσιμπαει και κανενας αλλοςbarlow4 έγραψε:καλυτερα να φας φασολαδα κ να τη φας μονος σου παρα να φας αρνακι κ να τσιμπανε κ αλλοι..Ale έγραψε:Κάτσε φάε όσπρια τότε.
παλια κινεζικη παροιμια
παρα να εχεις ενα κουβα σκατα και να τα τρως μονος σου.
παλια κερατιατικη παροιμια.
Τον παλιό όμως.barlow4 έγραψε:απο το κακο στο χειροτερο παςAle έγραψε:Σκότωνα για μία λίγδα από τον παλιό Γιώτη τώρα.Kostas_Peraia4 έγραψε:Καρμποναρα ε?Εγω θα την βγαλω με γυρονια σημερα
Πριν χαλάσει.
kataramenos5 έγραψε:Ρεβυθια στη γαστρα με μελιτζανες.Σλουρπ.Ale έγραψε:Κάτσε φάε όσπρια τότε.
Αρνακι στην γαστρα με κυβακια μελιτζανας στον ξυλοφουρνο του παπά......ξεχασμενη για ωρες.
Δεν ακαταλαβα,βαθιά ακουγεσαι.
- Kostas_Peraia4
Εγω πηρε τελικα μια μεριδα κοντοσουβλι,μισο χοιρινο μισο κοτοπουλο και ηρθα στα ισα μου