Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...

Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Παρ 02 Σεπ 2016, 16:17

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:

tolis01 έγραψε:
βασικά συμφωνούμε σε όλα για το πως θα πρέπει να λειτουργεί ένα κλαμπ σαν τον ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη αγορά που απευθύνεται και μεγέθη, για να ανεβαίνει σκαλί-σκαλί. Θα προσέθετα, παίρνεις αν θέλεις να επενδυσεις και σε στυλ ποδοσφαίρου και στις Ακαδημίες σου έναν Ολλανδό ή Γερμανό ψυχάκια προπονητή σαν τον Βαν Χάαλ με κλειστό συμβόλαιο για 3-5 χρόνια, και μετά δε σε πιάνει κανένας….


…. Κατα τ'αλλα φιλε τι να πω, το ιδανικο μοντελο για μενα θα ηταν να παμε να σκασουμε καποια λεφτα σε εναν Ολλανδο προπονητη μεγαλης ηλικιας τυπου Αντβοκαατ κλπ και να του πουμε φερε μας τον καλυτερο διαθεσιμο U20 προπονητη με τον οποιο να συμφωνειτε στην φιλοδοξια. Κατσε 2 χρονια εσυ, ο αλλος 2 χρονια στους νεους και πανω στην διετια αναλαμβανει το ποστο σου. Ταϊζεις την U20 με παικτες που μαζευεις καιρο και ανεβαινουν με τον προπονητη τους στην πρωτη ομαδα. Ετσι κανεις ροστερ με συνοχη, τακτικη παιδεια κι ετσι παιρνεις το 100% απο τους παικτες σου. Η ομαδα πρεπει να εχει μια φιλοσοφια την οποια να ξερουν ολοι και να ειναι ανεξαρτητη απο τα προσωπα που καλουνται να την φερουν εις περας. Τοτε κανεις και μακροπροθεσμα πλανα γιατι ξερεις οτι προπονητες και τεχνικοι διευθυντες κλπ κλπ δεν θα παρεκκλινουν…


Από τις μεταγραφές, πήγα την κουβέντα εδώ για την sustainable (δεν άντεξα, το είπα) ανάπτυξη του ΠΑΟΚ μας.
Να πως την αμαρτία μου, θεωρώ το να φέρεις έναν τακτικό δάσκαλο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή σαν προπονητή της 1ης ομάδας αφενός χαζομάρα και αφετέρου αχρείαστο έξοδο. Η τακτική παιδεία των εδώ μεγαλωμένων παιχτών –όπως και δημοσογράφων- σε επίπεδο δημοτικού (στην καλύτερη περίπτωση), προς τι ο λόγος να φέρεις καθηγητή πανεπιστημίου; Κλασσικό σε εμάς παράδειγμα οι Μπόλονι και κυρίως ο Στέβενς. Άντε πες ο 1ος είχε διάθεση να θέλει να εξηγήσει ορισμένα φωνήεντα και πάλι δεν τον καταλάβαιναν. Ο Ολλανδός που τον κατηγόρησαν πως δεν ξέρει τακτική που το πας; Είμαι σίγουρος πως τα αστέρια μας (και μιλάμε για παίχτες Εθνικής) αναφέρονταν σε πράγματα που για τον Στέβενς ήταν υπόθεση των τμημάτων υποδομής αποκλειστικά.
Είχα την τύχη μια φορά να βρεθώ σε προπόνηση της Κ17 της Bayern και μου έκανε τρομαχτική εντύπωση πως έμφαση δε δινόταν στο τελικό αποτέλεσμα μιας άσκησης ή στο τεχνικό κομμάτι, αλλά κυρίως στο πως κινούνταν οι παίχτες στο χώρο (άμυνα και επίθεση) ανάλογα με το που βρισκόταν η μπάλα.
Και ξανά και ξανά μέχρι να γίνεται η όλη κίνηση αυτόματα.
Και να ακολουθούν διαφορετικά μέτρα και αντίμετρα. Πάλι ξανά και ξανά.
Στο τεχνικό κομμάτι πχ στο ζήτημα του κοντρόλ, ουσιώδες ο παίχτης να μπορεί απο εκεί που όταν του έρχονταν η μπάλα από την άλλη μεριά και τη σταματούσε στο ένα μέτρο, να μάθει να τη σταματάει στο μισό και μετά προς τη σωστή κατεύθυνση. Ξανά και ξανά και ξανά.
Από μεγάλα παιχνίδια μια φορά στο Allianz Arena 2006 ή 2007 δε θυμάμαι Bayern ενάντια στη Μίλαν. Η άμυνα στο χώρο της Μίλαν να την βλέπεις ζωντανά ήταν κάτι το ασύλληπτο. Δεν είχε να κάνει με τρομαχτική πίεση στην μπάλα πχ. ή ταχείες αλληλοκαλύψεις, αολά μετά το πρώτο τέταρτο όλοι ξέραμε πως δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει η Bayern (οπως και συνέβη). Φυσικά η τότε Μίλαν είχε μπροστά Κακά κ Σία, αλλά στο αμυντικό κομμάτι το πως λειτουργούσαν και οι 10 σαν συμπαγές σύνολο τρομοκρατούσε.
Άλλο παράδειγμα που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι το γκολ που έβαλε η Ατλέτικο στην Μπάγερν φέτος στο Μόναχο, που προήλθε από εξαιρετικά δουλεμένα ¨αντίμετρα¨ στο 6 seconds rule του Πεπ. Η Ατλέτικο το είχε δουλεμένο, γιατί έπρεπε να επιβιώσει έτσι και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η φάση βέβαια παίχτηκε με ασύλληπτη για εμάς ταχύτητα και αν πριν έκανα κουβέντα για δημοτικό και πανεπιστήμιο, εδώ μιλάμε για postdoc. Τα βασικά όμως ήταν εκεί.
Να αναφέρω και το δικό μας με Ντόρτμουντ πέρσυ στην Τούμπα. Παρόλο που σαν ΠΑΟΚ έπιασες παρα πολύ καλή απόδοση (και ατομικά εν μέρει), αυτό επιτεύχθηκε λυρίως λόγω της τρομαχτικής ψυχικής φόρτισης που δε σε άφησε να χαλαρώσεις δευτερόλεπτο. Κουράστηκα ως κι εγώ που το έβλεπα στον καναπέ και ήταν προφανές πως η ομάδα θα αδειάσει (όπως έγινε, ο Κων/νίδης έφυγε και με θλάση στο 10λεπτο που πριν 3 μέρες κυνηγούσε τον Ρόις). Η Ντόρτμουντ όμως αυτό το ¨είμαστε πάντα πολλοί παντού¨ το έβγαζε αυτόματα, όχι γιατί είχε κάποιο έξτρα κίνητρο ή ελιξήριο να το κάνει.

