19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Καλή επιτυχία στις φετινές του προσπάθειες του εύχομαι και πάνω απ όλα υγεία και καλά μυαλά...
Μακάρι να τον χρησιμοποιήσει ο Πετράκης σαν φορ, κάτι που θεωρώ ότι του ταιριάζει περισσότερο και θέλω πολύ να δω στην πράξη και σε διάρκει αν είναι έτσι, πράγμα που δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος να φανεί σε εμάς...
Εύχομαι φέτος να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, να πετύχει στον ΠΑΣ με πολλά γκολ μέσα σε αντίστοιχες συμμετοχές του στην βασική 11άδα και να επιστρέψει του χρόνου πανέτοιμος για την βασική δική μας 18άδα μας!!!!
Ακόμα και 20 γκολ να βάλει, ούτε περίεργο θα μου φανεί, αλλά το κυριότερο ούτε θα κατηγορήσω σε τίποτα τους Ίβιτςκαι Μίχελ, όπως διαβλέπω ότι είναι έτοιμοι να κάνουν πολλοί άσπονδοι φίλοι της ομάδας μας...
Υ.Γ. Ο Ζάιρο έχει συμβόλαιο με μας μέχρι το 2019 ή κάνω λάθος?
Μακάρι να τον χρησιμοποιήσει ο Πετράκης σαν φορ, κάτι που θεωρώ ότι του ταιριάζει περισσότερο και θέλω πολύ να δω στην πράξη και σε διάρκει αν είναι έτσι, πράγμα που δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος να φανεί σε εμάς...
Εύχομαι φέτος να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, να πετύχει στον ΠΑΣ με πολλά γκολ μέσα σε αντίστοιχες συμμετοχές του στην βασική 11άδα και να επιστρέψει του χρόνου πανέτοιμος για την βασική δική μας 18άδα μας!!!!
Ακόμα και 20 γκολ να βάλει, ούτε περίεργο θα μου φανεί, αλλά το κυριότερο ούτε θα κατηγορήσω σε τίποτα τους Ίβιτςκαι Μίχελ, όπως διαβλέπω ότι είναι έτοιμοι να κάνουν πολλοί άσπονδοι φίλοι της ομάδας μας...
Υ.Γ. Ο Ζάιρο έχει συμβόλαιο με μας μέχρι το 2019 ή κάνω λάθος?
Ναι, μέχρι το 19.
Παίξε μπάλα, σοβαρέψου και γύρνα γιατί είσαι πουλέν
Παίξε μπάλα, σοβαρέψου και γύρνα γιατί είσαι πουλέν
-
Εγώ σε γουστάρω πολύ κ απορησα πώς δεν έχεις θέση στην ομάδα...
Εύχομαι τα καλύτερα..
Εύχομαι τα καλύτερα..
περιμενω μεγαλα πραγματα απο σενα φετος αγορινα θα εχω τα ματια μου πανω σε σενα και τον αντωνη...του χρονου να ερθεις πισω πιο ετοιμος απο ποτε...
pilotos έγραψε:Θα βλέπω και πας ; θα σε δίνω εικόνα με Viber
SM-G935F
Τέλεια
- PAOK_Antarctica
@τσιριγώτη
δεν έχει θέση γιατί "Δύο νομίζω συμμετοχές στην βασική εντεκάδα δύο αποβολές, ωραίος"
και από την άλλη "Κ ποιον θα βγάλει;"
δεν έχει θέση γιατί "Δύο νομίζω συμμετοχές στην βασική εντεκάδα δύο αποβολές, ωραίος"
και από την άλλη "Κ ποιον θα βγάλει;"
- ΑποστόληςΑ
Εσύ βασικά γουστάρεις να είσαι αντίθετος σε κάθε απόφαση των αρμοδίων.
Κάτσε να δούμε τι θα γράψει η δικιά μας ΠΑΕ, μάλλον έχουν άδεια σήμερα. 
SM-G935F

SM-G935F
-
Εμενα παλι ο δανεισμος στον ΠΑΣ μου δειχνει δυο πραγματα. Απο τη μια ΠΑΕ δεν ενδιαφερεται για τον παικτη κι απλα ψαχνει τροπο να τον ξεφορτωθει οριστικα κι απο την αλλη του συμπεριφερεται με τροπο οριακα αντιεπαγγελματικο. Εχεις εναν ποδοσφαιριστη ο οποιος την περσινη σεζον δεν καταφερε να πιασει αγωνιστικο ρυθμο διοτι τραυματιζονταν διαρκως και η αποφαση σου ειναι να τον στειλεις δανεικο στην ομαδα με το χειροτερο γηπεδο στην ιστορια του αθληματος. Κριμα και αδικο για εναν παικτη που σε καμια περιπτωση δεν περισσευε και που εδειξε οτι τουλαχιστον το ταλεντο το εχει.
Γεια σου ρε Καπαγιαννίδη παιχταρα!!!
Φιλε δεν συμφωνώ οτι τον ξεφορτώθηκαν σπλα, αν σκεφτείς οτι θέλαν να τον στείλουν δανεικό εντός ελλαδος για να εγκλιματιστεί στο πιο ιδιαίτερο πρωτάθλημα του κόσμου τοτε πες μ εσύ σε ποια ομάδα θα τον έστελνες;;
Τα ίδια σκατα παντού.
Εμένα το μόνο που με χαλάει ειναι οτι κάτι ΠΑΣ κ.α τι βγάζουν στο τζάμπα ουσιαστικά ( σιγά μην καλύψουν όλο το συμβόλαιο του) και πως οταν εμείς θελουμε κάτι απο εκει μας ζαλίζουν τον έρωτα...
Ένα βελιδη πήραμε και κάνανε σαν να μας πουλαν τον νοιερ
Φιλε δεν συμφωνώ οτι τον ξεφορτώθηκαν σπλα, αν σκεφτείς οτι θέλαν να τον στείλουν δανεικό εντός ελλαδος για να εγκλιματιστεί στο πιο ιδιαίτερο πρωτάθλημα του κόσμου τοτε πες μ εσύ σε ποια ομάδα θα τον έστελνες;;
Τα ίδια σκατα παντού.
Εμένα το μόνο που με χαλάει ειναι οτι κάτι ΠΑΣ κ.α τι βγάζουν στο τζάμπα ουσιαστικά ( σιγά μην καλύψουν όλο το συμβόλαιο του) και πως οταν εμείς θελουμε κάτι απο εκει μας ζαλίζουν τον έρωτα...
Ένα βελιδη πήραμε και κάνανε σαν να μας πουλαν τον νοιερ
-
Τεο τετοια ωρα τετοια λογια ρε συ. Αν ψαχνεις ομαδα την τελευταια μερα, τοτε τον ξεπετας οπου βρεις. Ο ΠΑΣ δεν ειναι κακη ομαδα, ισα ισα το αντιθετο. Αν επαιζε πχ στο Καυταντζογλειο θα ημουν πιο θετικος, ελα ομως που παιζει στα νταμαρια των Ζωσιμαδων... Επισης οταν προκειται για παικτες που παιζουν στο κεντρο της αμυνας ή στην επιθετικη τριαδα/δυαδα, ειναι πολυ σημαντικο να τους δινεις σε ομαδες με ιδιους στοχους με τους δικους σου, ωστε να προσαρμοζονται στον τροπο παιχνιδιου που θελεις αλλα και να τους κρινεις βασει αυτων. Ειναι αλλιως ο Ζαϊρο να μαθει το ελληνικο πρωταθλημα και να τον κρινουμε σ'αυτο οταν αγωνιζεται σε μια ομαδα που δεν καλειται να ανοιξει κλειστες αμυνες κι ειναι αλλιως να το μαθει αυτο παιζοντας σε εναν αντιστοιχο ΠΑΟΚ. Σε μια τετοια περιπτωση προφανως, η Ελλαδα αποκλειεται ως αγορα και πας πχ στην Κυπρο, στην Ρουμανια, στην Τσεχια κλπ. Θα θελα πχ να τον δω στην Στεαουα δανεικο. Ας ελπισουμε οτι θα βγαλει ματια και θα γυρισει βασικος.