Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό pilotos » Σάβ 03 Σεπ 2016, 23:49

Ναι, δεν είχαν και επικοινωνία με τον έξω κόσμο
Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ανέκδοτο της υπόθεσης σε ένα κράτος προτεκτοράτο...

SM-G935F
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Σάβ 03 Σεπ 2016, 23:55

Το κακο ειναι οτι τ ονειρο μου τελειωνει νωρις.Αντε υπομονη μεχρι το αλλο καλοκαιρι κι αν παλι.Μαμο τη καραφλα σου παλιοκορακι.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26576
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό K_geo » Σάβ 03 Σεπ 2016, 23:58

εμενα μου αρεσε παντα εκεινο που ελεγε στοχος ειναι να κερδίσουμε ολα τα ματς. φέτος μάλιστα μπορούμε να το πούμε πιστεύω ρε γμτ. :roll:
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17888
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Ριαν_Καπαγιαννιδης » Κυρ 04 Σεπ 2016, 13:59

Παντως ενας αθλητικος συλλογος που στοχευει αποκλειστικα και μονο στην επιτυχια, καπου το χανει. Ο ΠΑΟΚ για παραδειγμα σαφως και θα επρεπε να επιθυμει καθε χρονο να ειναι και καλυτερος, να κατακτα τιτλους κλπ, αλλα υπαρχει και μια "υποχρεωση": αυτη της προσφορας προς την κοινωνια. Θα επρεπε να προαγει τα υγιη ιδανικα του αθλητισμου (αφοσιωση, συναγωνισμος κι οχι ανταγωνισμος, fair play, δουλεια κλπ), να παρεχει μια ευκαιρια στα παιδια της περιοχης (Τουμπα -> Θεσσαλονικη -> Βορεια Ελλαδα) να μαθουν το αθλημα και να το εξασκησουν κλπ κλπ. Ειναι που ειναι σκατα το ποδοσφαιρο, εχει γεμισει που εχει γεμισει σκανδαλα, ξεπλυματα χρηματος, μαφιες, χουλιγκανισμους, στημενους αγωνες και στοιχηματα, τουλαχιστον για οσους το βλεπουμε ως μια διασκεδαση κι ως ενα παιχνιδι που σε ξαναγυρνα σε εποχες αθωοτητας, αυτο που περιεγραψα παραπανω εχει την σημασια του.

Τωρα στα αμιγως αγωνιστικα, το ποστ μου στο οποιο απαντησε ο Τολης και ξεκινησε αυτη η κουβεντα αναφερεται στην αναπτυξη μιας ποδοσφαιρικης φιλοσοφιας η οποια να ειναι ανεξαρτητη προσωπων. Να πουμε πχ οτι ο ΠΑΟΚ θα παιζει 4-3-3 no matter what, με νεαρα παιδια, ταχυτητα και με στοχο να βαλει ενα γκολ παραπανω απ'οσα φαει. Ή οτι θα παιζουμε 5-4-1 με 33χρονους κι οποιος μας βαλει γκολ θα χει να το διηγειται στα εγγονια του. Κατι, οτιδηποτε, ωστε να παιρνουμε προπονητες αποκλειστικα βασει αυτου του κριτηριου, ωστε οι τεχνικοι διευθυντες μας να μην ακυρωνουν ο ενας το εργο του αλλου και να ξερουν απο που να ψωνιζουν, ωστε οι γυμναστες μας να ειναι ειδικοι και καταλληλοι ωστε να υποστηριξουν αυτο το προτζεκτ κι ωστε κι οι παικτες που σκοπευουμε να φερουμε να ξερουν οτι αυτος ο συλλογος εχει κατι συγκεκριμενο να τους δωσει. Κι ενα τετοιο μοντελο οφειλει να βασιζεται στις ακαδημιες της ομαδας. Πολλοι θα πουν "οι ακαδημιες μας ειναι ο Κλαους, ο Κιτσιου, ο Κατσε κι αυτοι στην καλυτερη περιπτωση". Δυο απαντησεις υπαρχουν εδω. Πρωτα απ'ολα, αλλαζεις το πως εκπαιδευεις τους νεαρους αθλητες σου. Ο Τολης εφερε το παραδειγμα της Μπαγερν, εγω θα σας παω στο μπασκετ οπου ολοι οσοι παρακολουθουν εφηβικα κλπ στην Ελλαδα εχουν να λενε για τον στραγγαλισμο του ταλεντου του καθε παικτη στον βωμο της εκμαθησης του "σκεπτομενου μπασκετ". Το σημαντικο ειναι να επιτρεπεις στο ταλεντο να αναδεικνυεται και να μην προσπαθεις να το δαμασεις, αλλα να προσφερεις στα παιδια τακτικη παιδεια. Αυτο υπερβαινει την εκμαθηση μιας τακτικης κι αφορα περισσοτερο στην κατανοηση του "πως λειτουργει το αθλημα", τι κανω με την μπαλα, τι κανω χωρις, πως παιρνω αποφασεις, ποτε ανεβαζω ρυθμους και ποτε κατεβαζω, που πρεπει να βρισκομαι οταν ο ταδε βρισκεται εκει κι ο δεινα αλλου κ.ο.κ. Ολα αυτα χωρις να σε νοιαζει το τελικο αποτελεσμα και χωρις να μαλωνεις τον αθλητη αν καπου στην ασκηση σου κανει και 2 χαζες ντριμπλες για να δειξει το ταλεντο του. Ο Γκουαρντιολα πχ δηλωνει οτι δουλεια του προπονητη ειναι να φερει την μπαλα στο καταλληλο σημειο του τελευταιου τριτου του γηπεδου, επειτα μιλαει το ταλεντο. Δευτερον, υπαρχουν παραδειγματα παικτων με ελαχιστο ταλεντο που μεσα σε ενα τετοιο πλαισιο μεγαλουργησαν. Η Γιουναϊτεντ του τρεμπλ πχ, ειχε 2-3 πολυ καλους παικτες, τον καλυτερο τερματοφυλακα που εχω δει ποτε και 6-7 παικτες που αν τους εφερναν σημερα στον ΠΑΟΚ (!) θα γκρινιαζαμε. Στην Μπαρτσελονα της εποχης Πεπ επαιξαν και πηραν τιτλους παικτες που εκτοτε βολοδερνουν. Ο Αγιαξ του 96 εβγαλε τον κορμο της εθνικης Ολλανδιας και παιχταραδες, αλλα καποιοι απογοητευσαν διοτι εκτος της φιλοσοφιας του συλλογου ασφυκτιουσαν. Ακομα κι ενας μετριος λοιπον παικτης, οταν αγωνιζεται σε ενα ιδανικο γι'αυτον πλαισιο μεταμορφωνεται σε αξιολογο στελεχος της 11αδας. Και το σκαουτινγκ στο εξωτερικο σε πολυ μικρες ηλικιες ειναι υπεραπαραιτητο ωστε να καλυπτεις τα πραγματικα κενα που εχεις ως ομαδα στην U20.

Για να κλεισω το σεντονι, ομαδα για μενα με στοχους και προοπτικη δεν ξεκινας να κανεις με ελευθερους και εμπειρους. Πρωτα απ'ολα χτιζεις τον μονιμο και διαχρονικο μηχανισμο παραγωγης παιχτων, την U20 και ελπιζεις να σου γεμισει τις γραμμες με αξιολογα στελεχη. Τοτε και μονο τοτε πας και φερνεις απο εναν εμπειρο παιχταρα σε καθε γραμμη και εισαι ετοιμος.
Ριαν_Καπαγιαννιδης
 
Δημοσιεύσεις: 2191
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Δευτ 05 Σεπ 2016, 13:27

