Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Αντε κουνα τωρα το χοντρό που εκτος απο τον έλεγχο της μεγαλύτερης εκλογικής βάσης βάζει χέρι και σε κανάλι ..μετα σου λεει δημοκρατία και ισονομία ..ολα στο βωμό του χρήματος ..άνθρωπος που θα έπρεπε να ειναι σιδεροδέσμιος αποκτά μέσο πανελλήνιας επιρροής ..δεν υπαρχει ελπίδα ..εμενα μου μένει το συμπέρασμα μιας υποβάθμισης του μεγέθους των συνολικών επιδιώξεων σαββιδη καθώς πίστευα πως θα θελήσει να ελέγξει ενα σταθμό ως εργαλείο αναβάθμισης και ένεσης ποιότητας ενός νέου δρόμου στα ελληνικά κοινά και πολιτικά δρώμενα ..ο χοντρός έσωσε τον εαυτό του και το μέλλον της Ελλαδας μονο δυσοίωνο μπορει να φαντάζει οταν συνεχίζει να ευδοκιμεί το είδος του χοντρού
Σωστος giannina4 να προσθεσω για οσους λενε οτι δε μετραει η τηλεοραση πλεον λογω ιντερνετ και δορυφορικων/καλωδιακων, οτι τα δορυφορικα μεχρι τωρα δεν ειναι ενημερωτικα καναλια πληρωνει ο κοσμος για να δει ταινιες και αθλητικα.
Η δωρεαν τηλεοραση δεν απευθυνεται ισως σε τοσο ευρυ κοινο οπως παλιοτερα αλλα απευθυνεται σ εκεινο το φτωχοτερο 1/3 το οποιο, επειδη η οικονομικη κατασταση συνηθως αντιστοιχει και σε μορφωτικο επιπεδο, ειναι το ευκολοτερα διαχειρισιμο πολιτικα.
Ειναι αρκετο αυτο το ποσοστο για να ανεβοκατεβασει κυβερνησεις. Δεν εδωσαν απο 60 εκ. για να βγαλουν λεφτα απο διαφημισεις ολοι αυτοι.
Εγω βλεπω εντελως κυνικα το ολο θεμα και ειμαι ευχαριστημενος που απο ολο αυτο το βρωμικο πανηγυρι για πρωτη φορα μετα απο 30 χρονια εχει τουλαχιστον καποια εσοδα και το κρατος.
Η δωρεαν τηλεοραση δεν απευθυνεται ισως σε τοσο ευρυ κοινο οπως παλιοτερα αλλα απευθυνεται σ εκεινο το φτωχοτερο 1/3 το οποιο, επειδη η οικονομικη κατασταση συνηθως αντιστοιχει και σε μορφωτικο επιπεδο, ειναι το ευκολοτερα διαχειρισιμο πολιτικα.
Ειναι αρκετο αυτο το ποσοστο για να ανεβοκατεβασει κυβερνησεις. Δεν εδωσαν απο 60 εκ. για να βγαλουν λεφτα απο διαφημισεις ολοι αυτοι.
Εγω βλεπω εντελως κυνικα το ολο θεμα και ειμαι ευχαριστημενος που απο ολο αυτο το βρωμικο πανηγυρι για πρωτη φορα μετα απο 30 χρονια εχει τουλαχιστον καποια εσοδα και το κρατος.
Και μια και περί τηλεοπτικών η κουβέντα: Εμείς είμαστε στον τελευταίο χρόνο σύμβασης με τη νόβα, μια και δεν έχουμε ανανεώσει.
Του χρόνου, δηλαδή, θα μας κάνει προσφορά για τα εντός έδρας το κανάλι του αλαφούζ και του φαταούλ;
Οι υπόλοιπες ομάδες (στις οποίες είναι και η ζέλα και ο γκέυ) μέχρι πότε έχουν συμβόλαιο με τη νόβα;
Του χρόνου, δηλαδή, θα μας κάνει προσφορά για τα εντός έδρας το κανάλι του αλαφούζ και του φαταούλ;

Οι υπόλοιπες ομάδες (στις οποίες είναι και η ζέλα και ο γκέυ) μέχρι πότε έχουν συμβόλαιο με τη νόβα;
ΑQUILA, στα δορυφορικά είναι μέσα κι όλα τα πανελλαδικά... συν κάποια τοπικά, ειδικά στον ΟΤΕ, μάλον δεν το γνωρίζεις.
Επίσης ο ΟΤΕ έφτασε 459.000 συνδρ. κι η νοβα είναι 460.000 με ότι αυτό σημαίνει.
@spiro είναι συνολική σύμβση τα τηλ δικαιώματα και τα χειρίζεται η σουπαλιγκ. Απλώς εμείς δεν είχαμε υπογράψει την επέκταση. Αν σπάσει ο συνεταιρισμός, τότε ο καθένας μπορεί να τα διαχειριστεί από μόνος του
Επίσης ο ΟΤΕ έφτασε 459.000 συνδρ. κι η νοβα είναι 460.000 με ότι αυτό σημαίνει.
@spiro είναι συνολική σύμβση τα τηλ δικαιώματα και τα χειρίζεται η σουπαλιγκ. Απλώς εμείς δεν είχαμε υπογράψει την επέκταση. Αν σπάσει ο συνεταιρισμός, τότε ο καθένας μπορεί να τα διαχειριστεί από μόνος του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 02 Σεπ 2016, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Ναι εχεις δικιο σ αυτο αλλα μιλαω πιο πολυ γι αυτους που δεν εχουν δορυφορικα.
RoMaN έγραψε:4.5 μύρια συνδ/τές ο ΟΤΕ;;;;
έλα αμέσως εσύ... άλλωστε τα μηδενικά δεν έχουν αξία

το διόρθωσα
εξ άλλου όπως είπε και ο ΑΡΔ που επηρεάζει mpufus κλπ ο ιβαν δεν ταιριάζει στην αισθητική μου ......το δεν κερνάει ούτε πορτοκαλάδα, ότι δεν έχει δεύτερο σακάκι και ότι δεν ταιριάζει στην αισθητική μου είναι αυτά που ακούστηκαν πρώτα πρώτα σαν βαριές κατηγορίες στο νέο εισερχόμενο ιβαν .......έπαιξε έχασε φαινομενικά η όχι θα φανεί η αλήθεια είναι ότι ο μπατατουδης είχε πάρει ψηφιακή άδεια και από σακάκια άλλο τίποτε ο μπατμαν χωριά που κερνουσε πανάκριβες πορτοκαλαδες παντού .......Mīngus έγραψε:Τι φταίει που δεν πήρε άδεια ο Ιβάν;
1)FFP
2)o Άρνεσεν, που υπερκοστολόγησε τις άδειες
3)δε βγήκε τσου λου, ο χοντρός βγαίνει κάθε χρόνο
4)πρέπει να καθαρίσει πρώτα η ΕΠΟ, γιατί και το ΒΒC να φέρει, ο Μαρινάκης θα την πάρει
5)ο κόσμος
6)οι ΑΡΔ
7)ο Στέφενς ο τουρίστας
Τι δεν φταίει;
1)ο ίδιος
2)ο ίδιος
3)ο ίδιος
Απαντήστε και μπείτε στην κλήρωση για το δεύτερο σακάκι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
bonus: Αποκλειστική πληροφορία
''Κοιτάει για ελεύθερες άδειες ο Σαββίδης''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 02 Σεπ 2016, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως , πολύ φασαρία κάνουμε για να ασχολούμαστε με τα λεφτά των άλλων....Που θα τα δώσουν ,τι θα χάσουν , τι τακτική θ ακολουθήσουν....
Πρέπει να είναι σύνδρομο στέρησης , δεν εξηγείται αλλιώς
Αυτό που κατά την γνώμη μου ,πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να στέκει καλά επιχειρηματικα ο Ιβαν , έτσι ώστε να επωφελείται κι ο ΠΑΟΚ απ αυτά......Αν χάνει λεφτά, θα έχουμε θέματα κι εμείς.
ΥΓ. Έχει πλάκα που ο καρα-παπαρας "πανηγυρίζει" που το αφεντικό του έσκασε 75 μύρια ,χτυπώντας στην ουσία μόνος του...
Κάτι μου λέει, οτι τελικά το θέμα των σταθμών με τις άδειες, έχει δρόμο ακόμη...
Πρέπει να είναι σύνδρομο στέρησης , δεν εξηγείται αλλιώς

Αυτό που κατά την γνώμη μου ,πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να στέκει καλά επιχειρηματικα ο Ιβαν , έτσι ώστε να επωφελείται κι ο ΠΑΟΚ απ αυτά......Αν χάνει λεφτά, θα έχουμε θέματα κι εμείς.
ΥΓ. Έχει πλάκα που ο καρα-παπαρας "πανηγυρίζει" που το αφεντικό του έσκασε 75 μύρια ,χτυπώντας στην ουσία μόνος του...

Κάτι μου λέει, οτι τελικά το θέμα των σταθμών με τις άδειες, έχει δρόμο ακόμη...
- kataramenos5
++++kastrakis έγραψε:Πάντως , πολύ φασαρία κάνουμε για να ασχολούμαστε με τα λεφτά των άλλων....Που θα τα δώσουν ,τι θα χάσουν , τι τακτική θ ακολουθήσουν....
pilotos έγραψε:ΑQUILA, στα δορυφορικά είναι μέσα κι όλα τα πανελλαδικά... συν κάποια τοπικά, ειδικά στον ΟΤΕ, μάλον δεν το γνωρίζεις.
σε καμια περιπτωση η nova δεν εχει παραπανω συνδρομητες απο οτε.
- Παλαιολόγος
παιδες σε λιγο θα βγαλουμε ως νικη της χθεσινης παρουσιας τον Σαββιδη και ντουπερ καπατσο που τους εφερε βολτα κ.λπ
ελεος!
ο λαος λεει οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
ειπαμε τον συμπαθουμε εχει προσφερει πολλα κ.λπ
αλλα η χθεσινη ηττα ειναι,πως να το κανουμε τωρα;
ο σαββιδης ειναι ορθολογιστης,εχει συναισθηματισμο,αλλα ειναι και ψυχρος
μπορει να βγαζει 150 μυρια κερδη τον χρονο,αλλα δεν ειναι γιαννακοπουλος να βαζει το ενα τριτο των κερδων του ομιλου του π.χ σε μια ομαδα
ή αλα καλογριτσας(δηλ ατομο με εταιρειες που καθως φαινεται εδω και χρονια δεν δινουν αναλογα με του σαββιδη κερδη,αλλα μαλλον ασημαντα συγκριτικα) να δινει τεραστιο ποσο απο την περιουσια του για μια αδεια
ελεος!

ο λαος λεει οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
ειπαμε τον συμπαθουμε εχει προσφερει πολλα κ.λπ
αλλα η χθεσινη ηττα ειναι,πως να το κανουμε τωρα;
ο σαββιδης ειναι ορθολογιστης,εχει συναισθηματισμο,αλλα ειναι και ψυχρος
μπορει να βγαζει 150 μυρια κερδη τον χρονο,αλλα δεν ειναι γιαννακοπουλος να βαζει το ενα τριτο των κερδων του ομιλου του π.χ σε μια ομαδα
ή αλα καλογριτσας(δηλ ατομο με εταιρειες που καθως φαινεται εδω και χρονια δεν δινουν αναλογα με του σαββιδη κερδη,αλλα μαλλον ασημαντα συγκριτικα) να δινει τεραστιο ποσο απο την περιουσια του για μια αδεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 02 Σεπ 2016, 11:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
εννοειται οτι η νοβα εχει περισσοτερους συνδρομητες (ακομα).ειναι μεγαλυτερη η διαφορα απο 1000 συνδρομες που εγραψε ο πιλοτος, αλλα κλεινει η ψαλιδα.περσι τετοια εποχη ειχε 500.000 η νοβα και 360.000 ο οτε.Azrael έγραψε: σε καμια περιπτωση η nova δεν εχει παραπανω συνδρομητες απο οτε.
edit: 495-458 ηταν στο πρωτο τριμηνο διαβαζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannina4 την Παρ 02 Σεπ 2016, 11:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.