5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Δε νομίζω ότι ήθελε να μείνει στην ομάδα μετά το κόψιμο από τον Ίβιτς. Γι αυτό αρνήθηκε να πάει δανεικός χωρίς οψιόν. Έψαξε για πώληση, δεν τη βρήκε, πήρε στο τέλος το δανεισμό με οψιόν. Έτσι δείχνουν οι κινήσεις του όλο το καλοκαίρι.
- john4serres
- Kostomanolis
- ΑποστόληςΑ
Επειδή ραδιόφωνα δεν ακούω μπορεί κάποιος να μας πει τι γίνεται με τον Χατζηισαΐα;
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι σήμερα πρέπει να υπογράψει, αλλιώς μένει. Κολλάει στη ρήτρα, που οι Ρουμάνοι θέλουν 600 χιλιάρικα, ενώ εμείς τα διπλά.
Δηλαδή πήγαμε σοβαρά και ζητήσαμε περισσότερα χρήματα ως ρήτρα απ' όσα χρήματα δώσαμε για τον Βαρέλα; Το είπαμε σοβαρά ή απλά κάναμε χιούμορ;
Μια θλιβερή ιστορία...
Κάτι μου λέει πως το επόμενο καλοκαίρι θα παρακαλάμε να φύγει χωρίς αποζημίωση.
Μια θλιβερή ιστορία...
Κάτι μου λέει πως το επόμενο καλοκαίρι θα παρακαλάμε να φύγει χωρίς αποζημίωση.
Πιο θλιβερη ιστορια ειναι να μη ξερεις τι ποσα δινει η ομαδα (η να εισαι τοσο κακος στα μαθηματικα που να βλεπεις το 1.2 > 1.4)

Είναι γελοίο να ζητάμε ρήτρα πάνω από 500Κ για παίκτη που δεν υπολογίζουμε με την ποιότητα που έχει ο ποδοσφαιριστής Χατζηισαϊας. Εγώ θα έμενα ευχαριστημένος ακόμη και αν η ρήτρα του Μπεκάλη ήταν και 300Κ. Από το να πληρώνει ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο μισθό + εφορία, ας πάει στη Στεάουα μόνιμα. Αν τώρα ο παίκτης δε θέλει μεταγραφή το 2017 στη Στεάουα, άσχετα με το ύψος της ρήτρας, ο παίκτης έχει το δικαίωμα να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να ακυρώσει τη προσφορά που θα καλύψει τη ρήτρα.
Πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό (αν η ειδηση είναι αληθινή): Ο Χατζηψηλός δε θα θελήσει με τπτ να μείνει Ρουμανία, άρα η ρήτρα μπορεί να μπει άνετα πολύ χαμηλά.
Πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό (αν η ειδηση είναι αληθινή): Ο Χατζηψηλός δε θα θελήσει με τπτ να μείνει Ρουμανία, άρα η ρήτρα μπορεί να μπει άνετα πολύ χαμηλά.
Μάλλον δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, γιατί συγχρόνως υπογράφει κάτι ανάλογο και ο ποδοσφαιριστής. Βλέπε δανεισμό Σαμπο.
Εκτός της περίπτωσης, που αν ο παίχτης πάει καλά, Μπεκαλης και παίχτης επιλέγουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Βλέπεις λοιπόν, ότι μπορεί να μην είναι τόσο γελοίο.
Εκτός της περίπτωσης, που αν ο παίχτης πάει καλά, Μπεκαλης και παίχτης επιλέγουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Βλέπεις λοιπόν, ότι μπορεί να μην είναι τόσο γελοίο.
- ΑποστόληςΑ