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και πιστεύω αξίζει η κουβέντα για την μακροπρόθεσμη ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ μας, έτσι ώστε το όποιο αποτέλεσμα μίας σεζόν να είναι απλά ένα κομματάκι στο όλο παζλ.
Θεωρώ έχουμε την τύχη και την ευλογία, αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ να είναι σχετικά οικονομικά αυτάρκης. Κακά τα ψέμματα ο ΠΑΟΚ μας είναι στη 2η 50άδα των ευρωπαϊκών κλαμπ και στόχος πρέπει να είναι να σταθεροποοιηθείς στις θέσεις 25-50. Κατ εμέ με έναν συνδυασμό :
1. Ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής έτσι ώστε να έχεις 2-4 στο 1ο σου ρόστερ από αυτές, χωρίς όμως έκπτωση της ποιότητας (δηλαδή να παίζουν εκεί επειδή το αξίζουν)
2. Στοχευμένων αγορών παιχτών 21-24 ετών, που απλά χρήζουν προβολής στο επόμενο επίπεδο για να πάρουν τα πάνω τους και να μεταπωληθούν (Βιερίνια, Τσίμι, Μακ)
3. Στοχευμένων αγορών έτοιμων παιχτών ηλικίας >28 που θα σου καλύπτουν ποιοτικά, ουσιώδεις ανάγκες (πχ περίπτωση Μάτος, Κάνιας)
4. Προφανώς να κοιτάς και παίχτες που ενώ ξεκίνησαν δυνατά, μετά λόγω τραυματισμών κλπ έπεσε η τιμή τους, αλλά αν έχεις σκάουτερ που να εγγυάται την ποιότητά τους, τότε το όποιο στοίχημα έχει μικρότερο ρίσκο (πχ Μπεργκ σε βάζελο, Λούκας σε εμάς)
5. Εννοείται τις περιπτώσεις 1 και 2 κοιτάς να τις ¨μεταπουλήσεις¨ σε ομάδες ανώτερου επιπέδου (οικονομικά ή αγωνιστικά) έτσι να είσαι φερέγγυος πόλος ταλέντων
6. Το 1 το εξασφαλίζεις έχοντας πραγματικούς δασκάλους στα τμήματα υποδομής. Στην Ελλάδα κακά τα ψέμματα η πιο σοβαρή προσπάθεια εκεί ηταν του βάζελου τέλη 90ς, αρχές 00ς που είχε αξιολογότατη παραγωγή. Με σχετική σοβαρότητα και διάρκεια, γλυτώνεις άπειρα χρήματα σε θέσεις που πρέπει να καλύπτουν το ρόστερ. Π.χ. εξασφαλίζεις ο χψζ Κίτσιου (τυχαίο το όνομα) να μην υπολείπεται έτη φωτός ποιοτικά του χζψ Μάτος και να μην αναγκάζεσαι να πηγαίνει το μισό σου μπάτζετ αναγκαστικά σε ακριβά συμβόλαια. Γιατί να μην έχεις ¨δικα΄σου¨ σεντερμπακ πχ με τα χαρακτηριστικά ενός Βίτορ ή ακραίου μπακ με αυτά ενός Λέοβατς (που δεν είναι κάτι εξωπραγματικό).

Και τα Τοπ10 κλαμπς έτσι λειτουργούν. Από τις ακαδημίες πχ της Μπάγερν βγήκαν οι Σβάινστάιγκερ, Λαμ, Μύλλερ, Μπαντστούμπερ, Άλαμπα, Κρόος, Γκερέρο, Χούμμελς. Το θέμα της παιχτικής τακτικής ομοιομορφίας προβλημάτιζε και τον Löw έχοντας τις 2 σχολές, αυτές του Μονάχου (δηλαδή φιλοσοφία φαν Χάαλ) και του Μάιντζ με κυριότερους εκφραστές Κλοπ και Τούχελ. Ξέφυγα τώρα.

Επειδή έγινε αναφορά σε σύγκριση ποδοσφαίρου με μπάσκετ. Το επάγγελμα ¨προπονητής ποδοσφαίρου¨ είναι από τα λίγα (μαζί με το αστροναύτης) που δε γνωρίζω συμπατριώτη μας να έχει δουλέψει σε ομάδα πλην Ελλάδας (Κύπρου και Αραβίας εξαιρουμένων για προφανείς λόγους). Αυτό λέει πολλά.
Στο μπάσκετ από τα 80ς ακόμα είχες στην Ελλάδα αρκετούς προπονητές όπως ο Ματθαίου, ο Ροδόπουλος ή ο Κιουμουρτζόγλου με πολύ καλές θεωρητικές γνώσεις και το κυριότερο διάθεση να πάνε να μάθουν νέα πράγματα στις ΗΠΑ από τα κολλέγια κυρίως. Ως κι ο μισητός σε εμάς ξανθός, ένα καλοκαίρι στα 90ς είχε πάει Ιντιάνα και γύρισε εντυπωσιασμένος από τα συστήματα του Larry Brown για να ξεμαρκάρεται ο Ρέτζι Μίλλερ.
Στων ποδοσφαίρου σε υπόληψη έχω μόνο το Χάβο, που και οι ομάδες του σχετικά ωραία παίζουν και ο ίδιος κλείστηκε πρόπερσυ στις προπονήσεις του Κλοπ.

Για να κλείσω θα χαρώ επαναλαμβάνω ο ΠΑΟΚ να είναι ελκυστικός στόχος πολλών παιχτών. Κακά τα ψέμματα το πρωτάθλημά μας δεν το βλέπει κανένας απολύτως, οπότε μέσω των παιχνιδιών εθνικής ή ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Για αυτό θα επικροτήσω να δω και Γιαννούλη και Κουλούρη και Τσίμι και Χαρίση στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Δευτ 05 Σεπ 2016, 15:16

bane1980 έγραψε:Πιστεύεις όμως οτι μπορεί να εφαρμοστεί αυτό εδώ, όπου η νοοτροπία των μικρών για το ποδόσφαιρο είναι "να κάνω την πρώτη συμβολαιάρα, να βγάλω γκόμενα, να κάνω το tatoo και να αφήσω φράντζα";
Το βλέπω και στη δουλειά μου που δουλεύουμε με ηλικίες 16-26 περίπου και τα περισσότερα είναι στο στυλ "μαμάω και δέρνω" επειδή κάνουν ή έχουν κάνει κάτι που στο εξωτερικό θεωρείται αυτονόητο.

Οι ποδοσφαιριστές παντού σχεδόν ίδιοι είναι, για λαϊκά παιδιά/έφηβους μιλάμε κατά κύριο λόγο όχι για Unsullied στο GoT. :D
Βέβαια εδώ έγκειται η πρόκληση να κόψεις από νωρίς τα πολλά πολλά και να τους βάλεις σε κάποιο καλούπι και να τους κάνεις να δουν ένα δυο επίπεδα παραπέρα.


obanebane έγραψε:
Tolaros έγραψε:Το βόλει κ το χάντμπολ ξαναπήραν τίτλο γτ ήταν οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για τρίχες που φταίνε.
Δεν έχω δει ποτέ ομάδα να χάνει τίτλο από αρδ κ οπαδούς


Συμφωνω και με το παραπανω. Στο τελος μονο να μην πλακωθουμε μιλωντας για εναν υποθετικο τιτλο και τις συνεπειες του,μονο αυτο δεν εχουμε κανει ακομα. :opaokara:

Χαχαχαχαα! ΠΑΟΚ είσαι, για όλα είμαστε ικανοί!
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό anekfrastos » Δευτ 05 Σεπ 2016, 19:54

tolis01 έγραψε:Το επάγγελμα ¨προπονητής ποδοσφαίρου¨ είναι από τα λίγα (μαζί με το αστροναύτης) που δε γνωρίζω συμπατριώτη μας να έχει δουλέψει σε ομάδα πλην Ελλάδας (Κύπρου και Αραβίας εξαιρουμένων για προφανείς λόγους). Αυτό λέει πολλά.


Αλενατόρε
He's not the messiah, he's a very naughty boy!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos
 
Δημοσιεύσεις: 2819
Εγγραφή: Δευτ 30 Δεκ 2013, 00:14

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Δευτ 05 Σεπ 2016, 21:52

Ο Ρεξόνας μπορεί να φυλάει το τεφτέρι με κάποιες σελίδες από τα συστήματα του Γιουπ Ντέρβαλ ως κόρη οφθαλμού, αλλά μόνο Ελλάδα (σύμφωνα με wikipedia) έχει δουλέψει σαν προπονητής.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 05 Σεπ 2016, 21:57

Και εκείνος που έχει κάνει προπονητής στη Β' Γερμανίας νομίζω και ήταν και βοηθός προπονητή στον Π.Α.Ο.Κ...με UEFA Pro ήταν, βοηθός του ΓΧ αν θυμάμαι καλά.. Σταματόπουλος νομίζω..
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τρί 06 Σεπ 2016, 00:01

η έλλειψη φιλοσοφίας στις υποδομές (και στον οργανισμό γενικότερα) έκανε θριαμβευτική εμφάνιση στο πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα.
Και τι θα πει 4 παίχτες από την πρώτη ομάδα και 10 μικροί και άλλοι τόσοι πιο μικροί, όταν όλοι παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο;

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι τα λίγα τελευταία χρόνια σταματήσαμε να μιλάμε για μπάλα και αρχίσαμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Οι επιτυχίες μας και η θέση στην κατάταξη της ουέφα προέρχονται από "αραβική" λογική. Χώσε χρήμα - φέρε κόουτς - φέρε παίχτες - επανέλαβε.
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8366
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 07 Σεπ 2016, 14:48

RoMaN έγραψε:Υπομονή 3-4 χρονάκια και θα δείτε τι έρχεται...

Κάτι τέτοια μας σερβίρει και ο Αλέξης
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Ale » Τετ 07 Σεπ 2016, 15:18

Να με κάνεις την χάρη.
Εγώ σερβίρω μόνο κρασάρες (και ουϊσκάρες, και τζινάρες,και κονιακάρες...).
:ugeek:
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 07 Σεπ 2016, 15:40

Ανακαλώ
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό paoktzis » Πέμ 08 Σεπ 2016, 00:06

anekfrastos έγραψε:
tolis01 έγραψε:Το επάγγελμα ¨προπονητής ποδοσφαίρου¨ είναι από τα λίγα (μαζί με το αστροναύτης) που δε γνωρίζω συμπατριώτη μας να έχει δουλέψει σε ομάδα πλην Ελλάδας (Κύπρου και Αραβίας εξαιρουμένων για προφανείς λόγους). Αυτό λέει πολλά.


Αλενατόρε

αναστασιου
ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ
Άβαταρ μέλους
paoktzis
 
Δημοσιεύσεις: 2344
Εγγραφή: Κυρ 30 Νοέμ 2008, 16:42

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό zissos » Πέμ 08 Σεπ 2016, 00:24

ABOLEYTOI έγραψε:η έλλειψη φιλοσοφίας στις υποδομές (και στον οργανισμό γενικότερα) έκανε θριαμβευτική εμφάνιση στο πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα.
Και τι θα πει 4 παίχτες από την πρώτη ομάδα και 10 μικροί και άλλοι τόσοι πιο μικροί, όταν όλοι παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο;

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι τα λίγα τελευταία χρόνια σταματήσαμε να μιλάμε για μπάλα και αρχίσαμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Οι επιτυχίες μας και η θέση στην κατάταξη της ουέφα προέρχονται από "αραβική" λογική. Χώσε χρήμα - φέρε κόουτς - φέρε παίχτες - επανέλαβε.


Λίγο ισοπεδωτικό, αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και μια σύγκριση με άλλες ομάδες που είναι πάνω-κάτω μαζί μας στην κατάταξη, τόσο στα μπάτζετ, όσο και στους γηγενείς παίχτες "παραγωγής" που έχει η καθεμιά
Άβαταρ μέλους
zissos
 
Δημοσιεύσεις: 1991
Εγγραφή: Κυρ 29 Μάιος 2011, 01:38

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες