21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκε ο Ιvic και σε άφησε εκτός στην Βέροια. Τρελαίνομαι.
Μπορεί τις τρύπες και τις λακκούβες του γηπέδου, αλλιώς δεν εξηγείται... ;)

Ένα πιθανό απλό διάστρεμμα θα τον πήγαινε πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, μαζί του όμως θα άφηνε πίσω κι όλη την ομάδα πιθανά... :roll:

Θα το διαπιστώσουμε στην συνέχεια μάλλον... 8-)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκε ο Ιvic και σε άφησε εκτός στην Βέροια. Τρελαίνομαι.
Προφανως την φυσικη κατασταση του,σε διαρκεια,σε ολο τον αγωνα,η οποια χθες μας εδειξε οτι ηρθε σε αυτην και οτι απο τουδε και στο εξης θα παιζει βασικος σε ολη την διαρκεια των αγωνων,που θα τον επιλεγει να παιζει ο Ιβιτς.

Σαν να μου φανηκε χθες οτι εχασε λιγα κιλα ή οχι.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Απο δω και περα βασικος και αναντικαταστατος.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

για το ελληνικο πρωταθλημα εισαι ταμαμ παικταρα μου. δουλεψε ρε λιγο τη φυσικη σου κατασταση να ανταπεξερχεσαι. ειναι ντροπη να λεμε για αθλητη 28 χρονων δεν βγαζει πανω απο 60 λεπτα
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Πανέμορφο το πρώτο παστέλι αλλά όντως φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου φυσική κατάσταση.Μετά το 60-70 τα φτυσε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενω ο Βλανταν ηταν παραδειγμα φυσικης καταστασης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νομιζω πληρώνει οτι ειναι ραθυμος στα μαρκαρίσματα , σε σημείο να εκνευρίζει ...ειδικα αν εχεις συντηρητικό προπονητη

Αλλα κανιας η τσιμι συν ΜΠΙσεσβαρ πρεπει να ναι ενδεκάδα κ να συμπληρώνονται απο σαχοφ η χαριση
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Ενω ο Βλανταν ηταν παραδειγμα φυσικης καταστασης.
άσχετο αλλά κι ομως
Ο βλανταν είχε από τα καλύτερα εργομετρικα για την ηλικία του.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Ακόμα και να μην έλεγε αυτό ο ντέσπε (που δεν το γνώριζα) ο Βλάνταν με τον Μπίσε δεν έχουν καμία σχέση σε σωματοδομή με τον πρώτο να έχει πιο "βαρύ" σκαρί,επίσης ο Ίβιτς ήταν 31 όταν ήρθε ρε φιλαράκι...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειχε αρκετα καλυτερη φυσ.κατασταση.θυμισου το ματς με τσσκα.
Επισης ο λογος που μπορει να μενει εκτος δεν εχει μονο να κανει με τη φυσικη κατασταση,νομιζω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για αυτο το λεω και εγω.Ολα αυτα περι φυσικης καταστασης τα θεωρω πληρως ανυποστατα.Σε ενα πρωταθλημα που δεν φημιζεται για την ταχυτητα του δεν αφηνεις εκτος τον μονο σου ποιοτικο πλει μεικερ επειδη υπολειπεται σε φυσικη κατασταση ενω ειναι στην ομαδα πλεον 3 και βαλε μηνες.Εγω να ξεκινουσα ποδοσφαιρο σε τοσο χρονικο διαστημα θα εβγαζα μαραθωνιο.Αλλοι οι ειναι οι λογοι που ενδεχομενως κανουν τον Ιβιτς να εχει ερωτηματικα.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Το πλασέ που κάνει στο 1ο γκολ είναι απλά ΓΚΑΥΛΑ! Έχει παρα πολλα να προσφέρει , πιστεύω θα είναι απαραίτητος παίκτης μεσα στην χρονιά ! Το κακό του ειναι οτι δεν μαρκάρει ... και μαλλον αυτο δεν καθεται καλα στο Ιβιτς
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Για αυτο το λεω και εγω.Ολα αυτα περι φυσικης καταστασης τα θεωρω πληρως ανυποστατα.Σε ενα πρωταθλημα που δεν φημιζεται για την ταχυτητα του δεν αφηνεις εκτος τον μονο σου ποιοτικο πλει μεικερ επειδη υπολειπεται σε φυσικη κατασταση ενω ειναι στην ομαδα πλεον 3 και βαλε μηνες.Εγω να ξεκινουσα ποδοσφαιρο σε τοσο χρονικο διαστημα θα εβγαζα μαραθωνιο.Αλλοι οι ειναι οι λογοι που ενδεχομενως κανουν τον Ιβιτς να εχει ερωτηματικα.
Εγώ ειμαΙ σίγουρος ότι ο λόγος που τον έβγαλε στο ημίχρονο με την Ξάνθη ηταν γιατι του εκανε τριαντα φορες παρατήρηση να παίζει στον άξονα και αυτός συνέκρινε συνέχεια αριστερά με αποτέλεσμα να ακυρώνει και τον Γκάρι και την δεξιά πλευρα. Αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που δεν ξεκίνησε και με Βέροια.τον οποίο το θεωρώ λάθος το οποίο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από την στιγμή που Πίσω από τον κλαους επέλεξε τον φακ ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί σαν επιτελικός
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

theo-drama έγραψε:
Προφανως την φυσικη κατασταση του,σε διαρκεια,σε ολο τον αγωνα.
Αυτά που λες τα πιστεύεις; Έχεις μόνο ένα αξιόπιστο δεκάρι στην ομάδα και το αφήνεις έξω; Άλλοι δύο βαθμοί πεταμένοι. Ξεκίνα τον και αν κουραστεί, στο β΄ ημίχρονο, βγάλ' τον. Μέχρι τότε θα έχουμε πάρει το αποτέλεσμα. Τι μου τον βάζει στο 60΄ όταν άρχισαν να μας ζώνουν τα φίδια και το άγχος μεγάλωνε;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αναρωτιέμαι για ποιους λόγους με την Ξάνθη εντός, μόλις μια εβδομάδα πριν την Βέροια δηλαδή, δεν είχαμε πάρει με αυτόν στην αρχική 11άδα ήδη το αποτέλεσμα στο 1ο ημίχρονο, πριν δηλαδή τον βγάλει αλλαγή... :? :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”