Σόρρυ για το σεντόνι, μακάρι να κόψει του χοσάδα ηγέτη να χώσει πολλά και στις ακαδημίες και δε θα βγει ούτε αυτός χαμένος ούτε ο ΠΑΟΚ. Φέρε έναν –συνταξιούχο για τον ωραίο καιρό, δε με χαλάει- δάσκαλο για 4 χρόνια και μετά δε σε πιάνει κανείς.

Στο καθαρά αγωνιστικό δε θα με χάλαγε καθόλου να βάλει ο Ίβιτς σε ευρωπαϊκό παιχνίδι μέσα τον Γιαννούλη ή τον Κουλούρη. Σαν ΠΑΟΚ δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε από μια τέτοια κίνηση, το αντίθετο θα έλεγα δίνεις έξτρα κίνητρο. Έτσι ενεργούν ΟΛΟΙ οι μεγάλοι.


Έκανα καινούργιο τόπικ, ελπίζω να μου το συγχωρέσουν οι mods. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό john4serres » Σάβ 03 Σεπ 2016, 08:28

Ενδιαφέρον...
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό bane1980 » Σάβ 03 Σεπ 2016, 10:00

Τόλη, γράφε έτσι και ας είναι και πάπλωμα, όχι σεντόνι.

Πολύ ενδιαφέρον, και συμφωνώ επί της αρχής.

Πιστεύεις όμως οτι μπορεί να εφαρμοστεί αυτό εδώ, όπου η νοοτροπία των μικρών για το ποδόσφαιρο είναι "να κάνω την πρώτη συμβολαιάρα, να βγάλω γκόμενα, να κάνω το tatoo και να αφήσω φράντζα";

Το βλέπω και στη δουλειά μου που δουλεύουμε με ηλικίες 16-26 περίπου και τα περισσότερα είναι στο στυλ "μαμάω και δέρνω" επειδή κάνουν ή έχουν κάνει κάτι που στο εξωτερικό θεωρείται αυτονόητο.

Οπότε φρονώ οτι είτε θα κάνεις παιδομάζωμα από εξωτερικό με κράχτη το δάσκαλο και θα φέρεις παικτάκια που θα ξερουν οτι θα έρθουν σε τακτικό σχολείο, είτε θα χρειαστείς 4+ χρόνια για να τα μπολιάσεις τα μικρά από τα 10 πχ με τη νέα νοοτροπία.

Πάντως συμφωνώ οτι η αυτάρκεια θα έρθει μέσα από τις Ακαδημίες, όχι με τη νοοτροπία "τα δικά μας ΠΑΟΚτσάκια" αλλά επειδή θα παράγεις και όχι εισάγεις έτοιμο προϊόν.

Αυτό μακροπρόθεσμα.

Μεσοπρόθεσμα πρέπει να φτιάξεις δίκτυο για να φέρνεις ταλεντάκια και νοοτροπία για να τους δίνεις χρόνο και χώρο και πόρους να αναπτυχθούν.

Βραχυπρόθεσμα θέλεις τίτλο/επιτυχία στους μεγάλους για να κερδίσεις χρόνο ως οργανισμός για τα 2 ανωτέρω.
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”
Άβαταρ μέλους
bane1980
 
Δημοσιεύσεις: 4059
Εγγραφή: Πέμ 30 Οκτ 2008, 16:20

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 03 Σεπ 2016, 10:52

Υπομονή 3-4 χρονάκια και θα δείτε τι έρχεται...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό giapas » Σάβ 03 Σεπ 2016, 10:53

tolis αδερφέ πολύ όμορφο το ποστ σου , με εξαιρετικές επισημάνσεις. Δυστυχώς δε θα γίνει αυτό στη περίπτωσή μας, είμαστε τόσο μακρυά από αυτό το επίπεδο... Ωραίο είναι όμως να ονειρεύεσαι
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:04

Ωραίο πόστ, πράγματι.

Απλά να συμπληρώσω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει έναν τίτλο άμεσα.
Φέτος. Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα τι, αλλά η ανάγκη γίνεται πλέον επιτακτική.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:20

Όποια χρονιά πάρουμε τίτλο, η επόμενη θα είναι ΠΟΛΥ γάμησέ τα. Με κακό τρόπο, άσχημο.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό obanebane » Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:21

Και γιατι να γινει κατι τετοιο;
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Ettien » Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:28

RoMaN έγραψε:Όποια χρονιά πάρουμε τίτλο, η επόμενη θα είναι ΠΟΛΥ γάμησέ τα. Με κακό τρόπο, άσχημο.

Δηλαδή ?
Άβαταρ μέλους
Ettien
 
Δημοσιεύσεις: 1310
Εγγραφή: Σάβ 07 Μάιος 2016, 11:28

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:29

Γιατί θα έχεις τη πίεση του κυπελλούχου/πρωταθλητή.. Θα ΠΡΕΠΕΙ να αποδείξεις ότι αξίζεις τον τίτλο σου. Πλέον δεν θα πρέπει να παίζεις σαν Π.Α.Ο.Κ. σκέτο, αλλά σαν πρωταθλητής/κυπελλούχος Π.Α.Ο.Κ.! Και οτιδήποτε λιγότερο δεν θα είναι αποδεκτό.

"Καλά ρε, πέρσι πήραμε πρωτάθλημα και φέτος δεν μπορούμε να κερδίσουμε τη Τρίπολη στη Τούμπα;"

"Καλά ρε, πέρσι ο Αθανασιάδης έκανε 23 γκολ και φέτος δεν μπορεί να βάλει γκολ στον Τοχούρογλου της Ιταλίας;"

"Καλά ρε, πέρσι (...) και φέτος (...);;;"


Αυτά είναι απόψεις που θα περάσουν από τους ΑΡΔ σε μια τεράστια μερίδα των οπαδών, πολλοί από τους οποίους θα μεταφέρουν το κλίμα στη Τούμπα.


Δείτε τι πίεση υπάρχει τώρα, που είμαστε άτιτλοι από το 2003.. Απλά και μόνο λόγω φανέλας, πιέζουμε εμείς, πιέζουν κυρίως οι ΑΡΔ (η πίστωση χρόνου είναι ξεχασμένη έννοια) και όποιον πάρει ο χάρος.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Ettien » Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:43

Roman δεν έχεις άδικο. Και επειδή είσαι μάλλον μικρός και δεν θα το πρόλαβες υπάρχει το αντιστοιχο παράδειγμα του πρωταθλήματος του 1985. Την επομενη χρονια κοντέψαμε να πέσουμε !
Οι λογοι είναι αυτοί που ανέφερες πανω - κάτω.
Ενας ευρωπαϊκός αποκλεισμός με την Βερόνα. 1-2 άτυχα αποτελεσματα στο πρωτάθλημα απο την αρχή και η ομάδα δεν σηκωσε κεφάλι. Ο προβληματισμός έφερε την γκρίνια, η γκρίνια έφερε την κακοδαιμονία. Δηλαδή έπαιζε η ομάδα με τρομερά αρνητική ψυχολογία, έχανε δικά της παιχνίδια στα τελευταία λεπτά, μιλάμε απίστευτα πράγματα.
Και να φανταστείς ότι δεν υπήρχαν τότε ραδιόφωνα και ούτε 30 χρόνια ανοβρίας όπως σήμερα.
Η φόρτιση της ομάδας ήταν στο μέγιστο δυνατόν και μιλάμε για το ίδιο σχεδον υλικό που ένα χρόνο πριν είχε σηκώσει πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Ettien
 
Δημοσιεύσεις: 1310
Εγγραφή: Σάβ 07 Μάιος 2016, 11:28

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:50

Έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα 30 χρόνια και κύπελο 13.
Πάρα πολλά. Μέχρι και το τυρί έχει πάρει κύπελο στο μεσοδιάστημα και η κούλα της Β εθνικής. Για το πρωτάθλημα οκ, είναι ο gay οποτε οι συνθήκες είναι άνισες, να το δεχτώ.

Η πίεση που υπάρχει τώρα, είναι της μη διεξόδου. Σαν το Σίσυφο, πάμε πάμε πάμε και τελικά τζίφος από πλευρά τίτλων. Κάπου όλη αυτή η πίεση πρέπει να εκτονωθεί σε κάτι χειροπιαστό. Ακόμα και η πρώτη θέση στα po που εν δυνάμει οδηγεί στο CL, μας βρίσκει πάντα στο Europa.
Ένας τίτλος θα χαρακτηρίσει μία χρονιά σαν επιτυχημένη καθαρά και ξάστερα.

Η πίεση της επόμενης χρονιάς ενός τίτλου, πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη απ τον οργανισμό ΠΑΟΚ,
μια πιστοποίηση ότι η ομάδα μεγάλωσε, πρωταγωνιστεί, όχι τον Αύγουστο, αλλά τον Μάϊο. Ότι η ομάδα διεκδικεί μαστραπάδες με έργα κι όχι στα λόγια.
Είναι ίδιον της μεγάλης ομάδας. Ναι έχεις έναν τίτλο και θα πρέπει να τον υπερασπιστείς και γιατί όχι να τον ξανακατακτήσεις ή να πάρεις κι άλλους, το ντάμπλ πχ.

Δεν μπορεί να κρίνουμε την πορεία της ομάδας με ότι συνέβη πριν 30 χρόνια. Το βόλεϋ δηλαδή γιατί ξαναπήρε τίτλο;
Το μπάσκετ; Το χαντμπολ; Δεν ευσταθεί αυτή η δικαιολογία.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Ettien » Σάβ 03 Σεπ 2016, 12:02

Συμφωνώ ότι μια μεγάλη επιτυχία, ένας τίτλος, ένα κύπελο, μια είσοδο στους ομίλους του Τσου Λου ασφαλώς και θα αποφορτίσει τα πράγματα.

Αλλά δεν ευσταθεί το παράδειγμα με το βόλλει και το χαντμπολ. Είναι διαφορετικά τα μεγέθη μπορείς ευκολοτερα να δημιουργήσεις ομάδα που να πάει καρφί για τίτλο, μην συγκρίνεται λοιπόν ανόμοια πράγματα.

Οσο για το μπασκετ και εκει τα μεγέθη και οι ανταγωνιστές ήταν διαφορετικοί, 10 χρόνια είχαμε ομαδαρα και πήραμε μόνο ένα πρωταθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από Ettien και Σάβ 03 Σεπ 2016, 12:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Ettien
 
Δημοσιεύσεις: 1310
Εγγραφή: Σάβ 07 Μάιος 2016, 11:28

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό obanebane » Σάβ 03 Σεπ 2016, 12:04

Σωστοτατος ο sick.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 03 Σεπ 2016, 12:13

Το volley και το handball ξαναπήρε τίτλο γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας δημοσιογράφος να το παίζει ιστορία με ινσάη ίνφο από τα αποδυτήρια και να δηλώνει ότι ασχολείται ΜΟΝΟ με το βόλλεϋ/χάντμπολ του Π.Α.Ο.Κ.!
Κι επίσης, τα γήπεδα είναι των 500 στο volley και των 100 στο handball...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες