Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλησπερα ,καλο μηνα.(γιατι δε πιανουν ποτε αυτες οι ευχες? :? )

Μιας και ειμαστε στον καφενε εχει δοκιμασει κανας γκουρμεδιαρης αυτον τον Κοπι Λουακ(τα σκ.. της γατας)?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλησπέρα και καλό μήνα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!

Πίνοντας έναν σκέτο, θεόπικρο freddo espresso θα σας πω τις σκέψεις μου μετά τα χθεσινά που άκουσα-διάβασα και όσα κατάλαβα απ αυτά, αλλά και κάποια δικά μου συμπεράσματα, όπως βλέπω και ερμηνεύω τα πράγματα απ την πλευρά μου...

Κλείνω λοιπόν τα αυτιά & τα μάτια μου στις θεωρίες συνωμοσίας όλων των ΑΡΔ, όσες κι αν είναι αυτές που ακούω από χθες μέσα από ραδιόφωνα και διαβάζω μέσα σε sites, ακόμα κι αν είναι και από δω μέσα, γιατί είναι όχι μόνο ανάξια λόγου, όχι μόνο ανούσια, αλλά και πολεμοχαρή-καταστροφικά για την ψυχή και το μυαλό μου...

Προσωπικά, κοιτάζοντας "να σώσω το δάσος κι όχι το δέντρο", αναμένοντας ταυτόχρονα υπομονετικά να πραγματοποιηθεί το μεγάλο αέναο όνειρο μου ενός Π.Α.Ο.Κ. τρανού και διαχρονικού πρωταγωνιστή κι όχι βλέποντας πεσιμιστικά ξανά και ξανά τον εφιάλτη μιας μίζερης ομαδίτσας εγκλωβισμένης στην εσωστρέφεια που καλλιεργούν οι εχθροί της, βλέπω τα εξής:

Ο Π.Α.Ο.Κ. πέρυσι έριξε τα θεμέλια και δυο τρεις ορόφους μπετά, φέτος ρίχνει τα υπόλοιπα ως τον 11ο όροφο χτίζει τα ντουβάρια, περνάει υδραυλικά και ηλεκτρολογικά και σοβαντίζει τον ολοκαίνουριο πύργο του...

Πολυτελή βαψίματα νέας διαστημικής τεχνολογίας (π.χ. για να πετύχει απόλυτα το θεϊκό χρώμα "μπλε του φωτεινού ουρανού" σε κάποιες γωνίες :mrgreen: ) και ολοκλήρωση της πολυτελούς πρόσοψης με τέτοια διακοσμητικά υλικά ώστε ο πύργος να γίνει ΤΟ παλάτι θα ολοκληρωθούν του χρόνου, με ότι όμως εντυπωσιακότερο αλλά και ουσιαστικότερο γίνεται να χρησιμοποιηθεί απ τους αρχιτέκτονες αυτού του 11όροφου Πύργου-Παλατιού...

Λέω να βάλω ένα χεράκι και του λόγου μου, έστω κουβαλώντας νερό για τους μαστόρους, αφού μονάχα αυτό με ζητήσανε (στήριξη, μεγαλύτερη ακόμα στα δύσκολα), λέω να μην τρελαίνομαι αν χρειαστεί να γίνει ενδιάμεσα και κανένα μερεμέτι γιατί κάποιος απ τους εργάτες έκανε λάθος την δουλειά κι όχι τέλεια γιατί οι αρχιτέκτονες έχουν στόχο το τέλειο και τους εμπιστεύομαι απόλυτα, λέω να ξεκινήσω από τώρα με ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ αυτούς αλλά και σ αυτόν που παρήγγειλε και πληρώνει γι αυτόν τον τέλειο Πύργο-Παλάτι!!!!

Ξέρετε γιατί λέω να τα κάνω όλα τα παραπάνω?

Γιατί όταν ολοκληρωθεί αυτό το θαύμα τεχνολογίας και αισθητικής, στην πρόσοψη του, ψηλά ψηλά, εκεί, πάνω απ τον 11ο όροφο και σε μία επιβλητική αψίδα που θα ολοκληρώνει την μεγαλοπρέπεια του, εκεί θα υπάρχει μια αστραφτερή ταμπέλα όπου θα κυριαρχούν πάνω σε κατάμαυρο γυαλιστερό γρανίτη 4 τεράστια γράμματα από λευκόχρυσο, αυτά τα 4 ιερά γράμματα που μέσα τους περιέχουν τόσο τους συχωρεμένους παππού και πατέρα μου όσο κι εμένα τον ίδιο και τους απογόνους μου...Γιατί αυτά τα 4 αέναα γράμματα θα λένε: Π.Α.Ο.Κ.!!!!

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Καλημερα!
Το καφενειο το βρηκα ξεκλειδωτο, καλα ρε πατε καλα? Θα μας κλεψουνε ρεεεε!
Σημερα βαριεμε να κανω δουλειες τις αφηνω για πιλοτο ή καταραμενο, οποιος ερθει πρωτος.
Α και που΄στε, οποιος θελει μπαινει και φτιαχνει καφε μονος το, οτι γουσταρει. Γιορταζουμε που ο Ιβαν γλυτωσε τα 61,500,000€ απο την αδεια και θα τα χωσει για την σεντερφορακλα στον ΠΑΟΚ!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τα 500 για μαντζιο να παρηγορήθει ο Μανιακ για τα λινκ..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot], stelyk και 0 επισκέπτες :o
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

καλημέρα

σας προσκαλώ στις γιορτές παλιάς πόλης στην πόλη που ζω, την ακριτική Ξάνθη
3 - 9 Σεπτέμβρη
http://oldcityofxanthi.gr/
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλημέρα.
Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το γάμο του ανιψιού μου κλείδωσε για 16 Δεκεμβρίου. Με το καλό να σας έρθουμε (η κόρη μου το ονειρεύεται από χθες).
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Ν/Α
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Suleymanoglu την Παρ 02 Σεπ 2016, 09:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βαριες εκφρασεις μπορει να χει προβλημα το σαιτ διορθωσε το,.Οχι στο καφενειο παιδια στην κοινωνια καλυτερα.
Εγινε αναφορα.

Παρασκευουλα σημερα ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.

ΥΓ Παπα τι θα γινει ?Μας εχωσες ασχημα ,ουτε ποτηρι δε πλενεις πια.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

"θα χει πρόβλημα το σαιτ..". Πρόβλημα έχουν μόνον οι κρεατομαζες που ψηφισαν τον αχυρανθρωπο των βαρώνων του υπόκοσμου.

Από σήμερα ξεκινά επίσημα η νεα αριστερή Χούντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Suleymanoglu την Παρ 02 Σεπ 2016, 09:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Καλημερα σε ολους! Επιτελους τελειωνει αυτη η κουραστικη εβδομαδα...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

καλημερα παιδες!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα!. Όντως είναι πολύ σκληρές οι εκφράσεις σου αδελφέ με το Τουρκικό nick-name. Μπορεί να οδηγηθούν μέσα κάποιοι υπεύθυνοι του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Καλημέρα!!!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

mike έγραψε:καλημέρα

σας προσκαλώ στις γιορτές παλιάς πόλης στην πόλη που ζω, την ακριτική Ξάνθη
3 - 9 Σεπτέμβρη
http://oldcityofxanthi.gr/
Καλημέρα

Ξάνθη λατρεία. Γιορτές παλιάς πόλης θες? Καρναβάλι θες? Φαι θες? Γλυκά θές?

Είστε ωραίοι Μικε. Καλά να περάσετε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”