obanebane έγραψε:Ο αδερφος μου,μου ειπε τεσσερα θα τους βαλουμε.
Εγω λεω θα χασουμε.

0-1, γκολάκι ο Τζαβέλλας. Ας είμαστε συγκρατημένοι.
obanebane έγραψε:Ο αδερφος μου,μου ειπε τεσσερα θα τους βαλουμε.
Εγω λεω θα χασουμε.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσον αφορά στον καιρό της Τρίπολης την Δευτέρα:
1. το freemeteo δίνει απλώς αυξημένη συννεφιά μεταξύ 12:00 και 18:00 με μικρή πιθανότητα ψιχάλας (υετός 0,1mm στις 15:00 και 0,1 στις 18:00). Θερμοκρασία στους 28 βαθμούς το μεσημέρι και 24 το απόγευμα.
2. το meteo.gr δίνει βροχή το μεσημέρι (15:00) με 23 βαθμούς και ασθενή βροχή το βράδυ (21:00) και 19 βαθμούς.
2ωρο ειναι αρκετο.Τα λεμε εκει.BigBaby έγραψε:Λογικα θα ειμαι στο παιχνιδι της Τριπολης αν ειμαι καλα!!!
Θα ειναι κανενας αλλος?? Ελπιζω να μην αργησω απο την δουλεια....ενα 2ωρο δεν ειναι η Τριπολη απο την Αθηνα???
+4obanebane έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσον αφορά στον καιρό της Τρίπολης την Δευτέρα:
1. το freemeteo δίνει απλώς αυξημένη συννεφιά μεταξύ 12:00 και 18:00 με μικρή πιθανότητα ψιχάλας (υετός 0,1mm στις 15:00 και 0,1 στις 18:00). Θερμοκρασία στους 28 βαθμούς το μεσημέρι και 24 το απόγευμα.
2. το meteo.gr δίνει βροχή το μεσημέρι (15:00) με 23 βαθμούς και ασθενή βροχή το βράδυ (21:00) και 19 βαθμούς.
Θα φαμε το γνωστο π@υτσοκρυο που τρωμε συνηθως,αυτο λεει η πειρα μου και δε πεφτει εξω,εσεις κοιταξτε τα μετεο.
Λιγο πατημενο σε βλεπω...IKARIA_4 έγραψε:Για τριπολη, προγνωση καιρου, δεν υπαρχει.
οσο για αποσταση, απο Αθηνα ειναι 1.30 ωριτσα με αμαξι.
χαλαρα, και βουρ για γουρνοπουλα μετα.
Θες και μπουζοπούλα εεε;IKARIA_4 έγραψε:Για τριπολη, προγνωση καιρου, δεν υπαρχει.
οσο για αποσταση, απο Αθηνα ειναι 1.30 ωριτσα με αμαξι.
χαλαρα, και βουρ για γουρνοπουλα μετα.